neděle 26. června 2016

Pohádka o Voděnce II.


Vážení čtenáři, trochu jsem se pokusil napsát pro Vás taky nějakou krátkou "pohádku".
Iv

Pohádka o Voděnce II.




Byla jednou jedna Hvězdička ve Vesmíru a ta Hvězdička se jmenovala Terra a někdy i Midgard. Obě pojmenování jsou správná a i náš Otec Perun, který nás stvořil do souladu s přírodou včetně všech bytostí, které mají za úkol vše zde na Teře dávat do souladu. Otec Perun dal všem bytostem svobodnou vůli a každá bytost měla za úkol plnit své povinnosti, určené Vesmírem ( Bohem) a tedy i  Perunem, který je  provaditelem zákonů Vesmíru, svého Otce. Perun zavedl na planetě Teře nekonfliktní zákony Vesmíru, které jsou navzájem v přirozené symbioze všech bytostí i zde na Teře. Perun současně vytvořil Elfy i nás Lidi se svou Duší, kterou nám závidí mnoho obyvatel celého Vesmíru a tím byl Člověk vždy vyjímečný svou bohatostí a svým potenciálem tvoření nad všemi bytostmi Vesmíru. Vesmír (Bůh) chtěl, aby jeho děti (lidé) žily ve spokojenosti, milovali se a množily, aby jejich „kukadlama“ a vnímáním mohl být v přítomnosti jeho vytvořeném Světě.  Perun vytvořil v prostoru Boha sluneční soustavu s převládajícím vodním živlem až po planetu Uran, kde v této soustavě je hlavním Vodní systém. Tento Sytém vody  je nejdůležitější a to hlavně na planetě Terra. K Voděnce vytvořil Elfy, vyšší energetické bytosti, které mají poslání starat se o správný vývoj všeho zde na Teře. My lidé si neuvědomujeme, že tyto bytosti starající se o rovnováhu v přírodě a vůbec zde na Teře i mezi lidmi jsou dnes ve smutném postavení a jsou záměrně odstaveny od svého vlivu, jsou svázáni lidskou zlobou a nepřejícnoustí, ikdyž posláním Elfů, strážců přírody byl vždy soulad na naší Teře. Elfové Vody byli zklamáni Lidmi, jejich Egem a nadutostí, ale stále věří, že Lidé nakonec přijdou na to, že vzájemná tvořivost nastolí pohodu a radost ze života, který si některé lidské bytosti před svým zrozením na Teře zvolili. Elfové Vody se snaží stále o nastolení rovnováhy zde na Těře, jejich  domovu, který vytvořil jejich Táta, Univerzum, Bůh, Stvoření. Elfové mají rádi svého Táty, Stvořitele a snaží se stále i dnes pomáhat Lidem. 
Na planetě Terra jsou v dnešní době i jiné bytosti, většinou z jiných světů, nižších, jejichž bohem byl Thoth v Egyptě. Ti se snažili vždy lidstvo postavit do pozice svých Otroků a zdroje energií vyšších úrovní, kterými se vždy živili a využívali daru Boha lidem, pro svůj prospěch. Elfové Vody nakonec na své radě se rozhodli, že budou Lidem pomáhat přes všechny zlé zkušenosti od Lidí, proti něm. Elfové Vody stále jsou přátelé Lidí a snaží se jim pomoci, protože Elfové Vody jsou nejdůležitější ze všech Bytostí  Sluneční soustavy Slunce, která byla určena jako vodní soustava. Elfové využívají vlastnosti Vody jako nosiče Síly, myšlenky, od našeho tvůrce (Boha) a snaží se Lidské plémě postavit do proudu Světlých energií a nastolení opět Ráje zde na Teře. Elfové Vody vyrovnávají energie na Teře, zvláště když nastoupí mnoho negace, vytvořené lidmi pod taktovkou Systému od Plazové bytosti Thothem. Slouhové Thotha dělají vše pro to, aby Lidé byli stále v zoufalství a strachu, vymysleli umělá hnojiva do půdy, aby další Elfové Vzduchu neměli spojení s Elfy Země a odpojili je od sebe. Lidé, kteří toto vědí, vytvořili pomůcku pro spojení Elfů Vody a Vzduchu a vytvořili nový most formou jiného hnojení a tedy i pro zdárnou symbiozu  na Teře. 


