pátek 3. června 2016

Filuta Soros


Podle zprávy tajných služeb stojí za proimigrantskými lobbistickými skupinami známý filuta Soros 

 

Šéf kanceláře maďarského premiéra János Lázár uvedl, že podle zprávy maďarských tajných služeb miliardář George Soros manipuluje veřejným míněním v zemi. „Neexistují žádné proimigrantské a opozici nakloněné neziskové organizace, které by nebyly financované Sorosem,“ řekl Lázár.
Předtím prohlásil, že kontroverzní miliardář „prosadí svoje názory za každou cenu“ a bude bojovat proti vládě Viktora Orbána, kterého Soros kdysi označil za svého „nejnebezpečnějšího evropského nepřítele“.
Lázár poukázal na to, že díky Sorosovým penězům získaly neziskové organizace neúměrný vliv, který vůbec neodpovídá jejich skutečné síle. Dodal, že v této věci existují důkazy, které získaly tajné služby, ale „ to není veřejná záležitost“.

Zdroj: http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/15040-podle-zpravy-tajnych-sluzeb-stoji-za-proimigrantskymi-lobbistickymi-skupinami-znamy-filuta-soros.aspx

2 komentáře:

  1. Nojo stačí se na teho džordža podívat, prostě hnůj a navíc kdoví s kým je spojen a "koho píseň zpívá".
    Člověk se však zde na Zemi nyní velmi rychle probouzí a podobný vyčůraniny rychle prohlédne, celkově jsme my Slaviané velmi vzdělaní a chytří aspoň to tak cítím, snad už brzy se spojíme do Všeslavianské unie a připojíme k RF, na co vymýšlet nové uskupení když država funguje dobře pro všechny.
    Dík za článek.

    OdpovědětVymazat
  2. http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/kl-ov-ud-lost-v-glob-lnim-m-itku?xg_source=activity

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.