čtvrtek 13. prosince 2018

Čakry – vynález reptiliánů




Pro mnohé tato informace bude neuvěřitelná, nestravitelná, ale přesto zde na stránkách toto uveřejňuji, aby si čtenář mohl utvořit ucelený obraz z našich informací již uveřejněných zde na stránkách v minulosti.
Odkud vlastně přicházejí znalosti o čakrách? Nejznámější systém o těchto energetických bodech lidského těla pochází z hinduismu, který je v současnosti třetím největším náboženstvím. Některé jiné směry mají i dokonce jiný počet čaker, ale toto zde není předmětem článku. Jinak téměř všechna náboženství jsou návyková a zneužívají energii svých následovníků, kteří si této manipulace ani nevšimnou. Vždyť náboženství stvořili reptiloidní, aby lidi rozdělili a udržovali je vlastně energeticky uvězněné. Může přeci existovat volný spiritualismus, bez náboženství, pokud v něm existuje nějaká pravda (vyzkoušená životem) a je tak přístupná pak každé osobě bez nějakého dalšího prostředníka ve spojení s Univerzem.
Nemusíme se modlit, abychom něčeho dosáhli, můžeme jen požádat o pomoc Univerzum. Pak už jen v závislosti na stupni zralosti a pokroku naší Duše může být pak zvážena naše žádost a uskuteční se svým způsobem.
Ve vyšších světech se lidské čakry nazývají energetická pole, která jsou naprogramována tak, aby energeticky ovlivňovala všechny orgány v lidském tělě. Výsledkem toho je, že Duše má pak menší přístup k našemu tělu přes božský proud (Sílu) a její účinek je tak zmenšen a udržován záměrně co nejmenší. Jednoduše řečeno, jde o  narušení spojení s tělem a Duší. Stará učení z náboženství nás učila, že čakry  jsou součástí Duše, ale bohužel, není to tak.
Čakry nepatří do lidského těla a ani k Duši. Čakry byly připojeny k lidskému tělu plazivými Anunnaki, kteří od pradávných dob ovlivňují lidstvo. Čakry nejsou ničím jiným, než připojenými energetickými poli, které se šíří po našem těle a do každé čakry lze ještě připojit další programy. Při narození jsou nám implantovány čakry a jak se náš život rozvíjí dál, budou ony rozvíjeny více nebo méně, podle našeho uvědomění. Většina čaker pak pracuje automaticky se standardním programem a může být tak vnímána pak jako neutrální energetické pole. Tyto čakry manipulují a ovlivňují naše orgány a brání ve spojení těla s Duší. Tedy po narození je naše tělo naplněné těmito energetickými předprogramovanými čakrami, takže se pak příliš ani nemůžeme rozvíjet duševně. Je to vlastně něco jako operační systém a běží automaticky (řídí jednotlivé orgány atd.). Rovněž jsou zodpovědné i za to, že mnoho z nás si nemůže v dětství vzpomenout na určité věci – zapomnění. Tyto programy v čakrách způsobují  zpomalený duchovní vývoj a ztráceli spojitost s naší Duší a nerozpoznal v jaké hře je vlastně chycen.
Tento vynález reptiolidních má dva základní účinky:
Největší ovládání – manipulace člověka od narození a odpojení od Síly(Univerza).
Prostřednictvím učení Prana,Reiky,Jogy a dalších učení o čakrách jsou lidé vedení tak, že nemohou dále duchovně pokročit a zůstanou stát.
Práce s čakrami je korunovace nebo vyvrcholení manipulace, která je zde odhalena. Objevení čaker a léčba orgánů byl tak plánován reptiliány, s cílem přitáhnout lidi do těchto učení a praxe a vázat je do nich. Léčba léčitelů čaker, která pracuje s očistou a energií, slouží jen k odvrácení sebe sama nebo nemocných lidí.
Samozřejmě, že nemocná osoba se cítí dobře a zažívá úlevu a zlepšení svých onemocnění prostřednictvím léčitele.
Člověk je vzrušený a začíná věřit. Ale ani si pak nedokáže představit, že právě zastavil cestu probuzení.
Léčitel vidí jeho úspěch a potvrzuje ho ve svých činnostech, takže si také nevšimne, že je stejně tak podveden.
Takže nejen zdraví lidé na cestě k probuzení, kteří jsou nadšení těmito technikami a učením, ale také nemocní lidé, kteří zažili dočasné uzdravení jsou relativně spokojeni.
Při léčbě čaker člověk zažívá uzdravení, úlevu nebo zlepšení a je oživen duchovními
neuvěřitelnými věcmi, které zvyšují povědomí. Ale přesně to chtějí reptiliáni, a tak vždycky dělají. Vědí, že lidé se probouzejí a že je jich stále více a více, kteří všechno zpochybňují.
Právě z tohoto důvodu reptiliáni vylučují tyto vědomé lidi a dají jim něco zvláštního, s úmyslem zpomalit je a ovládat je.
Například s knihovnami palmových listů je to stejná hra.
Takže čakry jsou energetické body, které energeticky přitahují Reptiloidy ke každé lidské bytosti. Duše je spojena s tělem na každém místě a pracuje s jeho energií a znalostí.
Jakákoliv cizí energie ve formě znaků / čaker, ozařování nebo zaměstnání jiných duší narušuje spojení mezi tělem a duší.
Člověk se svou duší je takový, jak je spojen s Univerzem a všemi ostatními.
Není potřeba dalšího otvoru nebo kanálu na těle nebo duši, aby měl lepší kontakt s Univerzem. 
Každý kanál nebo otevření tělu i duši znamená bod útoku / otevřené dveře pro další energické bytosti!
Pokud se podíváme na rozsah lidských energetických vlivů(čaker), je jasné, že všichni a každý z nás sedí v malém vězení, ale vše jde napravit a změnit. Naše Duše je formálně potlačena těmito energetickými poli a nemůže fungovat tak dobře s tělem.
Uvědomuji si, že tímto příspěvkem pravděpodobně nebudu mít mnoho přátel.
Zvláště u těch, kteří praktikují svou léčebnou profesi již řadu let ve spojitosti s učením různých náboženství.
Musí to však být vyřešeno, dokonce i mezi lidmi, kteří si myslí, že se již probudili, nebo ti, kteří jsou právě na cestě k probuzení. Je to moje povinnost a život mé práce.

104 komentářů:

  1. Dobrý den dík za bezva článek.A totéž co čakry jsou mantry-stejný podvod.Když je člověk říká,snižuje mu to duchovnost,to mám z vlastní zkušenosti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to 13. prosince 2018 13:41
      Děkuji, čekal jsem zvýšenou aktivitu negací, jelikož dnešní učení jde tímto směrem a mnozí na ní mají i živnosti. KDYŽ DOSTANU impuls zveřejnit další informace, jistě to udělám i proti proudu, lidé to musí vědět.
      Děkuji.

      Vymazat
    2. Zdravim:-)),no proti me rozhodne ne,protoze tak trosku k mymu udivu se az podivuhodne ve vecech shodujeme:-). Ten clanek je parada a balzam pro mou dusi.Uz dlouho tvrdim ze prvni podvod na lidstvu je nabozenstvi(kazdy),ale to pomalu upada,dostalo diky tvoreni fanatiku samo sebe,tak je cas na cokoliv jinyho co bude mit stejnej nebo podobnej vliv na ovecky.Cakry,mimozemstani,karmy,jsou k tomu primo jako stvoreny,i kdybych nevedel nic jinyho,i jen tohle v sobe nese hromadu znaku a podobnosti podobne jako klasicky nabozenstvi.Diky Iv,drzim palce a Sila Tobe a nam Vsem pomahej v pomoci sobe navzajem i ostatnim,a svetu.......proud

      PS.: pises to pekne na tvrdo,to je ono! Ne jako spousty "alternativcu" a jejich webu co na jedny strane nadavaji,na druhy se ale v praxi drzej systemu jako klistata........

