pátek 30. listopadu 2018

Západ a Slované




Reptiloidní frakce je energeticky svázána na některou lidskou větev, především známou např. jako Rothschildové, Rockefellerové atd. všem další větve dnes již známé a které musí dodržovat přísná pravidla pro spojování těchto rodů a to tak, aby se neporušil ještěří genom, protože oni jsou přece ti „vyvolení“ . Nejvíce rozšířený tento genom  je v anglosasských zemích, včetně Ameriky. 


Ve Slovanských zemích je tohoto genomu minimum. Reptiloidní rasa není schopna dlouhodobě přežívat v našem fyzickém prostředí 3. dimenze, proto docházelo zde na Zemi v minulosti k vytvoření takové lidské bytosti, která by měla v sobě jejich genom a tak vznikala vládnoucí a kontrolující skupina zde na Zemi. K existenci v našem prostředí potřebují poměrně velké dávky energie, které získávají prostřednictvím jistých typizovaných skupin lidských jedinců – vládnoucí třídy. Reptiloidní koncepce jejich DNA je naprogramovaná takovým způsobem, že tyto bytosti jsou bezmezně přesvědčeni o tom, že oni jsou jedinou dominantní rasou ve Vesmíru. Zcela postrádají citově emoční faktor.

Na Slovanském území se začalo pracovat na studii virů proti reptiloidním (hadům a ještěrům), jež jsou velmi účinné na tento typ „živočichů“. Zejména se jedná o Ranaviry, jež jsou spojovány u ještěrů s kožními změnami,hepatitidou a náhlým úhynem.

Rovněž Reoviry patří (vedle adenovirů) k nejčastěji prokazovaným virům u ještěrů a hadů a dávají rovněž dobré výsledky ve svém působení. Dobrým mutačním materiálem jsou rovněž Ferlaviry. Západ velmi dobře tuší odkud hrozí nebezpečí likvidace jejich světové expanze.


Sci-fi povídka.



11 komentářů:

  1. Však už je načase abychom my Slovani začali konečně žít jak se má,
    tihleti hadoještěři se nám snad nepřestanou motat do našich životů!

    Sílo nič všechny reptiloidní bytosti zde na Zemi.
    Sílo nič vše temné zde na Zemi.
    Sílo nič všechny nástroje Satana zde na Zemi.
    Sílinko chran všechny dobré Duše.
    Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  2. Udělal jste mi radost autore, a velkou děkuji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to OL
      V tomto Systému jsem to musel napsát jako "povídku" a kdo je chytrej, mezi řádky už ví, co je pro ně důležité a ne si nechat jen něco sypat na naše hlavy.

      Vymazat
  3. Co jsem tak koukala na virové infekce u hadů, tak jsou to zajímavé věci.
    Jaké nemoci z toho můžou vykouknout, tak tedy enteritida, hepatitida a zajímavá nemoc IBD. Každý kdo má zájem najde na netu, co to obnáší. Je to jedna velká záhada, že tyto hadí nemoci se vyskytují u "některých lidí".
    Teď už je mně jasné, proč je vše netučné nesladké bez vlákniny a další hovadiny dnes propagované. Když dáte hadovi fazole, tak se vám doslova a do písmene vys... z podoby, hihi.

    OdpovědětVymazat
  4. Nechci nijak kazit radost ze "západní reptiloidní", ale ona dračí - hadí - reptiloidní DNA pochází z některých titánů, alespoň podle bájí a pověstí.
    Jedním z nej, byl Prométeus(nebo také Lucifer), ze kterého pochází celé řečské pokolení makedonců, helénů a tesálců, co nám později vnutili katolictví a pravoslaví s ukřižovaným(neplést s Ieuses) prostřednictvím rytířským řádů, co dobyly a přetvořily germánii a stali se z nich pRuské, Saské nebo Anglosaské monarchie v čele s Habsburky.
    Druhou z nej byla Echidna, ze které podle pověstí pochází pokolení Skýtů a zakladatelů Kyjevské rusi, čili chazarů a aškénázů. Co později vymysleli sionismus, co se židovskou vírou nemá nic společného.
    Stejné je to s čínskými a japonskými císaři, i oni mají pověst o prvních třech zakladatelích čísařství, co byli napůl hadí a napůl lidští.
    Čili ono "západní" pochází v podstatě z okolí Černého moře a šířilo se po Dunaji, Dněpru, Donu na sever, kde se z nich stali Vikingové(také na rodíl od Seveřanů, kteří se klaněli Thorovi a Odinovi, Vikingové uctívali Lokiho a jeho Hada) a Středozemním mořem, kde si podrobili celou tu trojánsko-románskou říši a šířili víru v ukřižovaného.
    A podle mne, než se začala tahle reptiloidní rasa šířit Středozemním a Černým mořem, přišla po Nilu přes Aegyptus od Viktroriinova jezera.
    Možná je to taky ten důvod, proč neustále ti vědátoři tvrdí, že "lidé" přišli z Afriky...
    nenimito

