pondělí 16. října 2017

Karma jako nástroj


Dnes opět trochu pootevřeme dveře Nebeské brány pro naše čtenáře, čtěte prosím pozorně a bez zaujetí. 
U dnešní mladé generace je nyní populární slovíčko Karma, které se mezi nimi velmi dobře ujalo. Je to velmi chytrý záměr, aby se do populace toto vyjádření dostalo do podvědomí, proč? To zjistíte níže.

Při svém odchodu z tohoto světa skoro každý vnímá tunel ke světlu, na jehož počátku se přehrává celý váš život. Ve vaší blízkosti se objevují „milující“ průvodci v různých podobách jako andělé, jichž jsou kostely(sloužící Satanovi) plné a to záměrně, jsou součástí Archonského světa, jejichž úkolem je udržet vás v tomto Metrixu (Systému) za každou cenu, protože oni se živí lidskou energií. Neposkytujte jim svoje svolení, že litujete něčeho a chcete to napravit. Prostě jste něco třeba špatného udělali, ale mělo to vždy nějaký záměr. Které strany, je v tomto případě jedno, jen ten je vinen, kdo to dopustil porušovat Vesmírný řád (neplní si svou úlohu, nebo ji zneužívá, mu v rámci hierarchie Vesmíru svěřenou) a vy jste byl jen jejím nástrojem (nic není náhoda), ten je za to zodpovědný. Aby jste nebyli nástrojem negace a byli odolní, musíte se napojovat na Sílu, jež jediná pochází od pravého Boha (Otce,Univerza). Nenechte se vehnat do dnes tak populárního slovíčka Karma, nějakého splácení, jen proto, aby si vás udrželi jako zdroj energie a znovu se museli zrodit zde, jako jejich zdroj potravy. To se vetřelci GP(podzemí Vatikánu bych zatopil) a jeho podřízeným velmi hodí, protože v dnešní době jim již energie ubývá.

Spoléhejte se na Sílu, vidíte ji všude, v podobě světlých Orbů, ochraňuje vás, optimalizuje a ovlivňuje  události i hmotu tak, aby vše dopadlo dobře. 
Autor foto Iv - energie u pramene
Milujte svou Duši, vy jste Duše, tedy milujte sebe, takoví jací prostě jste, se všemi klady i zápory – ne ale sobecky a bezohledně k druhým, rozdávejte, ale jen a jen přebytky, pokud budete rozdávat i z mála co máte, bude vám odebráno pak i to málo – nevážíte si vlastně i toho přechodného mála a budete mít jen oči pro pláč. 


Kdo chápe, ten miluje, všímá si, vidí. Čím vyšší poznání, tím větší láska – Erich Fromm

17 komentářů:

  1. Súhlasím s obsahom článku. Každý človek urobí v živote nejaké chyby. Aj na chybách sa Duša učí, nadobúda nové skúsenosti (a prostredníctvom nej aj sám Stvoriteľ). Ľutovaním chýb len vytvárame pocit viny, a to má za následok zásah rovnovážných síl.

    OdpovědětVymazat
  2. Anděl a démon jedno jest, uměle stvořená bytost bez Duše = hybrid, rozdíl je jen ve vzhledu, haha. Nejlépe je to ukázáno v mém velice oblíbeném filmu Constantine. Je zajímavé, že o těchto bytostech se táhnou zvěsti hlavně z kostelů. Znám 11 děvčátko, které nechtěně při hře majzlo klackem do křížku.Následoval panický strach a mnohonásobné omlouvání(co se jí honilo asi hlavinkou před usnutím?), tam vede kostelní výchova. No a k mému údivu, jsem v neděli ráno viděla mazat do kostela rodinu s dětmi na kočárku, malinkými i s mobilem se ploužící dorost.
    Čím známější jméno andělovo, tím více má možností, má dostatek enegrie měnit děje v Matrixu.
    Každý si můžeme stvořit, ochranného anděla a krmit si ho svou energií, ale lepší je svou energii přímo směrovat na Sílu(mluvit s ní), která vše dolaďuje do rovnováhy(jak naznačil i Martin).A když na to přijde, tak Síla dá do latě i anděla, který rovnováhu na váš popud(člověk si někdy přeje neskutečné věci, ale nevidí většinou za roh a tak dlouhodobě) poruší, plní vám přece přání.
    Anděl vám pak řekne, že za nic nemůže, že to bylo vaše přání a on vám jen pomáhal.Ale jak a co dělal vy nevíte, ale bylo to jménem vaší Duše a vy máte hned karmu, haha. Říkám dětem, když se budeš zbytečně naparovat záhy dostaneš od rovnovážných sil(Síla) po rypáku, ani nevíš jak(jsou jisté fígle, jak neporušit rovnováhu, známe) a to je tvá karma, trpíš a moc dobře víš za co! A né že v minulém životě jsi asi urobil a tak teď se nažer hnusu, nene.
    Až budu odcházet, spojím se s těmi, které jsem poznala v tomto životě a miluji je.Stejně to oni nás z vrchu ochraňují a pomáhají.
    Andělíčci ať si jdou sednout na hřbitov, zdobit náhrobky.