      Vymazat
    3. Vynikající postřehy pisatele, poukazuji též na odvahu takové informace zveřejnit.

      Dovoluji si poukázat na překlep ve smyslu co čakry způsobují svojí inplantací.
      Navrhuji změnu slova "zabraňují"za výraz "napomáhají" .

      Tyto programy v čakrách zabraňují tomu abychom měli zpomalený duchovní vývoj a ztráceli spojitost s naší Duší a nerozpoznal v jaké hře je vlastně chycen.

      Jinak jsem stejného poznání již několik roků, ale obával jsem se takovou informaci zveřejnit.

      Všem pozorovatelům přeji úspěšný start do novéjo roku 2019
      S pozdravem St..email japista@seznam.cz

      Vymazat
    4. St.
      Děkuji za upozornění, opraveno!
      Mějte se fajn.

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, stačí mít jen podvědomí a zrušit nějaké čakry, tím je taky odstřihnete z manipulace. A KAPKY budou dál, pokud dostanu informaci sdělit další novoty, jistě udělám, ikdyž to bude pro mnohé nepříjemné, ale to mně nebrání v uvádění dalších skutečností.¨Děkuji Vám za přání, totéž přeji a žádám Sílu o totéž pro Vás.

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  3. To je teda mazec zrovna jsem si vzpomněl na jisté lidi co dělají "kurzy", (něco zadarmo a něco za prachy) kam teda rozhodně nechodím ale vím o těch lidech. Podle nich má člověk více kanálů vnímání, někdo 8 a někdo prej 16, detaily ted vynechám. Někteří z těch lidí si říkají "Starověrci", či "Slované".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Ol
      Zbývá se jen spoléhat na Sílu, ta nikdy nezradí.

      Vymazat
    2. to Iv
      Na lidi je zde políčeno snad na všech frontách.Někdy až neuvěřitelný.
      Děkuju Ti Sílinko že nám sem posíláš takové krásné Duše jako je pan Iv žádám ochranuj ho a provázej stále!
      Díky moc.

      Vymazat
  4. Vďaka pán Iv za dalšie odhalenie. Ono mne vždy na tom učení o čakrách čosi nesedelo, pripadalo to moc zložité na mňa tie praktiky s čakrami, vedlajšími čakrami, meridiánmi...takže som sa tým ani hlbšie nezaoberal. A teraz sa ukázalo že to malo svoj dôvod. Sila vždy vie správnu cestu, stačí byť len napojený a nechať sa viesť ako ste uviedli už mnohokrát.

    Prajem Vám i všetkým svetlým Dušiam mnoho zdravia, nech Sila ochraňuje a sprevádza všetky svetlé Duše.

    OdpovědětVymazat
  5. to IV
    Četl jsem s otevřenou pusou, to jsou věci.
    Pane IV možete prosím sdělit jak se dostat z tohoto čakrového vězení? Tzn. pokud maj lidi tyto čakry jak je např. uzavřít?
    A jak je vlastně možný že se na miminko napíchne nějakej hajzl repťák a přidělá mu něco aby se mohl pak napojovat a krást mu energii?
    Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. To se čakry do člověka dostaly po genetickém zásahu reptošů?
      Děkuji.

      Vymazat
    3. to OL
      Kdepak, odhalím jen toto, reptoši vědí přesně kdo se kdy a kde narodí a jak se někdo narodí, dostane hned "razítko" ve formě čakrového systému, který je i naprogramován, u nebezpečných jedinců (pro ně) třeba do příslušné čakry naprogramují nějakou nemoc a ta se v určitém jimi stanoveném čase(nebo i v jiném čase)projeví. Ale nejsou to jen nemoci. Pro člověka znalého stačí si uvědomit, že je světelná bytost se světelným vajíčkem(rotujícím a čím rychleji, tím lépe), to je ta obrana na zablokování příjmu do čaker z venku a tím i jejich postupné znefunkčnosti.Proč myslíte, že máma má být co nejdéle s dítětem, protože ho ona chrání svým obranným a ochranným polem, jelikož tito malí tvorové jsou ještě bezbranní a čím déle se s ním mazlí v náručí, tím dítě přebírá její energetické obranné pole.

      Vymazat
    4. Vďaka za DOBRÉ SPRÁVY :-). Utvrdilo ma to v tom, čo som v kútiku duše predpokladal - čakry, sudičky a pod. je nástroj na OZNAČENIE A MANIPULÁCIU pre systém NEPOHODLNÝCH! Už chápem prečo tie "podrazy a trable" od narodenia. Keď vás vlastná mater a rodina... Radšej sa nevyjadrím, bolo by to na nekonečnú telenovelu... Nezainteresovaný nechápe...
      K tomu napojeniu dieťaťa na matku - deti sa do 12r. učia napodobňovaním, tak je to určite dlhšie, ako vyššie spomenutých 7r.
      Všetkým svetlým dušiam ZDAR a SILU! F.

      Vymazat
    5. Ter+Iv děkuji.
      Jde to krásně vidět že jsou děti propojený s mamkou, však to známe a čím víc dětí tím víc "radarů", někdy se k sobě ani nemužem moc tulit haha jinak zazní siréna ale jakmile se pustíme siréna okamžitě utichne. A tak se to opakuje třeba několikrát po sobě přitom miminko stále spí ani očko neotevře přitom je vidět jak je ve střehu. Někdy naopak jen něco zamrmlá a to už tušíme že máme povolení.

      Vymazat
  6. Zdravím pane IV, díky za článek to je teda něco.
    Zajimá mě prosím Vás jak mám zrušit čakry teda pokud nějaký mám(e)? Děkuji za další informace. To je v dnešní době málo vídané, pomáhat ostatním lidem bez nároku na odměnu, či peníze, o to více si Vás vážím a celá naše rodina Vám ze srdce děkujeme!
    Sílo Sílinko vždy ochranuj a provázej pana Iv ať se pořád těší dobrému zdraví a může nám tu pomáhat co nejdýl. Děkuju Ti.

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý den pane Iv,
    bingo! Velmi děkuji za info a proč.
    Sám za sebe vím již řadu desítek let, že NĚCO není úplně v pořádku. Dost léčitelů mi řeklo, že je problém se do mě dostat, že mám moc silnou auru.
    Na tom asi něco bude, protože elektronika občas předvádí v mé blízkosti psí kusy.
    V poslední době začínám hledat příčinu mé inkarnace, zde v polepšovně. Zajímá mne proč jsem tady a nedělám to, co mám. Jakési tušení stínu či světla.
    Mám čest být se skvělou ženou a chtěl bych jí dát znát lásku opravdu tak nějak čistě, ale stále mám pocit, že mi v tom cosi brání. Ležím na posteli, usínám a představuji si, že by mě ze srdeční čakry mělo stoupat červené světlo a láskou zalévat místnost. Místo toho moje ruce automaticky končí na hrudníku, jako by mi říkaly - NESMÍŠ!
    Váš článek na to odpověď, narozdíl od mistrů čaker, dává a navíc smysluplnou.
    Dle některých informací máme dokonce v auře nabouchaný pečetě, který přímo brání duchovnímu rozvoji. Údajně proto, aby naši schopnost tvořit nezneužili třeba právě reptoši, kteří se na to třesou.
    Lidská DNA pro mě není jen nějakej deoxyribonukleovej pokus ukočírovat počet mých nohou nebo očí. Podle mě ji sice máme zmrzačenou pokusy Annunaki, ale je v ní zakodován celý Vesmír, celá tvořivá síla.
    Zároveň bych řekl, že právě z toho maj reptoši vítr, protože probuzený člověk by se s nimi vypořádal asi tak do jedný sekundy. Nahned.
    Ještě jednou velice děkuji.

