pondělí 30. července 2018

Duchovno + materialismus

Omlouvám se, ale článek nějakým způsobem zmizl, nebudu pátrat.

25 komentářů:

  1. Nádherný manuál pro přežití tady v tom 3D Astrálním lágru. Děkuji pane Iv.
    Největší "past", která zde číhá na vyšší duchovní bytosti plusového charakteru (počínaje +9)je to, že tyto bytosti již ze své podstaty nelpí na hmotném a rády se o vše podělí, je to jejich přirozenost. Pak je ovšem hned problém, protože bývají dost často obklopení partou všelijakých vykuků, kteří je oškubou v konečné fázi jako husu.
    To samé se týká i mezilidských vztahů, ne jen hmotných věcí. Často vídáme párečky, kdy jeden je obírán o energii a druhý je pak vysmátý jak lečo a ještě je schopný nadávat, "na co si stěžuješ, vždyť mně se s Tebou líbí a je mně dobře", hihi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidieť bezpodmienečnú lásku vo vzťahoch je v dnešnej dobe vzácne. Dnešné vzťahy sú často o vzájomnom "obchodovaní" kde ide len o rôzne dohody, jeden z nich alebo obaja sú vo vzťahu nedobrovoľne, iba preto aby neboli sami, proste žiadne úprimné city, len pretvárka.
      Úprimne som aj vlastne rád, že som nezažil ešte žiadny takýto vzťah (bola by to len strata času) a Sila ma naviedla správnym smerom...

      Vymazat
    2. Ano máte pravdu Martine, však i moje dcerka zcela vážně a se strachem varuje svého o dost staršího bratra, aby si dal pozor na zlatokopky...
      Jsem tomu ráda, že už někteří z mladší generace dokázali uchopit vědění o Síle a tím ho budou i předávat svojim potomkům, kteří se za její pomoci dokáží vyhnout takovýmto nešťastným prospěchářským svazkům.
      Ať Vás i Vaše milé Síla vede a ochraňuje.

      Vymazat
    3. Do nedávna som mával čas od času pocity osamelosti. Áno, vedel som, že nikdy nie som sám a vždy je so mnou Sila, ale chýbala mi prítomnosť nejakej spriaznenej Duše, ktorej sa budem môcť vyrozprávať, ktorá má pochopí a duchovno jej nieje cudzie...
      Teraz som však pochopil, že najskôr musím mať úprimne rád sám seba vo svojej prirodzenosti, ignorovať kritiku okolia typu: “musíš chodiť do spoločnosti” (necítim sa dobre vo väčšej spoločnosti ľudí), “musíš vedieť zaujať”, “musíš to a tamto a bla bla”... Proste stačí byt sám sebou, počúvať čo našepkáva Duša a keď nadíde čas a budem pripravený, Sila zariadi aby sme sa stretli...
      Som rád že tu môžem vyjadrit čo mám na srdci.

      Ďakujem Ter fry, aj z Vašich komentárov tu na stránkach som získal užitočné rady do života, taktiež Vám prajem nech Vás Vašich blízkych sprevádza Sila :)

      Vymazat
  2. Dakujem Iv.Pekny a velmy dolezity clanok..usmernenie v pravy cas. :-) ..Mailo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Mailí,
      hlavně člověk nesmí za čas opět naběhnout do zavedených kolejí.
      Částečně se pak musíš chovat jakoby proti své přirozenosti....JSEM ZLEJ BUBUBU....Samozřejmě nejsi, jen se nenecháš drancovat od zmetků.Musíš se s tím smířit, že většina lidí je už takových a ženský jsou v tom přebornice, uměji tak pěkně fňukat a plakat a dělat bezbranné...

