čtvrtek 6. června 2019

Jak svět Archontů pracuje proti .....



Keanu Reeves je známý tím, že na rozdíl od jeho mnoha hollywoodských kolegů pro něj peníze nejsou všechno.
Keanu Reevese známe zejména z filmové trilogie Matrix, ale i hororu Constantine či z filmů o John Wick. Za hlavní role v těchto snímcích herec dostal miliony dolarů, které však nezůstaly pouze na jeho bankovním účtu.
Členům filmových štábů, s nimiž pracoval na Matrixu, rozdal miliony, několik zdrojů uvádějí částku 75 až 100 milionů dolarů.
Málokdo však ví, že Keanu před lety založil i nadaci, která finančně podporuje dětské nemocnice a onkologických pacientů.
Pro magazín Ladies 'Home Journal v roce 2009 řekl:
"Již 5 či 6 let mám soukromou nadaci, která podporuje několik dětských nemocnic a výzkum rakoviny. Nechci, aby se nadace spojovala s mým jménem, jsem rád, že funguje samostatně."
Není náhoda, že Keanu Reeves se rozhodl podpořit právě dětské nemocnice a výzkum rakoviny. Jeho mladší sestra Kim v 90tých letech překonala leukémii, bojovala s ní celých 10 let, a úspěšně.
Herec v tom období podporovat různé charitativní organizace, které zastupovaly onkologických pacientů, až si nakonec založil vlastní nadaci.
Někteří fanoušci Keanu Reevese si myslí, že za jeho skromnost a štědrost může jeho nešťastný život. Reevesův otec rodinu opustil, když měl herec pouze tři roky a naposledy se viděli, když oslavil 13. narozeniny.
Neštěstí v rodinném životě si však herce našlo ještě jednou, když jeho dlouholetá přítelkyně Jennifer Symeová v osmém měsíci těhotenství porodila mrtvou dcerku. O několik týdnů později zemřela i samotná Symeová, ve věku 29 let nepřežila autonehodu.
Herec Keanu Reeves je příkladem toho, že člověk může být bohatý materiálně a zároveň silně spirituální.
Na herci Keanu Reevesovi jde pěkně vidět jak svět Archontů bojuje proti těmto bytostem jako je tento herec. Neskutečné „náhody“ a „souhra“ okolností, ale tento významný člověk je významný hlavně pro nás, nevzdal to!!!
Výborný film kde se jasně vyjádřil a velmi dobře ztvárnil podstatu je zde:
 



16 komentářů:

  1. Den,kdy se zastavila Země..Schválně jsem si porovnal s filmem z roku 1951, v tom novějším jaksi vynechali duležité sdělení..Milý Keanu tam vlastně hrál sám sebe,čili pozitivního EBE..Zajímá mně mimo jiné jedna záležítost,totiž takzvaní soudci. V roce 1986,kupodivu tentýž rok,co vyšel originál,nadšenci to přeložili a strojopisně šířili. Whitton a Fischer Život mezi životy.Tam se píše o soudcím,co po smrti vlídně sledují astrála,aby prožil znovu ten život a udělal ve zkrácené formě učtování se svými chybami a následně si OPĚT zvolil rodiče,národnost a místo,aby ty chyby napravil.Takže opět jedna loukot na indické vlajce. Mám takové tušení,že když umírající postřehne oněch dvacet sekund božího Světla a zustane,vymaní se z archonského proklení reinkarnací.Ti soudci jsou možná ti Archoni,převlečení za nějaké vlídné kapucíny..A že těch kapucínu po ulících stepuje. Současný filmík,co je zajímavý ,je toto https://uloz.to/!sDdFuYzgbVfN/valerian-a-mesto-tisice-planet-2017-cz-dabing-angel-avi-mp4 Na začátku filmu jsou EBE vysocí bílí,nikoliv tedy Nordici,co dávali Hitlerovi technologie.Jinak tam je celá plejada ruzných potvor,které tuším tak opravdu ve Vesmíru existují. Fascinoval mně GREY u kulometu,jak panáčkoval podle toho,jak se voják pohyboval..

