středa 18. března 2020

Pane Babiši, zaorejte řepku


Pane premiére, v rámci událostí, které měli zákonitě přijít, protože „prasata“ od koryta sama neodejdou a obyvatelstvo se nenechá bít pendrekama na ulicích přišel koronavirus a s tím spojená i ekonomická krize, kterou budete muset přirovnat k třicátým letům. Sám jste zjistil, že EU je již mrtvá a v situacích, které ohrožují svět, nás „spojenci“ zradili a Německo si hraje pod sebe, zvláště když český krmelec je vyžrán a nyní nemá pro své lidi.
Tato doba nyní ukáže naši schopnost opět přežít a okolním národům ukázat to, co umíme. Naše zemědělství bylo na velké úrovni a zásobovali jsme svými kvalitními výrobky okolní státy tehdejšího RVHP- zaorejte řepku a začněte pro nás pěstovat plodiny, brambory, obilí, luštěniny, zeleninu, masný průmysl, nemusíte toto jako Agrofert vyvážet jen do Rakouska a Německa jako košér produkty pro jistou skupinu, ale pro naše lidi.
EU je mrtvé a u svých firem v Německu můžete pak použít němce jako levnou pracovní sílu, nedá se na něj spolehnout, podpořte i malé zemědělce, aby se mohli konat trhy a národ udržíte v době krize bez velkých negativních následků přicházejících časů. Nastrčte i úvahu pí. Šillerové pro zvážení: http://energieupramene.blogspot.com/2019/11/alena-schillerova-rusi-dane.html
Náš národ má ještě kapacity jak duševní, tak i technické i ekonomické zvednout naše strojírenství, chemický, letecký průmysl a i vývoj nových technologií, byly jsme v tom velmi dobří a po revoluci nás němci použili jako svůj krmelec na oddálení jejich krize, nebýt koronaviru, tak by tito falešní kamarádi nás vysáli úplně.
Co se týče vyrovnání rozpočtu po epidemii, by bylo pro stát a lidi rozhodně lepší zavést nepodmíněnou mzdu, kdy by občané nezůstali bez prostředků, ikdyž v minimální míře, stejně technická revoluce 05 bude nastavena na minimální pracovní týden, mimo zemědělství, kde se ještě robotizace tak nedá zavádět.
Teď je nejvhodnější doba na START naší  české šikovnosti a je potřeba využít této doby, nebude trvat věčně, ale cca pět roků máme nakloněných pro náš stát, využijte toho pane premiére, počtář jste dokonalý.

8 komentářů:

  1. I zabrousil jsem nostalgicky do Jižních Čech,kde jsem žil s první manželkou a kde byla zahrada pěstěná zeleninou a bramborami..Měli tehdy ve výstavbě nový plot a všední den byli všichni mimo,nebo se z toho barák na výkend..O pěstování ani stopy,všude servaný trávník,od okapu plastové choboty,aby voda nešla do základu.není divu,tehdy v roce 1976 jsem v jedné místnosti zápasil s plísní.Dnes bych tam zasadil tři břízky a bylo by po vlhkosti. Píši to zde proto,že i lidé z venkova jsou liní máknout na gruntu pro kvalitní plodiny,i když jsou v penzi. https://www.youtube.com/watch?v=fXb7lSI-Gkc&t=347s

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to korendor
      Ono je to naučí. Ano, kde bylo vlhko se sázela bříza a nebo ořech.

      Vymazat
    2. To víte že lenochů a blbců je požehnaně všude.
      Zde bydlí tací "zemědělci", že nechali koně s kozou sežrat plodící stromky broskví a meruněk, prej maji rádi přírodu a zvířata...Však jsou mi milejší někteří lidé z města, kteří ikdyž nepěstují, zásadně neničí přírodu.
      Nouze naučila Dalibora housti. Tak uvidíme.

      Vymazat
  2. Zdravim:-))))),tak zkusim zase trochu "skepticismu": "Nechteli jste chipy ani psi znamky,tak budete nosit nahubky!" Rabis nikomu nepomuze,jen sobe,jinak by nebyl miliardar a nebyl by jim ani tehdy,kdyby neskakal jak GP(Globalni Parazit) kaze! Dokud nepochopime ze si pomoct muzeme jen my sami bez vlad a "zastupitelu",tak nam pomoci nebude............proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proude, to nevíš, že když lidi jen nasíráš a popichuješ, že tím ničeho nedosáhneš, haha?
      V jednom videu jsem slyšela, že sarkastičtí lidé mají málo hořčíku.
      Například jsem včera napsala Babišovi a dala mu odkaz na tento článek, nikdy nevíš, co pomůže a zabere. Ale dokazovat někomu, že je blbec(ikdyž to tak je, to nezabere nikdy).

      Vymazat
    2. Terezko,nesnazim se dokazat Rabisovi,ze je blbej,protoze by to byla lez,jen mu davam na vedomi ze vim,ze je stejnej otrok jako ja,jen materialne movitejsi,duchovne nikoliv,protoze na to nema ani cas,ani myslenky. Navic jsem vyznavacem pravdy at je jaka chce a vetsinou je prave skepticka a nepekna,za to zpravidla nemuzu,tak proc ji predelavat na krasnou lez co ji ukradla jeji pekny saty? ;-).Lidi se musej naucit prijimat veci jaky jsou a nesesypavat se,nybrz se do nich pustit a napravovat je.A toho slunickarenim docilit nejde ........... proud

      Vymazat
  3. Je libo koroner živě? https://www.worldometers.info/coronavirus/

    OdpovědětVymazat
  4. Jak ZEMĚ hospodaří. Týdenní přehled. https://www.youtube.com/watch?v=ajlESZ18yj0&t=10s

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.