středa 11. března 2020

Potvrzení hypotézy



Náhodou (ikdyž náhody nejsou) jsem narazil na video Dr. Josefa Staňka, které mně hlavně zaujalo tím, že dotyčný vychází ze stejných předpokladů, které zde na stránkách jsou podávané také, je to skoro stejná shoda. Je to hlavně o Síle a porušení přírodního protokolu, to je to, co se dnes děje. 
Kdo nemá empatii, sociální smýšlení je jak popsáno zde: http://energieupramene.blogspot.com/2013/12/cerne-oci-black-goo.html   a dnes ne jen s černými kukadly, jistě víte o čem mluvím, jak se společnost chová, sobeckost, mamon atd.
Někdo s tím samozřejmě nemusí souhlasit, protože už takový je a má svoje poznání, z kterého nechce ustoupit, ale jsou a působí zde síly, o kterých většina lidí nemá ani tušení a ty jsou většinou pak i zdrojem jejich pošklebků. Ale opak je pravdou, člověk měl dost času se změnit a pokud nepřijal co již dávno měl přijat, tak se děje to, co se děje. My jsme předpokládali vrchol křivky v ČR již před měsícem +/- 5dní na 28.3.2020.
Jsem si dal práci s tabulkou nárustu ve světě od:
 4.3.2020 +1843
 5.3.         +1101
 6.3.         +4126
 7.3.         +3862
 8.3.         +5509
 9.3.         +3639
10.3.        +3147
11.3.        +7020  

Opakuji, vrchol očekávejte jak jsem již psal +/- 5 dní 28.3.2020, pak se situace začne uklidňovat z nákazou, ale politické show teprve nastane, moře národů touto situací prohlédne!


7 komentářů:

  1. Na jewtube je ještě jedno video s Lazarevem na toto téma které bylo publikováno tuším již v roce 2016,tehdy jsem zbystřil své čivy a sledoval cvrkot zrakem bedlivákem. Jaká to uleva,alespon pro moji maličkost,čekáme na konečné řešení hezkých pár století... https://vk.com/video400813730_456240224

    OdpovědětVymazat
  2. Leta opatrně tvrdím místním včelařům nechemizovat včele, ti mi však nevěří a podezřívají mě i vysmívají. Pan Staněk mě velmi potěšil, lidstvo má nyní na výběr (ve videu bylo lecos vystřiženo) a buďto návrat k morálce aby se následně mohlo obrátit k Bohu (Zdroji), anebo konec. Bez dodržování morálních zásad není možné jít dál.
    Díky autoru za článek i panu Staňkovi, oběma poklona.

    OdpovědětVymazat
  3. Kto sleduje výklady pani Tatjany vie, že rok 2020 je rokom začiatku veľkých zmien: https://www.youtube.com/watch?v=Md_OCblmk28

    OdpovědětVymazat
  4. https://www.youtube.com/watch?v=7NKNkWgHXtQ&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2SHufkaPEOGWr7jxWcWMnvejwcxMeelwW7TU9aj1fu9wgUg5sX4htyquM ..Mailo :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Este som zabudol jedno dolezite video :-) ..https://www.youtube.com/watch?v=aLS5EwWund8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3ZzxJFZqIQUMhmU9pLl3gNpvJWZ2_ScTSm-w11Bg7uwGEuJZA5-k2RRYg ..Mailo :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Co je to vlastně stres?
    Stres je ztráta toho k čemu jsme připoutáni. Čím větší připoutanost, tím větší stres. V indické filozofii existuje výraz: "Nemoci jsou následkem připoutanosti k tomuto světu".
    Přesvědčil jsem se, že právě připoutanost k různým aspektům lidského štěstí přináší závislost, zvyšuje agresivitu a pak začínají nemoci.
    Stres-to je nejen bolest či něco nečekaného, je to vlastně změna obvyklého způsobu života. Špatně snáší stres ti, kteří se nemohou vyrovnat se ztrátou, ti, kteří neumí dávat. Ten, kdo je zvyklý dávat, hladovět, držet půst, starat se o jiné, stres snadno překoná. Ten kdo chápe, že Bůh je láska, že je třeba plnit přikázání, že je štěstí o někoho se starat, více dávat než brát...
    Takový člověk přežije ve zdraví jakkoli těžkou situaci.

    Sergej N. Lazarev,
    WM magazín 218

    Díky za video s p. Lazarevem, prostě výborné, doporučuju s vědomím že každý náš čin ovlivňuje budoucnost naši i našich dětí, náš budoucí osud i osud celé planety se rodí z našeho myšlení.
    Veďme k tomu naše děti a mnohé se zlepší.
    Zdravím!

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.