čtvrtek 22. srpna 2019

Vymývání mozků – Allatra










Po zhlédnutí videa od Allatra jsem  dostal perfektní šok, kde se tato organizace konečně odkryla spojením s Anunákama z Nibiru. Jen pohled na Dimitrie s rudým prstenem na ruce ve mně evokuje sounáležitost s egyptským Apofisem, který manipuloval lidstvo tisíce let a jejich propaganda pokračuje dál. No o zástupci ˇŽanna jako Anunaki ani nemusím mluvit. Video je plné slov o lásce a bla bla bla. Ne ! Anunáci hledají kanál pro ospravedlnění svých dřívějších činů, ne, dnes je potřeba vzít velké vidle a tyto bytosti i některé lidské bytosti píchnout přímo do břicha  vidlemi. Žádná kytička, oni nás manipulovali tisíce let a dnes chtějí abychom měli s nimi soucit -  nasr…..! My máme od Boha(Univerza) Duši, kterou oni by chtěli, ale Zdroj jim tuto možnost nedal a nikdy ji mít ani nebudou, na rozdíl od kapacity Člověka, který je vždy obdařen Duší, oni ani za mák. Anunáci chtěli již minulý rok zdrhnout ze Země, ale nepodařilo se jim to ze severního pólu uniknout, jejich karmická zodpovědnost byla důsledně aplikována. Oni mohou za utrpení lidstva svou manipulací s vytvořením nějakých falešných  náboženství a dnes ovládaní lidského vědomí (zasouváni) mainstrému i údajně nějakých jakoby pravdivých webů jako Allatra. Ano, klimatické změny jsou na cestě, ale neznamená, že bych toho využil pro propagandu Anunáků, viz video s mrknutím, za vše mohou oni, kteří manipulovali lidstvo tak, aby to vypadalo tak, že je to rozhodnutí lidské populace, opak je pravdou, tyto bytosti nás manipulovali tisíce let, jejich manipulace nemá obdoby. Žádná kytička v ruce a domlouvání, jen ať je pěkně karmické zákony dostihnou, tak jak je dáno v zákonech Univerza, ne je převracet k obrazu svému.

Dimitrij v uvedeném videu mně připadá jak Papež s prstenem barvy rubínů s řečmi o lásce k lidstvu a pomáhá tím Anunákům k ospravedlnění všech hříchů, co zde napáchali proti lidstvu. Náš Zdroj nám dal do vínku Duši, o kterou se snaží Anunáci, ale tu nikdy nedostanou, lidstvo je ve Vesmíru tímto vyjímečné a veškeré klony vytvořené negativním astrálním světě jsou nedosažitelné. Ať si formují názory jak chtějí, jako že je to svobodné rozhodnutí lidstva, ne, je to jeich směr, který nám pomocí vniknutí do Protonace snaží vnutit. Lidská generace druhého typu musí vzít vidle (ne květinu, protože proti zlu se nedá bojovat květinou) a píchnout tyto manipulativní klony přímo do solar plexu, jinak to nejde.

My jsme lidé a nám bylo dáno Univerzem, abychom žili v pohodě a v symbioze s Univerzem, oni jsou vetřelci s manipulací lidstva, a ať je to po stránce manipulace mainstrému, politiků, copak mně zajímá, co jaká VIP baba má na sobě ve spodním prádle, nebo osobní život, koho zajímají moje osobní problémy jako řadového občana, nikoho. Dimitriji, co to zde předvádíte pomocí slov o Bohu a lásce, to dělala i bible, která dělala z lidí poslušné ovečky, ne, Anunáci budou respektovat naše upřímné hnutí mysli, společně s Duší, která nám byla dána od Zdroje a ne se nechat manipulovat další novou schýzou náboženství. Dimitriji, vyzývám Vás, aby jste přestal lidi převádět na nějakou novou víru, Anunáci již chtěli zdrhnout minulý rok, ale nebylo jim to dovoleno a  museli se ve svých lodích vrátit, ne, musíte platit za svou politiku a patří vám vidle do břicha a možná i Vám Dimitriji! Přestaňte manipulovat s lidmi svým hnutím Allatra, američané si svou karmu musí odpykat, žádná apokalypsa se nekoná, ano, změna klimatu je jasná a podle Božího plánu, ne nějakých andělů, kteří zradili lidstvo a měli mu pomáhat, jejich vzpoura proti Bohu je bezprecedentní a nebude omluvena, ikdyž mnoho lidských Duší na to doplatí v následujících chvílích, ale je to jejich volba, jak říkám, dokud nedostanou „vanštrokem“ do hlavy a neprobudí se, je to na nich, jinak vidle, ne květinka. Milí čtenáři těchto stránek, musel jsem odkrýt to, co zde na Vás okolí zkouší, žádní Anunáci to s námi nemyslí dobře, jen se chtějí zachránit jak fyzicky, tak karmicky. Dimitriji, odkrývám zde karty Vašeho chování a manipulace s lidmi, kteří již mají všeho dost v tomto 3D, ale to neznamená, že budete omlouvat bytosti, které zde napáchali velká zvěrstva jen svým manipulativním chováním ve svých videích na Allatra. Nám stačí jen vědět o Síle, která je vždy s námi, protože je od našeho Stvořitele, škoda, že jste nepředstavil toho Anunáka v sukni (jak jinak, než pěkná tvářička) v šupinách, ve své skutečné podobě, asi by to nebylo „ košer“. Vážený pane Dimitriji, Vaše vystupování na videu Allatra je velmi manipulativní a že jste se spojil s Anunáky je Vaše věc, ale Vaše Duše, pokud je od Boha by Vám to nedovolila, pokračujte dál ve své „OSVĚTĚ“, ale myslím si, že množství té sté opice již nestačí na vaši manipulaci.

