pondělí 26. srpna 2019

Sledujte kolem sebe dění.




Existuje jen velmi málo lidí, kteří se skutečně vyvíjejí a dokonce mají vnitřní nutkání se dobrovolně vyvíjet. Většina lidí většinou žije podle nějakého individuálního programu, který když nespní, tak to samé se jim opakuje znovu a znovu. Pokud zůstávají na svém vývojovém stupni, mluví např. o počasí, jídle, práci, penězích, celebritách, cenách plynu, nejnovějších klepech ze zpráv a to den co den. Když se zeptáme těchto lidí na něco, co většinou přesahuje čas nebo prostor, a nebo je vázáno na velmi rozsáhlé informace, nemohou to zvládnout a jejich paměť (pevný disk) je rozmazaná. To je pak nutí se restartovat při hovoru, což dobře znáte a raději se začnou bavit úplně o něčem jiném. Téma je najednou u konce a začnou se bavit o něčem úplně jiném.   Pokud je přetížíme častokrát vyšším tématem, začnou se dokonce nakonec vyhýbat kontaktu s námi, ale stále pozdravují a většinou i velmi pěkně. Jen to zkuste a oslovte některé tyto nevyvíjící se Duše s duchovními tématy. Je velmi zajímavé a někdy i vtipné, když se vyskytnou nějaké reakce, s lidmi, s kterými jste širší témata rozebírali.

Můžeme také říci, že v této hře běží i mnoho menších her a mají vzájemné účinky. Existují např. lidé z armády, kteří vždy chtějí si hrát na válku a lidé kteří hledají různé staré technologie a které nemohou nyní ani sloužit. Existují různá náboženství, která vedou lidí k duchovní slepé uličce nebo závislosti, existují tajné společnosti a skupiny, kteří také sledují svou vlastní hru a další spousta jiných skupin, které tuto hru světa různí. Pravděpodobně existuje více hráčů, než si dokážeme představit, ale můžeme se každý z nás pokusit znovu získat své plné vědomí. Samozřejmě můžeme přijímat rady a tipy od ostatních, které nám v tomto ohledu pomohou. Musíme však věnovat velkou pozornost tomu, co bereme na pomoc, protože téměř všechno v ezoterických a duchovních říších bylo zmanipulováno, stejně jako další každodenní věci, do kterých jsme většina vtažena a jsme pak zmateni. Pokud člověk ví však o Síle, jak jsme zde na stránkách mnohokrát psali, dostává informace a formuje se okolí vždy v jeho prospěch a celkový plán. Je to vždy na nás, jak se sami rozhodneme kdy sledovat různá vodítka nebo prostě ne. Myslím si, že už jsme na konci hry a vodítka se stávají stále více zřejmými nebo dokonce viditelnějšími.

Musíme se jen soustředit na svou  vlastní cestu a zjistit, kdo skutečně jsme.

Musíme také vzít na vědomí denní rady(symbolika) a pečlivě se dívat na to, co okolí chce, co nám sděluje, pak tak budeme vědomi.

Musíme se pokusit navázat kontakt se Sílou, protože s její pomocí se můžeme pohybovat mnohem rychleji vpřed a znovu získat plné vědomí.




12 komentářů:

  1. Sílo Sílinko vždy chraň a provázej autora EuP děkuju!

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. https://rutube.ru/video/fc6ad6abd1353cbd64ab39433e6c8b81/

      Vymazat
  4. Taková alej byla ze Kbel do Vinoře. Hrabě Černín sídlil na zámku Vinoř a jeho architekti osázeli kaštany na všech okolních cestách. Sílící provoz zničil tu alej a po letech vznikla nová,která je ale dál od učinku soli.Poslední torza přestálých alejí jsou mezi satalickou oborou a vinořskou oborou. Tu a tam jsou do mezer vysazené nové kmínky a za 80 až 100 let mohou lidé děkovat této prozíravosti.
    https://rutube.ru/video/92a4c09208530568195861ff54808c67/

    OdpovědětVymazat
  5. Hauberriser stál uprostřed místnost a při ohlušujícím hluku viděl,jak kus papíru se vznesl a přisál se na klíčovou dírku.Podíval se na jablon na jeho zahradě. Ani větvička se nepohnula. Dole ve městě vichřice vyvracela mohutné stromy,které letěli vzduchem a mizeli v dáli. Věž kostela se zatřásla a zmizela v oblacích prachu za nimu. Zelená tvář.

    OdpovědětVymazat
  6. Vďaka za užitočný článok. Súhlasím, hneď sa dá poznať či sa dotyčný "chytá" na tému duchovno atd. Alebo stačí začať nejakú hlbšiu "psychologickú" konverzáciu. O duchovne sa však s niekým bavím len vzácne. Tieto témy zostávajú skôr len v mojich myšlienkach, totiž zatiaľ som nestretol vo svojom živote duchovne vyspelú Dušu, pre ktorú by duchovno nebolo tabu. Viem však, že nie som sám Sila je vždy po mojom boku a vedie ma...

    OdpovědětVymazat
  7. Veleznámá záležitost https://www.suenee.cz/mimozemstane-prerusili-program-bbc-vlastnim-vysilanim/

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Tady tloustnou ti špinavci https://bod-zlomu.blogspot.com/2015/11/pad-archonu.html

      Vymazat
  9. Dobrý den,
    loni jsem provedl upgrade PRITELKYNE 1.0 na verzi MANZELKA 1.0 a nový program nečekaně spustil proces DETI s mimořádně velkou spotřebou paměti a systémových zdrojů. V manuálu není tato funkce zmiňována.
    Mimo to MANZELKA 1.0 také zasahuje do ostatních programů a natahuje se už při bootování systému. Ostatní programy, jako například NOCNI POKER 10.3, FOTBAL 12.6 a PIVO 2.5 od té doby přestaly fungovat, při jejich spuštění se systém zhroutí. Zdá se, že MANZELKA 1.0 nemohu odstranit ze systému. Uvažoval jsem o návratu k PRITELKYNE 1.0, ale uninstall skončil neúspěšně. Můžete mi někdo poradit?

    ODPOVĚĎ:

    Vážený uživateli,
    toto je velmi častý problém. Mnoho lidí přechází z PRITELKYNE 1.0 na MANZELKA 1.0, domnívajíc se, že je to jen neškodná zábavná utilita. Ale MANZELKA 1.0 je operační systém, navržený tak, aby sám spouštěl ostatní aplikace. Nepouštějte se do instalace! Dodatečné odstranění MANZELKA 1.0 může mít za následek poškození systémových zdrojů. Někteří se pokoušeli instalovat PRITELKYNE 2.0, resp. MANZELKA 2.0, ale narazili na více problémů, než v původním systému. Jiní zkoušeli spouštět PRITELKYNE 2.0 paralelně na pozadí. Bohužel, MANZELKA 1.0 detekuje přítomnost PRITELKYNE 2.0, což zapříčiňuje konflikty s následným kolapsem systému. Jediná možnost, jak se vyhnout problémům, je neinstalovat software MANZELKA 1.0, ale používat jen PRITELKYNE 1.0. Verze PRITELKYNE 1.0, 2.0, 3.0 atd. jsou navzájem kompatibilní, dokonce se mohou provozovat paralelně. Nyní je již pozdě, můžete jen varovat své známé!!! Ještě varujeme!!!: Dejte si pozor na nedokumentovanou automatickou instalaci programu TCHYNE 6.4 ! :-) Zdravim Rodinku. ...mailo

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.