    Možná proto, na mě působení léčitelů moc nezabírá. Ale taky jsem třeba úplně mimo :-)))))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Mlok
      Máte velkou a silnou auru(energetický štít, tím mají po ptákách, u mně je to to samé a tak je to správně.

      Vymazat
    2. Nie cez čakry, ale cez DNA je riadený energetický systém tela. A DNA je riadená myslením jedinca! Toto je najväčšie tajomstvo života.

      F.

      Vymazat
  8. Dobry Vecer Iv.Skutocne kapky ako pise Terezka.Cakram sa v ramci pochopenia kym sme venujem uz dlhsie i ked nie do detailov.Chapem ich ako fiktivne energeticke centra,ktore vsak neexistuju ani v zmysle fyzickom ani jemnohmotnom.Chapal som cakry ako sposob vysvetlenia ako funguje primanie prepustanie a vymena energii,ktore tvoria telo ako nastroj..respektive odrazaju nam ho zaroven ako zrkadlo Duse,mysle,ega a osobnosti...Znamena to ze vsetko toto zmizne ak odstranime cakry?Znamena to ze vecsina neprimeranych reakcii tela na vonkajsie podnety,ako i vecsina negativnych vnutornych podnetov sa strati ak vypneme cakry?Je to teda potom po vypnuti stav comu hovoria bytie v pritomnosti ci nieco tomu podobne?Som len zvedavy a rad by som lepsie chapal.Aby som to mohol prijat ci nie,je pre mna dolezite pochopit.Nechcem veci komplikovat,nejde ani o nedoveru..ak by to napisal ktokolvek iny asi by som to rovno z usmevom zavrhol no u vas je to pre mna podnet k prehodnoteniu toho co zatial viem. ..Mailo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To Mailí
      Jak jsem psal v článku, čakry zabraňují Duši v přímém spojení s tělem a tedy vědomím. Ano, při zablokování (zrušení) čaker dojde k dalšímu Vašemu vývoji bez kontroly jiných a Síla má větší možnost Vámi proudit a tím více pomáhat bez ovlivnění cizích programů. Berte to jako nějakou informaci a časem třeba na to přijdete sám, jestli to sedí nebo ne, podle Vašeho života, jak se bude dál odvíjet. Ne, nechci nikomu nic vnucovat, jen to ne, každý se musí rozhodnout sám, jen jste dostal informaci a s ní si musí naložit pak každý sám podle svého uvážení.

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Nos i palec u nohy to je absolutna trefa. :-)Ako hovoris casto ma nieco drzi pod krkom a i sedi za krkom co chapem tak ze ma vycuciava cez dieru v aure.Maju dost strach,a vpodstate viem i preco ho maju a nedaju pokoj.Iv,Terezka dakujem vam.Prave toto su tie chvyle ktore mam rad,a velmy si ich cenim. :-) ..Mailo

      Vymazat
    4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  9. pane Iv.,
    dovolte, projevit Vám nezměrnou úctu za vše, co pro nás konáte. Nyní bych se otázala- jakým směrem si mám představit otáčení světelného vajíčka? Je to levotočivý směr, jako u spirály(z předchozích článků)?
    SÍLO mocně ochraňuj pana Iv. a všechny dobré lidi. Děkuji SÍLO.
    oki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to oki
      Tak jak v přírodě, třeba u popínavek, tedy převážně vlevo.
      Děkuji

      Vymazat
  10. dobrý den,

    děkuji za příspěvek i celý blog.
    Jsem rád, že téma rezonuje tolika lidmi zde, sebe nevyjímaje. V minulosti jsem si sám prošel mnoha směry okultismu a různých směrů magie, naštěstí spíš v teoretické úrovni, ale k napojení na bordel to bohatě stačí, to už je mi jasné, stejně jako je pak obtížné odpoutávání se.
    Co se týče lidí nepřejících či jinak nastavených, tito už asi na tyto stránky z valné většiny rezignovali, vždyť zde není žádná škola kouzel, cest a seminářů. Ne není, vše je zde jednoduché a čisté, což jistě mnohé odradí, mnohé děsí, mnohé štve, ale tito všichni si jistě najdou v nepřeberné nabídce alternativ.
    Ono jen studovat Úvod do Zoharu, který má asi 800 stran s detailním popisem postupu duše přes 624 stupňů růstu, kdy každé třetí slovo je hebrejské, smysl to nedává, ale to je přece už NĚCO!! To je pak nárůst ega jak prase, vždyť studuji kabalu přímo u zdroje ! Jo jo, i já jsem v tom byl lapen )) Planetární géniově, čakry, černá, bílá, woodoo, slovanská, atlantská, ach jo ...
    Ano o práci s energiemi a spojení s démony je nyní k dispozici tolik, že několik životů by nestačilo na slušný základ studia. ALE ... asi je toho k mání tolik, že nebezpečí probuzení více lidí roste, a tak roste i nabídka z druhé strany, byť se v 90% tváří jako nabídka Světla. Jen o Sílečce nikdo ani necekne ... ))
    A tak jen děkuji, že mne sem "osud" zavál, vlastně je to svým způsobem odměna sem přijít, začít číst, hledat ve starších stále aktuálních článcích, utvářet si souvislosti a pochopení, přijetí a vědomí Síly, začít se snažit, aspoň po troškách ...
    Toto je důležitý článek a informace !!
    Sice už od snahy napojování se vědomě na Sílečku mě jiné znalostní oblasti přestávaly zajímat, nicméně cítím, že i tyto části potřebovaly osvětlení, a je to bomba a úleva, už NIKDY se nestarat a kašlat na to, zda mám či nemám vyvážené či rozvinuté vnímání tam či onde, díky Síle jsme celek se VŠÍM.
    Ano, jistě by mě zajímalo i více o uspořádání člověka/duše tam, kam očima nevidím, či něco o runách, času, a vůbec, jen už nemám potřebu toto hledat jinde než zde, a až bude vhodný čas, snad se informace objeví, nebo ji prostě nepotřebuji vědět.
    Také si říkám ... třeba je to také o mě, o uvědomění Sílečky, prostě o práci a potom budu vědět sám, i bez čekání. Ale to už je zas jiný level ))
    Opět dík za vše!!
    SÍLO, OCHRAŇUJ IV A ZDEJŠÍ KOMUNITU A NIČ ZLO ZDE I VE VESMÍRU (prostě všude, kde ho potkáš)), DĚKUJI TI
    mějte se hezky, Zdeněk

