sobota 10. března 2018

Naše mládež – katastrofa



Tito lidé pak dostanou volební právo a rozhodují o naší budoucnosti. Takový „chytráky“ vychovává naše školství. Hlavně, že umí anglicky ! To se už nedivme, že se nechají zmanipulovat k účastem na kdejaké demonstraci, kde papouškují to, co jim předloží a často i sami profesoři je zneužívají. Jsou však i vzácné vyjímky.

10 komentářů:

  1. No jasně a to se podržte kurzy angličtiny jsou dnes už i v MATEŘSKÝCH školkách to je tedy hnus jak vubec može ministr školství něco podobnýho schválit?! Su zásadně proti těmto emerickejm praktikám a každý človíček v MŠ se má učit vždy jedině ČESKY.
    Díky za článek.

    OdpovědětVymazat
  2. Takže jsem trošku sondovala doma a jsem se dozvěděla, že v osmé třídě v druhém pololetí jsou teprve u Rakousko-Uherska v dějepisu.
    Problém je v tom, že tato významná výročí se ve školách prostě přechází a v maistrému taktéž, což je jasně záměr. Takže pokud se o tom doma nemluví, děti se nic nedozví.Jenže doma na to není čas, rodiče musejí psát do ksichtovníku, kde všude byli a co sežrali, o dalších ohavnostech ani nemluvě.
    A jedna perla. 25 let mladík měl napsat na tabuli slovo "praxe", jenže ono nic až pak, když dostal nápovědu, že je to "ten křížek", ach jo.
    Pukud si na to rodiče sami nedohlédnou, aby jejich děti se něco naučily, ve škole se nenaučí skoro nic, pokud nemají štěstí a neučí je ještě "stará garda". Mladej učitel je už produkt "nové doby emerické" a je vymalováno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně popsáno...Když vidím 72letého vrstevníka s kroužkem v levém uchu,prostřeleným Coltem ráže 45,mám jasno,že moudrost starých není in a když dědek stepuje v prosinci v kratasech a v sandálech,tak mu ani herec Pavel Nový neporadí..

      Vymazat
  3. Mám název,kteý je vrcholně korektní,že aní švédská,či norská justice na něj nemá fousy..Oslovuji mladé,když tedy jsem vubec nucen...Milá inkluze,milý inkluze..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tak, všichni jsou to inkluzivní počítačoví děbíli.

      Vymazat
  4. Dobrý večer, no, já bych to tak černě neviděla), moc dobře si vzpomínám, že když mi bylo 17, tak jediné, co jsem četla byly detektivky, hlavně mě zajímaly kapely, muzikanti a hlavně ti kudrnatí s dlouhými vlasy jestli budou lístky na STROMBOLI.Školu jsem moc nemusela, ale nakonec jsem se prodrala ke střednímu vzdělání a když se dnes přečteme a bádáme, jak překroucenou a lživou historii máme, tak nevím, jestli to mělo cenu se to všechno drtit. Moje děti byly v pubertě moc fajn. Terezky chodila 4 roky do hospody u Rosomáka a odmaturovala na výbornou.Dnes je to sečtělá, velmi milá a inteligentní dívka. Synek je muzikant , ale dnes v noci se mu narodil synek a mě vnouček, tak jsem s mladou generací spokojená. Samozřejmě člověk nemůže soudit jen podle rodiny, ale když to tak vezmu globálně, tak drtivá většina dětí je v pořádku. Pokud blbnou, tak se to časem usadí. IVA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jsem napsal nakonec v článku: Jsou i vyjímky, tak čest jim.

      Vymazat
    2. Ivčo, tak to gratuluji k vnoučkovi, Ty jsi určitě perfektní babina.
      Víš to uvidíš, až začnou chodit teprve do školy, co učili nás a co je učí teď, spíše neučí.A když tomu nedáš doma odpovídající péči sama, tak smůla.Ve škole se teď chová plno dětí spíše jako sběř.
      To víš, že jsem se taky nebifovala datumy, ale kdy nás obsadili němčouři, to jsme tedy věděli všichni...

      Vymazat
    3. Dobrý večer, děkuji Terezko za gratulaci. Máš pravdu, že to je hodně o péči v rodině. Jenže to bylo vždycky. Hlavně záleží na učitelkách. Vloni jsem byla se starším vnoučkem na hřišti u školy a opodál probíhala hodina TV. Kdybys slyšela, jak se chovala učitelka. Jak mluvila, ty výrazy, no normální dlaždička. Hlavně mám krám u školy, tak mi tam chodí maminky s dětmi a učitelky snad všechny. Fakt, tragický případy. Všechno rozvedený, unafaný, uknouraný, furt si stěžujou.Jak se oblékají, no hrůza, samý džíny, žádné pěkné elegantní oblečení. No, já je kultivuji, ale je to fuška. No, je ve školství málo chlapů, nebo fakt nevím, čím to je. Když to porovnám, tak za mě byly učitelky osobnosti. Možná některé negativně, ale byly vzdělané a naučily nás. Tak pa, všem hezký večer iva

      Vymazat
  5. Having read this I believed it was extremely
    enlightening. I appreciate you spending some time and effort to put this
    short article together. I once again find myself spending a
    lot of time both reading and leaving comments. But so what, it was still worthwhile!

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.