čtvrtek 5. října 2017

Na co má naše generace zapomenout



K uveřejnění tohoto článku mně přimělo dnešní dění jak v našich mainstrémových médiích, ale co je ještě větší hrůza, i v našem školství, kde jsem zjistil záměrnou deformaci naší mladé generace, hlavně na základních stupních našeho školství. Nikde ve školství není dnes zmínka při výuce o 29.září 1938 - Mnichovské zradě nad Čekoslovenskem, tehdejšími „spojenci“ a dnes rovněž jako „spojenci“haha. Připomíná mně to cílenou výchovu mladé generace jako na Ukrajině, aby tato nenáviděla vlastně sama sebe. A to ani nemluvím, že školy dnes učí, že Krym je součástí Ukrajiny, stále stejný scénář na mladé lidi, manipulovat a rozeštvat tak, aby z toho těžil jen tkzv. náš „spojenec“. Vidím, jak se manipuluje s dnešní mladou generací, zvláště co se týče našich dějin, kdo to sedí na ministerstvu dnešního školství a proč dnešní noví učitelé záměrně vynechávají důležité okamžiky našich dějin. Chytrý národ se poučí z dějin, tedy dřívějších skutečností a jen hloupý národ se tomu vyhýbá a tím páchá sebevraždu i za přispění „hloupých“ kantorů, kteří dnes už asi nemají ani žádnou hrdost. Jen mně těší, že v mnoha dnešních rodinách starší vysvětlují mladé generaci naše opravdové dějiny a ve školách ať si je učí co chtějí, ukazují jen svou zbabělost a vlezdořítě.


MERKELOVÁ O ČEŠÍCH A SLOVÁCÍCH, A NĚCO O NĚMCÍCH A RAKUŠÁCÍCH !

Angela Merkelová označila obyvatele české kotliny za xenofoby a rasisty.

Přisadili si i bývalý francouzský „američan“ prezident Hollande a rakouský ministr zahraničí Kurze. Dáma ovšem opominula fakt, že mimo historicky usazených Čechů v této zemi žijí bez problému Slováci, Poláci, Albánci, Řekové, Italové, Arabové, Vietnamci, Slováci, Rusové, Ukrajinci, Američané, Angličané, Australané, Mongolové a další národnosti. Navzdory tolik omílanému odsunu zde žijí i Němci. To už němci nemohou tvrdit o Lužických srbech http://www.luzicke-hory.cz/historie/index.php?pg=clsrboc na svém území a potvrzuje jen jejich stálou arogantnost a rozpínavost.

Dovolím si paní Merkelové připomenout, že to byli její předkové, ne moji, kdo před pětasedmdesáti roky z Evropy udělali lidská jatka. Byli to příslušnici jejího národa, kteří přeměnili šest milionů Židů v prach a popel. Byli to vojáci německého wehrmachtu, kdo za sebou nechávali spálenou zem i její obyvatele. Byli to Němci, kdo mučili ženy a děti.

Raku š áci se dnes tváří, že oni nic, oni muzikanti, a byli téměř Hitlerovou obětí. Když ho vítali při anšlusu záplavou květin a jásotem, toho svého milovaného rodáka z Braunau, to nebyli oni? Rakouská státní příslušnost mnohých velitelů koncentračních táborů také není pravdou? Když jsem viděl dokumentární film z pohřbu válečného zločince Otto Skorzenyho v Madridu a Vídni, kde v roce 1975(!) Rakušané hajlovali, měl jsem vlčí mlhu?

Pokud utekl vězeň z koncentračního tábora v Mauthausenu, byli sezváni ctiho dní měšťané a sedláci z okolí na hon. Ano, na hon! Tak se tomu říkalo. Ozbrojeni kulovnicemi a brokovnicemi dědové a pradědové dnešních kazatelů dobrých mravů štvali krajinou naše předky. Rakušané byli elitou, Češi, národ určený k lovu a vyhlazení.

Velmi doporučuji návštěvu mauthausenského lágru s vyhlídkou na Alpy, resp. toho mála, co z něj zbylo. Uvidíte pece, v nichž pro pobavení rakouských dozorců byli upalováni vězni zaživa. Křik a nářek nešťastníků nazývali bodří wurstoví tatíci „andělské zpívaní“. Možná tak zpíval i Karel Hašler, než ho umučili. Při vchodu do krematoria si všimněte nenápadné železné tyče nad vchodem a na ní připevněného ocelového lanka. Na lanku byly věšeny malé děti. S pověstným rakouským pivním humorem se zařízení nazývalo „Houpačka“.