    OdpovědětVymazat
  3. Citace z knihy Davida Ickeho, s kterou souzním.
    Milan

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Citát je jen tam dole a to je podepsané, haha.

      Kdo chápe, ten miluje, všímá si, vidí. Čím vyšší poznání, tím větší láska – Erich Fromm

      Vymazat
    2. to Milan
      Nevím sice o jakou citaci vám jde, ale Icke zrovna není můj šálek kávy. Někdy k některým stejným závěrům může dojít více lidí a to značí,že na tom může být něco pravdy. Každý je originál, jenž třeba něco řeší a dochází tak ke skryté pravdě a nemusí to být nějaký Icke, je to o napojení na informační pole a odkrytí někdy i svých dávných informací sám v sobě.

      Vymazat
  4. Ahoj Rodinka. Pekny clanok.Opet nam Iv davas pravdu ktoru inde nenajdeme takto na rovinu. Vysielame inym dobre myslienky teda energie na pomoc.Tieto energie nazvali anjelmi aby tak skril ich povod.Tieto energie anjeli idu a vykonaju to na co boli urceny.I ked boli vyslany v dobrom umysle nie vzdy vieme co je pre inych pomocou,a tak niekedy doslova anjeli(tie energie)pachaju dobro :-)Stavaju sa padlimi anjelmi. Pri tom niekedy je skutocnim dobrom pre cloveka vymachat sa v tom kym nepochopi uplne sam. Co mi hovori ze Karma je len opet iny nazov pre akcia-reakcia ktory vymysleli aby pravdu schovali a pokrivili. Ved chyba nieje chybou ak sa vdaka nej naucime a poucime..teda Karma je nastroj vesmiru ako nas-sa ucit a nie trestom ako sa to prezentuje.A nie je potrebna ak sa naucime,poucime,pochopime skor ako pride. Terezka uplne suhlasim,je treba sa obracat ku zdroju a nie prostrednikom.. Ved Sila je Duch Svaty,Akasa,Kvantove pole,Archanjel Gabriel,vedoma tvoriva cast Boha Vsemohuceho. Krasne pozdravujem. ..Mailo :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Mailí,
      Taky tě moc zdravím.
      Haha, to by bylo přkrásné, kdyby to bylo tak, jak píšeš....Vysielame inym dobre myslienky teda energie na pomoc..Většinou co znám, lidé začnou mumlat o andělích, když mají strach jen a jen sami o sebe, však ta modlící básnička je toho důkazem.
      Nejlepší je mluvit se Sílou, ta už ví co a jak je dobré, aby byla rovnováha v Universu.
      Koukala jsem teď na, pro mne tedy nový, film od Nassima, tady je odkaz, možná už jsi viděl.
      https://www.ulozto.cz/!d2v3LuQJqDFT/propojeny-vesmir-the-connected-universe-2016-titulky-cz-720p-mkv
      Měj se krásně, opatruj se a ať se Ti daří a Síla Tě provází :) Ter

      Vymazat
    2. Výborný film, akurát som dopozeral. Vďaka Ter, vidieť, že Sila opäť "podstrkuje" zaujímavé informácie :)

      Vymazat
    3. Ahoj Terezka.Dakujem,tuto cast som este nevidel.Mam uz pozrete a je to super.Uznavam Nassima.Ano suhlasim ze najlepsie je hovorit zo Silou.. ..Mailo

      Vymazat
  5. Zajimavy clanek, jen me v nem nepasuje to zrikani se osobni odpovednosti, mame prece svobodnou vuli a tak i moznost se projevit a za to jak se tu projevujeme prece nejen ze uci nas, ale ovlivnuje i o okoli. Mam to tedy chapat tak, ze at uz se budu chovat jak chci, vse je jen zkusenost a ja jsem jen prodlouzenim sily? Velmi zajima myslenka kdyz se to domysli do konce...

    S pozdram
    JurazBrna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Jura
      Vidíte, jste si odpověděl sám a ještě je vám dána přitom svobodná vůle s odpovědností v určitém rozmezí. Kdyby jsme byli "Bozi" a měli jejich vlastnosti měnit plně a rychle realitu, to by na planetě asi dnes nikdo nežil. Jsme nedokonalí a proto se na tuto vlastnost musíme napřed připravovat s uvědomováním si výsledných možných realit. Jak jste napsal, vše je jen zkušenost.

