neděle 10. února 2019

Samovznícení-vyhoření





Před nedávnem jsem otiskl článek o změnách na Zemi a týkal se možnosti v budoucnu většího výskytu samovznícení v nastávajících časech  http://energieupramene.blogspot.com/2019/02/cistka-lidstva-zmeny-na-zemi.html

Změny, které se blíží a jsou již nyní v plném proudu a ti co sledují okolí to rovněž vnímají, uvědomují si i jednu podstatnou věc, že v článku bylo poukázáno nepřímo i na to, že samovznícení je a bude vlastně primární důsledek změn na Zemi, ale i změn v tlaku na psychiku a životní podmínky lidí. Zapomnělo se však i na související jev a to „Vyhoření“ nebo i „Samovznícení“ psyché uvnitř lidí. Klimatické a s nimi související jevy, které se zde nyní odehrávají mají sice skrytý důsledek, ale o to pak při svém výsledném projevu více razantnější. Nastávají změny v celosvětové ekonomice, jak nástupem robotizace, počítačů, výrobě potravin, změn klimatu a lidstvo je tak tlačeno do úplně jiných podmínek, které byli kdysi nastaveny průmyslovou revolucí od vynálezu třeba parního stroje až do této doby. Stoupá počet sebevražd, který není raději ani uváděn, počet nezaměstnanosti jež bude stoupat díky počítačům a robotizaci průmyslu, bankovky nemají hodnotu reálné tvořící hodnoty, ale je do popředí stavěna úřednická činnost, která nikdy netvořila reálné hodnoty a měla být naopak nápomocná pro lidi, kteří tvoří tyto reálné hmotné hodnoty ve společnosti. Dochází tak při uvědomování si těchto okolností a i okolním tlakem Systému u jedinců k vnitřnímu napětí, zvláště u těch, kteří jsou nejvíce zachyceni na Materiálnu a nemají vědomosti a nebo je nechtějí ani přijmout hlubší i duchovní aspekty zde na Zemi jako součást svého bytí zde na Zemi. Může tímto dojít jak jsem psal v krajních případech pak i ke samovznícení ne v lepším případě k vnitřnímu Vyhoření, kdy pak dochází u těchto lidí ke zklamání a zoufalství a někdy i k činům bezvýchodnosti. 


Bude často docházet k poznání, že za nějaký papírek z banky nedostanete brambor, zeleninu, vodu, nebo jinou tak potřebnou potravinu pro život. Auta, mobilu atd. se nikdo ještě nenajedl.

Tyto tlaky budou zapřičiňovat  u lidí bez širšího poznání výše uvedené aspekty, vnitřního vyhoření a nebo i samovznícení.

Kdo dnes např. provede ve svém okolí rituál „otvírání studánek“, ze státních organizací obnovu a údržbu vodních ploch i těch malých v lesích a na našem venkově. Kdo zná jak pěstovat na zahrádce při dnešních klimatických podmínkách i s minimem vody a bez umělých hnojiv, jak získávat vodu, když je období such. Ano je to o jiném pohledu na život, než  jaký nám vnucuje Systém, měl by to být život, založen na souladu s přírodou a jejími potřebami, včetně i lidí. Pak nemusí docházet k vnitřnímu vyhoření a nebo i samozvnícení – dobrovolné ukončení existence Duše zde na Zemi.

7 komentářů:

  1. Ano,a jsme u toho,presne a spravne polozena otazka: "Kdo zna......?"(kdo chce znat?),tedy alfa a omega vseho,kdy musi jit s poznavanim rku v ruce uceni se,pouzivani vlastni hlavy,vlastniho rozumu a intuice,pricemz nikomu neni poznani zamezeno,obzvlast dnes v dobe internetu...........presto je svet plnej blbcu,s prominutim,tedy ovcanu a ignorantu,placek a remcalu,a co chybi,jsou ciny a sjednocovani se za jistym ucelem,protoze samo se neudela..............proud

    Ps: Vsimam si uz dlouho ze na dost veci vedouci k cinum,ktery napisu jinde,neprichazi odezva,zato na ruzny placky je odezvy "neurekom",protoze to nenuti nic delat,jen se pridat k placi a remcani........dostaneme tedy co si zaslouzime.