Nepřeji Vám štěstí ani pohodu, protože lidstvo jako takové si zaslouží mnohem víc a ne jen nějaké bláboly pro omluvu Anunáků, kteří vždy jen manipulovali lidstvo tak, aby to vyznělo, že to bylo jejich rozhodnutí, opak je pravdou. Dmitriji, přestanťe oblbovat lidi, Anunáci patří do plamenů a ne se s  nimi paktovat, nejlepší seriál který byl dán Holywudem je Stargate 1, tam je to řečeno dost jasně, smrt Anunákům a se všemi důsledky.




39 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. To hnutie Allatra mi prišlo podozrivé odkedy som sa o ňom dozvedel. No a toto paktovanie s Annunákmi to len podvrdilo. Aj ľutujem, že som si pred časom kúpil tú knihu Allatra (ktorú som doteraz nedočítal, proste aj v tej knihe mi dosť informácií pripadá ako "bláboly"). Nedávno ma Sila naviedla aj na spomínaný seriál Stargate SG-1 a súhlasím s Vami pán Iv, je to tam veľmi dobre ukázané to manipulovanie s ľudskou rasou. No a to video k článku: Stačilo vidieť tú ženskú ako jej preblikli oči a mal som dosť...fuj!

    Pripojím sa k Terfry: Sila chrániš nás a ničíš všetkých, ktorí nám škodia a chcú škodiť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Martin
      Ano, pokud si lidé uvědomí, že je s nimi Síla od našeho tvůrce a byly jsme jí obdařeni jako jediní ve vesmíru, nemají nárok. Děkuji Martine!

      Vymazat
    2. Skoro som spadol z vyšne ked som to videl.Ze radia(-manipuluju),a zutekaju ak by slo do tuheho..no prekvapenie :-)No Dimitri. U nas sa to povie.."Hovno hovno zlata rybka...akvarium nebude!" :-) ..Mailo

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Anastasia Novych Allatra.. Ringen vede s ní diskuzi a ona odpovídá.. Jsou tam ruzné zajímavosti,prolétl jsem tu knihu a již stačilo,jako stačilaBhagavatgita od Janíčka,či Brunton a jeho knihy,Ramakrišna,Molinose,Trine, jeho V souzvuku s Nekonečnem,nebo Wesselman a jeho Spiritwalker, dr DYER,jeho film Proměna..Najednou vše zahodit a jenom BÝT a čerpat ze Sebe. Ted je všude fura záhadných požáru a s manželkou si jen oprášíme film Proroctví.

    OdpovědětVymazat
  5. prosím o upřesnění,minuty,sec, kde se kecá o těch Archonech Annunaki.díky. https://www.cestyksobe.cz/pad-archonu/11915

    OdpovědětVymazat
  6. to korendor
    26:03 Všichni jsou přeci hodní, haha

    OdpovědětVymazat
  7. Diky.To kecaji az reknou holou vetu a jsou jasni.Jako Jara da Dusek Mirek Zelenka Jara da Chvatal etc.

    OdpovědětVymazat
  8. Manželka viděla v banálním pořadu ženu,co viděla na obloze datum. Z jiných zdroju to datum souhlasí. Je to 20 unor 2020. Víte někdo další info o tomto fenonemu?