Uděláte-li si malou procházku pod lágr, do kamenolomu, spatříte další hrůznou kulisu špílců našich veselých sousedů. Strážní nutili skákat vězně z kolmé čtyřicetimetrové skalnaté stěny do vody malého jezírka na dně kamenolomu. Kdo váhal, toho zastřelili. Kdo skočil, byl „parašutista“. Mrtvý parašutista. Oh, k popukání! Večer, po skončení práce v lomu, každý vězeň musel vystoupat 186 strmých schodů k lágru s těžkým kamenem neseným v zátylku. Podalpští synci vymysleli hru „domino“. Prvního, který vyšel až nahoru, pažbou pušky praštili do obličeje. Ten upadl nazad a dominovým efektem popadalo dalších několik set lidí, přičemž nesměli dvacetikilový kámen pustit z rukou. Na to, kolik tato hra bude stát životů, uzavírali dozorci sázky. Joj, to byly veselé časy!

Apropó… Pokud máte zájem vidět místa, kde ubili, umučili nebo upálili Rakušané někoho z vaší rodiny, musíte zaplatit! Ano, v Mauthausenu vás zkasírují jako u kolotoče a ještě vám, vy xenofobové a rasisti, zahrozí ministr Kurze ukazovákem a sníženými příděly peněz z EU. Máslo na temeni své hlavy pozapomněla i sladká Francie. Ta se nerozpakovala do německých koncentračních táborů dodávat Židy ve velkém. Když počet nežidovských běženců z jiných zemí, včetně Česka, dosáhl počtu 60 000 lidí(!), Francie v roce 1941 vyhlásila uprchlickou krizi a další lidé do země vpuštěni nebyli. Při tom – každý z válečných migrantů ve Francii musel prokázat, že má prostředky na živobytí. Pokud neměl, byl deportován do domovské země, tj. - většinou do Říše. Tím pádem do koncentráku, na šibenici, nebo rovnou před popravčí četu. Někteří čeští vojáci vzpomínají, jak na ně tupí Francouzi a Francouzky na ulici plivali a nadávali jim, že nebýt Československa, nebyla by jejich země zatažena do války.

A jestli se chcete hodně zasmát, doporučuji ke čtivu válečné dějiny pařížského hotelu Ritz, kde se tvořila budoucnost poválečné Evropy. Pochopíte, odkud a proč se fašistická EU vzala. Dovolím si paní Merkelové a ostatním kazatelům morálky připomenout, že žádný z mých předků nikdy nikoho nemučil, neloupil, ani si nepřivlastnil cizí zem nebo majetek. Jestliže má paní Merkelová post coitum výčitky svědomí a zve si domů hosty, je to její věc. Avšak nemůže si pozvat problematické přátele, a potom je ubytovat a nechat živit u sousedů. Já nikoho nezval a nikomu nic nesliboval. Jsem pro, abychom přijímali děti, ženy a staré lidi bez rozdílu víry. Osočování od těch, kdo mají na hlavě žluklého másla pro několik dalších generací, mi vadí a je urážlivé. Paní Merkelová a páni Ho lland a Kurze by se za svoje výroky měli omluvit a prosit za odpuštění. Mocenské čachry opět působí lidem Evropy utrpení, bolest a smrt.

26 komentářů:

  1. Príde na psa mráz a tieto svine čo zasiali to aj budú žať. Činy aj skutky sa pohybujú po kružnici, vyjdú z bodu A a tam sa aj vrátia.

    OdpovědětVymazat
  2. Pán Iv, sú tu články, kde mi hovoríte z duše!

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravim.A zase budu nejspis nepopularni..... :-).Pozastavil jsem se nad tema 6 milionama zidu,kde se vzalo to cislo,ze 6,vlastne z 10 tehdy existujicich,vcetne duchodcu,zen a deti?Nebo je to jen klasickej pragmatickej konstrukt pro podporu antisemitismu,coz je jen jinejma slovama "zavirani huby pravde"? To by jich dneska bylo vsude tolik???? Nekde to poradne skripe,ze? I ten holokaust na zaklade toho ze zidi a "zidi" obetovali zidy,i kdyz ty cisla budou hodne jiny,na podstate veci to moc nemeni.......proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cislo 6 milionu bylo zname jeste pred valkou. Zidovske obeti byly a je celkem jedno kolik. Dulezitejsi je, kolik zidu prezilo a ze prave diky jim se podariolo zalozit Izrael.

