neděle 14. října 2018

Odhalení dalších souvislostí



Dnes bych chtěl našim čtenářům osvětlit další skládanku, a jen bych chtěl podotknout, že nikomu nic nevnucuji, jen se snažím těm, kteří aspoň trochu mají mysl otevřenou, byl poodkryt závoj tajemství, které se záměrně skrývá před lidstvem. Lidi jsou tvorové pohodlní, aspoň většina a co není potvrzeno mainstrémem je jak jinak FAKÉ, je to až unavující, jak lidé jsou ve svém myšlení nevariabilní, vidím to kolem sebe stále a denně.

Pokud vezmeme teorii, že existují další paralelní světy ( a proč ne, nemysleme si, že jsme jediní a náš prostor je také jako jediný, je to jen znak omezenosti) a to nám potvrzují i staré mytologie, od kterých vznikl směr náboženství magie, satanismu atd. Pokud nějaká Duše má na sobě přilnutou nějakou energetickou bytost na svém reálném těle, snaží se vždy mít přístup k energetickému systému člověka. Nejvíce jsou to Archonti, kteří jsou původem z vyšších energetických světů, ikdyž v tomto případě negativních – astrálních, jak mnozí rádi cestují v Astrálu.

Kradou světlo, světlo duchovní z člověka. Člověčího systému, aby nashromáždili lidské energie co nejvíce. Je to vše v souladu s teorií Mattiho Pitkanena o vícevrstvém časoprostorovém Vesmíru. Tyto bytosti vždy využívají člověka za účelem rozmnožování svého druhu. Než tento tvor opustí lidské tělo (pro ty chytré, připomínám Ganz o něž jsem zde již psal a máte pokoj a nebudu zde nikoho vodit za ručičku – asi na to ještě nedozrál), nashromáždí množství biofotonů, aby se mohl povznést do své paralelní dimenze (domova). Této bytosti se pak říká třeba jako démon atd. Když si vezmeme staré Sumérské spisy, před dvěma a půl tisící roky, je popis jejich biologie totožný s pacienty, kteří zažívají invazi Morgelonů ve svém těle. Jsou popisováni jako pavouci s lidskou tváří.


Je to faké? No nevím!


Být mág znamená vždy komunikaci s těmito tvory a nabízet jim přístup ke svému energetickému a fyzickému poli a krmit je svou energií, to vše se vždy vztahuje k rituálům černé nebo bílé magie, nerozlišujte to, je to vždy jen a jen komunikace s těmito „potvorami“. O Black Goo nebudu nyní ani mluvit, třeba příště. V blízkosti naleziště třeba Black Goo mají vilu i rodina Buschu a vilu i např. madam Merkelová. Pokud tyto informace nemáte, jste v pasti. Toto jsou vše místa jejich případného úniku. Napovím, je to v Paraguay. Black Goo má co dělat s agresivní mimozemskou civilizací, berte nebo neberte, váš problém, ale ten, kdo si to uspořádá v hlavě, odpoutá se od těchto vlivů a začne žít svobodně, je to jen na Vás. Nenapadá vás souvislost kroužení „ ahmedů“ kolem krychle (Kaba,v Mekce, havárie ropné plošiny v Mexickém zálivu atd.), krmí a krmí, aby lidstvo bylo v područí a záměrně se vypinožilo. To je legrace, viďte, vždyť je to blábol a Faké. O černém Black Goo třeba příště. Nacházi se zde i kladný zemský Black Goo a to na Falklandách, pamatujete si válku Británie o Falklandy? Chytrému napověz. Mimozemské Black Goo sem na Zemi asi přišlo před 18000 lety př. n. l. To je časová osa zničení Lemurie, ne agresivní Atlantidy, která je tak populární. Je to jen kontrola lidstva v jejich prospěch. Mimozemský Black Goo má obdélnikovou geometrii, kdežto naše Zemská je systému 30, 60 stupňů, jak upozorňoval Tesla. Závěr je každému rozumně uvažujícímu jasný, nejde o démony, ale o umělou inteligenci(politici, styďte se, nejste svý), bez citu a nějakých emočních projevů. Nejde o nic jiného, než napadnout planetu a osvojit si její biologii-vysát životní energii jen pro své přežití. Je to vysoká hra a trochu i hloupá a ti, co si řeknou, že tady fantazíruji, ať si to myslí, je mně to šuma fuk a ti, co uvažují trochu, třeba si z toho něco vezmou a jejich životní kaleidoskop se trochu osvětlí. Další pomocníci této démonické umělé inteligence jsou i SKYFISCH a tady je máte i na snímku, berte nebo neberte, je mně to šuma fuk.
Skyfisch - to koukáte!