Negace Elfové vybíjí formou blesků, tedy výbojů mezi Zemí a Vzduchem při současném vytváření léčící síly Ozonu. Lidé si ani neuvědomují, že vše živelné, co se zde na Teře děje je pro blaho všech Lidských bytostí i za pomoci Elfů, bytostí přírody, stvořených našim Zdrojem - Otcem.
Sílo, nič všechno temné zde na Zemi. Sílo nič všechny nástroje Satana zde na Zemi.

Autor: Iv

16 komentářů:

  1. Zdravia, Iv!
    Ďakujem i Vám za príspevok!

    Mám pár postrehov k vecnej rovine:
    Perún nemohol vytvoriť Midgard sám, bez pomoci ostatných Bohov/energií.
    To isté v podstate i s Vodou.
    Midgard-Zem je Zemou (píšete o nej ako o hviezde) v sústave Jarilo-Hviezdy.
    Z hviezd sa podľa Sidorova tvorí všetko materiálne. Teda i Midgard (i keď podobne, ako Človek, iste nemá LEN hmotnú štruktúru) z Jarila.

    Uf, kritizovať by mi šlo, písať nie :-)

    Tak ešte raz - som naozaj rád a ďakujem Vám obom za Vaše rozprávky!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak trochu tiež...:

    Európsky superštát

    Nesmierne dôležité !!! Zdieľam

    Na setkání Visegrádské skupiny v
    Praze předloží Frank-Walter Steinmeier devítistránkový dokument vzniku
    Evropského superstátu /Nový evropský řád-NWOO/
    Členské státy se vzdají:
    1/ vlastní armády, vlastních tajných služeb, vlastního zákonodárství,vlastního daňového systému, vlastní měny
    2/ kontroly nad státní hranicí včetně systému a procedury vpouštění a relokace migrantů
    3/vytvoření společného vízového systému,
    společnou zahraniční politiku, transformace NATO v preambuli textu
    vlády Francie a Německa oznamují:
    Naše státy sdílejí společné předurčení a
    společný řebříček hodnot, které dávají předpoklad ještě hlubšímu
    sjednocení našeho obyvatelstva. Budeme tedy usilovat o politickou unii v
    Evropě a zveme další Evropany k připojení k projektu.
    -Má vzniknout společná armáda „European Security Compact” na principu „ohrožení jednoho státu=hrožení všech států“
    -Rozvědka a kontrarozvědka bude podřízena jednomu centru
    -Bude zvětšena pravomoc „Evropského veřejného žalobce“ a vznikne jednotný trestní zákon
    -národní státy nebudou mít právo rozhodovat o migraci a nebudou mít vlastní azylovou politiku
    -rozmístění migrantů bude povinné a bude respektovat rovnomerné rozdělování uprchlíků a národní státy to nebudou moci odmítnout
    -Německo a Francie už ve jménu EU začaly
    jednat se severoafrickými zeměmi na nejvyšší úrovni o pravidlech
    migrace a rozšíření dialogu na toto téma
    -bude zavedena jednotná měna euro pro všechny členské země, otázka nezní zda, ale kdy bude přijato
    -bude zaveden jednotný daňový systém a bude odstraněna konkurence v daňovém systému mezi jednotlivými zeměmi…
    To je tak ve zkratce všechno. Takže je
    to tu, vážení. Když jsem to četl, vzpomněl jsem si okamžitě na
    Mnichovskou dohodu 1938… To je naše prostá likvidace a podle všeho
    evidentní příprava na válku.

    Můžete si to přečíst tady:

    http://www.tvp.info/25939587/ (pokud ovládáte angličtinu)

    nebo tady pokud ovládáte polštinu:

    http://www.tvp.info/25939371/n

    Jsem vážně zvědav, který vlastizrádce ve Visegrádu se pod to bude mít odvahu podepsat…

    Tonino.

    OdpovědětVymazat
  3. Thoth, nebo taky Hermes, Merkur, Merlin, byl synem Peruna, nebo taky Dia, Thora. Byl neco jako diplomat mezi titany, bohy, lidskymi potomky bohu a lidmi stvorenymi. Posel titanu i bohu, ktery ucil lidi stvorene i lidske potomky bohu magii, theurgii a alchymii - uceni o telu(materii), duchu a dusi.
    To, ze nekteri ono uceni pozdeji pretvorili(a stale pretvareji) na zneuziti lidskeho pokoleni a niceni planety, za to on nemuze, myslim.

