sobota 11. dubna 2020

Využití Coronaviru ve svůj prospěch.

Dnes na nás útočí ze všech stran Koronavirus, otevřete záchodové prkénko, dveře od skříně a vybafne na vás zase Koronavirus. Toho chtějí jako vždy opět zase využít ti, co by chtěli  dál vládnout, jenže říkám, ťali se sekyrou do vlastní nohy. Podívejte se pozorně na toto video a jak říkám, buďte stále ve střehu.

 Pro ty, kteří budou mít hlad v krizi, návod na chleba pro fajnšmekry, nejsme blbý. Podle sledování, je paradox, že kuřáci jsou velmi imunní proti chřipce zvané dnes Coronavirus, ikdyž sdělovací prostředky zakrývající se pod sděleníma různých titulů Csc a jiných "chytrých" vědců, že to není pravda. Indiáni věděli velmi dobře jak látky z tabáku fungují. Je to jen o genetice, hlavně o energiích, energie strachu jen váš imunitní systém oslabuje a pak lehnete i na pšiknutí. Někde jsem četl, že letadla lítají a hledají prý nějaké podzemní tunely. Blbost, sledoval jsem tyto lety, jsou to vyhledávající lety dopadů meteoritů z komety Atlas, jejíž zbytky dopadaly hlavně v severní Evropě, u nás to bylo území Znojmo a sever tedy Náměšť nad Oslavou dle radarového snímku Flay radar, jinak to bylo pak v Německu, Holandsku atd. Buďte veselí a Coronavirus vám může políbit víte co.Kdo má narušené geny svým myšlením a jsou v nízkých frekvencích, ten ať se bojí, jednoduše řečeno, kdo má svědomí, nemá se čeho bát.
Pan Primula řekl, že 1/3 čechů jsou geneticky Germáni. Toto mně uvedlo do stavu, že jsem spadl ze židle, na to vám dám zde video na kterém  se zasmějete.
Jen se pěkně zásobujte, ať nechodíte s konvičkou pro polívku.

9 komentářů:

  1. Paní intuice mi v pátek zakázala jet nakoupit. Karma mně nacpala do centra všech nešikovností,od wifi,ubytovny,po tisíce aut pod oknem. Jsem ve věku,kdy nemám sílu ani náladu cokoliv měnit a kupodivu jsem nebyl 12let u dochtora.Ten pátek,co jsem nevylezl,zapráskali ovzduší něčím,co jsem pak na ulici v sobotu cítil,jako pálení očí. Ted, v neděli je vše v pohodě. http://orgo-net.blogspot.com/2020/04/ozarovani-atmosfery-radiaci-v.html

    OdpovědětVymazat
  2. https://beta.companieshouse.gov.uk/company/04706523/more

    OdpovědětVymazat
  3. Mne začaly bolet a pálit oči někdy před 6 týdny. Někdy celý den, někdy jen dopoledně, pak několik dní pauza...Jsem si říkala, že jsem nějaká divná. A dnes kam kouknu na web, všude si stěžují na oči, mmj.

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Video není k dispozici.
      Uživatel video odstranil

      Vymazat
  5. https://www.youtube.com/watch?v=w9g9W9G4G3g

    OdpovědětVymazat
  6. Praha skoro lihuprostá.... https://www.youtube.com/watch?v=lQUioFDZqXM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všichni nás přijeli obohatit ne zrovna kulturně na venkov a ukázat nám vidlákům, že roušky nenosí. Tak díky Sílo za zahradu.
      https://www.youtube.com/watch?v=EpJV6ZCo84c&list=RDEpJV6ZCo84c&start_radio=1

      Vymazat
  7. Tak se to konečně prokázalo (že kouření chrání před covid-19):
    http://www.osel.cz/11138-prekvapive-souvislosti-kuraci-jsou-zrejme-mnohem-mene-ohrozeni-covid-19.html

    Ale na podzemní tunely s dětmi věřím..

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.