    OdpovědětVymazat
  2. dobrý den,

    dík za příspěvky o "očistě". Inu, za hodně vlastních skutků v mém životě se upřímně stydím, takže ... vidím to na ten bílý prášek ... Co naplat, ale do té doby - díky Iv si vylepšuji život napojováním se na Sílu, a nemohu než doporučit.
    I život, který je možná zcela opačný od toho vysněného dokáže Síla oživit smyslem, důležitostí a pomocí. Třeba v maličkostech, ale jistě i významných věcech, jen můj vztah či kontakt na nějakou "velkou" tvorbu ještě nestačí ..))
    Opravdu doporučuji a nejsem žádný teleshppping, je to ale zadarmo a funguje to!!
    S tím hořením je to po zprávě o Sluneční extraaktvitě a následné krizi (info i od Saxo b.) další hezký případ synchronicity, kdy v jednom týdnu se info objevilo na více infozdrojích.
    No, kéž by to byla vše pravda, a všem zde přeji neshoření a prima cestu v Novém světě, a nás ostatní může hřát krom energie vlastních buněk i vědomí, že ta nedotknutelná pakáž odpovědná za tisíce let zvěrstev na Zemi, přírodě, lidech hoří také a třeba podstatně pomaleji a déle )))
    Mějte se hezky a dík, Zdeněk N.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Zdenek N
      Pane Zdenek, co by jste hořel Vy, nikdy jste záměrně ve svůj prospěch nikomu neuškodil a nechte to na Síle, ta se nedá oklamat.

      Vymazat
    2. děkuji za reakci, Iv, potěšila, lhal bych napsat, že je mi to fuk, ale popravdě jsem byl celkem již smířený, že jsem tentokrát ten život moc nedal a nějaká ta lekce přijde, ale vážně mám nejvíc radost, že půjde i ta pakáž zlá, ale pokud je nebudu muset doprovodit, jen líp ))
      Vlastně v poslední době si nejvíce "vyčítám" , že často upadnu do sledu myšlenek které mne odvádí od držení pozornosti na Sílu, prostě nedostatek bdělosti a zároveň nechci aby to bylo "nasilu", málo přirozené bdělosti ..
      ještě jednou děkuju a Síla provázej Vaši snahu, ZN

      Vymazat
    3. to ZN
      ....často upadnu do sledu myšlenek které mne odvádí od držení pozornosti na Sílu,...... To není špatně, to děláme většinou všichni, ale pak to cvakne v hlavě a jsme spojeni- to je přirozenost.
      A Síla ať Vás provází,ikdyž na ni v ten moment zapomenete, ona si Vás stejně už pak hlídá.

      Vymazat
  3. Riešenie sa ukazuje až neočakávane jednoduché. Na územie Dŕžavy sa presunú všetci Človekovia, ale jej hranice budú striktne oddelené a prísne strážené. Na tento účel budú použité najpokročilejšie vojenské technológie, ktoré už majú niektoré armády sveta k dispozícii dnes – ale boli im dodané „zvonku“. Najviac dostala ruská armáda – ale nie sú pod kontrolou Zmeskov vo vláde. Môžeme otvorene spomenúť systém S500, na prekonanie ktorého NEEXISTUJE na Zemi technológia. Ďalej je potrebný sputnikový systém – ten majú Rusi aj Američania, okrem iného aj veľmi výkonný laser na orbitálnej dráhe. Už tam je dávno, je to to, čo poznáme aku Hubbleov teleskop. A hranice bude strážiť robotizovaná pechota. Nedivme sa, vojenské technológie potrebné na zabezpečenie Dŕžavy boli na Zemi už pred 100 rokmi...

    Tí, ktorí nie sú dostatočne vysoko vyvinutí budú ponechaní MIMO územia Dŕžavy za prísne stráženými hranicami absolútne bez prístupu dovnútra. Dĺžka života človekov vnútri sa bude postupne zvyšovať do 300-400 rokov. Kto bude dnu a kto von – ak prežije energetickú čistku – bude rozhodnodnuté mimo možností nízkorozmerných bytostí. Medzi tými, ktorí ostanú von budú aj človekovia pevne vlepení do Matríc „Ja egoista“ a „Ja Spotrebiteľ“. Hodnota je iné ako býva cena...

    Kým na podanie analógií s dnešným stavom vecí boli vypustené filmy THEY LIVE (Oni žijú), MATRIX a 13. PODLAŽIE, na opis budúcnosti môžeme nazrieť skrz filmy ELYSIUM, NOVÁ ZEM či ELIÁŠOVA KNIHA.




    Samozrejme, že ide o priblíženie Obrazu, nie konkrétny scenár.

    V súvislosti s prípravou už začal proces zlievania sa krajín do jediného štátu Chaosu a nevedomosti, ktorému nevedomci ani neodporujú. Úplne prestanú kontroly na hraniach, presnejšie hranice medzi krajinami úplne prestanú existovať. Centrum všetkej Kultúry bude premiestnené do Dŕžavy. Na zvyšnej časti Zeme – mimo Dŕžavy – budú všetci ostatní ponechaní napospas jeden druhému, napospas svojej Civilizácii. Čo si vytvorili, to aj zožnú. Veľmi rýchlo klesnú späť na im vlastnú úroveň zvierat. Všetky tieto zvieratá do 200 rokov samostatne vymrú, čím definitívne poskytnú celú Zem novému, vedomému Človečenstvu-Asom. Opakujeme iba to, že spolu s nimi tam ostanú aj človekovia-spotrebitelia a človekovia-egoisti.

    https://www.tartaria.sk/zaklady/energie-zivota/540-zmeskovia-medzi-nami

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.