středa 14. března 2018

Ignorujte Systém - používejte Sílu




Vše co utiskuje člověka v tomto světě, počínaje dotěrnými myšlenkami, agresívními emocemi, konče úsilím egoisty spotřebitele Systému, to je výsledek výběru člověka usměrňováním Boží Síly, soustředěné i v člověku v solar plexu. Systémový člověk má oddělenou osobnost, osobnost není v Duši, je mimo tělo, ale jeho Síla je směrována přes Septonové pole, které tento typ člověka  krmí silou svých myšlenek, tedy směrováním Síly. Septonové pole je vlastně systém (Archontský i svět egregorů) který vykořisťuje lidstvo. Pak nastává to, že myšlenky (pozornost) které jen směřují k materiálnu se stávají potravou Septonového pole (Archontský i svět egregorů). Septonové pole a jeho bytosti provokují a stimulují egoistické myšlenky lidí, kteří vlastně dobrovolně a často nevědomky pak krmí tento „svět“.

Aby jste změnili a nepodporovali tento Systém a toto septonové (Archontské) pole, je třeba začít pouze od sebe a ignorovat dnešní Systém, který dává jen důraz na materiálno. Stačí pro začátek, aby člověk nepodporoval zlo, nenávist a neposiloval tento spotřebitelský systém, viz různé reklamy, že toto musíte mít - nemusíte. Lidé jsou do tohoto Systému úplně lapeni, jen si vzpomeňte na některé slevy v marketech, kdy by se lidé navzájem udupali, to je člověk zvířecího typu, s oddělenou osobností, bez propojení se svou Duší. Držet se aspoň trochu duchovně mravními hodnotami, citem, empatií, které jak pozorujete jsou zde v tomto Systému zašlapávány záměrně. 
Spojujte svou Osobnost se svou Duší vědomě myšlenkami (v Solar Plexu) a vaše Duše bude sílit a ta už pak ví, jak zapojit pomocí božské Síly body realit, pro váš spokojenější život.




10 komentářů:

  1. Dakujem Iv skvele video v pravy cas.Zrovna mi to ide.. :-) Neviete odporucit nejaku dobru knihu o 4roch bytostiach ako s nimi pracovat(okrem Alatra a šamanstva)? Obcas este šaškuju a uz by bol i cas viac konkretne ich pouzivat. :-) Zdravim Rodinku. ..Mailo

    OdpovědětVymazat
  2. Vlastne sme si prisli sem vytvorit osobnost (skrze nasu pozornost) hodnu Duse...a 4 bytosti nas v tom trenuju kym nezacneme trenovat mi ich. Prisli sme si vytvorit osobnost,aby sme pochopili individualitu Duse..v jednote Boha-jednotu a mohli s tym potom tvorit. ..Mailo

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý večer. Ano, pne Iv, to je moje řeč. Pokládám se za pokročilého ignoranta. Už jsem došla tak daleko, že to, co reklamují, pokud zahlédnu reklamu, protože televizi téměř nesleduji. Pokud to zahlédnu, tak to naschvál nekupuji. K volbám nechodím, Zpravodajství v telce jsem neviděla 15 let. Věřte mi lidi, je to blaho. S pomocí Síly a pocitům v místech našeho duchovního srdce, neboli intuice se dá dělat všechno. Intuicí se dá třeba vybrat v bazaru správné auto, nebo jen tak lehce nechat svoje srdce rozhodovat o různých událostech v životě. Je to zvláštní a příjemné. Nenervovat se a nechat všechno plynout. Všechno má svůj čas, žádné náhody neexistují a netlačit na pilu. Krásný večer iva

    OdpovědětVymazat
  4. dobrý den,
    děkuji za další článek o Síle, ale i za jiné informace, například ta o odsunu, ... a další a další. Škoda likvidace školství a nárůstu otupělosti mladších generací.
    Jiná věc je skutečně narůstající zlo ve světě, uměle živená nenávist a lži. Je pravdou, že při sledování těchto dějů je mi někdy k zoufání, ale vždy se snažím aspoň trochu se naladit na Sílu a tyto stavy zmizí, či se aspoň zmírní. Zdá se mi, že jsme se octli uprostřed velmi turbulentních událostí soupeření zásadních životních principů. Snažím se být optimistou, chci věřit, že nás nakonec čeká vývoj vzhůru a ne nějaký pád do temného období vývoje.
    Proto znovu díky za Váš web, Iv a za informace v něm předkládané.
    Přeji všem příjemný, byť opět chladný víkend (jakoby počasí této zimy kopírovalo i společenskou atmosféru, nezdá se vám?-)
    Zdeněk N.


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Zdeněk
      Máte pravdu, i příroda reaguje, hlavně na negace(tornáda,zemětřesení atd). Jinak děkuji a těší mně vždy, když aspoň trochu někomu něco pomůže zde popsané.

      Vymazat
  5. 5D https://www.youtube.com/watch?v=_rR0trsOUaY https://www.youtube.com/watch?v=VycZVyApqew

    OdpovědětVymazat
  6. Od srdce pro Srdce https://www.youtube.com/watch?v=JlAUSzXp9kg

    OdpovědětVymazat
  7. https://vk.com/video400813730_456239315

    OdpovědětVymazat
  8. Vlastne sme vsetci trvale v Bohu a On v nas.Sme v jeho laske a svetle alebo v comkolvek inom co si svojimi myslienkami pozornostou a cinmi vyberieme!(pokial neodovzdavame svoju moc inym)....a On nam to(volbu) skrze Silu zvonka ukazuje a zvnutra dava pocitit,cim nam pomaha vytvorit si osobnost i Dusu. :-) ..Mailo

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj
    "Spojujte svou Osobnost se svou Duší vědomě myšlenkami (v Solar Plexu) a vaše Duše bude sílit a ta už pak ví, jak zapojit pomocí božské Síly body realit, pro váš spokojenější život."
    Pozor: Osobnosť a Duša sa spája iba hlbokými pocitmi(ako pomôcka je duchovná praktika Lotosový kvet https://polahoda.cz/duchovni_praktika_lotosovy_kvet).Vedomie a myšlienky pochádzalú od systému(archónskeho).Ciel je ovládnutie vedomia , odpútanie sa od nadvlády materiálna a spojenie s duchovným svetom. Stano

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.