pátek 30. března 2018

ČR lepší jak GB, Italie, Francie



Alianz Euro Monitor, která každoročně hodnotí stabilitu ekonomik evropských států přišla s překvapujícími výsledky hodnocení, od veřejně propagovaných „směrnic“. Podle jejich průzkumu a vyhodnocení je Česká republika nejlepší, předčí dokonce Německo a Nizozemsko. Náš stát byl vždycky na předním místě i v době RVHP, kdy náš stát byl nejvyspělejší z východního bloku. Žádné dluhy, ekonomika a sociální zabezpečení nejlepší.
V žebříčku z 28 sledovaných zemí Česká republika získala nejlepší rating 8,2 bodu. Hlavními aspekty tohoto úspěšného umístění jsou velmi nízké poměry dluhu v soukromém a veřejném sektoru a pozitivní aspekt na trhu práce.
Slovenská republika se umístila na 16. z 28 sledovaných zemí s ratingem 6,9 bodu a potvrdila rovněž status dobrého průměru našich bratří.
Poslední místa obsadily takové „vyspělé“ ekonomiky jako je GB, Itálie a Francie, které nedosáhli ani šesti bodů.
Zde je jasně vidět, že politika EU a tím i jejich členských států je špatná. Západní země vykazují dlouhodobě nadhodnocení svých dat. Typickým příkladem je jejich zadluženost k nadhodnocenému HDP a zdroje pro dotace z EU fondů budou dále rychle vysychat ruku v ruce s dalším zadlužením a tím i jeho kolapsem. No proč pro němce jsme byli vždy hrozbou a „revoluce“ vlastně jen oddálila pád jejich ekonomiky? Protože kdybychom jako Česká republika se dostali na stabilní ekonomiku v letech RVHP (bez dluhů) tak by se dnes češi měli o hodně lépe a užívat si života ve své vlasti.
Co se týče GB, ta je dnes vyspělá jen mainstrémově, protože za dob kolonializmu to snad pravda byla, ale dnes je to zaostalá feudální země, v čele s nějakou královnou a nevolenou „šlechtickou“ horní komorou parlamentu. Z toho vidíme, jak země jako Německo, nebo Anglie třeba využívají jako zahraniční investoři výhod naší krajiny a základ měn by se měl co nejdříve změnit, tak jak BRICS již začíná fungovat, kdy dolar jde rychle do „kopru“ https://cz.sputniknews.com/svet/201803277041437-Cina-konec-dolar-juan/  a tím následně i euro.


10 komentářů:

  1. Řešení vidím v okamžitém opuštění EU, pryč z NATO, pryč z šengenu. Vykopat pražskou "kavárnu". Obnovit armádu a chránit hranice.
    Přeju at brzy uzavřeme hospodářsky-vojenskou spojeneckou spolupráci s Ruskem.

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tiež mi v noci bolo divne od žalúdku, dosť čudné pocity, ani som nevedel zaspať, napil som sa trocha "štrukturovanej" vody a bolo už dobre.

      Vymazat
  3. To mi připomíná scénku z vynikajícího filmu Vážení přátele,ano..Tam technický náměstek mudruje nad tím,jak podnik by měl v nejbližší době zkrachovat,ale nezkrachuje,vždy splní plán a lidi berou prémie...Neví,jak se to dělá a nechce to vědět..A tak je to s Českou republikou na věky věku..Ještě ukázečka z filmu https://rutube.ru/video/0b4e3037b26e61cbdac7d5b560d2a609/?pl_type=user&pl_id=1182021

    OdpovědětVymazat
  4. https://www.youtube.com/watch?v=HVl1lGfARac

    OdpovědětVymazat
  5. Zdravim :-), jen bych opravil onen "stat",kterej jsme nikdy nemeli,kdyz tak republiku,nejbliz k nemu bylo "za komancu",ted uz jsme jen druhoradou kolonii a zmenit to muzeme jenom my,zadny vlady a podnikatele to nezmenej,mnozi ani nechtej.Vzdycky bylo je a bude vsechno o lidech,o ty vetsine pachtici se na ruzny mensiny.O vetsine co dela nejvic za nejmin.......dokud to lidem nedojde a sami se nebudou chtit znmenit z ovcanu na obcany a vymenit stada za spolecnosti,nic se nemuze zmenit,na stadech se maka uz tisice let.Zmenit to muze jen kazdej sam za sebe svou praci na sobe a obecnym vzdelavanim se,tim ze se stane aktivni a nebude mlcet k vecem "verejnym",prevezme proste svou zodpovednost i ulohu a prevezme se vsema ostatnima vedeni nad tim co mu davno patri a vzdycky patrilo,nad cim stravil nejvic casu.........proud

    OdpovědětVymazat
  6. https://www.youtube.com/watch?v=f8STlpY0Wvs&t=566s

    OdpovědětVymazat
  7. Zdar,a poslech sis to dobre a se vsim souhlasis? Dost bych se nad tim zamyslel,podobne jako nad levanetem a nakonec i samotnym Pjakinem a vubec existenci(proc existuje,kde se vzalo) toho "uceni",atd.,ptej se intuice...........proud

    OdpovědětVymazat
  8. What's Going down i am new to this, I stumbled upon this Ihave found It positively helpful and it has helped me out loads.
    I'm hokping to contribute & help different customers
    ljke its aided me. Great job.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele,hezky česky a nemontuj sem jazyk primitivu,jak řekl jeden vyspělý český profesor https://vk.com/video400813730_456239439

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.