    - titani byli ti "z hvezd"
    - bohove, ona "bozska" slechta vedena pozdeji Perunem, byli potomky titanu narozena v AsGardu, Shambale, ElDoraDu, Edenu, Hyperborei anebo Raji zde na Zemi-Midgardu...

    nenimito

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Perún mal synov, to odkiaľ máte? Tonino.

      Vymazat
    2. Nenimito, myslim, že miešate viacero učení dohromady alebo nevychádzate z Véd.

      Tonino, my všetci sme potomkovia našich Bohov.
      Slaviani - tí, ktorí slávia svojich Predkov.
      Za takých sa tu (zväčša) považujeme.

      Vymazat
    3. Robo, ako je mi známe, tak Boh je len jeden, nie niekoľko, to čo vy tu spomínate, nie sú žiadni bohovia, ale služobníci Boha, z ktorých ľudia urobili bohov, lebo ďalej nedovideli...Tonino.

      Vymazat
    4. Tonino, moji synovia nie sú moji služobníci.

      Boh nieje môj pán (ni Pán).

      Mohli by sme sa tu hádať donekonečna.
      Dovolím si však s istotou prehlásiť, že toto nie sú kresťanské stránky. Ani žiadne iné náboženské. Tých je dosť a dosť inde.

      Vymazat
    5. Vidno, že pochopil...A aká je to stránka, aká? Tonino

      Vymazat
    6. Robo, nepotrebuje, Boh bol predsa na počiatku sám, ale aj pre človeka je najvyššou poctou to, že môže vedome slúžiť Bohu, tak ako je najvyššou poctou aj pre Perúna, že smie slúžiť tomu mocnému Bohu, bez ktorého by ani on sám nebol...Tonino.

      Vymazat
    7. Tonino, máte deti? Chcete, aby Vám slúžili? Potrebujete to?
      Verím, že nie. Je potreba, aby Vás ctili. Ako rodiča.
      Čo chcete po vlastných deťoch?
      ..to isté chce Boh po Vás.

      Slovania chápu Boha/Zdroj/HNR/.. ako vlastného Predka. Je tu. Je tu pre nich, chce ale po nich, aby prevzali zodpovednosť a aj sami tvorili..
      Ich ponímanie sveta vychádza z hlbokého poznania.
      Poznania, ktoré pozvoľna znovu prichádza.

      Vymazat
    8. Robo, tak Vám poviem, že čo chce od nás Boh, dobre, len toľko, aby sme vedome žili podľa jeho zákonov, lebo len to prináša pokoj, mier, lásku a dobro ľudom, a to žitie je zároveň radostnou službou pre každého živého tvora, je poctou tou najvyššou, že smiem vedome žiť podľa zákonov Boha, teda mu slúžiť a tým si ho aj ctíť...

      A on je tu pre nás...Tak to ma už dostalo naplno, nie my, ale on, zdroj a počiatok všetkého a až potom my...Koniec. Tonino