    OdpovědětVymazat
  11. Milý Iv,díky za zajímavou info..Mám dotaz na manželku 73let,kterou jsem si vytvořil a zhmotnil z mých představ v celé fyzické a duchovní kráse a která celý život hýřila obrovskou energií..Před 10lety upadla na vycházce a doma ulehla,skoro nemluvila,potom se z toho dostala.Další záhadný utok byl doma,kde upadla a měla jasný příznak mrtvice,jenom z rozdílem,že obě časti těla fungovali správně bez klasické mrtvice.Pak se z toho dostala a je dále milá a v pohodě,JEN jí neustále brní konečky prstu a zejména necitlivá chodidla,kde to brní nejvíce. Máš na to nějakou radu? Je to utok reptošu s následky? A mám dotaz,čakry a meridiany jsou jedno a totéž? Je tedy čínská medicina tisice let postavena na odblokování reptilianských vlivu v energetické soustavě těla?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to kabodk 2
      PŘÍTELI, nechci se stavět do nějaké pozice guru, nebo léčitele, jen se snažím poradit lidem, kteří jsou přístupní informacím a dobrovolně přijmou někdy nabízenou pomoc, ale nikdy nikoho nechci přesvědčovat, jinak jsem rád, že jste se otevřel a budu se snažit Vám sdělit informace, které cítím, že jsou pro Vás.
      Jde cítit, že vztah mezi vámi je pozitivní prolínání vašich energií, jak mužské, tak ženské a tedy velký nárust v celku jednotné energie a děláte oba v prostoru pro reptoše dost chaos a aby tato jednotná energie Vámi vyzařovaná do prostoru nebyla, jednoho z Vás pak chtějí poškodit, většinou žena, ta je více emočně citlivá. Chtějí tak odebrat životní energii(energetický obal)jednomu partnerovi- narušit jednotu mezi Vámi. Meridiány jsou v pořádku, ty působí přímo na jednotlivé orgány a člověk tak sám sobě pomáhá orgány probudit k samoléčení.
      Co tedy z toho vyplívá. Považuji u Vaší ženy to na útok a výsledek je oslabení ochranného pole. Jíst co nejvíce zeleniny, snažit se napojovat na Sílu a nosit u sebe ve skleničce trochu Ganzu a hlavně ji Vy musíte psychicky podporovat a to tak, aby získala opět zpět ochrannou energii.

      Vymazat
  12. Ešte na zváženie pre IV, či to dať "do pléna":

    https://translate.google.com/translate?hl=sk&sl=en&u=https://rgdn.info/en/kanduk._mif_ili_realnost_pochemu_deti_vyprygivayut_iz_okon&prev=search

    Zrozumitelnejšie tu:
    http://www.allatra.sk/clanky/skryta-realita-nasho-zivota

    Brať s rezervou, podobne ako Thovta, podľa mňa veľa, veľa pravdy, vzhľadom na to, čím som si doteraz prešiel... F.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to 14. prosince 2018 10:19
      Jsem upřímný a toto téma nebudu rozebírat, jelikož cítím neskutečnou pro mně negativní energii, která není pro mně zajímavá pro napojení na Sílu, která o této problematice ví a má s tím své záměry.

      Vymazat
  13. https://rutube.ru/video/457e89ad9a50270261741b06b2e634dd/?ref=search

    OdpovědětVymazat
  14. Veleznámá záležitost https://www.uloz.to/!ncnZ3ZFPPyY4/above-majestic-2018-hdrip-xvid-cz-tit-v-obraze-avi

    OdpovědětVymazat
  15. https://www.youtube.com/watch?v=R8bu2L3qyno

    OdpovědětVymazat
  16. Dobrý den, no konečně to někdo pojmenoval. Ano, naprosto souhlasím s každým slovem. Mám radost, že tuto informaci nacházím, jako spousty jiných zase zde u Iv. Nemůžu ani vypovědět, jakou jste mi udělal radost pane Iv. Mám zase jeden z důvodů si sebe vážit. Od pádu komunismu se u nás tyhle čakry, čury mury čarují a mě to je opravdu odporné. Propadly tomu některé moje kamarádky, jedna se stala i mistrem:). když mi to tenkrát hrdě řekla, tak jsem se fakt musela smát. . . . Je to jasná černá magie. Musím k tomu tématu ještě říct jednu věc. Vlasy jsou magické. Všichni v rodině nosíme dlouhé vlasy. Stříháme se vzájemně. Nesnesu, aby na mě šahaly mnohdy flustrované holičky o hřebenech a ostatních věcech v kadeřnictví ani nemluvím. Původně jsem chtěla přijít na to, proč mám odpor chodit k cizím lidem na masáže, nebo ke kadeřníkovi. Pak jsem si vzpomněla na Boženu Němcovou a její BABIČKU, tam to je. . . vlastně všechno. . . . Nebudu unavovat. Vím, že mě zde budou mít lidi za cvoka, ale mě je to jedno. Ještě jednou děkuji za článek. Je mimořádně dobrý a pravdivý, hezký den iva

    OdpovědětVymazat
  17. Dobrý večer Terezko. Také na Tebe často myslím. Je to zvláštní spojení. Vždycky mě sem něco vcucne:)jestli to nakonec nebude opravdu Síla:)24.12. budu zase v duchu s Tebou. pa iva

    OdpovědětVymazat
  18. https://cz.sputniknews.com/nazory/201812168719929-rusko-severni-civilizace-zapad-vychod-gennadij-ceurin-tradice-cestovani-zivot/

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, Iv,
    je to moc zajímavý. Zvláště proto, že když jsem, Ti, napsal a odeslal svojí zprávu, tak mě ihned potom ... a samozřejmě nevěda??? proč napadlo, hele, dlouho jsi nenakoukl na blog k Iv. No, a jak jsem ho otevřel, tak mi díky tématu o čakrách začalo být jasné, proč jsem se obrátil s prosbou o pomoc právě k, Tobě. Matěj

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, Iv,
    došlo k zajímavému souběhu událostí. Totiž, když jsem dopsal a poslal, Ti, zprávu s prosbou o pomoc, tak mě napadlo, že jsem už dlouho nezabrousil na, Tvůj, blog. No a představ si, že když jsem tam vstoupil, tak objevím článek o čakrách. Čtu a říkám si, no tahle tématika včetně mé psychiky, to může být oním jádrem pudla. Budu o tom přemýšlet a pracovat na tom. Souběh událostí v pravý čas, že? A, Tvoje, rady ze zprávy budu uskutečňovat. Už jsem poslal na blog jeden komentář, ale dosud nebyl vystaven. To je asi jen technická záležitost. Matěj

    OdpovědětVymazat
  21. Zdravím, tak jsem si také početla a říkala jsem si, že se strhne diskuze a že Vás Iv lidi sežerou, vždyť každý den po 20,30 let meditují a mají takové výsledky a vy pak napíšete něco TAKOVÉHO:)) Díky meditacím s čakrama mají schopnosti a tolik toho umí, léčí a zasvěcují...No, a ono nic:) Zdá se že sem chodí úplně jiný "druh" lidí. Diskutovali jsme o tom s manželem a shodli jsme se, že by to tak klidně mohlo být. Řekla bych, že získané poznání máme spíše z učení a přemýšlení o věcech jaký jsou a né z příjímání energie do čaker. Párkrát jsme to zkoušeli a připadá nám to nepřirozené. Energii "nasáváme" tak jakoby celým tělem když je třeba. Myslím, že víc než čistit a protáčet čakry, by měl každý dát energii do zlepšení svého charakteru a snažit na sobě pracovat tímto způsobem. Jen tak se stane "lepším" člověkem a pro blízké je to úleva:))Děkuji za zajímavý článek. Míla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý večer paní Mílo. Lépe bych to nenapsala. BINGO:)Síla nás fakt miluje a když něco potřebujeme, tak nás někam šoupne a ejhle, je to ono. Jen se naučit jí důvěřovat. Všechno to musí být lehké, jednoduché, žádný odpor. Důvěřovat a vnímat to nutkání. Prostě intuici. Jaképak meditace, to je nebezpečné. Trénuji v obchodě s potravinami. . . najednou mě něco odpudí a i když to mám na seznamu nákupu, tak to vyhodím a obráceně, táhne mě to třeba k máslu a smetaně. No, tak poslechnu, koupím a po příchodu domů slyším mého muže. . . já Ti neřekl, že chci dělat svíčkovou a nemám smetanu. .a já jí tahám z tašky . .:) to samé trénuju s lidmi. Kouknu do očí, cítím, jak hraje na city, fnuká, chce si cucnout. . tůdle nůdle ani náhodou. . . hezký večer iva.

