pondělí 13. června 2016

Ahoj templáři III. díl, kapitola 28






28.  kapitola

 No, a po tomhle mým fo-pa už ani nezaznělo její obyklý čao a byla v čudu. Co to může bejt? Nějaká víc jak pár desetiletí stará Koncepce sociální bezpečnosti, jejíž tatíkem a inspirátorem byl už Stalin? A proč se porod tohoto projektu „čirou náhodou odehrával právě v době, pohřbu SSSR s asistencí Gorbačova, Jelcina a celýho demokratickýho světa! Kdy zákony a pravidla RF začali sepisovat západní experti. Tedy diverzanti v oblastech práva, ekonomiky, politiky, vzdělání, mas-medií, zdravotnictví, spirituality, atd.. Tedy téměř kompletní sféry života. A dělo se to opět přesně v duchu toho, co nám sdělil o charakteru konání západní civilizace Michael Ellner:
Jen se na nás podívejte, doktoři ničí zdraví, právníci spravedlnost, university vzdělaní, media informovanost a nábořenství spiritualitu!
Ale naštěstí si ve fofru týhle přestavby šestiny světa její realizační tým nevšiml nenápadnýho človíčka, co jim už určitě tehdy ještě možná jen mentálně stál jako budoucí šprajc v cestě. A jehož tam zřejmě“ jako pomstu za svoje státnický, tělesný i duchovní zničení nastrčil těsně před svým vykopnutím z politické scény opět zas zcela  „náhodně“ procitnuvší opilec a trockista Jelcin. Byla to náhoda, či synchronicita? A člověk, jehož tehdy prosadil do vysoký politiky se jmenoval Vladimír Putin.
A tenhle pán určitě jako příslušník KGB o činnosti skupiny vědců a myslitelů zabejvajících se výše zmíněnou Koncepcí, nejspíš něco věděl. Není to snad po tom, co on více než dvacet let pro Rusko a svět dělal, a hlavně teď v letech od r. 2012 až 16. stále koná, docela pravděpodobný? A koncept tý zatracený sociál-bezpečnosti si nejspíš přál jako manuál změn, až se konečně slovanskej a snad i světovej lid navzdory šílenství mediálních, studenejch i těch skutečně horkejch válek probudí a začne pátrat po něčem, či někom, komu by mohl důvěřovat. Koho by mohl podpořit a kým by se mohl nechat vést, aby se konečně jednou dalo říct navzdory formulacím Michaela Ellnera:
Jen se na nás podívejte. Všechno je zas jak má bejt. Doktoři léčí. Právníci drží právo. University zas učí. Zaprodanci a tupci z vlád zmizely. Media informují. A náboženství opět pěstují místo třenic duchovnost.
Nojo, to je moc krásný, vědci, myslitelé? A co s tím Popleta?
Nic Matěji! Jen to prostuduj. Zazněla mi ještě jednou v hlavě Amadea.
Nojo, ale čím to mám  byť i jen velmi povrchně prostudovat?
No, selským rozumem, povrchní studente!
Amadeo?
Slyšels, ne? Selský rozum! A toho chybějícího, ne-povrchního intelektuála ti pošlu.
Intelektuála, jo? Hele, Amadeo, co kdybys zkusila rači intelektuálku? Mohla by bejt tmavovlasá, štíhlá, vysoká s dlouhejma nohama, tak na-nejvejš třiceti?
Jasně, Matěji. Je to bruneta, smaragdové oči, která je právě teď na výletě NIKAM!
Co to meleš, Amadeo? Na výletě Nikam může teď bejt jenom jedna jediná ženská na světě, tedy se svou kámoškou!
Ano, Matěji. Je to ona!
Tím myslíš, Amadeo, Renet?
Jasně! Hodně se v Anglii naučila. Taky tam byla potkávána správnými lidmi. A ona je velmi bystře a kriticky poslouchala. A navíc s tím okamžitě zkoušela pracovat. Proč myslíš, že ti při vašem posledním setkání naznačila cosi o velmi rychlém ukončení své Windsor-land stáže?
 No, když nedávno přijela, tak prohodila sem-tam něco, čemu jsem moc ne-rozumněl.
Vidíš!
Hele, Amadeo, tys nás snad tehdy šmírovala?
No, já bych to nenazvala tak vulgárně. Byla to spíše špionáž pod kontrolou  universa.
Aha, bla-bla-bla. Tedy něco s vypuštěním fyziologickejch lidskejch podrobností s tím souvisejících, že? A to vše jen pro nějakej vznešenej cíl a dobro, předpokládám to správně?
Ano, dá se to tak říci, Matěji.
Hm, dobro? A ona v tom budoucím „dobru“ bude něco jako můj asistent?
Ne, Matěji, ty budeš asistovat jí!
Nojo, ale to bych na ní musel hrát habaďůru. A navíc jsem jí vždycky vnímal spíš jako kumštýřku, než nějakýho intelektuála.
A čemu to vadí, že se z Windsor-landu vrátila nejen kumštýřka, ale i možný intelektuál, a dokonce to sociální stratég. Třeba pro nové Československo, nebo dokonce pro už teď v mnoha hlavách na-nečisto vznikající Unii Slovanů? Rozhodně je v mnoha ohledech a disciplínách velmi nadaná. Tak jsi jí přeci vnímal i ty, než odjela do Anglie, ne?
Sláva. A mám jí to svý asistenství vyslepičit hned, ať to mám z krku, nebo až v době našeho úplnýho vítězství?
Já se z tebe pominu, člověče! Asistent nikdy nežvaní hlouposti! A v případě i rámci vašeho vztahu bude pouze jemně, nenápadně a dle svého selského nazírání a rozumu tu důležitou prsonu taktně vést. A pokud se jedná o vítězství, tak si laskavě uvědom, že jsme ještě ani nezačali!
Nojo, Amadeo, ale copak je možný mně zadat pověření někoho jemně, nenápadně a k tomu bez zbytečnýho žvanění, kamsi směrovat? To by mohlo přeci ublížit mý přirozenosti, chápeš?
Jak myslíš? Ale pokud jí chceš být na blízku, tak ti nic jiného nezbývá.
No, a je to tady. Fuj! Já tě, Amadeo, dle svý selský, vzteklý, hádavý a kverulantský nátury zažaluju u tý nejvyšší vesmírný inštance.
Klidně zažaluj. Ale víš vůbec, co tou nejvyšší instanci vesmíru je?
Právě pátrám a probírám se celým svým věděním. Ještě, že je tak outlounký.
Nepátrej, Matěji, já ti  napovím, co to je.
Tak povídej, svatá nehmotnosti.
No přeci tvé, SVĚDOMÍ!
Ty mě děsíš, Amadeo...