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to mi mluvíte z duše! Děkuji! Něco podivného jsem taky cítila, když jsme pár hovorů s panem Dimitrijem poslouchala...ten chlap mi prostě nesedí.. a to mi stačí..on se strašně povyšuje. Všimněte si, s jakou pokorou ty ženy s ním vedou rozhovor. Ony mu vykají a on jim tyká...mně se z toho udělalo zle a vypnula jsem to.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dnes jsem narazila na video s tím pánem, kde zaměňuje pojmy, mysl nazývá vědomím, čímž dehonestuje vědomí. Také ve videu s člověkem a septonovým polem umisťuje člověka jen do jedné pyramidy, ale mají být 2protínající se, které tvoří základ merkaby. Přesný je výklad dle mě na Alue. cz, že knihy se nedají číst, protože jsou nudné a snůška blábolů a že to vypadá reptiliánsky. Jinak jejich stránky se nápadně podobají teokratickým či autokratickým náboženským směrům či hnutím od SJ až po Nejvyšší mistryni Shing Hai nebo jak se její jméno píše

      Vymazat
    2. Pre 1:52. Ten pan hovori o vedomi ako o programe mysle a mozgu.Mysel vytvara vedomie ako program,a tiez je vkladany program do mysle-filtre ktore pokrivuju vedomie.O tomto druhu osobneho ale i kolektivneho vedomia hovori.O tom ze nam je k dobru ak sa nam nastrojom ale neovlada nas.Nehovori o Vedomi ale vedomi.On Vedomie ktore mate na mysli nazyva inak.Postudujte od zaciatku.Mne to dalo vela pochopenia.Ziadne autority vsak neexistuju a tak si vezmem len to co mi sadne..naj ucitel je vo vnutri a ostatny pomahaju,osvetluju cestu a robia spolocnost.Moja cesta je vsak moja,a iny maju svoju a podla toho i nazory a presvedcenia. ..Mailo

      Vymazat
  10. Mrazivé tajomstvá všade okolo nás:
    http://www.borosoft.cz/piwigo/index.php?/category/196

    :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  12. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  13. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  14. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  15. S takovejma očima znam jednu ženskou z Podbořan a začina se ji dělat jakoby lupenka ale ty destičky sou trochu věči než při lupence to dokazuje že jsou převlečeny i za normalni lidi ještěři

    OdpovědětVymazat
  16. Oči ako brána do duše... a toto je čo za plaza? Tfujtajbl...

    Жанна с Нубиру, изменяет форму своих зрачков...
    https://www.youtube.com/watch?v=AqxLdK6UNDs

    https://www.youtube.com/watch?v=UVWLl-m4iBU

    https://i.ytimg.com/vi/RssU1p3B8Qo/maxresdefault.jpg

    Duchovná okupácia Ukrajiny - Sekta Allatra:
    Tá žena sa volá Жанна Хвешчук
    https://www.youtube.com/watch?v=rJP2nI_IPkU
    https://ok.ru/profile/581525906979/pphotos/607733868323

    Секта АллатРа
    https://translate.google.com/translate?hl=sk&sl=ru&u=http://pravtaganrog.ru/sekta-allatra-sdelano-na-ukraine-specialno-dlya-rossii/&prev=search

    Zdraví Leo

    OdpovědětVymazat
  17. Povídám manželce,co s tou knihou. Ona NATO,vykucháme jí a obal použijeme na něco jiného.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...možno ako obal na pramen moudrosti... :))
      https://www.darkove-lahve.cz/files/prod_images/temp_big/SA033.jpg
      https://www.reklamnepredmetysketch.sk/storage/p7v-3.jpg
      Leo

      Vymazat
  18. Nekde v diskuzi byl připomenut tento film. A není uplně blbý https://www.uloz.to/file/l8MYMCBbGl8t/invaze-1996-1080phd-brrip-cz-dabing-mkv

    OdpovědětVymazat
  19. Je to vertebrolog, a jak je známo, Annunakům se líbí naše páteře. Prosím, podívejte se na tenhle odkaz https://www.greatawakeningmap.co/ a napište mi, co si myslíte, jak vidíte budoucnost planety Země a nás. A také mě zajímá, která mimozemská entita stojí za geoinženýrstvím, jsou to greys, Zeta Reticuli?

    OdpovědětVymazat
  20. A co říkáte na Petra Chobota a tento článek...
    http://www.ragauian.cz/iluze-hmoty-a-iluze-casu-petr-chobot-a-jeho-opravdove-gnosticke-poznani-o-smyslu-zivota-v-tele-je-to-skutecna-zcela-realna-iluze-25/
    Neprotiřečí si, jde mu opravdu o dobro, o záchranu pralesů? Na jednu stranu hlásá že planete Země i astrál je vězení, na druhou stranu tady chce být. Elana Freeland (Under an ionized sky), The Space Fence... elanafreeland.com/geoengineering-transhumanismus (snowy-owl@seznam.cz, budu rád když mi někdo napíše i na email). Děkuji a přeji všem dobrým lidem pěkný den (v rámci možností, sluníčko je stále blokované umělou kovovou dekou)

    OdpovědětVymazat
  21. Cetl nekdo z vas i tu vertebrorevitologii nebo enioanatomii o jemnohmotnych telech od Vasilcuka? Zkuste jim na socialni site dat odkaz na knihu Michaela Tellingera Tajna historie Annunaku, jak budou reagovat...