      Vymazat
    2. Dobrý večer, to s tím obchodem mě učil (ukazoval) můj manžel, šlo mu to dřív než mě,koukal na rajčata a řekl: ty už nesvítí. A vybere jiný. Prvně jsem na to koukala jako puk a říkám, to je super:) No teď už mi to jde taky, mě teda nesvítí ale jsou takový živý:) A upíry už taky rozeznávám, vždycky si říkám že za to nemůže a zachvíli toho nechají:))To se hodně zlepšilo tento rok,asi podporující síly:)Mám radost že je nás čím dál víc, dává mi to naději že lidi nejsou úplně ztracení. Máte dobrou intuici a posloucháte svůj vnitřní hlas a to je super:) V sobotu u nás byli jehovisti a když jsem je viděla(znám je z dřívějška a řekla jsem jim ať už nechodí)tak mi v hlavě prošlo co mi zase budou tlouct do hlavy,najednou se mi v hlavě ozvalo:vždyť už víš víc než oni a najednou jsem cítila takový přísun energie a mluvila jsem nakonec víc já a oni jen kývali a ještě že jsem znalec bible, přitom jsem z bible nic necitovala:))Myslim že jsem ani nemluvila já, ale že to byl někdo jiný co mluvil zkrze mě:) Bylo to super a asi se tu už opravdu neukážou:)) Dobrou noc Míla

      Vymazat
  22. https://www.youtube.com/watch?v=-24Xt2I9GEg

    OdpovědětVymazat
  23. Krásný sváteční den..posílám veliké poděkování za vysvětlení, ohledně čaker i manter..bylo mi divné, proč tolik lidí je opěvují a mě to nijak neoslovilo nelákalo..připadala jsem si divná a tak jsem o tom mlčela, ale těmto věcem jsem se vždy vyhýbala..i komunikaci o tom...dnes se mi dostalo vysvětlení..jen tím, že jsem se dostala na Vaše stránky..ještě posílám k vemíru prosbu o vysvětlení mých zážitků za bílého dne..je jich moc..a jsou neuvěřitelné a nijak si je neumím vysvětlit..věřím, že prosba se mi vyplní a jednou budu znát pravdu, proč se mi vše dělo..jen vím, že nic se neděje náhodou..jen nevím, proč a proč právě mě.. přeji krásné, pohodové dny plné lásky všem..a ještě jednou ..upřímné poděkování...
    PS..první zpráva se mi smazala..nechápu to..píšu ji znovu...snad už má písmenka tentokrát dorazí....Jarmila

    OdpovědětVymazat
  24. Kraniosakrálna biodynamika. .mňa zaujala..

    https://m.youtube.com/watch?v=s5I3TP4pKTo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. A ďalší dôvod je, že konkrétne s Tebou sme si neporozumeli, Terka.
      a nerozumieme si stále, to je asi normálne.

      Pekný deň.

      A mimochodom - "jeden chlap obskočil partu ženských je hlboko mimo Slavjanskú Kultúru, ako ju vnímam ja.

      Zdar.

      Vymazat
    4. Ešte pridám moje pozorovanie - skoby majú už skôr v karikatúrach.
      Vďaka genetickým manipuláciám môžu naopak vyzerať, ako Detvianci.
      Jedného takého som raz stretol a bodaj by nie..

      Vymazat
    5. Zahlédl jsem diskuzi na NWOO od našeho bývalého čtenáře:
      Robo napsal:
      31.12.2018 (14.00) Pozrel si to video, čo som ti priložil vyššie?
      Dnes už sú tých „Anastázií“ a „Iv“ tisíce.
      Aj tam (možno HLAVNE tam), kde by si to nečakal.
      Vyjádření:
      Milý Robo, je dobře, že nyní těch informací je větší množství (Webú), ale máš svobodnou vůli a zvolíš si vždy jen to, co ti nezvedá „chlupy“ na těle, s čím prostě souzníš. Já na stránkách nedávám pravdu, ale informace, protože pravda je vždy relativní. A ty informace jsou někdy i z opačné strany, al to neznamená, že patřím k té opačné straně, tím si rzšiřujeme vědění a ne jen úzce se na něco soustředit. Takže jen informace a to i většinou ověřené vlastními pokusy.
      Je jednoduché pro mne tyto stránky uzavřít a dát přístup (klíč) jen těm, kteří touží po informacích, které si každý musí přebrat sám, podle svého dosaženého vědění, ale pro ostatní, kteří jinde na Netu nenávistně nepomlouvají, to by byla škoda.

      Vymazat
    6. Zdravím, Iv!

      Ako vidíte, už som tu zas.
      Čakry v tomto článku som nekomentoval, pretože jediné ,čo ma napadlo, bolo "a čo teraz s tým?"
      Hlavne ale netuším a neriešim, či je to s nimi tak ako píšete, táto téma sa ma nedotkla.

      Naopak som si všimol (asi predvčerom) Váš dištanc od Allatry, čo kvitujem.

      Len vo všeobecnosti - držím si odstup od autoritatívnych ľudí, ktorí "majú zaručené informácie", čo ale rozhodne neznamená, že by sme museli stáť na rozličných brehoch..

      Krásny deň!

      Vymazat
    7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    8. Terka, nerozumieme si.
      Prosím o rešpekt.

      Cirkve nie sú moje parketa, všade sa o nich vyjadrujem ako o Satanovi, stačí si prečítať moje komentáre v tom istom zdroji, kde si čítala moje vyjadrenie o allatre/EuP.

      Moja/naša Kultúra už trochu moja parketa je a tam cirkev nieje a ani polygamia.
      Navzdory Tiežslovanom, ktorí tvrdia opak. Na čele so Sidorovom.

      Je dobre, že si plná energie, je to nutné na naše prežitie.

      Ja však nie som Tvoj nepriateľ.

      Vymazat
    9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    10. Mě to nyní nepřijde že by se zde na Energii ta allatra nějako extra propagovala, před časem že se objevila v "Moje oblíbené", což mě nejdřív vnitřně zamrzelo(a čekal jsem co bude dál) a řekl jsem si je to přece soukromý blog a autor má právo uvést co ho zajímá.
      Na allatru nemam vyhraněný názor, něco mi tam štimuje a něco zas ne, tu knihu jsem i držel v ruce chtěl jsem ji ale přesto nekoupil. Např.se mi líbí že tam uvádí fotografii Duše člověka, cítím že tak opravdu vypadá (Orb), tahle Dušičky vidím i fotím spousty let.
      Ale jiný články allatry jsou (pro mne) docela hnusný čtení, ovšem to neznamená že to není pravda, nebo že to neexistuje.
      Závěr mám ten že je dobrý nestranně čerpat informace ze všech stran, Síla je přece všude a že si člověk něco přečte neznamená že se tím musí řídit. Svobodná volba.

      Vymazat
    11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    12. oprava komentu z 5. ledna 2019 17:55
      ------------------

      Robo a vy jste se tu či jinde s Terezkou snad nějako chytli? Nevšiml jsem si, myslel jsem Robo že sem na Energii chodíš rád.

      Jo a ty "kvazislovanský teorie" že jeden chlap měl jakože víc ženskejch z důvodů zachování rodu haha tak ten byl dobrej, už vidím jak by to ty všechny ženský "pokojně snesly". Člověk by se i zasmál, jenže problem je že tyto věci vážně vypráví jistý pan Vlado Laubert velkýmu počtu lidí (stovky) na Slovanských srazech, nebo na placených kurzech (2dny 2700,- Kč včetně ubytování) a často-spíš pořád při svým vyprávění mrká jedním okem, jestli má tik nebo schválně?, tuším že levým. Dost svojí energie věnuje slovanství, např. překládá a vydává knížky ve slovenštině, snaží se to jo ale je třeba zapojit osobní filtr-intuici.