Autor: Matěj
Kdo si chce zakoupit zde uváděnou knihu, může objednat za 49,- Kč i s DPH zde: http://www.bezvydavatele.cz/book.php?Id=861

26 komentářů:

  1. Ahoj Matej!

    Začnem hneď zostra - vidím tam jedno obrovské plus a jedno malé mínus! :-)

    Spomenul si Úniu Slovanov, ďakujem!

    Stalin bol skôr, než čokoľvek iné védista, než jeden zo zakladateľov KOBu. Ibaže by KOB bol medzistupeň návratu k Védickej Rusi, potom by som mohol súhlasiť. To by ale Jefimov nesmel vysloviť, že prílišný záujem o minulosť odvádza od budúcnosti.. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, Robo,
      nevadí, že zostra. Naopak, toto je velmi správné. A rovněž dík za pochvalu. Pokud se jedná o Stalina, tak jsem ho neuváděl jako zakladatele KOBu, ale jako tatíka a inspirátora.
      Celý život a dílo tohoto člověka, kterému se bohu-žel jen na-čas podařilo zadupat do země marxismus, trockisty, banderovce, fašisty a šmejdy mnoha kategorií byl, a teď už opět začíná znovu být inspirací pro mnoho významných i ne-významných lidí, dějů a projektů. Obdivovali ho a byl inspirací např. jednoho amerického prezidenta popraveného na veřejnosti v Dallasu, a jeho mladšího bráchu Roberta, kterého zastřelili při jeho presidentské kampani. A pokud se jedná o KOB, tak si myslím, že konvenuje s mnohým v myšlení a díle Džugašviliho. Matěj

