neděle 21. července 2019

Proč kočky vrní






Tyto výsledky pochází z výzkumu Kalifornské univerzity v Davisu. Vědci zjistili, že to, čemu říkáme vrnění u těchto tvorů, vzniká pomocí stahů hrtanových a bráničních svalů. Je pak zajímavé, že tak vzniká rytmický zvuk o frekvenci 25 – 150 Hz a o působení zvukových vln i různých frekvencí jsme zde již psali. Tato poměrně nízká frekvence je velmi prospěšná všem živým organismům, protože pokud je živý organismus vystaven této frekvenci a v tomto případě jen zvukové vlně o frekvenci výše zmíněné, tak se zlepšuje pevnost kostí,posiluje svalová hmota a zlepšuje se i hojení ran a to že kočky těch zranění někdy mají dost.

Kočka když začne příst, pak začne vlastně relaxovat a začíná svoje tělo uzdravovat a posilovat většinou v přítomnosti známého člověka a nebo svého „pánička“ a lépe se tak i uvolní pro svou meditaci. Tedy to vrnění kočky pro ni slouží jako perfektní posilovna a lékárna v jednom.

Nezdá se vám že podobnými problémy s řídnutím kostí, ubýváním svalové hmoty a některá zranění mají i lidé, třeba po operaci a nebo jinak způsobené?  Tímto poznáním od našich mazlíčků by se dalo i pomoci lidem, používáním těchto zvukových vln. Třeba si i najít chvilku, vzít si na klín kočku a nechat ji vrnět místo sebe chvíli, ony tyto nízké frekvence se totiž přenáší dobře z kočičího těla i na lidské, tím vlastně váš miláček uzdravuje vás oba současně a pro ne, když kočka ví, že když její páníček bude zdráv, tak ona se bude mít taky dobře.

Zvukový generátor on-line na zkoušení zde: https://www.szynalski.com/tone-generator/
A tady něco pro potěchu oka, obrazec ze dne 19.7.2019

9 komentářů:

  1. Kočka,stejně jako pes pozná vibrace člověka a zařídí se dle toho.Dokoukal jsem znovu po mnoha letech jednu filmovou fosilii a zjistil jsem,že chemtrails nebyly jen při filmování Frances 1982,ale již ZDE v roce 1957,čili tehdy,kdy jsem obdržel reklamní obtisk s názvem Mezinárodní geofysikální rok 1957.. https://vk.com/video400813730_456240032

    OdpovědětVymazat
  2. Posledné dva odstavce - svätá pravda! Aj moja HomoCicuš spokojne vrní, ked mi sedí na kline ;-). Načo chodiť pre výzkumy do jemeriky, na Slovensku to vieme už dávno a info o tom je tu:
    https://www.youtube.com/watch?v=s0i_3TzDI6I

    :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravim,jako vsechno,i kocka ma svy pro a proti,neni od veci aby ti kdo kocky chovaji vedeli vsechno o TOXOPLASMOSE gondii,kdyz uz ne kvuli sobe,pak aspon kvuli svejm detem!!!...............proud

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.