      Vymazat
    13. Zdravím Tě Terezko,
      su rád že píšeš a pokud chceš aktivitu Slunce najdeš zde
      http://www.solarham.net/
      http://www.solarham.net/planetk.htm
      a Shum. sleduju zase na ruským webu,
      http://sosrff.tsu.ru/?page_id=12
      Děkujeme Ter, snad už to bude s trpaslíkama brzy lepší. Trampolína výborná věc, tuhle jsme se doma bavili že když chováme miminko taky se s ním "pohupuje" a tím se vlastně uvádí do činnosti lymfa rodiče i miminka. A což pak teprve trampolína to je něco!! :) Dětičky to tuze milují a vlastně tam jsou skoro pořád.
      Hlavně žádný hromadný meditace to mě vždy odpuzovalo, ono si vezmi že spousta lidí dojede na Slovanský svátek, př. Oslava Kupaly cca i 300 lidiček aby se pak dozvědělo že "chlap nesmí vařit páč už je skoro ženská" anebo "učit" lidi prostná cvičení se zapojením představivosti (omývání zlatým deštěm) a inkasovat 2700 Kč/3dny no nevím teda. Asi nemá čas na prácu že, tak zkoší odrbat jiný.
      Valím naštípat něco třísek a donýst bukový dřevo to se nejlíp ohřejem, kam se hrabe elektrika.

      Vymazat
    14. Pak ještě zajimavý sledovat magnetometr, tenhle japonskej je docela dobrej a má i historii
      http://wdc.kugi.kyoto-u.ac.jp/ae_realtime/today/today.html
      a dát si do souvislosti aktivitu Slunce, např.některý výrony plazmy ze Slunka směrem k Zemi se pak projeví rozkolísaným polem na tom magneťáku.
      No a tuším že Robo snad ted má doma velmi pěkné "starosti", teda ale zatím pššt.

      Vymazat
    15. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    16. Nojo bodejť bys nevzpomněla.. M.už o něco lepší jak včera no uvidíme, O. zvracení celej den od rána, L. prujem od včera večer. Vašek dobrý-před pár dny jsme měli oba fefku haha!!
      Babi s dědou též oba hází vrchem bo spodem, drží je to cca od 1.1. snad už brzy budou lepší, endiar.nezabral, lepší je rum. My s ženou měli včera vínko a zatim ok i když spíš čekáme které z nás bude první :-)

      Vymazat
    17. Copak copak, chilli Ti nejede, trochu škoda. Je to snad nejsilnější antioxidant a někdy když to pozřu "včas" nemoc mě obejde obloukem, navzdory okolí který feferonku bojkotuje. Taky výborný protiparazitikum, když si jen představím jak to tam vevnitř musí pálet, to nevydrží asi nic haha.

      Vymazat
    18. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    19. Zdravím rodinku, OL!:-)

      A nechytili, to až teraz trochu. Veď aj sprchovať sa musíš:-)
      Všetko je v poriadku.

      Na allatru netreba strácať slovo.
      Nemusíš vyberať hrášky z jedla pre prasiatka..
      Radšej hľadať dva dobré zdroje, ako vyzobávať z desiatich nedobrých. Každý z nich má svojho egregora, živého (ne-)tvora, čo Ťa chce stiahnuť a vysať.

      Vymazat
    20. to Terfry
      Dětem fefku ani nezkoším, zatím. To by mi daly. Stačil tenkrát ten česnek s medem na lžičku no ještě že máme velké dvorek. Dnes ráno nám krásně svítilo Slunko ke snídani a jak to parádně hřálo díky Terezko ať je Síla vždy s Tebou.

      Vymazat
    21. to Robo
      Zdravím tě Robo, tuším že skoro žádný "dobré zdroje" neexistují, vše je nečím infiltrovaný, "někdo" si dal tu hoknu. I ty SK překlady S.Véd tuším musíme filtrovat a nebrat je jako dogma. Avšak pokud člověk trochu chce tk intuitivně najde zrnka Pravdy a šak to mám taky tak že vyzobávám z různejch učení, přitom celostně jim ale nevěřím. Proč např. myslíš že některý věci jsou nám sdělovány v 1,30 hod ráno v TV,no aby o tom skoro nikdo nevěděl když každé spí atd.
      Jé to máš asi nového oblíbence Jardu Duška toho my sledujem moc moc rádi, pozdravuj doma. Ať Vás Síla stále chrání a provází.

      Vymazat
    22. Duška už sledujem o dosť dlhšie, OL:-)
      Tomu napríklad verím. Ale z tých verejne známych ich veľa dôveryhodných nieje, to je pravda.

      A my "normálni" sme každý iný.
      Nakoniec sa aj tak dopracujeme k tomu, čo ako klišé vidíš v každom čínskom filme a o čom rozpráva napríklad aj ten Dušek alebo jeho hostia. Že totiž všetko máš v sebe. Je treba sa napojiť na spoločné vedomie. Lenže to sa oveľa ľahšie povie, než urobí.
      Keď sledujem Duška, tak chvíľami mám pocit, že vidím, jak to vyzerá v praxi.

      Vymazat
    23. to Robo
      Dělals někdy hromadný, skupinový meditace? Ani ti to nedoporučuju, někdy se pak člověk musí i čistit - podle teho s kym přijde do styku. Takže kam se chceš konkretněji napojovat?
      Mě osobně stačí že su napojen na Sílinku možu s Ní mluvit a říct Jí všechno co mě těší co mi dělá radost i co mi vadí a co bych rád změnil-když třeba v tu chvili nevím jak. Sílinka mi též povídá je to velmi specifický způsob komunikace, např. něco chcu a pak se mi dějou různé náhodičky (normálně to nevymyslíš!) a to pak někdy opravdu čouhám a říkám si jak je Sílinka chytrá a hodná. Zjišťuji že se na Ni mohu dokonale spolehnout. A krásně se třpytí.
      Děkuji.
      O další "napojování" vlastně v této chvíli nestojím (priority-RODina, když vím, že přes Sílinku su spojen se VŠÍM.
      Není to třeba ono...?

      Vymazat
    24. TybrďoOL, Ty si to pekne otočil!:-))

      Aká skupinová mediácia!:-) NIE!
      Napojením sa spoločné vedomie myslím samozrejme to "Tvoje" "se vším"!

      Videl si niekedy Duška?
      a videl si niekedy mňa?
      ...že píšeš, akoby sme s Duškom teraz spadli z jahody..:-)

      Mimochodom, naučiť meditovať (osamote!) by som sa chcel.
      Dosť dobre neviem, jak sa to robí.

      Ale raz som samovoľne videl troch Starcov, našich..
      Jedna dobrá žena mi potom povedala, že to sú vraj moji bratia. Tak ma to potešilo:-)

      Vymazat
    25. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    26. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    27. Nikola Tesla.
      Zhodneme sa, že to bol výnimočný vynálezca, kamarát?
      Napísal by som ďalších desať mien, ale nepoznám. Neverím oficiálnej vede ovládanej vieme kým.

      Vrátim sa k Teslovi. Ak sa nemýlim, nič nevynašiel, proste si to "prečítal".

      Nohavica spieva, že každé slovo je zapísané alebo tak nejak.

      Veľa múdrych ľudí hovorí, že každé slovo, každý skutok má energiu, ktorá sa nevytratí, ktorá tu je.

      Niektorí ľudia ešte hovoria, že naše myšlienky nie sme my.
      Zaujímavé je, že v tomto sa zhodne napríklad Laubert s Duškom.

      Atď atď.

      Pre mňa "napojiť sa na spoločné vedomie" znamená otvoriť sa tomu, prečo som sem teraz prišiel. Jak Tesla.