      Vymazat
    2. Ahoj, Robo!
      Je dobře, že jsi začal zostra. A taky dík za pochvalu.
      Stalina jsem nemínil jako zakladatele KOBu, ale jako moudrého a zkušeného taťku, který svým působením, životem a dílem inspiroval budoucí tvůrců této koncepce. Jejíž základy i dle mého kotví a míří z prostoru Árijských Véd do přítomnosti a do daleké budoucnosti.
      Myslím, že čerpat z ověřených dějin /ne ze zavádějící historie/ je na-nejvýše potřebné a nutné. Proto nevím, zda-li to Jefimov přesně takto formuloval. Ale pokud ano, tak to zřejmě myslel "trochu" jako nadsázku v tom smyslu, že budoucnost je důležitější. Jám mám ovšem pocit, že nejdůležitějším je vždy ono ... tady a teď.
      Myslím, že KOB je do značné míry kostruován na základě inspirace vzniklé z toho, jak se Stalin dokázal /na-čas/, tedy do své "přečasné smrti" v r. 1953 vyrovnat s marxismem, trockismem, banderovštinou a mnoha jinými nešvary po-revoluční doby. A hlavním bylo jeho úžasně tvůrčí, byť velmi krátkém období, kdy se stal předsedou - Rady národních komisařů. V tom podle mne tkví pilíře KOBu. A samozřejmě jsou jimi i jeho nad-časové vize a realizace sociální, ekonomické, politické a jeho starost o bezpečnost a ochranu SSSR a jejího lidu.
      Nesmíme ovšem také zapomínat na jeho spolupracovníky a druhy. A hlavně na ty, kteří v době po puči Chruščova zaplatili stejně jako Stalin svými životy.
      Ještě jednou dík za komentář. Matěj

      Vymazat
    3. V poriadku Matej, mňa len KOBisti iritujú, jak sa stávajú NAD Védy. Ale vnímam, že majú mnoho spoločného, neboj :-)

      Ohľadne tej kacirskej myšlienky, že Stalin bol vedmák to tentokrát ani nieje z mojej hlavy (ja by som u neho i u Putina skôr predpokladal vedmákov v ich okolí), ale od Sidorova (chronologicko-esotericka analýza...). Aj keď v niečom s ním nesúhlasím (polygamia je podľa mňa akceptovateľná iba v dobe veľkého nedostatku mužov, aj to s veľkým otáznikom), toto mi sadlo.

      A jak nižšie prosíš Silu, aby neničila VŠETKO temné...pridávam sa! :-)
      Chlapi to tu nedávno už vyriešili, mimochodom - keď odobrali to jedno písmenko.. (znič -> nič) :-)

      Vymazat
    4. ..a ešte jedna vec..veľmi správne aj s tou prítomnosťou, ďakujem!
      I podľa Véd, ale i napríklad Jaroslava Duška alebo Eckharta Tolleho, nežijeme v prítomnosti, ale v minulosti alebo budúcnosti. Védy toto rozoberajú viacej a i dôvody, prečo a načo.
      Ako nič na svete, ani toto nieje náhoda (že nežijeme TERAZ).

