pátek 20. března 2020

Koronavirus z filozofického pohledu II.



Stále čtu na jiných stránkách a diskuzích, že koronavirus je uměle vytvořen od toho a toho, ale nikde nevidím ani neslyším, že by lidstvo konečně stáhlo ocas a přestalo být arogantní a hledalo chybu hlavně u sebe. Nyní jsou tlaky na lidstvo aby se konečně sklonilo a přiznalo, že není žádným pánem ani na Zemi, ani celého Vesmíru. Proto znovu otiskuji jeden článek
http://energieupramene.blogspot.com/2020/02/koronavirus-z-filozofickeho-pohledu.html,  který jsem zde už dal a navíc přidávám měření Bovisů – jejichž síla ze středu galaxie je nyní velmi, velmi vysoká a napomáhá mutacím ve všech odvětvích, navíc i videa pana Lazareva a doktora Staňka, jež popisují to, co zde stále uvádím.

Člověk je živý druh, žijící zde na Zemi již nějakou dobu. Dříve člověk žil většinou v souladu s přírodou, měl poznání co příroda vyžaduje aby ji nenarušil a měl se i on dobře. Jenže chování člověka se časem změnilo, svým pomyslným poznáním vzrostlo i jeho Ego a začal se stavět do role Boha, začal svévolně narušovat přírodní zákony jen ve svůj prospěch a začal se i mezi sebou kastovat a i tam v mezilidských vztazích začal narušovat rovnováhu. Začala vznikat „elita“ a ty ostatní určila jako plebs a to na základě peněz, jenž uměle vytvořila. V dnešní době byl vlastně vytvořen bod, kterému se říká Porušení přírodního protokolu, zaviněného člověkem, jenž svým sobeckým, bezohledným chováním tento Bod způsobil a to nejen přírodě, ale i mezilidskými vztahy. Příroda vždycky zareagovala a našla si cestu, jak tuto porušenou rovnováhu  znovu nastolit a to i u rodu „člověk“, jehož genetická struktura byla po dlouhou dobu u každého měněna svým chováním a upřednostňováním svých vlastností. Dnes malá skupina lidstva slušné chování a jednání ještě dodržuje, ale 80% lidí toto nectí a hraje v životě tak, aby to vyhovovalo jen jemu a navíc ještě škodí často i záměrně svému okolí a to ve všech směrech. Objevil se nový virus, který vlastně funguje jako neživá věc a když má dobré podmínky, začne fungovat jako živý organismus. Říkám tomu ne koronavirus, ale Replikátor, jenž má ůlohu opět nastavit rovnováhu, aby nebyl porušen Přírodní protokol. Dnes si málo lidí uvědomuje ve své velikosti toto pozadí a je přitom jedno, jestli toto vytvořila příroda a nebo člověk ale výsledek je stejný, je to hrozba, napomenutí a může se to díky přírodě i vymknout. Replikátoři útočí na lidstvo, jejichž DNA má v sobě zavedeno to, co narušuje přírodní zákony a to i ve vztazích s okolím, které je pak devastováno jak v mezilidských vztazích, tak k planetě. Každý by si dnes měl hlavně uvědomit jaký je a co dělá, někteří by měli mít strach, druzí zase se radovat ze života, je to jen na nich, jak žili, chovali se a jací jsou vlastně Lidé bez přetvářky a zda porušují Přírodní protokol a aby jste nepatřili do těch 80% čištěných.


12 komentářů:

  1. Zdravim kamaradi a dovolim si jeden odkaz k popremejsleni :
    https://www.biosferaklub.info/niekolko-udajov-z-oficialnych-statistik/ ,....proud

    OdpovědětVymazat
  2. Sranda skončí, až to chytne někdo z Vašich blízkých.
    Furt desinfikujete a dáváte pozor, vaříte a perete... a na blbosti rázem nemáte čas :-)ak

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z našich blízkých ani známých to nikdo nechytne, protože mají vědomosti jak se chránit.

      Vymazat
    2. To není teoretizování! I dcera mojí kamarádky věděla. Zatím to vypadá na děti, kočka nebo pes.
      ak

      Vymazat
    3. to ak
      Tajnosnubné Vaše vyjadřování.Něco je asi u Vás špatně. https://www.youtube.com/watch?v=gQg2puaHhuk&feature=emb_logo

      Vymazat
    4. Pravděpodobně jsme si se známými touto nemocí na plíce prošli už předloni před vánoci, nic se tenktát netestovalo. Společný byl jen vzduch, takže to sypali zvrchu. Nic duchovního ani Lazarovského v tom nehledejte. Maximálně svinstvo z laboratoře :-)ak

      Vymazat
    5. to ak
      Ano, svinstvo, ale někdo se sekl do vlastní nohy, zbytek už dodělá příroda, asi tak.

      Vymazat
  3. Zafačoval jsem sobě the náhubek a trochu se rozhlédl https://www.youtube.com/watch?v=Q-BGLz8B2sE

    OdpovědětVymazat
  4. https://www.youtube.com/watch?v=U-nJXlKF6E0

    OdpovědětVymazat
  5. https://www.youtube.com/watch?v=NzwDhklgOG4

    OdpovědětVymazat
  6. https://vk.com/video400813730_456240251

    OdpovědětVymazat
  7. Zdravím rodinku, potkal jsem náhle otázku "změnilo se něco?".
    To mi tak napadá zdali tím není míněno více tvořit, stavět a budovat, ale méně bořit, kritizovat?
    A jak mocně ono zmíněné uplanit v životě, jestli je lepší si osobně zakázat kritiku druhých..nebo je tu aspoň jakási možnost poukázání na špatnosti, nepravosti jiných, jestli to tak mohu říct.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.