      Rozumieš?

      Meditovať zatiaľ nebudem, necítim to. Až príde čas:-)

      Pekný večer, kamarát!

      Vymazat
    28. Kto má pravdu?
      Civilizácia alebo pár pomatencov?

      https://www.seznamzpravy.cz/clanek/einstein-a-newton-se-mylili-tvrdi-indicti-vedci-63519?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

      ...natrafil som ale nedávno na jednu ženu, ktorá kombináciou dvoch vedných oborov skutočne získala určitú múdrosť, zdá sa.
      Inšpirovala ma.

      Vymazat
    29. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    30. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    31. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    32. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    33. Dr. Hlávková (teraz Plochová).
      Je to česká psychologička/astrologička.

      Čítal som od nej jednu knihu a touto kombináciou ma zaujala.
      Zdá sa, že 1-rázovo, ale bolo to také posledné popostrčrnie...a práve dnes mám za sebou zápočet z fyziky:-))

      Jasné, že dosť často musím zatínať zuby a to som na technike!
      Napríklad ekonómiu by som nedal ani s kyblíkom po ruke..

      Nech sa darí, OL!

      Vymazat
  25. Ďakujem, Terka!
    Zdravia i Vám!

    Neberiem to ako ohováranie. Ani si nemyslím, že som vyslovil niečo zlé. A ako vidíš, nemám problém o tom rozprávať tu s Tebou i Iv.
    A konečne - som zas tu a vidím, že Iv vidí ohľadne allatry, čo my.

    Človek vo všeobecnosti chodí najviac tam, kde sa cíti najviac doma.
    No a keď som podozrivý bohviezčoho na základe nedorozumenia, tak nie vždy mám chuť vysvetľovať a hájiť sa. To som tu zažil cca pred rokom?

    Sklamal som sa v Laubertovi, i keď ho ešte nezavrhujem. Sklamal som sa v adminovi inej stránky, ktorý ju bez slova uzavrel.
    Naopak čoraz viac rozumiem napríklad Duškovi.

    Tak vidíš, vidím i iné kultúry, než len našu.
    U Duška konkrétne napríklad indiánsku.

    Dokonca už až tak nezavrhujem ani klasické vzdelanie. Dokonca i tam sa za určitých okolností dá niečo nájsť.

    Netreba si však nikoho idealizovať, každý vo finále ozaj musí nájsť múdro (či ako to nazvať) sám v sebe.

    Som furt na začiatku svojej cesty, tak potrebujem i trochu zhovievavosti.

    Pardon za dlhý komentár.

    Chcem len povedať - mrzí ma, ak som sa Vás dotkol.
    Ospravedlňovať sa však nemám za čo.

    OdpovědětVymazat
  26. Ach, to zaostalé Rusko..

    https://www.biosferaklub.info/statny-program-leningradsky-hektar/#more-21711

    OdpovědětVymazat
  27. Přátelé, IV má pravdu, čakry jsou tunely do energetických center, ví se to dlouho, jen se příliš otálelo to zveřejnit.
    Nyní je na řadě ohalit kdo takové tonely vytváří, mohu napovědět ? Nebo to prozkoumáte sami? S úctou St.

    OdpovědětVymazat
  28. Zdar IV, díky, potvrzuji ze své zkušenosti.
    Pozorováním jsem nacvičil sledovat vyvěrání energie z prstů, ale jen za světla. Ve tmě jsem nic nezaznamenal. Ověřoval jsem dotazem zda jsem v něčem omezen. Totiž, hledět ve tmě v koupelně na prsty radil jeden veřejně známý biolog terapeut a prý se to dá nacvičit.
    Až na tuto všeobecně neplatící fakt tak jinak přispěl hodnou mírou informací.

    Deset let stopuji stezky k pravdám, každého kdo ze sebe vydá maximum info aby se podělil je nutno pochválit, z to mnoha co jsem naposlouchal a načetl se začíná vytvářet, ne jen obraz, ale celá stavba duchovního těla a vypadá to, že kdo si takové duchovní tělo neuvědomuje pak si ho nejspíš musí kousek po kousku vytvořit, tedy nacítit.
    Rád bych poznal lidi stejných nebo podobných zkušenistí.

    Pa. St.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to St
      Ano, ve tmě se to dá naučit, ale musíte dlouhou dobu být ve tmě a pak cvičit zrak, proto j lepší za dne a třeba i proti světlé zdi, aby jste ten "opar" zahlédl, ale pr zktického hlediska to nemá význam, vaše Duše je lepší indikátor a ta hned pozna prostřednictvím výsledných Vašich pocitů, třeba kdo jaký je, i bez pozorování světla. Ti okolo Vás jsou jen Duše, obalené tělem a často naučenou mimikou a chováním těla - ega, ale když si budete udržovat vědomí, že jsou to jen Duše, pak do nich vidíte jak do "nadmuté (ego) kozy".

      Vymazat
  29. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  30. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Ol
      Dávám přednost vždy přirozenému vývoji, tato školení jsou násilná předělávání Duší, musí se vždy přirozeně a hlavně svým individuálním přístupem, opačně pak často dochází ke zpětnému rázu a to většinou nějakou nemocí a ještě jste si to zaplatil, málo lidí si to uvědomuje. Vše násilné je čarování, to musí sám absolvent semináře poznat, zda to s ním souzní, nebo ne.

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. K dopisu paní z kurzu:
      ------
      Milý....,
      se v prvé řadě velice omlouvám, fakt jsem na to zapomněla. A víš proč, protože mně to nic moc nedalo. Když začnu od začátku, tak ….(organiz. č1) co se týká jako pořádající za celkem slušnou částku se na to celkem vybodl. Dojeli jsme tam tenkrát v pátek večer, protože od nás je to daleko. Kdyby tam už nebyl dojetý náš kamarád, který se o nás postaral a navigoval nás a přivedl za (organiz. č1), který v pohodě seděl kus od chatek u ohně a nějací přijíždějící jej vůbec nezajímali. No, (organiz. č1) je svůj a v klídku zůstává za všech okolností, i když to má své výhody pro něj:-) Co se týká (organiz. č2), tak my dva nejsme ve většině na stejné vlně. Podle mého rozsahu vnímání a mých "vibračních kontrolek" je podle mě bojovník, který v lidech podporuje spíš strachy a různá opatření. Takže pro mě je to spíš esoterika = různé techniky, které nahrazují až odvádí od Ducha každého v nás. V podstatě mně něco potvrdil, ale já jako žena, vnímající jemnější vibrace tyto jeho cvičení mě nezaujaly a ani nic z toho nedělám. Já to mám jinak. Vím, že každý máme nějakou formu komunikace, ale ta jeho, kdy on rychlo mluví, já to nestíhám ani vnímat a ve většině případech to není pro mne posilující, ale vyvolává napětí. Asi tak nějak bych to vyjádřila za sebe ze sebe:-) Už bych na něho nešla a za ty peníze už vůbec ne. Je fakt, že pracoval celou dobu na 100% výkonu, předal toho hodně, mám to kdesi nahráté, ale fakt mně to nezaujalo až tak, abych se k tomu vracela. Zaplatila jsem si další poznání toho, že toto není pro mě, protože ochranu si může každý vytvořit sám v sobě svým vnímání vibrací, které se s ním propojují a má příležitost rozpoznat, které jsou prospěšné a v souladu s tvůrčí sílou SVĚTLA. Na to podle mě není žádná předepsaná technika, na to je cit, který máme každý různě a jinak oživený.

      Vymazat
    4. Správné poznání:
      ....Zaplatila jsem si další poznání toho, že toto není pro mě, protože ochranu si může každý vytvořit sám v sobě svým vnímání vibrací, které se s ním propojují a má příležitost rozpoznat, které jsou prospěšné a v souladu s tvůrčí sílou SVĚTLA......