      Však my sa to naučíme, ako všetko stratené. Obohatení o nové skúsenosti vytvoríme (už sa tak postupne deje) z Midgard-Zeme priestor, aký tu ešte NIKDY nebol! K-ras(sa)-ny!
      Teším sa na to, ako na nič iné! :-)

      Vymazat
    5. Ahoj, Robo!
      Tato, Tvoje, myšlenka o předpokladu, že u Stalina a rovněž u Putina stáli, a i dnes určitě stojí lidé, kteří Védy uchovávají a jistě i rovíjejí pro potřeby současného světa ... je nanejvýše pravděpodobná. Ba dokonce jistá. Protože pouze takto mohl mít Stalin a má Putin volné ruce k akci a konání, které duchovně i intelektuálně převyšuje a neustále překvapuje protivníky. Neboť obecně myšlenky kacířů byly vždy pokrokovější, něž těch proti nimž oni stáli. A proto tyhle dva v kontextu doby a situací /u Stalina i osudu/, lze v dobrém slova smyslu tímto výrazem dekorovat. A vysílejme k Universu myšlenky o podporu a ochranu takových to lidí.
      Vždyť oni stáli a stojí s hloučkem moudrých a věrných proti představám a realizacím těch, co doposud vládli a drancovali tuto temnými zotročenou planetu. Dík, Robo, za podnětný komentář. Matěj

      Vymazat
  2. Zdravím všechny na Slavjanskou Unii se těším třeba to zde brzy vše dobře dopadne. Občas je to fakt jak na houpačce.
    Víkend se povedl bylo hezky i Slunka jsme užili děkujeme :)
    Stále máme práci viz např. sobota k večeru kdy byla zprvu pohodička a najednou po chvíli začly chodit divný "obrazy" no kdoví odkud, hned jsem je v mysli poškrtal a znova pravím

    Sílo nič všechno temné zde na Zemi
    Sílo nič všechny nástroje Satana zde na Zemi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, OL!
      Dík za komentář. Na Slavjanskou Unii je dobré se těšit. Ale lepší je pro to taky něco udělat. Já třeba makám s vnuky na políčku, aby pochopili, že počítače a telefony zeleninu, brambory a ovoce jsou naprosto ne-schopny produkovat. Taky nám hezky zapršelo a byly krásné duhy, co? Tedy pohoda.

      Sílo, prosím, nenič úplně všechno temné,
      neboť bychom neměli na čem brousit meče. Matěj

      Vymazat
  3. Matěji a Robo nějak nechápu některé komentáře ale vaše volba, jakoby se vám dnes nad entitami temna zželelo, divné.
    V komentech pod jiným čl. jsme naopak mluvili o tom aby mělo naše přání VĚTŠÍ razanci a teď se to tu spíš zlehčuje to se mi nelíbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. OL, neboj, ešte sme sa nezbláznili a nieje nám ľúto po parazitoch.. :-)
      Pre väčšie pochopenie si ešte raz prečítaj napríklad desiaty diel Anastázie..

      Vymazat
    2. Každý ať si použije to, co cítí vnitřně, že je dobře.

      Vymazat
    3. Na tartarii som sa dočítal, že nebyť parazitov, tak by sme sa dožívali celý kruh života, či dokonca neobmedzene...

      Vymazat
    4. Existuje taká superkacírska myšlienka, až sa ju bojím vysloviť.. :-)

      Totiž že niekedy za oných časov, keď ešte bolo všetko jak má byť, sme v istom zmysle zleniveli. Prestali sme sa rozvíjať. No a bez rozvoja/pohybu život proste zákonite zaniká.
      A tá kacírska myšlienka je, že parazitov sme sem nasadili/dovolili nasadiť preto, aby sme na konci vyšli ešte čistejší/tvorivejší, ako kedykoľvek, kedy Midgard-Zem môže pamätať.
      Mám také silné nutkanie, že naša doba už začala.
      Chcem sa dožiť najmenej jedného kruhu života (144 rokov), aby som mohol byť súčasťou tej RA-dosti zo spoločného tvorenia.

