neděle 16. února 2020

Koronavirus z filozofického pohledu




Člověk je živý druh, žijící zde na Zemi již nějakou dobu. Dříve člověk žil většinou v souladu s přírodou, měl poznání co příroda vyžaduje aby ji nenarušil a měl se i on dobře. Jenže chování člověka se časem změnilo, svým pomyslným poznáním vzrostlo i jeho Ego a začal se stavět do role Boha, začal svévolně narušovat přírodní zákony jen ve svůj prospěch a začal se i mezi sebou kastovat a i tam v mezilidských vztazích začal narušovat rovnováhu. Začala vznikat „elita“ a ty ostatní určila jako plebs a to na základě peněz, jenž uměle vytvořila. V dnešní době byl vlastně vytvořen bod, kterému se říká Porušení přírodního protokolu, zaviněného člověkem, jenž svým sobeckým, bezohledným chováním tento Bod způsobil a to nejen přírodě, ale i mezilidskými vztahy. Příroda vždycky zareagovala a našla si cestu, jak tuto porušenou rovnováhu  znovu nastolit a to i u rodu „člověk“, jehož genetická struktura byla po dlouhou dobu u každého měněna svým chováním a upřednostňováním svých vlastností. Dnes malá skupina lidstva slušné chování a jednání ještě dodržuje, ale 80% lidí toto nectí a hraje v životě tak, aby to vyhovovalo jen jemu a navíc ještě škodí často i záměrně svému okolí a to ve všech směrech. Objevil se nový virus, který vlastně funguje jako neživá věc a když má dobré podmínky, začne fungovat jako živý organismus. Říkám tomu ne koronavirus, ale Replikátor, jenž má ůlohu opět nastavit rovnováhu, aby nebyl porušen Přírodní protokol. Dnes si málo lidí uvědomuje ve své velikosti toto pozadí a je přitom jedno, jestli toto vytvořila příroda a nebo člověk ale výsledek je stejný, je to hrozba, napomenutí a může se to díky přírodě i vymknout. Replikátoři útočí na lidstvo, jejichž DNA má v sobě zavedeno to, co narušuje přírodní zákony a to i ve vztazích s okolím, které je pak devastováno jak v mezilidských vztazích, tak k planetě. Každý by si dnes měl hlavně uvědomit jaký je a co dělá, někteří by měli mít strach, druzí zase se radovat ze života, je to jen na nich, jak žili, chovali se a jací jsou vlastně Lidé bez přetvářky a zda porušují Přírodní protokol a aby jste nepatřili do těch 80% čištěných.


2 komentáře:

  1. Kdo miluje přírodu jako sám sebe a dokáže v těžkých chvílích pomoci nesobeckou maličkostí.
    Pokud jdu někam a mám se dotýkat něčeho, na co sahá kdokoli, použiji kapesníček našplíchnutý savem a tím dezinfikuji i pro ostatní.Kdyby to udělal každý, pomůžeme si vzájemně k čistotě. Zatím jsem tak viděla, že je tendence spíše záměrně plivat na něco, pokud možno i do jídla těm ostatním. Takže jak to s námi vlastně je?

    OdpovědětVymazat
  2. Při záplavách na Moravě v roce 1997 byl v TV starší maželský pár,který sdělil,že má řeku rád a bere to s odevzdaností. Kamera pak zabrala jejich dum,kterému se rozvodněná řeka vyhnula,aby v okolí vše totálně zničila. Nepěstovat si implantát strachu,který není součásti pravého člověka. https://vk.com/video400813730_456240187 https://vk.com/video400813730_456240170

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.