    OdpovědětVymazat
  2. https://www.uloz.to/!2CVtJtUo/maly-budha-avi

    OdpovědětVymazat
  3. https://www.youtube.com/watch?v=TK1U0f2KYQk&t=366s

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravim kamaradi:-).Pravda,uz pekne dlouho si lamu hlavu s tim,jak z ty slamastiky ven a prezit to,protoze se mi zda,ze vsechny ty zniceny civilizace,mnohy byly dal nez my ve vsech ohledech, padly proto,ze archonty prohlidly a pustily se s nima do krizku.To je tak hodne zhruba receno,ale asi by to bylo a toho bylo na celou knihu :-)................proud

    OdpovědětVymazat
  5. Osobně se domnívám že současný lidstvo NYNÍ stojí TĚSNĚ! před sebezničením. Duvody např. špatné a špatně používané technologie, patenty na VE v šuplíku, všude znečištování přírody, technologie odporující životu (5G, wifi, ..) takže tuším je docela nutný zásah Síly.

    Dějiny jsou asi složitější, no řekněme že některé "civilizace" před námi konkretněji naši Předkové bojovali s temnými, jiní co tu žili před námi - se zničili sami svým egem, a velmi podobná situace se opakuje i nyní, ovšem ne uplně stejná, nynější lidé nyní mají a znají Sílu a to može celé následné děje nasměrovat zcela nečekaným směrem.
    Zdravíme rodinku!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No.prrrávě,sleduji letmo zvířecí stádo 10min od mého rodného místa na Václavské m nám,kteří řvou a mávají dle vyše uplatku,tak MUSÍ existovat miliarda NORMÁLNÍCH,co ten globální neomarxistický pruser narovnávají..

      Vymazat
    2. to fohat
      10:2 a to z těch 2 je jeden co teprve přemýšlí o podstatě Univerza, tak na 100% je jeden z deseti. Na Zemi je tak 7,5 miliard lidí, tak těch "jedniček" z deseti není už tak málo.

      Vymazat
    3. U nás vo vsi je tak polovica "normálnych" (ozaj veľa, asi dobrým prostredím) a polovica úplných deb.ilov.
      Nás radím samozrejme k normálnym:-)

      Vymazat
  6. https://ac24.cz/-/vsechna-ceska-voda-obsahuje-skodlive-latky-varuji-vedci-akademie-ved Zrovna nedávno byla v hlavním proudu zpráva,jak v Horní Dolní si zbohatlická chasa napustila ta svoje čtyří tempa pro svoje ego a vesnice zustala bez vody,musela se dovážet. Kvalita všeho je taková,že kdokoliv,kdo není vibračně nastaven,musel by do týdne odkráčet tlačit mraky,at je to voda,vzduch,wifi,rámus tisíce aut pod oknem.Když se chce,tak to jde,žít po krk ve hnoji a být zdravý.Tento ČECH je zářný vzor,že mu rozumí všichni https://www.youtube.com/watch?v=wO816FH-_zE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravim,proto piju pouze doma vyrobenou destilku ;-),nejsem z tech kdo skacou na blaboly a tvrdej ze cista H2O je nebezpecna :-))))..........proud

      Vymazat
  7. https://rutube.ru/video/26b97e8863730389577001d0c848f376/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten pán,co tam žere,se jmenuje Daniel Korte a jako ČESKÝ poslanec zpívá ve sněmovně hebrejsky.Doufám jen,že jatečnímu Posseltovi třeba zazpíval tuto veleznámou https://www.youtube.com/watch?v=9GZxcOW1TK8

      Vymazat
  8. https://rutube.ru/video/3ad46d5ef2c12dcd85265438d541dd52/?ref=search

    OdpovědětVymazat
  9. https://rutube.ru/video/0451dc04d4da00c96cdf9fc0d8cf5df3/

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud byla v bankomatu kamera tak jsi jasnej.Dalkove ovladany inkluzi postizeny myslel na demostraci proti Babovi ze v tom rozcileni tam zapomnel prachy.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.