      Vymazat
    5. Ahoj, OL!
      No, nikterak neželím temných trpaslíků. Stejně tak průměru a jejich obrů. Prostě žijí s námi ve stejné 3D realitě postižené binár-penálem. Jsou na tom stejně, jako my obyčejní, a dokonce i ti, co zde na planetě i v karmě už velmi pokročili. Ale holt ještě - např. někdo jako třeba já - prostě jenom neuzráli. A jsou tu, i budou tu dál proto, aby se tahle planetární chovná stanice duší, v nějakém dualitou a 3D umožněném směru vyvíjela. Fyzika a naše tělesno má své dva hlavní limity. Tedy moc toho na vybranou nemáme. Temní jsou zjednodušeně řečeno naši kolegové. Protože bez nich by to zde nefungovalo.
      Ta žádost, či prosba o jejich ničení má určitě velký smysl, když se zde objevila. Možná nám "neurčitým", jako jsem já, ve svém procesu karmy trochu helfne. Ale rozhodně větší část práce je na nás samých.
      Tedy jak těch s troškou světla a rovněž i těch s temnotou. Žádná bytost zde v naší realitě není pouze čiré světlo, či tma. Zmiňují se o tom i naše Védy. A to ve smyslu, že i temní mají možnost státi se světlem.
      Je mi jasné, že tenhle komentář je velmi kontroverzní, neboť takovou je, ať chceme, či nechceme i naše realita. Matěj

      Vymazat
    6. Matej,Robo. Hovorite teraz o Dusi,tele..alebo ohladne coho vam su prinosom?Mne osobne ty zaprdeny paraziti nic nedavaju.:-) Ani telu ani Dusi neprospievaju ak uz je za ucitou hranicou.Skor zdrzuju.Ked niesu tak sme zdravsi a vieme prinajmensom lepsie hospodarit z energiami a vdaka tomu byt prirodzene viac spojeny-myslou i telom a tak zvladat svoje zivotne ulohy.A to hovorim len o tych parazitoch ktore su na hmotnej urovni.Uz samotne slovo parazit to vyjadruje.Tak snad sa coskro budem nachadzat(teda ciastocne uz nachadzam) vo svete bez nich..nastastie som uz za tou hranicou aby som ich pokladal za prinos.Vsetko su to na urcitej urovni len energie-tak treba premyslat nad tym ake energie primame. Ako Iv pise kazdy at si pouzije co citi vnitrne.:-) Pokial neprekrocime urcitu hranicu tak tu hranicu nevidime.Samotna hranica nas udrzuje v jej obmedzeniach takze nevidime myslou ani EGOm dolezitost potreby najst ju a prekrocit ju.

      Vymazat
    7. Mailí, děkuju Ti, mluvíš mi z Duše.
      Tak trošku mně připadá, že někteří jsou už tak moc zvyklí na to, že je otravuje neustále parazit ať už hmotný či nehmotný, že si ani nedokáží představit život bez něj.
      Dnes jedna perla, venku praží Sluníčko a hle souseda navalená do vaťáku s deštníkem v ruce pleje záhon. Kdoví co, jí jaký parazit zase "nakecal" do hlavy.
      Jak říkáme, každý si vybere tu svou "větev" na Stromu Života a pak se po ní usilovně šplhá. A pokud se mu nelíbí, tak hold musí změnit myšlení, aby se dostal třeba na "větev", kde žádní paraziti a jejich vliv není nebo jen omezený.

      Sílo znič všechno temné zde na Zemi.
      Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi.

      Vymazat
    8. Mailo, doba parazitov skončila. Formálne ešte prebehne viditeľné vysporiadanie sa s nimi = zabijeme draka, aj všetky jeho prejavy.
      A nás to katapultuje do výšin nevídaných, do úplne nového sveta.
      Potom ich dlhú dobu nebude potreba. Snáď vôbec, ak si zas nezačneme len tak lebediť..

