středa 4. března 2020

Koronavir a kuřáci


Studie ukazují, že kuřáci mají 20krát menší pravděpodobnost výskytu koronaviru.

Studie infekce koronaviru v Číně ukázaly paradoxní výsledky a to, kdy jsme o tom již zde na stránkách psali http://energieupramene.blogspot.com/2020/01/koureni-pusobi-jako-antikarciogen.html a mnohým to nejde pod vousy, protože to není přeci IN. Odborníci zjistili, že riziko nakažení koronavirem u kuřáků je 20krát nižší než u nekuřáků.
Je známo, že v nemocnici č. 7 ve Wu-chanu bylo ze 140 vyšetřených infikovaných smrtelným koronavirem byli pouze dva kuřáci. To je 1,4% z celé skupiny. Podle statistik však mělo být ze 140 lidí kuřáků 32, ale opak je pravdou.
Podle předběžných údajů jsou kuřáci 20krát méně infikováni koronavirem než nekuřáci. Kromě toho jsou lidé s diagnózou hypertenze a diabetu nejvíce ohroženi kontrahováním koronaviru.
Připomeňme, že za jediný den se koronavirus rozšířil do Dánska, Estonska, Brazílie, Norska, Alžírska a dalších zemí. Infekce se rozšířila do celého světa rychlostí blesku a infikuje nová nedotčená místa. Zástupce ministerstva zdravotnictví Čínské lidové republiky Zhong Nanshan zdůraznil, že rychlé šíření viru je spojeno s vysokým stupněm „nákazy“. U nás přesvědčují politici o opaku a kdyby hygienik nařídil např. všem školámna našem území prázdniny, klesla by možnost nákazy i o 40%, protože toto jsou největší možní přenašeči, navíc je u nich ještě většinou nevypěstovaná samozřejmá osobní hygiena.
Tito kašlou na Systém a jejich bla,bla,bla.



3 komentáře:

  1. Asi príprava na zrušenie hotovosti - strachoinžinierstvo? - dôvod sa vždy nájde!:
    https://aeronet.cz/news/coronavirus-muze-v-americkych-dolarech-prezivat-az-cele-mesice-bankovky-jsou-totiz-vyrobeny-z-bavlny-a-lnu-sokujici-kolekce-studii-odhaluji-ze-bankovky-na-bazi-organickych-vlaken/

    Kdesi som nedávno čítal, neviem to ale dohľadať, kde, že pri výskumoch v Antarktíde našli záhadne vyhynutú neznámu civilizáciu - v tejto súvislosti tam vraj našli 28 neznámych vírusov - zrejme bola táto civilizácia zámerne zničená...
    F.

    OdpovědětVymazat
  2. Jewropa ze zoufalství požádá Medvědy https://www.youtube.com/watch?v=kF9GQTX-cz8&t=39s

    OdpovědětVymazat
  3. http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/lek-na-koronavirus-pro-chude-dobra-doporuceni?xg_source=activity

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.