neděle 5. února 2017

Mimozemšťané v Antarktidě



Psali jsme, že v roce 2017 se budou odkrývat nové informace, zvláště o mimozemských civilizacích  http://energieupramene.blogspot.cz/2016/10/mam-uz-toho-dost.html

Nenápadně se začínají objevovat v mainstrému malé zprávy s tímto tématem. Pro některé jsou to výborné informace, plné naděje a pro jinou vládnoucí skupinu jsou tyto informace zase znepokojivé, plné „hrůzy“, protože by ztratili moc nad lidstvem.
Informátor Corey Goode říká, že existuje starobylá mimozemská civilizace, která je zmrazena a pohřbena pod dvěma mílemi ledu v Antarktidě. Goode, informátor tajného vesmírného programu, toto řekl na začátku ledna 2017.
Byl vzat americkým letectvem na Antarktidu, kde byl svědkem tajné výkopové práce, která vedla k objevení ruin, 55 000 let staré, mimozemské civilizace.  Poprvé byl o tomto objevu informován senior úředníkem USAF, který pracuje pro tajný vesmírný program pro americkou vládu a elity. 
Objev těchto ruin se datuje zpět do první nacistické expedice v roce 1939. 
Ale to bylo pouze do roku 2002, než bylo archeologům a vědcům povoleno provádět na místě výkopy. 
Připravují nyní dokumentární filmy a vědecké podklady, aby ohromily vědeckou komunitu a šokovali svět. 
Nedokázali příliš dlouho udržet tajemství jejich vlastních pradávných předků. Elity se budou snažit využít příležitost, aby odvedly pozornost od svých vlastních zločinů.
Stillness in the storm píše:
11. prosince 2016 přišla nová zpráva, kde Goode popisuje jak byl dříve uvědomen o těchto výkopových pracích z několika zdrojů a poté byly tyto výkopy odtajněny i jemu senior úředníkem uvnitř USAF, který vedl tajný vesmírný programPoté co byl přesvědčen o správnosti Goodeho informací, tak Sigmund nečekaně sdělil některé z jeho znalostí o vykopávkách v Antarktidě. Jednalo se o civilizaci vedenou 10-12 stop vysokých, „před-Adamovských“ bytostí s protáhlými lebkami.
Tři objevené lodě, které měli asi 30 mil v průměru, byli objeveny poblíž a odhalili tak mimozemský původ „Před-Adamitů“. Jedna ze tří lodí byla vykopána a bylo zjištěno, že v sobě měla ukryto mnoho menších kosmických lodí. „Před-Adamovská“ civilizace, alespoň ta část se sídlem na Antarktidě, byla zmrazena v kataklyzmatické události, která nastala zhruba před 12 000 lety.
Goodovi bylo také jeho kontakty řečeno, že nejpokročilejší technologie a pozůstatky „Pre-Adamitů“, byly z jednoho archeologického naleziště odstraněny, protože to tu bude zpřístupněno veřejnosti. Týmy archeologů pracovali s tím, co zde zbylo bylo jim řečeno, aby drželi v tajnosti, to, co zde viděli. 
Kromě toho budou vybrané starověké artefakty z jiných lokalit převezeny z obří skladišť a umístěny na archeologické naleziště, které bude k vidění pro veřejnost. V nadcházejícím odhalení o vykopávkách v Antarktidě, bude kladen důraz na pozemní části této zmrazené civilizace, aby nedošlo k příliš velkému povyku mezi veřejností.
Podle Gooda bude toto odhalení pravděpodobně naplánováno tak, aby odvedlo pozornost od nadcházejících válečných zločinů globálních elitářů a informacích o pedofilních kruzích a obchodování s dětmi. 
Vše, co doposud Goode o vykopávkách v Antarktidě věděl, mu bylo poskytnuto od zasvěcenců jako Sigmund. To se však změnilo začátkem ledna 2017, kdy byl Goode převezen do Antarktidy, aby zde byl svědkem ruin probíhajících vykopávek. 
V krátkém osobním brífinku 24. ledna a při následné večeři, kde byl přítomen David Wilcock, prozradil Goode některé detaily. Již při dřívější návštěvě Antarktidy, že měl umožněno nahlédnout do pěti fungujících podzemních základen, které patří do Meziplanetárního korporátního konglomerátu, což je tajný vesmírný program řízení korporacemi umístěný v Antarktidě.


11 komentářů:

  1. Výborné zprávy dík za článek.
    Přejeme vše dobré pane Iv ať se Vám stále dobře daří máte vždy hlavu bystrou i celkově dobrou kondici spousty inspirace a správné Napojení.
    Sílinko ochraňuj a provázej pana Iv stále jsme moc rádi že je tu s námi na Zemi a pomáhá nám je to moc dobrý člověk, děkujeme i za celou rodinu doma.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Ol
      Děkuju moc a že jste v pořádku. Naoplátku zde umístím pro Vás a naši rodinku "Energie" možná nebezpečí u zrcadel Kozyreva.
      Sílo nič všechno temné zde na Zemi.
      Sílo nič všechny nástroje satana zde na zemi.

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    4. Ol,
      hladíme a posíláme Sílu pro celou Tvojí rodinu a hlavně dětičky.Mějte se krásně.
      Ať žije jaro.

      Vymazat
    5. Zdravíme Terezko den je hned hezčí a pocitem lepší Tobě i celé rodině zdraví klid Slunko ať tam u vás už svítí už na to čekáme za chvíli začnem sázet(doma) těšíme se:) Sílo provázej i ochraňuj Terezku i celou její rodinu.
      Zrovna jsem včera povídal Sílince o modrých nebesách ty už jsme tu neviděli nojéjé aby třeba teď o víkendu bylo modro a Slunko svítilo.

      Vymazat
    6. A to víš, že jsme propojeni celá Rodinka a pomáháme si Sílou vzájemně.

      Máme tady 6 strak, chodí Doníkovi do misky na granule pro aktivní psy v zátěži, haha.Říkáme jim tučňáci, protože jsou to takový bílí břicháči.Začaly montovat hnízda, to jsou ale pořádný košíky, jak bramboráky a vydrží i ten největší vichor.Takže už možná cítí blížící se jaro.
      Nojo, semínka už se třepou v sáčcích, až půjdou do hlíny, pěkně za okno.Zkoušeli jste semena naganzovat před zasazením? A letos budeme pěstovat fialový rajčata.Fialový brambory už jsme vyzkoušeli a jsou hezký a hlavně moc zdravý.

      Vymazat
    7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    9. IVAN ezoterika je podvod ked chces poznat pravdu tak si stiahni KNIHU PRAVDY na ceskej stranke posledni kruskada kniha pravdy cz mp3 cau Miro sk

      Vymazat
    10. to Miro
      Tyto stránky mají daleko do ezoteriky, jsou jen o poznaných věcech Vesmíru a zde ventilovány k volnému použití těch čtenářů, kteří již došli tak daleko, že sami cítí Vesmírné zákony zde popisované, bez vnucovaných dogmat náboženství a pod.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.