      Vymazat
  6. Dekuji za odpoved,
    musim se nad ni ale trochu zamyslet :-) V prvni rade, co nase vnitrni citeni, ktere nam rika, ze toto bychom delat nemeli, ano ma to co do cineni s naucenymi vzorci(moralkou) atd(ci je to smysl nasi existence, tj. naucit kazdou svoji akci - nejen fyzickou napred merit jejimi dusledky a merit ne zakony ci okolim, ale svym vnitrnim citenim?), ale ve skutecnosti ve spouste deji se nase rozhodovani deje prirozene na bazi citeni. Dalsi bod je to, ze pokud vse je jen hra - ziskavani zkusenosti, ale ja si nejsem vedom, ze to je hra, tak se to pro nas stava realitou a i pripadne spatne udelane rozhodnuti ci akce ma pro nas realne dusledky - at uz v jakekoliv podobe a tomu se rika karma. A k tomu vsemu se priklada myslenka toho, ze pokud je to tu vse hra, tak by si ji clovek mel poradne zahrat ze? Bez myslenek na dusledky, kdyz je to jen hra. Koukam, ze se zacinam motat v kruhu... Otazka co je to odpovednost? Vztah k okoli a mysleni na dusledky mnou vyvolanych akci tj. dopad? PS: To co nas ceka po smrti, to je popisovano dnes celkem casto, akorad kazdy tvrdi neco jineho, tedy spise interpretace je jina - zazitky blizke smrti NDE jsou celkove velmi podobne, ale Vasi interpretaci slysim poprve, mohu se tedy zeptat, kde jste k ni prisel a jestli ji muzete nejak podeprit?

    PS: S myslenkou, ze zivot zde je jen hra, se zde nesetkavam poprve, byla me dana moznost si "prozit" skusenost, kde toto bylo ukazano, od te doby nad tim premyslim...

    PS: Nezapadam moc do zdejsiho klubu komentaru, nekdy vubec nechapu o cem jsou, ale snazim se o nich premyslet. Take ne se vsema clankama uplne zde souhlasim a napriklad o neexistenci karmy nejsem presvecen.

    PSS: Z Vasi odpovedi dale plynne, ze jsme bozi ve vyvinu - tj. v materske skolce a to u me uz rezonuje vice :-)

    PSSS: To co u me rezonuje ci nerezonuje nevypovida nic o tom, jak je to opravdu, kor kdyz kazdy vnima realitu svym specifickym vedomim a jeho urovni.

    S pozdravem
    JurazBrna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čím jste výše, máte větší uvědomění (ve všech aspektech - cítění, materiálno, svobodnou vůli atd.) a už znáte ze zkušeností rovnováhy co je špatně a co dobře(už narozené dítě ví vnitřně co je dobře a co špatně, než ho Systém pokřiví). Pozorujte se jak na jevišti a hráte nějakou roli a vy jako zkušený herec víte když něco uděláte, jak bude reagovat okolí, to jsou ty zkušenosti. Začátečník nemá zkušenosti, nebo ten , co se nechce učit a jen prosazuje svoje Ego bez ohledu na rovnováhu okolí. Ano, v tomto máte svobodnou vůli ale omezenou, musíte ten svůj part stejně zahrát, ale jak, je na Vás, zda porušíte rovnováhu(negace) a nebo ji stabilizujete(láskou, pozitivem) a tím stabilizujete i okolí(Vesmír). Je toho hodně, ale aspoň takhle zkráceně.
      Smrt - má zkušenost, několika násobná, bohužel,bohudík.
      Nezapadáte - nevadí, ale nutí vás to přemýšlet, až nakonec jak já říkám, dostanete vanštrokama do hlavy(není to myšleno urážlivě).
      to Jura
      Bozi ve vývinu - získáváme božské znalosti a učíme se je ovládat aby se Vesmír dál mohl rozvíjet a nezanikl.
      Rezonance -ano, kdo se dostane do stejné rezonance chápe a kdo je ještě výš na frekvencích, ten už to ví, protože tím prošel a sděluje druhým - táhne káru.

      Vymazat
    2. Dekuji i za dalsi komentar,

      jeste tri otazecky, pokud mohu...

