sobota 21. září 2019

„Letni“ a „zimní“ čas




Konečně se přišlo na to, že pro člověka jako součást přírody jsou důležité jeho biorytmy a aby byly v souladu se slunečním časem. V našich zeměpisných šířkách je to středoevropský čas, jak někdy je záměrně nazýván jako zimní čas, to je záměrně špatný výraz, správně je to středoevropský čas (SEĆ), který v našich krajích platil a vyhovoval našemu biorytmu a tedy i našemu zdraví. To bylo až do doby okupace, kdy Hitler pro větší využití svého zbrojního průmyslu zavedl takzvaný „letní čas“ a pak po revoluci začali s námi opět manipulovat a zavedli jakýsi opět „letní“ čas, já tomu říkám Hitlerák čas.

Tak si to ujasněme, protože většina dnešních mladých je tak zmanipulována, že ani neví, jak to s tím zavedeným časem vůbec je.

Středoevropský čas (ŠEĆ) je ten normální a ne žádný jako „zimní“- je to výmysl.

„Letní“ čas, je ten uměle posunutý a je to Hitlerák čas.



3 komentáře:

  1. Byrokracie,to nikdy nebude,nebo za dvacet let. Je v tom letitá zkušenost,Nuselský most,metro,jízda vpravo,Zákos,neboli obchvat Prahy. https://rutube.ru/video/61b0b44ce2509f518e5c6199628f73df/?ref=search

    OdpovědětVymazat
  2. Letni/zimní čas mi vyhovuje, a pokud eu nařizuje...tak raději letní čas. Nejsem nacista, ale mýt ve 3h. ráno světlo pak horko už v 8h. Lidé chodí bohužel v dnešní době na směny do práce, ne jako dříve "na pole". Je průmyslová revoluce 4,0 a to bohužel známá že je roboty budou lidi kontrolovat i v noci a to si normální lidi neumí představit jak taková noční s lidmi zamává-co je proti tomu 1-2h. Změna času za rok? Příklad pro představu: skončíte noční v 6h. ráno v 8h. horko ale vyspat se musíte protože vás čekají min. další 12h. směny před sebou. Ať zákonodárci a celá eu, zakážou práci v noci aby to lidem neublížilo když jim jde o zdravý bio rytmus, obchody také dokázali zakázat prodeje aby rodiny mohli být spolu. To byl byl mazec cela evropa by zchudla....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evropa je stejně už na dně a mně vyhovuje Středoevropský čas (SEČ) tedy podle vás nějaký rádoby "zimní" Vstává se mně lépe, lépe i pracuje a při nočních hodinách lépe studuje, je to pro mně přirozený čas , ne manipulovaný, ten vyhovuje těm, co se rádi nechají manipulovat a vše je jim jedno.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.