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to nenimito
      Ano, posuzujete to např. podle těchto Systémových hypotez:
      https://www.youtube.com/watch?v=yAgSefmE5xk

      Vymazat
    2. Ano, proč se odnepaměti někteří lidé pohřbívají, proč se odnepaměti někteří lidé spalují?
      Seveřené, Slované, Keltové, Germáni, Frankové, Galové.... ti všichni se vždy zpopelňovali. Tím se jejich duch osvobodil od fyzického těla a i duše se mohla navrátit odkud přišla.
      Ti, kdo stavěli hroby, mohyly nebo oblíbené monarchické hromadné hrobky, ve kterých uchovávají v zavařených měděných rakvích mumifikovaná těla, počítají s tím, že jejich Pán, Světlonoš, Prométeus nebo Koščej je někdy v budoucnu oživí.
      Duch neopustí tento fyzický svět, dokud existuje jeho fyzické tělo. Co se děje s jejich duší netuším. Ale podle legeng se Pán navrátí a nemrtví-neživí vstanou z hrobů a ovládnou tento svět.
      Co se týká genetické příbuznosti... za ta staletí a tisíciletí jsou v podstatě všichni příbuzní a to asi i s Japonci, natož se Kijevskými Skýty. Navíc vědátoři velmi rádi zapomínají na mitochondriální DNA, která tvoří v podstatě celou živočišnou buňku člověka, a tu máme vždy jen po matce:-)
      HéraKlés - tenhle často vyzvihovaný tesálskomakedonský "hrdina" a vyvražďovač v Malé Asii při svých vražedných obchůzkách na východ se prý podle řečských legend setkal někde trochu severovýchodně od Krymu v jeskyni s Echydnou, měl s ní 3 syny a nejmladší Skýtos zdědil luk i "právo" dál vyvražďovat a násilnit vše, co mu přišlo pod ruku. Jeho potomci později založili Kyjevskou rus. Ale jen legendy... nic víc:-)
      Trochu je o tom psáno tady, ale bylo vydáno za sovětů, takže s rezervou:-) https://ulozto.cz/!vj8Gs4FL/cz-smirnov-1980-skytove-pdf
      nenimito


      Vymazat
    3. Ono s tím souvisí podle mne i to, proč celý Skýtský poklad z Ukrajiny "zmizel na západ":-)
      nenimito

      Vymazat
    4. Nevím úplně, jestli to jsou Systémové hypotézy. Prostě jen báje, mýty, pohádky a pověsti. Nejen ty tolik prosazované řečské a aegypstké, ale i severské, slovanské, indické, mughalské, čínské, japonské... znáte třeba Trojánskou kroniku? Napsanou prý údajně nějakým italem podle Daarea Trojánského? http://147.231.53.91/src/index.php?s=v&cat=47&bookid=975
      Prý je to jeden z našich nejcenějších exeplářů v Národní knihovně. Ale moc se o ní nemluví... ono je tam totiž popisováno, jak ti řečští vrazi odnepaměti vyvražďují tu naší kulturu(resp. její kořeny) a nahrazují ji jejich vyvražďovací civilizací;-)
      nenimito

      Vymazat
  5. reptiloidní, aka ona dračí - hadí DNA má každý z nás .. kýchání a orgasmus je jejich dar ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Honza
      Pokud zastáváte Darwinovu teorii evoluce, pak máte pravdu. Osobně tedy já ne, s hadem jsem ještě a ani nebudu souložit abych potřeboval orgasmus, ten jde i bez hadů.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.