úterý 30. října 2018

Jak správně na Spirálový zářič



Spirála je užívána od nepaměti jako symbol a zdroj velké energie. V našem okolí jako Vesmír vidíme rovněž spirálové tvary, tornáda, vír ve vodě, DNA atd. To vše má spirálovitý tvar. Co jsem sledoval v okolí, není lidem dost srozumitelná podstata levotočivé a pravotočivé spirály, všiml jsem si, že třeba na hrníčcích mají vyobrazenu pravotočivou spirálu, která vlastně z hrníčku vytahuje energii ven a nápoj je tím ochuzen, natož by energetická hodnota měla stoupat, naopak.

Tento přívěšek pokud ho máte takto na těle (z vnějšího pohledu vás je pravotočivá a odebírá vám energii, místo aby hromadila)


Ona totiž energie ve spirále proudí jedním směrem a pěkné přirovnání pro porozumnění je příklad na ventilátoru, kterým proudí vzduch přímo na vás. Spirála usměrňuje energii jedním směrem jako do tunelu u ventilátoru, na jedné straně nasává a na druhé vytlačuje. Tedy jednoduše z vašeho pohledu pravotočivá spirála vytlačuje energii vždy směrem k vám a z druhé strany vysává prostor.

Špatně udělaná spirála je např. zde:

Na triku je zobrazena pravotočivá spirála, která nositele pěkně vycucává a rozhodně nic nepřináší, naopak, snižuje energii v tomto případě srdeční čakry. Tedy správnost otočení spirály je velmi důležité, vždy pravotočivá spirála z vašeho pohledu vyzařuje energii směrem k vám a za ní nasává prostor. Tak byly dříve i zabezpečeny hrobky ve starém Egyptě proti vloupání a dotyčné neznalé osoby zářičů byly pak nevratně oslabeny o svou životní energii a ostatní již zařídila příroda – neznalost těchto zářičů zapřičinila „pohádky“ jako prokletí atd. Zkusit si to může každý z vás. Dejte

pod květináč spirálu tak, aby z vašeho pohledu byla levotočivá a pak na ni dejte květináč s rostlinkou, do 14. dní bude po ní.

Výsledek jednoho pokusu působení spirál mně zaslal náš čtenář Václav G. A rád jej zde otiskuji.
Pro pokus použil směs na výrobu domácího chleba a tuto směs rozlil do tří skleniček pokud možno rovnoměrně. Na obrázku jsou tři sklenice, levá má pod sklenicí  pravotočivou spirálu, prostřední je bez spirály a sklenice vpravo levotočivou. Na obrázku je krásně vidět jak spirála působí na živé organismy, v tomto případě na kvásek. Levá i pravá sklenice nabyla větší objem než ta prostřední, která byla bez spirály.  U těchto jednoduchých organismů (kvasnic) je autor vyrobil látky identické k mrtvé a živé vody, kdy napřed pro odstranění negativity použijeme mrtvou vodu (hmotu z pravé sklenice) a pak následně pro uzdravení použijeme levou (hmotu z levé sklenice). Kdybychom používali pro sebe jenom látku z pravé sklenice, náš složitý organismus by chřadl, protože látka z této  sklenice by se živila naší energií. Děkuji autorovi za sdílení.

23 komentářů:

  1. Pane Iv,
    jen pro jistotu se ptám: to tričko by se tedy muselo nosit "naruby",
    aby spirála správně fungovala?

    Viděl jsem často lidi s přívěsky ve tvaru spirály na krku - a tam je to tedy hodně ošemetné, jakým způsobem si to člověk pověsí na krk, nebo když se mu to při nějakém pohybu otočí...

    Díky moc, Radek

    OdpovědětVymazat
  2. to Radek
    Tričko obrátit naruby,pak je to v pořádku. o se týče amuletu, musí být jeho konstrukce tak, aby co nejvíce měl snahu se obrátit správně, tedy zalít např. do pryskyřice a to tak, že plocha na těle bude rovná a opačná strana vypoulená jako čočka, tak se bude amulet automaticky otáčet na správnou stranu.
    Zdravím

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý deň,

    ďakujem za článok o spirálach. CHcel by som sa len opýtať, na obrázku s tričkom hovoríte o pravotočivej spirále, na iných strankach je označená ako levotočivá. Záleží asi ako ju kreslím. Keď z vonku smerom do stredu je levotočivá a keď od stredu tak pravotočivá.

    Ďakujem za vaše informácie, skvelý web, s pozdravom Peter N.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Peter N.
      Náš vesmír, tedy i náš prostor v kterém žijeme je založen na zákonech elektrických nábojů, včetně elektrostatického náboje, jehož výzkum byl mimo jiné opomenut. Tedy zpět ke spirále, vždy se počítá od začátku vinutí cívky(je rovněž vždy označeno ve schematech tečkou), v tomto případě od středu.

      Vymazat
  4. Ideální pomůcka pro pochopení jsou hodiny. Když od středu je směr otáčení ve směru hodinových ručiček je pravotočivá. Hajc

    OdpovědětVymazat
  5. No dobře, to je u spirály. Ale jak je to s cívkou?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Anonym 21:30
      Hm, bavíme se zde snad o spirálách, až otisknu něco z elektrotechniky, tak pak se budeme bavit třeba i o těch cívkách a nebojte, učil jsem to dost roků. Třeba příště.

      Vymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý den a na tu zeď je vhodná pravotočivá nebo levo....
    Děkuji za odpověď.
    Roman

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Roman
      Romane, na zeď bych dal vždy pravotočivou, pokud nechceš sebe a návštěvníky vysát. Omlouvám se za pozdění odpovědi.

      Vymazat
  8. To by mně zajímalo proč ta pravá sklenice - která byla spirálou vlastně z energie "vysávána" má nějvětší přírůstek objemu té hmoty (kvasu)?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to OL
      Pravá sklenice měla ze začátku trochu více hmoty a o toto je taky větší, pro úsporu jsem nedával fotky všechny.

      Vymazat
  9. Dobrý den, dovolím si popsat svojí teorii. Spirálou prochází energie vždy jedním směrem, na jednu sklenici shora-tedy vesmírná a na druhou zdola zemská (kterási z nich je asi slabší)a na prostřední nic.
    Zdraví Vašek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravim,prave se tim podobnym pohledem tvymu taky zabejvam,ale jeste porad hledam.Nejde mi do hlavy jak by me mohla jakakoliv spirala vysavat,kdyz obe jsou pricinou toho,ze skrz me proudi vic energie,at zepredu,nebo zezadu,ale proudi,protoze co spirala odsaje se okamzite plni tim co tam bylo predtim,jde to vlastne ve stejny chvili: "jedno mizi,druhy se doplnuje,a treba i pres Zemskou energii,se stejne doplnuje ta co je vsude kolem,a vsude kolem Zeme je eter,jen dorazi bud primo z vesmiru,nebo skrz Zemi,zase z vesmiru,z jedny strany,nebo z druhy." Ty sklenice mi spis pripominaji "spinovani vody",to znamena pusobeni naseho duchovna na jejich obsah,neco jako ten japonec s tou vodou,jina je ve sklenici stojici na papire kde je napsano laska,jina kde stoji nenavist a zadna spirala neni treba,je to jen o tom jak se na sklenici divame,jinak na lasku,jinak na nenavist.Muzu se plist,samozrejme,prave zacinam se spiralama pokusy,jak jinak,nez jak jsem zvyklej,sam na sobe,na par tricek si namaluju ruzny spiraly abych to primo procejtil,protoze jestli jsem zcasti taky stvoritel,pak si musim poradit se vsim a zalezi to jen na me.Prave tim spinovanim vody jsem se o dost vecech presvedcil primo,voda je takova jak na ni pusobim ja,jestli jsem ji vdecnej a miluju ji,vdecim ji za to ze jsem,nebo jestli ji nadavam a nenavidim ji,jsem prece taky tvurce,stvoritel,tak jsem byl "vyrobenej",proto to plati i o Sile a zalezi jen na me jak ji pouziju...........proud

      Vymazat
    2. Zdravím, tedy moje zkušenost je taková, že tam kde je FURT "průvan", tedy neustálé proudění energie, nic neroste pořádně. Každý má kolem sebe auru, ochranný obal a ten, když není "naplněný", například odsátý nebo naplněný neg. energií, tak neplní svoji fci a tělo chřadne....

      Vymazat
  10. Ahojik Terinko :-),i na tom neco je,ale kdyz o tom premejslim,vlastne se to netluce,s tim "pruvanem" bych souhlasil,ale uz ne s proudenim,to je prece naopak prinosny,prinasi energie,porad "cerstvy" :-).Ja si myslim,ze pro ty neni obal zadnej problem,to by prece bylo proti zivotu? Vsechno je v pohybu,vsechno proudi,i my :-).....proud

    Ps.: Nekdy se s tvym dovolenim budu muset zastavit a ty veci podrobne probrat a poucit se,naramne me to zajima,jak v boha neverim,ale v naseho otce stvoritele kterej nam toho spoustu nezistne daroval a nevmesuje se,ano.Dej vedet az k tobe pojede Iv,i jeho bych moc rad poznal,samozrejme s jeho svolenim ;-).Ta debata tusim bude na hodne dlouho a hodne zajimava.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Proude,
      ve svojem věku už maximálně poučuju nebo poroučím, diskuze nepěstuji natož s chlapama....
      https://www.youtube.com/watch?v=dA_-aL7EUZs
      Jo a co vím, pan Iv rep nesnáší, takže nepřijede, hihi.

      Vymazat
    2. O tom pouceni by to bylo,bejvalo,s poroucenim to se mnou nejak nijak nejde,mam problem s autoritama :-)).Dobra,budiz tedy :-).Jestli mas tim repem na mysli rap,tak ten taky nemusim,jedina vyjimka je kvuli textum Revolta :-).Nejak nechapu ten odpor k chlapum,ale taky budiz.Nevim kde se bere,ale mam ten pocit ze ode me nejste daleko,mozna co by parkrat kamenem dohodil:-)).Opatruj se a drz mi palce,zitra budu zkouset ty spiraly ;-)..........proud

      Vymazat
  11. Zdravím, když mne něco bolí,plácnu na to spirálu(dvojitou,vinout ji začínám uprostřed drátu-má dvě ramena jako např. galaxie) odsaji neg. energii-bolest,pak sundám zpočnu 10-15 min.otočím, nabiji poz. en.Ale jestli to je placebo-psychika netuším.Co nejdříve chci vyset řeřichu-rychle vschází a dát na spirály a opakovat.Také výsevy ve fázi úplněk, nov a něco mezi.Dám vědět.
    Vašek

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.