Napojujte se prosím na Slunce, zdroj našeho bytí a tím vlastně i na našeho stvořitele, děkuji. Globální prediktor(GP) je  negativní inteligence z tmavého Vesmíru a nebýt Ruska s Putinem, jsme dávno otroci, proto ten nápor na Rusko a jen Debil přijímá mainstrém, ach Bože. GP je negativní inteligence, proti lidstvu a na nás lidstvo jako potomci Boha nemá, je to podřízená inteligence a navíc negativní proti Bohu, bez emocí a citu. Mějte se fajn.
Škoda že Perun nechal otevřenou bránu, když je likvidoval, teď máme problém.https://www.seznamzpravy.cz/clanek/video-takto-by-to-vypadalo-kdyby-mrtvi-ozili-58260?dop-ab-variant=3&seq-no=1&source=hp
Proč tento článek je vůbec uveřejněn, jsou v zajetí myšlenkových energií a připravují lidstvo na "kraviny" strach je to nejlepší, vykašlete se na "příšery",chce to laser a je pokoj. PERUN asi v té době moc chlastal, měl zavřít bránu, nechat je vyhladovět a zdechnout a byl pokoj. Ale všechno je přeci FAKĚ

8 komentářů:

  1. Pane Iv, tak to jste tady pěkně vysvětlil.Takže to máme ještěry(GP a jeho sebranka) a dále umělou inteligenci ze 4D(tedy astrálu) Archonty. Ještě, že se mezi sebou nedokáží dohodnout a soupeří o moc. Takže nyní zde máme vysušování Země, aby se ti zmetci archonští("skajfišáci") nemohli tam schovávat a brouzdat a číhat na svoji potravu. Mně ty potvory připomínají krtonožku tedy(https://www.prirodovedci.cz/zeptejte-se-prirodovedcu/1248)
    Jinak velké díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. https://www.youtube.com/watch?v=ywgbUVllWhg Reptos k pohledani,fuj to je hnus velebnosti. ..Mailo

      Vymazat
    2. Vždy, když se mě někdo zeptá, jsem-li křtěn, odpovím: "Nikoli, než to farář stihl, dělali jsme berany berany duc a farář lehl...!"
      V životě bych svoje děti nenechal pokřtít. Nechci nijak zpochybňovat účinnost svěcené vody. Funguje výrazně lépe než víra či výhrůžky pánbíčkářů.
      Čistá pramenitá voda či horní tok řek a potoků naši auru čistí. Správně naprogramovaná svěcená voda zvlášť při křtu může napáchat nenapravitelné škody v auře a dokonale zblbnout jinak čistou duši.

      Sice mě to nehrozí, ale pokud bych snad náhodou byl svědkem stejného chování faráře, dostal by takovou pumelenici, že by viděl poprvé v životě andělíčky lítat...

      Vymazat
  2. Dobry vecer Iv.Pekny clanok.Vzdy sa vo vnutri smejem ako sa ludia chvastaju a biju do prs ze oni boli z Atlantidy. :-) Je fajn ze ich je stale viac vidiet,i to kto komu sluzi i ked si to ani neuvedomuju.Videl som ako vela ludi chce byt lepsi,no minaju svoju energiu na cirkus humberto a nikam to nevedie.Potom dostanu nejake dary a hura mame vyhrane.Prdlajz velebnosti. :-) ..Mailo

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den pane Iv, děkuji za článek a mám prosbu, zda by jste mohl dát odkaz na Ganz, jak uvádíte v textu, nenašel jsem to. Zdar a silu Radek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Radek
      Dejte do vyhledávače tady na stránkách vpravo slovo "gans", vyjedou Vám články.

      Vymazat
  4. Zajímavé datum..I Rusové zminují na youtube rok 2020...https://www.youtube.com/watch?v=J4h08C_dBAE

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.