      Zvyšok už by som sa opakoval..

      Vymazat
    9. Mailo, ešte jedna podstatná vec - nehovorím tu o sebe, ale o nás - ľuďoch/Človek-och.

      Sám istú hranicu nemáš šancu prekročiť. Od istej úrovne to je už len MY.

      Viď napríklad tu:

      http://www.tartaria.sk/vedy-a-viera/viera/2016-06-10-21-29-57

      Vymazat
    10. Terezko a Mailo!
      Zdravím Vás oba. A přeji vše dobré a krásné léto. Matěj

      Vymazat
    11. Robo..ku komentaru 11.36. Nech napisem cokolvek bolo by to v tomto ohlade len slovickarenie pretoze chapat to nestaci.Okrem toho nam to Iv v clankoch velmy dobre vysvetlil,len to tam treba najst.Je to tam vsak vsetko a ostatne len hladat v sebe a zazit. Dakujem Matej. I ja krasne pozdravujem teba i vas-celu rodinku u pramene.Nech vas Sila sprevadza.

      Vymazat
    12. Mailo, som presvedčený, že smer máme rovnaký, len si proste v tomto Babylone nie celkom rozumieme.
      Súčasťou návratu domov bude však i pád tej veže..

      Sila nech Vás sprevádza.

      Vymazat
    13. Ahoj, Mailo i Robo!
      Síla nechť Vás provází.
      To je velmi dobré přání, bez stopy negace, dobře se čte a pohladí. Dík, Mailo i Robo. Matěj

      Vymazat
  4. Ahoj, Robo!
    No vidíš, jak se kacířské myšlenky začínají prosazovat. A dokonce se odvážím napsat, že parazity nám sem Universum nasadilo s tím nejlepším úmyslem právě proto, že jsme si této instance přestali vážit a velmi jsme se od ní v z á l i l i ! Ano, Homo Sapiens Sapiens zlenivěl, zhloupl a drtivá většina pozemšťanů - Univrsum - naprosto vyřadilo ze svých životů jako cetku a zbytečnost. Homo Sapiens zhrubl a znecitlivěl ve všech směrech. Tedy nejenom po stránce duchovní, vědecké, technologické a sociální, což velmi dobře dokumentuje výrok Michaela Ellnera, jenž provází celou moji templářskou trilogii:

    Jen se na nás podívejte, všechno je vzhůru nohama. Doktoři ničí zdraví, právníci spravedlnost, university vzdělání, vlády a politici svobodu, media informovanost a náboženství duchovnost.

    Proč myslíte, že to je takhle je?
    Protože paradoxně ne-paradoxně ti, které nazýváte parazity jsou už pro naši budoucí existenci, či ne-existenci a to nejenom tělesnou, ale i duchovní - jak je psáno v našich Védách - už "možná" poslední šancí danou formě Homo Sapiens Sapiens k tomu, aby se probudil z limbu. Všechno ostatní jsou alibistické kecy produkované a podporované Systémem. Matěj

    OdpovědětVymazat
  5. Tak dnes větřík sejmul dvě památkové staleté lípy...A pocukroval krupicí...Jaká je to MATRICE pro zaprdlý kráter????? https://rutube.ru/video/afdddf9e642ee6abbb9ee0c6be06d514/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mňa skôr zaujalo, že Slavjanská lipa poničila ...kapličku.

      = Sila ničí nástroje Satana..

      Vymazat
    2. Ahoj, Kabod, ahoj, Robo!
      Chudák kaplička, kterou donutili postavit pod-dané, tedy z jejich potu a krve ... za to nemůže. Ale ta pokroucená energie v ní dostala od lip spravedlivou a zaslouženou výslužku. To nebyla náhoda. To jenom třetí stupeň první Slovansko Árijské triády v místě za-úřadoval. Nikterak litujíc svou existenci. Třetí stupeň třetí triády si na to "bohužel" netroufl. Jak příznačné. Matěj

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.