      1. Na co je nam tedy instalovan zdejsi pokriveny system, vzdyt nas jen od nasi cesty zkusenosti a intuitivniho citeni, vedomeho a zdraveho zivota nasilne bere? Chapu ze je to svet dualit, ale jak clovek bez "pravdivych" informaci ma postupovat na svem vyvoji, kdyz vse co se mu dostane do cesty ho jen obelhava, mate a hazi kracky pod nohy? Jak ma tedy vyvoj zdarne pokracovat v dnesnim svete, kde na svuj vlastni vyvoj normalni clovek vlastne nema ani cas, ani informace a je neustale obelhavan? Nemluvim tu o ekonomickem jhu, kde jsme vlastne neustale pod bicem ekonomickeho zaniku. Jedna vec jsou informace, druha moznosti jejich uplatneni nebo jen jejich poznani a treti moznost si tu "beztrestne" ale v nasem pojeti realne zkusenosti prozit...Je dnes temer nemozne, nebo jinak, velmi obtizne se dostat dale...
      2. tzv. Archonsky sveta, informaci ohledne nepratelskych nam nadrazenych civilizaci je dnes hodne - Archoni, Reptiliani, Anunaki, Sedivaci atd., ale jak je mozne, ze jim byla dana moznost na nas parazitovat, "veznit" nas zde na planete a ridit nas bez toho, aniz my bychom mohli danou vec primo ovlivnit? A pokud je tedy tento svet dualni, kde je pak ta svetla cast, ted myslim v teto urvni bytosti? A pokud jedna strana muze beztrestne zasahovat do naseho vyvoje, jak to ze ta druha ne? Pro me jsou vsechny informace v bode 2 jen vyctene, neumim je zatim sam potvrdit a tak nerucim za jejich validitu. Jak jste psal, neco jineho je chapat, verit a neco jineho vedet, videt.
      3. Posledni dobou se clanky zde objevuji v mensim poctu - k me litosti - ale porad mam v pameti ten, ktery nam rikal, ze tzv. informacni embargo by melo byt prolomeno a informace z bodu 2 by se mely zverejnit pro siroke publikum, bohuzel se tak nestalo. Mohl bych poprosit, pokud je to mozne, o informaci, proc k popisovane udalosti nedoslo a jaka je dnesni situace? Jak jsem psal, sam neumim dane vedomosti ziskat jinak nezli ctenim :-) a podrobovanim takto ziskanych zdroju me logicke analyze a vnitrnimu citeni...

      S pozdravem
      JurazBrna

      Vymazat
    3. to Jura
      Máte pravdu,že se nyní zde na webu objevuje méně článků, ale důvod je jednoznačný, všechny důležité základní informace pro další vývoj jedinců jsem již uveřejnil, které se momentálně v systému dají pochopit a teď se musí lidé naučit s nimi pracovat a přemýšlet o nich. Pro mnohé zde by se ztratila souvislost, ale nebojte, bude zase o čem přemýšlet.
      Zmiňujete se o Systému, vše bylo uvedeno záměrně, jako náboženství,politika (co největší kontrola, jako pro blaho lidí -dezinformace) jen proto, aby člověk ustal ve svém vývoji a lidstvo nebylo ztraceno pro negativně nadřazené civilizace jako zdroj potravy energií. A o to se oni snaží, udržet si "pastviny". I Vesmír o tom ví a čistí tuto odnož už jen tím, že oni se nemohou rozmnožovat a jen se klonují,i to je jedna věc pro jejich odstranění atd. lidově se jim utahuje kohout a to nemluvím o čistkách v prostorech vesmíru. Naše soustava je bohužel na okraji, proto to čištění se zpožděním.
      On ani ve své podstatě vesmír není duální, jsou zde + a - , a pokud je ve vyrovnané formě, je rovnováha a vesmír může pokračovat ve svém vývoji.Archonti atd. způsobili nerovnováhu, nadbytek - z našeho pohledu(to je vlastně i zde na Zemi) a pracuje se na vyrovnávání.Není to beztrestně, oni ve své podstatě realizují svůj plán prostřednictvím lidí (náboženství, politika atd.) a tak dodržují šalamounsky jistá pravidla nezasahování.
      Snad naše konverzace byla i pro ostatní nějakým přínosem, protože někdy se objeví i lidé, kteří tuto zde práci se snaží znevažovat, ale pro klid zde a tvůrčí atmosféru je dál nepustím - jen konstruktivní energie dokážou nás postrčit dopředu.

      Vymazat
  7. Dobrý den, perfektní článek. Díky moc. Okamžitě mě jsem si vzpomněla na naše krásné pohádky. . . . musíš jít po své cestě, nedívej se nalevo, ani napravo. At se děje, co se děje, pokračuj, nenech se lákat sladkými lákadly, ani se nenech vystrašit ohněm, velkou vodou, nic si od nikoho neber a pokračuj, NESMÍŠ MÍT STRACH. Až dojdeš k zámku zlatému, kde spí krásná princezna atd. Po smrti musíme jít pěkně na svobodu. Nic nás nesmí zastavit, ošálit a dojdeme tam, kam máme. Všechno to strašení, karma, lákání je jen klam. Díky a pěkný večer přeje iva

    OdpovědětVymazat
  8. Dík za odkaz, musím začít s opakováním)), Zdeněk

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.