úterý 11. prosince 2018

Zabíjet emoce a exportovat do společnosti




My lidé jsme manipulovaní a Satanistický směr je odbourat ženskost, je to jen malé nahlédnutí pod pokličku a nyní uvidíte jak je ovlivňováno veřejné mínění ve společnosti. 


Uveďme větu z Izaiáša 5:20 : "Běda těm, kteří nazývají zlo dobro a zlé dobré, učiň temnotu světlo a světlo do temnoty; učinit hořkou sladkou a sladkou hořkou! "

Celá takzv. „Elita“ v show businessu, ekonomice, politice a šlechtě jsou genderově transformováni a to i ve výkonných sportech, existují dnes nekonečné příklady, v těchto reptiliánských kruzích je to běžné.

Dokonce i královna Viktorie Anglie byla mužem, je to děsivé a začínáme si uvědomovat, jak společnost je řízena Satanismem. Tato transgenderová agenda je záměrně podsouvána do popředí, aby si našla místo v lidských myslích jako něco normálního.

Existuje 20 – 25 nezaměnitelných fyzických znaků, které charakterizují jednotlivou osobu jako muže nebo ženu. Např. muži mají větší hlavu než ženy, větší ruce a nohy a delší paže. Prsteníček je u většiny mužů delší než ukazováček. U žen jsou prsteníček a ukzováček většinou stejné. Muži mají dlouhá rovná záda a úzkou pánev.Ramena žen jsou stejně široká jako pánev, nebo dokonce užší než pánev.Pokud se díváte přímo do tváře, mají muži rovnou bradu u ženy jsou kulaté. Ženské tváře jsou oválné, čelist běží po obou stranách až k bradě. Čelní čelist je obdélníková, takže má úhel 90 st. Muži mají zase často výrazné lícní kosti. Podle těchto znaků většinou poznáte, že něco není v pořádku, hlavně u tkzv. VIP osob-hybridi, ihned poznáte jejich manipulaci s vámi. 

9 komentářů:

  1. Jojo, hezký "holky", až mně lezly oči z důlků...
    Aby je rakovina po poli honila a zem je vyplivla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouvam se za nevymachanou hubu,jinej uz nebudu,staryho psa novejm kouskum nenaucis:-)))))))))))),ale ja rikam: "kdyby jim mraz prdel roztrhal"....... ;-)
      Na to vsechno bych mel "lek",i pro hezci planetu a vsechen zivot na ni,i to zdanlive nezivy.......ale lidi ho spatne chapou,bohuzel.......proud

      Vymazat
    2. Pokud je někdo vykastroval a předělal když byly děti, tak za to přeci nemůžou.

      Vymazat
    3. Vážená,
      právě proto, že za to přeci nemůžou, jak píšete, by se neměli házet lvům a nebo ze skály. Protože pokud by žili někde na ostrově, tak by se stejně příroda postarala o to, že vymřou...Tento systém je však záměrně vystavuje na odiv a všemožně podporuje na úkor zdravých jedinců, což jste jistě sama zaznamenala.
      Měli by někde v klidu dožít na farmě v krásné přírodě a při smysluplné práci, což zabraňuje depresím a zároveň následně z toho plynoucímu deviantnímu chování.Tímto tedy končí moje soucítění s těmito stvořeními, nejsem zastánce sluníčkářského typu myšlení.
      Cožpak jste někde viděla, že by zdraví jedinci, kteří mají zájem o opačné pohlaví a touhu vytvořit fungující rodinu někde se producírovali nazí a vymaškaření v duhových průvodech a kradli děti, tedy říká se tomu nyní adopce. Ad absurdum je toto dovedeno například ve skandinávských zemích.

      Vymazat
    4. Úpadek ve všem, dnes je pravda lež a lež je pravda i příroda si dovede poradit jen tento Systém dělá chaos.
      https://vk.com/luis1954?w=wall283202261_7911%2Fall

      Vymazat
    5. Vážená,
      zdá se, že jste ztratila zájem dále diskutovat, škoda...
      Ale i z vašeho infantilního blogu jsem si odnesla pozitivní poznání, děkuji.
      Síla ať Vás provází.

      Vymazat
    6. Já jsem si nevšimla, že už mi byl komentář zveřejněn, tak proto jsem nereagovala.

      "Měli by někde v klidu dožít na farmě v krásné přírodě a při smysluplné práci, což zabraňuje depresím a zároveň následně z toho plynoucímu deviantnímu chování."
      - s tím souhlasím

      Jinak jsem ale dospěla k závěru, že "Elita" se snaží vytvořit kluka přeoperovaného od mala na holku tak, aby to nebylo vůbec nijak poznat, a aby mohl/mohla otěhotnět a porodit dítě (nevím, jak to je biologicky/technicky možné).

      Vymazat
    7. Víte, spíše si myslím, že tím, když miminko nedostane hned od narození ženskou citovou energii(mateřský cit), tak jeho duševní vývoj je nezvratně poškozen a samo pak ani lásku už dávat dále případným potomkům nedokáže, protože ani samo neví(tedy nepocítilo) co to je.
      Ať už klukovi přeoperujete cokoli, ženskou energii tím nezíská.

      Vymazat
    8. To si taky myslím.

      Tedy ženskou energii může transsexuál získat díky hormonální terapii (tím konkrétně myslím vysoký hlas, jemné vystupování a slabost/submisivitu = že má rád, když se může opřít o někoho silnějšího). Ale mateřský cit nemá/nezíská.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.