pátek 19. dubna 2019

O velikonocích trochu jinak


 
Odkrývat věci se musí pomalu, jinak způsobí stádovou epilepsii.
Velikonoc se rovněž chopila i komerce tak jak i Vánoc, vše se překrucuje ke svému účelu, nyní většinou k obchodu a many, many, many.

1. Velikonoce nejsou křesťanským náboženským svátkem. Je to židovský svátek, který byl uložen jako důvod k řádnému obětování okupantům.
2. Velikonoce jsou slavené všemi náboženstvími, které vychází z judaismu, ještě dlouho před rituální vraždou  Ježíše - roku 1086 n.l.
3. Velikonoce nejsou svátkem, "vzkříšení Ježíše Krista." Je to židovský svátek, během kterého jsou Židé nuceni vzdát se části své životní síly a obětovat ji bandě kosmických parazitů, maskovaných pod jménem Jehova (Jahweh).
4. Ježíš Kristus byl Světlým Válečníkem a bojoval s Temnými sílami celý jeho život. Pokusil se vysvobodit Židy ze spárů (otroctví) vesmírných parazitů (Jehova a spol.).
5. Ježíš Kristus  byl obětován Jehovovi na židovský svátkek Pesach. O případné dobrovolné oběti ze své strany pro vykoupení hříchů, nemůže být řeč.
6. Velikonoce , stejně jako jiné náboženské svátky, mají nahradit Védický světonázor, zničit vůli věřících, naučit je pastvě pokory a zoufalství a k odčerpávání životní síly kosmickými parazity, vydávajícími se za Bohy.
Velikonoce jsou obdobím začátku jara, ne svátky, jen obdobím ožívání přírody a začínání nové etapy zrozujícího se života, tak jak termín střídání období jara, léta atd.
Kalendář satanského rituálního zneužívání:
19.-25. 4. únos, příprava obětování
25. 4. Velké vyvrcholení, ženská oběť (může jít i o dítě), sexuální rituály a
rituály plodnosti (5 týdnů a 1 den od rovnodennosti).


14 komentářů:

  1. Dobrý den. To je moje řeč. Velikonoce jsem zrušila před 20 lety. S Vánoci je to horší, ale už se to také daří. Je to fakt už trapárna. Navíc člověk z toho fakt cítí krev neviňátek. Dnes máme rajskou bez masa . Normální pátek. Dopoledne jsme byli s manželem a dětmi navštívit babičku, ale zítra normálně pracujeme a v pondělí taky. Tady ve středních Čechách lidi blázněj jak urvaný z řetězu. Tolika aut na silnicích, jezdí naprosto jak pod drogama, mám dojem, že letos o velikonocích bude víc krvavých obětí, hlavně i na silnicích. Tak hezký den, máme před sebou, ještě 1. máj, . . .8.5. osvobození. . . jakoby němci něco prohráli(: to jako budem slavit, že nás němci sežrali bez boje. . .IVA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. m.chytilova@email.cz23. dubna 2019 v 22:35

      Snažte se vidět spíše pozitiva a hned vám bude lépe na světě.

      Vymazat
    2. to chytilová
      Myslím, že dobře to vystihl příspěvek níže "prouda" otiskuji:
      Myslim si, ze kazdej z nas podporujeme "svuj" egregor,je jedno o jakej jde svatek,nebo prilezitost,zalezi na tom jak se k tomu ci onomu kazdej z nas stavi na zaklade svejch vedomosti,takovej egregor a tak ho podporuje,proto pisu ze "svuj".Jak je videt,porad a porad dokola se vsechno vraci zpatky ke kazdymu jednotlivci,jakej je,jak a o cem premejsli,co ovlivnuje,proto hodne zalezi na vedomostech kazdyho jednoho a na kazdym jednom,jestli je ovcanem,nebo obcanem,kazdej musi zacit sam se sebou,se svym vlastnim prahem,tak ovlivnuje svoje okoli a formuje budoucnost..............proud
      Je potřeba nazývat věci tak jak jsou, ale nesrovnávat a spoléhat se na Sílu, mezi lidmi funguje nejsilnější aspekt, vyvolávat v lidech vždy nějaký pocit viny a tím nevědomky zapojují rovnovážné síly, které v tom, kde vyvolají pocit viny dostává vždy rány. U lumpů neexistuje pocit viny a tím taky jim vše prochází.

      Vymazat
  2. Pane Iv, děkuji.Po přečtení jsem dlouho jen seděla,pak jsem musela ven.Vždy jsem tyto dny vnímala tak, že je to spíše oslava Jara a ty církevní "dodatky" jsem si nepřipouštěla. Nyní jsem plně pochopila i význam (tak hezky opentlené) pomlázky! Prozření nastalo.oki

    OdpovědětVymazat
  3. https://www.youtube.com/watch?v=Wr2T7mx8EC8

    OdpovědětVymazat
  4. Z času na čas je tu článok, ktorý ma pohladí. Dík.

    Ohľadne "rituálov plodnosti" - nemálo "tiežslovanov" sa zhruba v tomto obdobi vydá súložiť "každý s každým" a ešte to vydávajú za náš sviatok..
    Hnus!

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den,velikonoce jsem vždy nenáviděla,už od dětství,vždy se mi tam cosi příčilo.Hlavně mi přijde na hlavu ctít ukřižování-tedy smrt na jaře,kdy vše kvete a rodí se.Celkově mi oslava mrtvého člověka na kříži připadá jako zvrhlost.Zina

    OdpovědětVymazat
  6. A najhnusnejšie na tom je, že všetci prijímajú telo Kristovo a ani si neuvedomujú, že sú prakticky kanibali.

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Myslim si, ze kazdej z nas podporujeme "svuj" egregor,je jedno o jakej jde svatek,nebo prilezitost,zalezi na tom jak se k tomu ci onomu kazdej z nas stavi na zaklade svejch vedomosti,takovej egregor a tak ho podporuje,proto pisu ze "svuj".Jak je videt,porad a porad dokola se vsechno vraci zpatky ke kazdymu jednotlivci,jakej je,jak a o cem premejsli,co ovlivnuje,proto hodne zalezi na vedomostech kazdyho jednoho a na kazdym jednom,jestli je ovcanem,nebo obcanem,kazdej musi zacit sam se sebou,se svym vlastnim prahem,tak ovlivnuje svoje okoli a formuje budoucnost..............proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zajímavé počtenířko https://pospolitost.files.wordpress.com/2009/01/uskujnik_kagan-a-jeho-bek.pdf

      Vymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. Několikrát se objevilo datum 20.unor 2020..Konečné řešení lidské otázky?

    OdpovědětVymazat
  11. Dobrý den,

    velmi děkuji za připomenutí, opravdu velmi. Četl jsem tento článek v loňském roce, ale asi jsem už geront, zcela se mi vypařil ))

    Přeji Iv a všem zde se scházejícím hezké dny v této složité době a Síla ať vás všechny provází a ničí vše zlé na planetě i ve vesmíru, myslím, že ti hajzlové už si zde užívali až moc dlouho ...

    Zdeněk

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.