sobota 19. října 2019

Košer kryty pro „naše“ miliardáře


Málo kdo z vás tuší, že u nás v Česku je ten největší a nejluxusnější kryt pro případ „soudného dne“. 
Vakuová bomba RF, jíž neodolá žádný podzemní kryt.
 Lidé chválí demokracii, pracují od rána do večera, stát jim zvedá a nařizuje daně, mění jim čas středoevropský na „Hitlerák čas“, aby jim narušil jejich biorytmus, tisk a televize jim předkládá nepodstatné věci, aby se lidé mezi sebou škorpili a zatím v pozadí se pěkně ti „bohatí“ snaží v tichosti zabezpečit sebe a své blízké od případné apokalypsy, vy nemáte jako „ovce“ nárok, ale nebojte, v případě "něčeho" ani jim nepomůže i ten nejluxusnější kryt, mohu vyjmenovat třeba jen jedno a to jsou pak nastávající tektonické poruchy a změna jádra po nějaké události na Zemi, vákuové bomby, jež vycucnou všechny hraboše pod zemí, nemluvě o pronikajícím zářením, jež projde vším co existuje, tedy pak následná změna mozkové činnosti atd.
Ano, jedná se o největší kryt na světě, poblíž Českého Brodu, jež bylo přísně tajné zařízení a bylo společným projektem ČSSR a SSSR a byl budován od roku 1984 celých deset roků. Dnes jsou tyto prostory určené těm, kteří chtějí a mají finance na to, aby snad přežili soudný den v Oppidum, jak se tento  kryt dnes nazývá.
Má rozlohu cca 7000 m2 a zahrnuje zahrady, bazény, lázně, kino a samozřejmě i malou lékařskou kliniku. Všechen ten luxus je nastaven pro přežití v době nejméně rok. Jedn z mnoha těchto krytů v USA je např. v blízkosti Černých kopců Jižní Dakoty.



3 komentáře:

  1. Zdravim Rodinku.Cez vykend tusim zabrali temnaci..to boli fukoty. :-) K davnejsiemu clanku o vodiku tu na strankach pridavam nieco zaujimave-Xenon.http://egyinstitute.cz/#xenon ..Mailo

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravim,mozna proto nekdo prisel ve spojitosti s tim s "rcenim",ze: "Zivi budou zavidet mrtvym"? No tak at si do tech svejch krytu v klidu vlezou.....,i kdyz podle toho cu uz tusim o "zivote po zivote",zavidim tem "mrtvejm" co zacli znova uz ted,prestoze ani tady a ted to neni spatny(myslim ono fyzicno) ;-)....Proud

    OdpovědětVymazat
  3. Ročník 1939 vypráví nejen o Karlu Gottovi https://rutube.ru/video/069c2472d914986cfba0d639c0cec7af/

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.