      Vymazat
    9. Robo, nemyslím, že bych míchal vícero učení dohromady. To Vám je rozmíchávají. VŠECHNA učení vychází z AsGardu, jen po Babelu nám tito šlechtici pomíchali jazyky uplně stejně jako římská šlechta po pádu Říma.
      Je jedno jak AsůHrad pojmenujete, jestli Hyperborea, Shambala, ElDorado, Eden nebo Ráj. Pořád tam po pádu titánu vládl Zeus a opět je jedno, jestli ho pojmenujete Archanděl Michael(=bohuPodobný) s mečem plameným, Jupiter s hromovou holí, Thor s hromovým kladivem, Perun vládce hromu a blesku, Taranis vládce hromu a blesku, Ninurta pán hromu nebo Indra vládce bouří, Nebe a Země. Pořád je to JEDEN a ten samý. Víte, proč se slaví Svátek Padesátnice? Pak Vám to možná dojde:-)
      U těch ostatních božských šlechticů Vám nechám popuštěnou uzdu fantazii, tedy pokud Vám nějaká z dětství ještě zbyla;-) Čili, které Védy (Vědy) jsou ty skutečně pravé? Iránské? Indické? Čínské? Arijské? Slovanské? Kabalské? Všechny vychází z jednoho a toho samého zdroje, jen občas je někdo přetvoří k obrazu svému a nazve to vědou nebo těmi skutečně pravolevými védami pro Vás, kterým se to libí a dobře čte. Určitě jste zkusil i Velesovu knihu a Pověsti ze Sedmiříčí, pokud ne, doporučuji.
      Existuje ale vyjímka v učení Sviatych bohů. A tou je "služba" jednomu z třech nejvyšších titánů, který jako první vstoupil na Zemi a tudíž si ON a jeho stoupenci, následníci, potomci i jím stvoření lidé dělají neustale nárok na vládu nad tímto trojjedinečným Světem. Je to ten důvod, kvůli kterému se neustále zbrojí, válčí, tvoří peníze i burzy, zaměstnává se hromada otroků za trochu čísel na "nějakém účtě", stavějí elektrárny a ropné továrny na všechno vč. jídla, jen aby se šlechta měla dobře.
      V starém Egyptě mu říkali Ptah - tvůrce hor, vod, řek a plání - ten, který kdysi dávno vyzdvihl zemi z bažin a močálů. Sumerové mu říkali Ea nebo Enki - hlavní inženýr a chemik příchozích na Zemi, řekové ho znali jako Prometheus od Homéra, ale říkali mu i Fosfóros, židé mu říkali Hospodin nebo Pán, římané Saturn(Satan?) nebo také později Lucifer(latinsky světlonoš), aztékové mu říkali Quetzalcoatl(opeřený nebo spíše létající had), podobně byl nazýván i ve Starém zákoně jako Had, který svedl lidi jím stvořené ke hříchu. A věřte, že nestvořil pouze lidi stvořené, než se mu to povedlo, běhalo tu vícero podivných potvor od Kentaurů přes Satyri a Kyklopy i jiné malé i mnohem větší potvory.
      Aztékové ho popisovali jako vysokého ošklivého, s velkou skobou na nose a pleší na hlavě. Čili si představu o jeho potomcích uděláte jistě sami.
      Potomci světlých bohů mu říkali Кощей Бессмертный a myslím, že i oni se tím jeho vizuálním popisem trefili do Aztéků. Кощей neměl, a ani jeho potomci a stoupenci, rád sviate bohy a jejich potomky, proto proti nám neustále bojují za pomoci lidí stvořených a je jedno jestli ve jménu Pána, Hospodina nebo Aláha.
      Toho posledního se bojím nejvíce, nikoliv z důvodů imigrační integrace, normální lidé se vždy domluví a nezáleží na tom, v co nebo koho věří, ale z důvodů tvorby obrovké armády ve tvaru obrovského evropského půlměsíce. Okolo koho nebo čeho si určitě představíte. Už tu jeden holej kaust byl, jaký myslíte, že bude vytvořen další? Ten první prý vyvolal Áda a komu tak dnes říkají? Proč myslíte, že se na východě tolik zbrojí? Úplně stejně jako před 80 lety na západ od nás......
      A jak nejjednodušeji získat občanství v cizí zemi? Dostat mundur, samopal a plnou polní, a hrá na koho ukážou, myslím.
      A co se děje v Cernu s tím velmi souvisí, jak zde bylo napsáno.
      Podle legend Zeus uvěznil titány v Tartaru, že by to mohl být dnes pojmenovaný Astrál? To asi nechám na posouzení Vás.... i těch, co se tam neustále hrnou, do toho dalšího pro ně NOVÉHO a užasného matrixu.
      A ano, často mi říkají, že jsem blázen:-) .... jen s IQ přes 140, ale to prý skuteční blázni mívají.

      omlouvam se opozdenou reakci, byl jsem par dni v prostoru....

      nenimito

      Vymazat
    10. NeniVamto, čo na to napísať.
      Postačí len to, že sa zdá byť už tisíckrát overené, že výška čísla IQ býva na ceste k Človeku skôr na prekážku, než oporou.

      Robo

      Vymazat
    11. Robo, Vaše empatie mi poněkud zaskočila, že bych narazil po delší době na někoho, kdo také v předškolním věku četl nejraději Malého Prince?
      Shrnul jste do jedné věty myšilenky, které mne napadají pokaždé, když se snažím někomu něco vysvětlit, a to nejenom o dějinách, ale i třeba v práci. A často vídám v očích odpovědi typu Vo čem to ten blbec zase mele?!
      Sluníčkový den:-)

      nenimito

      Vymazat
  4. A je to opäť aj tu len preto, že niekto si pletie vysoké učenie Krista - kresťanstvo, s cirkvou a jej výkladmi učenia Krista! Tonino.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Boh nepotrebuje služobníkov, Tonino.
      Nič si nepletiem, vychádzam len z Vašich komentárov.
      Ako vravím, dohadovať by sme sa mohli, zmysel to nemá.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.