      Vymazat
    2. Ahoj Terezka,je to ako hovoris.Rozumiet veciam je jedna vec,mat mudrost zas trosku ina.I ked si spravime malu odbocku nemusi to byt premarneny cas ak vdaka tomu najdeme mudrost a potom nas to vrati spet na spravnu cestu..i ked sa mam stale co ucit. :-) "A vdaka priatelom a rodine nezabludime".Martin to v komentaroch hore celkom vystihol.Dodam ze mat rad ludi je jedna vec..pavuk vsak robi krasne siete a tahat ich z nich vecne ak niesu este pripraveny ci nechcu je ako uviazat si gulu na nohu a potom chciet plavat v mori..no mal som vnutornu potrebu pokusit sa.Nebol to vsak premarneny cas. Dakujem Vam Iv,Terezka,Rodinka,dakujem Sila. ..Mailo

      Vymazat
  3. Dobrý den pane Iv,
    tento Váš článek je absolutně nejlepší překlad Bible za posledních 2000 let. Žádný nesmyslný obrazy typu Beránek, Betlém a Prskavka Bloudivá apod. Věcná a srozumitelná fakta.
    Tohle je fakt pecka. Smekám...

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji všem zde diskutujícím za kladný ohlas za výše uvedený článek. Ze začátku jsem byl na vážkách, zda tuto informaci mám uvolnit do éteru, aby nebyla špatně pochopena, ale podle reakcí zde našich stálých příznivců jsem velmi rád, že diskutující zde již mají přehled a snahu jít dál a hlavně se nepoddat nástrahám Systému. Mohlo by se o tom napsát daleko více, ale to by bylo na hodně stránek a to bývá pak pro mnohé i otravné, pokud někdo něčemu nerozumí, slouží nám zde komentáře a rád na toto téma všem odpovím. Mějte se fajn a ať Vás provází Síla.
    Děkuji Iv

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Všechno je dobré .... ale nemohlo by to být lepší? :))

    KMnO4

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to KMnO4
      Všechno je, tak jak je a proto to jde správným směrem, jen trpělivost.

      Vymazat
    2. Jojo, ta trpělivost a čekání na "stou opici" .... Přitom vše je teď, tak nač čekat :)
      KMnO4

      Vymazat
    3. to KMnO4
      Haha, my nečekáme a využíváme bodů v prostoru variant, tiše a plíživě o to pak razantněji, pokud nevidíte radikální změny kolem sebe a smrtelný záchvat Systému, je potřeba více vnímat svět kolem sebe, jinak už dávno by bylo lidstvo na lopatě.

      Vymazat
    4. Ty změny jsou hodně viditelné, přesto jsem někdy netrpělivý, když je zjevné, jaký má lidstvo potenciál, a co by se stalo, kdyby přesměřovalo energii vloženou do destrukce, konstruktivním směrem. Subjektivně mi připadá, že vytrvale, tempem přímo zběsilým hledáme dno (aby nárazem opravdu každý získal potřebný prožitek), odkud se snad půjde odrazit.
      Jinak je to ve vší pozitivnosti fajn, máme lístky do předních řad :)
      KMnO4

      Vymazat
  9. Na klíčovou americkou základnu upadl meteorit,
    hemeričanum ani nešlo spočítat kdy že dopadne na zem , jsou to fakt "profici"


    https://ac24.cz/-/vesmir-utoci-na-klicovou-americkou-zakladnu-upadl-meteorit

    OdpovědětVymazat
  10. V emerice praskly odpalovací rampy balistických raket
    --------------
    V USA byla zastavena výroba odpalovacích ramp mezikontinentálních balistických raket pro perspektivní atomové ponorky třídy Columbia a víceúčelové ponorky typu Virginia. Stalo se to po zjištění vad svarů.

    https://ac24.cz/-/v-usa-praskly-odpalovaci-rampy-balistickych-raket

    OdpovědětVymazat
  11. https://vk.com/video400813730_456239585

    OdpovědětVymazat
  12. https://www.youtube.com/watch?v=6e3eQGCJO7E

    OdpovědětVymazat
  13. https://www.youtube.com/watch?v=nVJcwuWpHr4

    OdpovědětVymazat
  14. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  15. I used to be ablke to fiknd good advice from your content.

    OdpovědětVymazat
  16. Today, I went to the beach with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said "You can hear the ocean if you put this to your ear." She put the shell to her ear and screamed.
    Thre was a hermit crab inside and it pinched her ear.
    She never wants to go back! LoL I know this is entirely offf topic but I had to tell someone!

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.