středa 26. února 2020

Aktuální mapa koronaviru

Zde uvádíme aktualizovanou mapu v reálu rozšíření koronaviru ve světě a můžete si tím udělat svůj vlastní názor a podle toho se i chovat. Toto vám naše média nedají.
 https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

„Přátelé, pan ministr zdravotnictví mě pobavil. To by mě zajímalo, kým by ta města chtěl uzavřít?“ tázal se politik na svém Facebooku, kde rovněž sdílel článek se slovy ministra zdravotnictví o možném uzavírání českých měst a obcí. Následně prezentoval krátké chápání situace ve státních složkách tak, jak ji vidí on – Policie ČR je podle jeho slov „ráda, že je ráda“ a Armáda ČR v minulosti nedokázala bez problémů ohlídat ani výbuchy a požárem poškozený muniční sklad ve Vrběticích.
„(Města by chtěl uzavírat – red.) Policií, které chybí 3000 příslušníků a je ráda, že je ráda? Armádou, která měla problém hlídat Vrbětice? Nebo snad nasadí lesní a vodní stráž? Jo, uzavřít je může, ale leda tak administrativně,“ konstatoval bezpečnostní expert a poslanec za KSČM Zdeněk Ondráček.

Připraveným štěstí přeje.

3 komentáře:

  1. Zdravím Vás Iv. Posielam dva linky na ktorých sú informácie o tomto víruse. Nadarmo sa nevraví, kdo chce kam universum mu pomôže tam. Alebo ,,Kdo inému jamu kope sám do nej spadne´´ Prajem veľa zdravia a pokojné prežitie týchto búrlivých zmien.

    https://www.tartaria.sk/zaklady/energie-zivota/617-samostatny-rod-ii

    https://www.protiproud.cz/politika/4951-nemoc-se-siri-uz-jste-propadli-panice-ta-chripka-je-pekny-previt-divna-statistika-vojenske-agentury-nekomu-to-zkratka-vyhovuje-bude-za-5-let-zapadni-evropa-zcela-v-troskach-nejlepsi-lek-na-virozu.htm

    Vojtech.

    OdpovědětVymazat
  2. http://2012portal.blogspot.com/2020/02/endtime-madness-continues.html

    OdpovědětVymazat
  3. ...čo s čím súvisí a nevyzerá to tak

    https://www.youtube.com/watch?v=qrobb3d7jLE&t=3s

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.