      Vymazat
  4. SVĚT SE V PR... OBRÁTIL!!!
    Jsem zvědavá, kam až to zajde a ve snu by mne nenapadlo, že budu přímým svědkem tohoto "přepisování" dějin. To jsem si dovolila jednou, že jsem zavolala do školy a ptala se, proč učí nepravdivé věci ve škole. Dcera si pak druhý den vyslechla, že si doma stěžuje, že asi nemá svých starostí dost a tak od té doby, jsem, coby proruská matka, "nucena" podepisovat žákovskou knížku pro jistotu každý den, haha, aby náhodou nebyly stížnosti, že zanedbávám výchovu.
    A co se týče rakušáků, jak zde říkáme tralaláků, můj otec nemůže ani o nich slyšet a řekne jedině, že jsou to geneticky "zku...." Češi. A že panáčci zde objíždějí a okukují zálibně domečky, dokonce se mnohdy domáhají vstupu, že prý vzpomínky na mládí....klacek do ruky a hnát je svinským krokem. Snad se mně úplně zdá, že záměrně zde dochází k umělému vybydlování pohraničí(téměř žádná možnost zaměstnání) a pak už jen šup a pozveme sudeťáky, ať to tady zabydlí, pánč oni jsou šikovní a Češi neschopní blbci...Vážení už mne toto vážně pěkně se..

    SÍLO NIČ VŠE TEMNÉ ZDE NA ZEMI.
    SÍLO NIČ VŠECHNY NÁSTROJE SATANA ZDE NA ZEMI.

    OdpovědětVymazat
  5. Jeste dodatek.........a kde jsou ty skutecny desitky milionu tech "ostatnich",ti nebyli???!!! Jiste,cileny vyhlazovani a zotrocovani,vymejvani hlav Slovanu se celou dobu schovava za vymyslenejch 6 milionu zidu..........to je v poradku??!!.......proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proude,
      jsou vymyšlený a záměrně, aby se pak mohli chazaři za ně schovávat a dělat na každýho, kdo jen trochu něco proti úžerníkům namítne, dělat bububu a klidně si kralovat na ukradeným území za podpory usa. Něco ve stejném duchu, jako zničení těch dvou paneláků v americe a samozřejmě ztráty povolený....
      A myslím, že v rodinách, kde došlo k pronásledování esesáky(většinou už prarodiče, tak jak můj dědeček), se tyto věci nezapomínají, takže žádný obavy.

      Vymazat
    2. Proud,
      holokaustov nikdy nebolo dosť. Vždy účelovo išlo o 6 milionov. Je to ako obohratá platňa, viac o tom tu (škoda, že stránka je už "mŕtva" a odkazy nefungujú):
      http://truthbooks.blogspot.sk/
      Zaujímavé informácie sú aj tu:
      http://chromik.wz.cz/


      F.

      Vymazat
  6. Kolok za války umřelo Slovanů.....cca 20 milionů asi víc.... a ani slovo, přitom to byl maxholokaust
    Milan

    OdpovědětVymazat
  7. No, vypadá to tak, že slovanské národy jsou jedny z nejstarších. Pokud je mi známo, tak si vždy cizáci na nás vylámali zuby a na zádech si od nás nikdy nic neodnesli. Mmožíme se vesele dál a nevšimla jsem si, že by se jim vedlo nějak zvlášt ničit naše DNA nějakým masivním mícháním s cizinci. ONI :) JSOU OPRAVDU HLOUPÍ. Nic nechápou. Jen at nás podcenují, to je dobře. Já to vidím spíš pozitivně. Všechno zlo se k nim vždy vrátilo a vrátí, jako bumerang. Kreativita, umělecké výkony našich lidí je terčem závisti. Podívejte se jen na to, jak se chovají lidé u nás. Jak se vychovávají děti. Bráníme je, když je potřeba, tak jim nasekáme na zadek. . . cizinci neumějí nic, jsou oškliví, hloupí a možná žerou i žížaly:) ahoj iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím, Iva!

      "cizinci neumějí nic, jsou oškliví, hloupí a možná žerou i žížaly:) "

      Presne tak!:-)

      Včera som bol svedkom rozhovoru. Nejaký severan, Švéd, či čo, proste zápaďák sa jej pýtal, odkiaľ je.
      V jej odpovedi, že z Bulharska, som cítil trošku zahanbenia.

      Boha jeho, celý život sa v nás snažia vypestovať pocit menejcennosti!