      Vymazat
    5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  31. to Ol
    Při porodu není Duše zde nijak chráněna,to víte sám, že lékařský tým neuznává duchovní vědu a tedy dítě skáče do tohoto světa bez ochrany světelného těla a to je ta chvíle pro neg. entity a naočkování center komunikace (čaker). Kdyby lidstvo bylo duchovně na výši, toto by se nestávalo a nově narozené dítě by mělo již ochranný energetický obal, třeba od uvědomělého lékařského personálu, nebo přítomných rodičů. Dobrý příměr programování je pohádka o Sudičkách a jedno, zda přejí + nebo -. Vidíte okolo sebe, že děti, které jsou v páru velmi chtěné, tak se jim daří, protože je hodně na začátku chrání mateřská láska, kdežto nechtěné děti jsou bez jakékoliv obrany a pak jejich život taky pak vypadá.

    OdpovědětVymazat
  32. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  33. Aha, tak to, co jsem viděla, bylo asi bioenergetické pole člověka (viděla jsem totiž přesně to, co je ukázané v tomto videu http://energieupramene.blogspot.com/2018/03/ignorujte-system.html v čase 2:18). Až pak jsem se dočetla, že ty barvy, jak jdou za sebou (žlutá, zelená, modrá, bílá), jsou barvy čaker, a tak jsem si myslela, že jsem viděla čakry (žádné energetické kanály jsem ale asi neviděla, viděla jsem jenom záři kolem těla).

    OdpovědětVymazat
  34. Děkuji před lety mi bylo sděleno léčitelem, že nemám čakrovy systém a sám byl zmatený.Byla jsem z toho špatná a ted se dovidam tohle!Ivana

    OdpovědětVymazat
  35. Takže na Tadesco jsem se dočetla v diskuzi, že byly smazány moje komentáře autorem blogu. Propagovala to tam jakási svalovidoslava(ta přezdívka svědčí asi že vidí do svalů?) ale její koment, svědčí o tom, že neumí chápat psané, protože je napsáno, že "komentář byl odstraněn autorem", ale autorem komentu paní svalo...ne blogu. Pak další nás zde označil za uctívače(to už je známá vesta, že jsme osočováni jako sekta) a další, zensho, přímo urážel autora blogu a přitom se ohání bdělostí. Nejlepší bych těmto bdělým doporučila nechat si otevřít čakry od nějakého repťáka, jak jsme taky uviděli, že se děje.
    TÍMTO TADY PROHLAŠUJI, ŽE JSEM SVÉ KOMENTÁŘE ODSTRANILA, PROTOŽE MNE PRONÁSLEDOVALO NĚKOLIK ASI BDĚLÝCH A MUSELA JSEM TO UDĚLAT.SAMOŽŘEJMĚ SE VŠÍM, CO JE ZDE NA BLOGU SOUZNÍM A MÉ MYŠLENKY JSOU ZCELA TOTOŽNÉ S PANEM IV. AŽ NA TU TECHNIKU, PROTOŽE NEJSEM GÉNIUS.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha vidí do svalů, to se někdo asi má :)) Jakmile píše nějaký taděskáč v diskuzích je pak cítit puch! To máš podobný jako admin AE, také nepřečte psaný text chuděrka malá. Umí rejpat ale slušnou odpověď, tu co se mu zrovna nehodí do krámu tu nezveřejní, jestli neměl na odpověď.

      Opět nás někdo označuje sektou tj zvláštní, jestli to nebude ten samý co to říkal minule? Komu by to ale prospělo, asi nikomu, jen si smradlaví lidé honí ega. Babička tuhle řekla takoví si myslí že sežrali Šalamounovo hovno.



      Naopak tady kořeň hraje v provozu obě ruky obě nohy do teho béká a ještě je skromný. Takových si je třeba vážit.
      https://www.youtube.com/watch?v=xxtfJ-cB70I

      Vymazat
  36. I na sobě cítím nějaké energetické podvody.Když chtějí, aby člověk měl málo energie, tak dělají všechno proto, aby nefungovaly meditace ani modlitby, aby se člověk neuvolnil.Pokud něco z toho trochu zafunguje v pondělí, tak v úterý a dalších dnech to najednou nefunguje (kdopak vytvořil ten protiprogram?)Když člověk v rámci zoufalství osloví nějaké znalé v duchovním oboru, např.věštce apod, tak mu většinou v ničem nepomůžou nebo někdy raději ani neodpoví.Je to normální sprostá sehraná lumpárna.Mimo jiné, kdysi na diskuzích jsem se setkal s nějakou diskutérkou (zajímala se o EZO a feng-shui) která se oháněla samou láskou a láskou, přitom jenom prudila nemístnou oponenturou a dělala všechno proto, jen aby štvala lidi, na všechno si uměla najít odpověď, protivnějšího člověka jsem nazažil.Na můj vkus taková jednoduchá děva, co ze sebe ráda dělala guru.Takže na tyhle propagátory lásky také pozor! Ta byla tak prostá, že jí Reptiliáni nejspíš měli rádi a proto neměla žádné problémy.

    OdpovědětVymazat
  37. Ještě něco doplním k mému příspěvku z 21.1.2021 2:02
    Ta diskutérka se také ráda oháněla samou tolerancí, neustále jsem byl napomínán, jak musím být tolerantní k něčemu i k jejim názorům apod.Je ovšem zajímavé, že ona k mým názorům už tolerantní být nemusela, neustále mě kritizovala a občas zesměšnila.Viděl jsem i její fotky, byla to taková maloměšťácká pseudo-hipísačka-sluníčkářka, která si myslela, že rozumí celému vesmíru.Všechno dle ní umělo řešit jen a pouze pozitivní myšlení v podvědomí.Jinak od dětství pozoruju, že mě negativní síly a lidi jimi ovládaný neměli moc v oblibě.V dětství jsem zažil pár bezdůvodných fyzických napadení právě od takových lidí (já si jich nevšímal, oni mě ano) a pak psychických napadání bylo více.Ve škole jsem zažil i několik křivých obvinění od učitelů, například jedno se událo na škole v přírodě.Nějaké vychovatelce jsem říkal, že se půjdu o něco dříve na pokoj osprchovat, ta mi to odsouhlasila.Osprchoval jsem se.Pak jsem říkal jiné vychovatelce, že jsem osprchovaný a že mi to tamta odsouhlasila.Ta se jí ptala a ona to jak na potvoru zapřela, zřejmě proto, že mě vnímala tak napůl.Nakonec jsem byl za lháře a musel jsem se pod dozorem osprchovat podruhé a dostal nějaké směšné školní tresty.S autoritou učitelů kor v 80-tých letech nešlo nijak bojovat, oni měli vždycky tu jedinou správnou pravdu (to byl pocit bezmoci).Ve svém případě vidím spiknutí temnot proti mé osobě, ty negativní programy se neustále v průběhu života mění, co bylo tehdy, dnes už není, ale zase je něco jiného.Pozitivní život jsem zatím ani moc nepoznal.Ve své podstatě se tyhle zážitky lehce podobají tomu, co zažívaly oběti v koncentračních táborech za války.Jinak ono se ještě odhalí, co všechno mají Reptiliánké mrchy na svědomí.

    OdpovědětVymazat
  38. Objevil se mi najednou názor z internetu, asi náhoda.

    "Q, Fullford a Tadesco oklamali veľa ľudí. Významne zbrzdili mobilizáciu vlasteneckých síl."

    foto:
    http://prntscr.com/xdrzg0

    zdroj:
    https://m.vk.com/wall-181443339_11421?offset=1&reply=11424#11424

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.