čtvrtek 26. března 2020

Státní aparát v praxi

Zde máte video, jež ukazuje hrůzu jak se státní aparát stará, pokyny a nařízení nadevše. Státní aparát vám nikdy nepomůže, musíte se vždy spolehnout na sebe a chovat se chytřeji než oni. Co to na nás vláda hraje, klíčová odvětví zestátnit, včetně bank jak na Islandu a u politiků zavést hmotnou zodpovědnost.......Státní zaměstnanci (drábi) se chrání, ale obyčejnej člověk ne, ten je jen na vybírání daní pro ně.
 

7 komentářů:

  1. Vsak perfektni,alespon vime jak to s tou slavnou "pandemii" ve skutecnosti je.Zadna proste neni,to by jinak vsichni hvizdali jak pominuti.Stat se tohle v Americe,vysoudim na nich miliony!!! Je na case ptat se cemu to ma poslouzit a co to ma ve skutecnosti zakrejt!..............proud

    OdpovědětVymazat
  2. Jít na testování? Toto by mně v životě nenapadlo. Nejsem pacient,ale jsem KLIENT nějaké zdravotní pojištovny. V popisu prrráce každého obejdy v bílém plášti je to,NAJÍT u klienta při testování cokoliv,aby ho dostal do spáru veletoču vyšetřování od čerta k dáblu.Musí být takový stav vědomí,že nepřijde lekce ke změně ve formě nemoci,či příznaku k nemoci.

    OdpovědětVymazat
  3. Mám takové podezření, že pavouci, znějakých prazvláštních důvodů nadměrně zvýšili úsilí osídlit co nejvíce lidských těl, aby se mohli dostat do svého bydliště Astrálu v co největším počtu a rychle. A vystrašený pacoš, tam je žrádla vrchovatě. Ale to jsou jen mé scifi úvahy.
    Přesně souhlasím ohledně poslání bílých plášťů, jak píše korendor.

    OdpovědětVymazat
  4. Tato mohutná ideologická diverze,kdyby přesměrovala svou energii na celosvětové smrtáky na silnicích,tak tento falešný výpotek siochazariátu by byl jen NAMÁTKOVÁ bilance. Tož tak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano,ale nemuzes srovnavat nesrovnatelny,kdyz tohle je nemoc,ale bouracka urcite ne. Ovsem kdyz pro srovnani pouzijes klasickou chripku(mimo spousty jinejch infekci),vyjde ti ze tohle neni zadna pandemie,ale jen takova "rymicka" ktera se hodila aby kolem mohli udelat poradny divadlo a vydojit z ni co se jen da,i co se neda,ale ovcan k tomu bude jeste zticha...............proud

      Vymazat
  5. Je rozdíl mezi NAŘIZUJE a DOPORUČUJE. Vrchní chyenik doporučuje rozestupy mezi kupujícími 1.5m..A v marketu je frontální porucha přes celý market kvuli DOPORUČENÍ. Přijde doporučení chodit kanálama??

    OdpovědětVymazat
  6. Vedlejší bundestag ví o koronerovi cca od 3.1.2013,
    analýza rizik kvuli sars:

    https://dipbt.bundestag.de/dip21/btd/17/120/1712051.pdf

    ----
    video z itálie+ CZ titulky, ebola, sars, genetické úpravy
    https://www.youtube.com/watch?v=gPniquta6kU&feature=youtu.be

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.