úterý 20. listopadu 2018

Kauza Babiš... JE-LI TOTO PRAVDA, tak to ……




Došel mně mail, který otiskuji zde, tím se nezastávám p. Babiše, protože můj pohled na politiky je jasný, zakázat je všechny by bylo nejideálnější, ale proto, že toto, jak se někteří chovají je lidský Hyenismus a mnoho lidí dnes jej podporují.

K tématu Babiš, ačkoli je to nechutné a stydím se za polovinu českého národa, tak jenom pro ty co řvou proti Babišovi. Bohužel pro Vás, měl dnes ve zprávách pravdu... Německý tisk se zabýval tou tkzv. vyvolanou kauzou a podivil se nad nesedícím datem pořízeného videa. Podivil se i nad tím, jak byla reportáž vůbec pořízena i nad tím, co bylo zveřejněno.
1) reportáž je měsíc stará
2natáčení bez souhlasu je v Německu trestným činem a trestá se automaticky odnětím svobody nepodmíněně až na 10 let!!! s automatickou pokutou ve výši od 50.000 do 1.500 000,-€!! Ve Švýcarsku je 10 let a pokuta až desetinásobná!!!
3) tisk se pozastavil i nad tím, jak byli politici v ČR doslova připraveni na tento bezprecedentní útok

4) pozastavil se i nad zvukovou stopou, která byla trochu upravena, podle znalců až ze 60 ti procent
5) podivil se nad tím, že i video bylo tkzv. fušérsky sestříháno a zveřejněno, ačkoli podle časových stop trvalo 22min33sec!!! Kde je zbytek?
6) Švýcarské zastupitelstvo oznámilo, že bude požadovat zákaz pobytu a pohybu těchto redaktorů v jejich zemi
7) Švýcarsko podalo žalobu na tyto redaktory, protože Babiš - syn je švýcarským občanem a tudíž byli porušeny jeho práva a teď se držte na ochranu osobních dat a práv, a to v přímé linii zdravotní - ve Švýcarsku se tyto údaje nesmí jakkoli zneužívat.
8) Švýcarský tisk se podivuje nad tím, jak je možné, že policie v České republice ví o pobytu a švýcarské úřady plně spolupracují s touto policií i s danou osobou, že unikli informace ze spisů, které jsou brány jako Secret neboli tajné
9) 
Ministr spravedlnosti Švýcarska vydal příkaz k okamžité ochraně Babiše ml. a jeho matky, a vydal tkzv. příkaz k dočasné imunitě obou zmíněných občanů Švýcarska - matka se synem byli odstěhováni dnešního dne na jiné místo aniž by sdělila adresu českým policistům a justici.
Tudíž mám dojem, že si to Česká policie posrala úplně. Německo nabídlo součinnost Švýcarsku a to v plném rozsahu!!! To znamená, že tito švýcarští občané mají na území Německa stejná práva daná jim ve Švýcarsku včetně imunity a plné policejní ochrany, vzápětí se přihlásilo Rakousko, Itálie, Francie a Maďarsko.
A ještě jednou! Světe div se, ale o reakci tisku v zahraničí, jako prasata z Čech, co si říkají novináři a ještě jiné narážky v ČR ani tečka. Spousty novinářů to komentovala slovy STYDÍME SE ZA NĚ. A já také. zrušil jsem prohlížeč seznam, email, všechno, co jen zavání seznamem.cz. Nejsem jediný... Pokud i ředitel seznamu vypustí obhajobu za tyto novináře, mám dojem, že už není nezávislý na politickém klimatu v ČR.


3 komentáře:

  1. Pro me : "Vrazda na tyranu,neni zlocinem!" Perou se mezi sebou a zadnej to rozhodne nemysli dobre s nama "malejma".Rezou se jen o to kdo nas bude moct okradat nejvic! Pritom se nam do vlady cpe kdejakej cizak,do CESKY VLADY!I kdyz jsem pro jeji zruseni,jako politiku,ale prechodne bude potreba,ale CESKA,Cechu Cechum!!!,stejne jako zakladni NEPODMINENY prijem ........proud

    OdpovědětVymazat
  2. Zákony o ochraně osobních údajů, GDPR, nutnost vyslovit souhlas s natáčením videa nebo zvukové nahrávky... to přece platí u nás - je to platné v celé EU, včetně tvrdých sankcí za porušení tohoto zákona.
    Myslím, že to poženou k soudu - a jestli ne, tak už nic nechápu...
    Radek

    OdpovědětVymazat
  3. předávám, jak jsem nakoupila....https://tadesco.cz/vazeni-spoluobcane-kdo-a-proc-utoci-na-a-babise/

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.