      Pritom cizinci neumějí nic, jsou oškliví, hloupí a možná žerou i žížaly a dodám, že bez nás sú úplne stratení!

      Presne tak to je..!

      Vymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, ol, že čím viac na východ, tým viac bezstarostný môžeš byť..;-)

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  10. dobrý den, Zdeněk, paměť je krátká, to je škoda. Děkuji za článek a připomínku, zvlášť před výročím Mnichova .. Západ vždy východ nenáviděl, to je zřejmé, ale těch hajlovačů co se vyrojilo i v naší politice a veřejném a uměleckém životě, to je snad epidemie, snad nám i Síla pomůže, dost na ni spoléhám. Přeji hezký den, Z

    OdpovědětVymazat
  11. Zdravím milé a moudré bytosti zdejší. U nás v obci se stala propaganda normálním stavem. Starosta je v tom velmi aktivní a za asistence českých vojáků a americké vlajky, slaví v květnu osvobození Československa americkými vojsky. Na letošní květnové oslavy byli nahnáni kromě různých zájmových spolků navíc i děti ze školy, malé i větší. Vše dozoroval ředitel školy a děti četly dopisy amerických vojáků vyloděných v Normandii. Letos také předáno vodovodní potrubí rakouské firmě, vysmívání se občanům , pokud mají jiný názor, upozorňují na problémy a nekvalitně provedené zakázky, lhaní... no prostě klasika. Po jednom jeho televizním vystoupení nějaká paní napsala na obec, že takového starostu chechtala a vysmívače by občané měli hnát vidlemi do polí. Sama za sebe jsem ráda, že vím, chápu a umím si dát věci do souvislostí. Takové lidi je potom těžké oblafnout. Děkuji za to, že jsem jako dítě stála čestnou stráž u památníku padlých sovětských vojáků. A že na straně světla stojím stále. Děkuji za tyto stránky a moudré lidské bytosti tady. Krásné dny. Isabel


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naše Česká republika by měla zůstat nám Čechům. Páni "politici" by si měli uvědomit, že zde budou žít i jejich děti a děti jejich dětí. Nemám nic proti jiným národnostem, když se chovají podle našich pravidel. Proč se máme stále ohlížet a podřizovat jiným národům - dříve Rakousko-Uhersko, potom Němci, vzápětí Rusy a dnes nás chce ovládat EU. Copak u nás jsou schopní lidé zbvavení svéprávnosti a nejsou schopni řídit tento stát? Jsou. Tak proč nám vládnou politické strany a ne odborníci? Dříve jsme byli soběstační v zásobování potravin a myslím si i daleko více kvalitních. Nebyly různé alergie, protože v nich nebylo plno chemie. V obchodech se prodávalo dozrálé ovoce na stromech u nás v Česku, necestovalo nedozrálé ovoce a zelenina přes celou Evropu. Kde jsou české jablka, hrušky, švestky a další. Bez spousty ovoce a zeleniny dovážené se naše tělo obejde, je spokojenější ze zralého ovoce a zeleniny. Vraťme na pole s ornou půdou pěstování zeleniny a obilí, budeme zdravější, spokojeněnjší. Pomeranče a banány a podobné exotické ovoce v našech pásmu nepotřebujeme. Ale zdravé potraviny nám vrátí zdraví a tím i budeme spokojenější, zdravotní pojišťovny nebudou muset vydávat spouty peněz na léčení, a zbude více na rekreace a další radovánky.
      Jarmila

      Vymazat
    2. To chce soudružsky v duchu bojových tradic ROZORAT MONTOVNY a ŽLUTÝ BABIŠOV...

      Vymazat
  12. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  13. Režie Jan Němec..Pikantní je momentík,kde ne na záběru je československý policajt národnosti německé,majícím na rukávě hákový kříž https://www.youtube.com/watch?v=V6yAUqseCpg&t=33s

    OdpovědětVymazat
  14. Režie Jan Němec https://vk.com/id400813730?w=wall400813730_239%2Fall a ZAJÍMAVÝ POLICAJT https://vk.com/paatal?w=wall400813730_240%2Fall

    OdpovědětVymazat
  15. https://vk.com/video400813730_456239351 kabod

    OdpovědětVymazat
  16. https://vk.com/videos400813730?z=video400813730_456239223%2Fpl_400813730_-2

    OdpovědětVymazat
  17. V Čechách by možná stačila tetka s válečkem na nudle https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/451860-polsti-houbari-zastavili-americkou-tankovou-jednotku.html

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.