    OdpovědětVymazat
  22. Korendor tuhle uvedl film Proroctví, Knowing, 2009.
    Znovu to sleduji - co je to za příšeru v čase 1.17.44 hod, viz obr. níže..
    Co nebo koho vám to připomíná (viz červená šipka)?

    http://prntscr.com/oxaw9s


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to snímok výbuchu koronárnej plazmy na Slnku
      https://1url.cz/kMScc
      https://www.nasa.gov/centers/goddard/images/content/133224main_solar_flare_or_lg.jpg
      https://1url.cz/tMScn

      ...a možno len jeden zo spôsobov podprahovej manipulácie Šedivákov - Greys.
      Scéna z filmu Jupiter vychází:
      https://www.youtube.com/watch?v=Gl729Rio_ps
      http://internetweek.cz/encyklopedie-mimozemstanu/encyklopedie-mimozemstanu-sedivaci-greys
      https://www.interez.sk/blog/psychologicky-fenomen-podprahovej-reklamy/
      Leo

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  23. https://www.youtube.com/watch?v=utJwIGYxu1E

    OdpovědětVymazat
  24. Zdravím ve spolek,
    Allatru jsem svého času sledoval a dávno tomu nazad přestal právě proto, jak na mě Dimitrij působil. Mimoň. Knihu Allatra, Tajemství Amenti, Sethovy promluvy nebo jak se to jmenuje a i další jsem přečetl. Je to celkem zajímavý čtení, dokáže to objasnit určité fungování na naší "milované" planetě.
    Geny Reptošů máme ve své výbavě úplně všichni a myslím si, že je jen na každém z nás, co jim dovolíme.
    Chobot má dle mě pravdu a rozpolcen být nutně nemusí, netušíme, jaký záměr má náš stvořitel s regionem Westworld kódově zvaným planeta Země.

    Ještě k těm očím.
    Jedny mnohem a skutečně mnohem krásnější jsem kdysi sádroval v nemocnici. Pohled pro bohy. Taky pocházely z Ukrajiny... Další pak z Moldávie. Jedny mám doma :-)

    OdpovědětVymazat
  25. Autora zastavilo vlastní ego v poznání pravdy. Manipulativní článek plný bludů. Autor o AllatRa nic neví.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Anonym
      Děkuji Vám za komentář s vyjádřením Vašeho pohledu, který Vám nikdo nebere a jistě se tak pohybujete v těch prostorech třeba i na Webech, které Vám vyhovují. O skupině lidí č.1 s velkým Egem budu psát brzy článek a Vy patříte do skupiny č.1 a bude pak za určitou dobu záležet jen na Vás samotném, kdy prohlédnete. Přeji Vám pokud možno pěknou cestu dalším životem a co nejméně negativních Symbolů kolem Vás.
      Zdravím.
      P.S. Už to, že píšete jako Anonym, o něčem negativním svědčí a přesvědčovat Vás o opaku je ztráta času a energie.

      Vymazat
    2. I to, že rasisticky maže komentáře je taky divné

      Vymazat
    3. To unknown
      Vážený neznámý, nemám rád hady a ještěry a tím snad nejsem rasista a příště prosím podepsat, protože tak si Vás lépe identifikuji.Děkuji.

      Vymazat
  26. Pokud Tě znepokojuje nynější světová situace, shlédni Konferenci, viz odkazy níže.
    20.prosince 2020 se konala unikátní mezinárodní online konference
    „Tvořivá spoločnost. Společně můžeme“, na které se celý svět dozvěděl pravdu!

    Tato konference byla přeložena do
    * více než 30 jazyků
    * s účastí milionů diváků
    * z několika zemí světa

    Upoutávka na konferenci:
    https://youtu.be/hNYVnohXVso
    Konference s překladem do CZ:
    https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR15CiZQ7FLVhK1q3lsZFeJ7_VdbJPyw8qA1Nc-NaP8SPL8ys4z1eQiyzAg&v=ydWUabt4AfE&feature=youtu.be

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. David
      fuj jedeš potvoro! Objevil se mi v mysli agent s teplou vodou..

      Jaké mají asi povědomí tito lidé žeroucí tzv. "allatru když spojují lásku, mír a tento negativní symbol viz obr:

      http://prntscr.com/wf8y9g

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.