čtvrtek 31. prosince 2015

Volná diskuze

Vážení čtenáři, dnes je poslední den v roce 2015 a tak jsem zde uvolnil pro Vás rubriku "Volná diskuze", kde můžete své myšlenky interpretovat v reálu, něco jako forum, formou komentářů. Vaše komentáře tak budou zobrazovány ihned. Pak můžeme celou diskuzi druhý den i smazat, tak příjemnou debatu, pokud bude mít někdo chuť.

101 komentářů:

  1. Začnu aspoň první. Četl jsem dnes článek na Prvopodstatě
    http://www.prvopodstata.com/2015/12/31/tajne-vojenske-projekty-2-dil/
    Jaký je váš názorna na jeho pohled? Souhlasím, že jsme manipulováni, aby jsme jako lidstvo moc "nevyzařovali", ale nesedí mně rozdělení a důležitost jen energie ženství. Vždyť oboje energie jsou velmi důležité a nejvíceta společná, prolínající se.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na to říkám, že v dnešní naší době a už asi dávno před tím, se kladl přemrštěný důraz na mužskou energii.A pánové, bez urážky, kampa jste to dotáhli,haha?
      Ryze klasická ženská, jak někdy vzpomínáme, BABIČKA, to abys pohledal.A když se taková najde, tak jí ostatní ženský opovrhujou a mají za puťku.Nějak se mně jakosi zdá, že ta ženská energie je vyžraná a kdopa jí asi vyžral, třeba to maj reptoši moc rádi, jak když se miminko kojí, nevím.
      A co se ve vztahu muže ženy řeší? kdo bude poslouchat a nakonec se dojde k tomu, že ženská ustoupí chlapovi.Ale to se nemá, ve vztahu jsou důležitý oba stejně, mužská i ženská energie a žádná nemá být potlačená.

      Vymazat
    2. To TerFry
      Ano to je pravda, žádná nemá být potlačená, ale uvědomuje si každá strana opravdově z úhlu svého pohledu a své reality, kde je ten bod, který potlačuje toho druhého? Myslím, že je to dáno tím, co každý z nich upřednostňuje a nedej Bože, řídí se vtloukanými pravidly Systému, který nemá nic společného s možnou harmonií dvou opačných pohlaví. To je pak jeden základní bod „reptošů“z úspěšného zmrazení vyzařování jejich spojené energie, která mění svět a pomáhá Zemi i ostatním lidem a to oni nesmí připustit. Myslím Ter Fry, že jsme to už někdy řešili a stále jsem na to dával důraz. Kašlu na Systém, řídit a navádět se jimi do jistých kolejí je pro lidi tady vlastně zákonem, „reptoši“ napsaným, ale toho bych se já nikdy nezůčastníl, pomáhej a ochraňuj je pro mne to nejdůležitější za všech okolností, tím taky nikoho pak nemohu ani omezovat, jen je třeba vybrat možnosti reality, co mně dovolí a usilovat současně o lepší a lepší podmínky reality. Pokud toto někdo nepochopí,“reptoši“ maj vyhráno a jedna buňka je odepsána, která by měnila i okolí. Pán Bůh s náma, pak je to při starém, zakonzervováno, zatuchlo a ať se pastviny na Zemičce zachovají a ať to trvá věčně.

      Vymazat
    3. Ano prosím, každý ať září co mu Síly stečí a pak není co řešit.
      Jen připomínám člověk září jen pokud není pod tlakem ničeho, sám sebou jistý obstojí vždy.

      Vymazat
    4. Ako vzdy chapem veci po svojom a teda energie zenstva pre mna neznamena zrovna to ze by moc prevzali zeny a muzi moc stratili ako to prezentuju na niektorych strankach:-) Mne to skor hovori ze v nasich zivotoch bude hrat prim to co je vlastne viac zenam ako muzom-a to je cit,emocie(empatia) spojenie,jak duchovne tak z rodinou prirodou i ludstvom. :-)

      Vymazat
    5. V slovanskom ponímaní je Boh Rod jednotný a pomnožný zároveň , v porovnaní s kresťanskou mytológiou je Stvoriteľom. Všetci naši Bohovia sú Ipostázami Boha Roda, t.j. jeho „funkčnými“ prejaveniami. Ipostázami 1. stupňa – len pre lepšie priblíženie problematiky – Boha Roda sú Nebeský Boh Otec Svarog a Nebeská Matka Lada Bohorodička. Z tohto pohľadu je slovansko-árijská mytológia unikátom na rozdiel od dnes prevládajúcej kresťanskej, judaistickej alebo mohamedánskej v tom zmysle, že Boh Rod nie je mužského rodu, lebo obsahuje zároveň mužský aj ženský princíp. Znamená to, že pre Našich Predkov bol mužský aj ženský princíp ROVNOCENNÝ, t.j. nikdy neexistovalo nadradené postavenie muža a podriadené postavenie ženy v zmysle civilizačnej logiky. U mohamedánov je dodnes platné, že žena nemá Dušu a kresťania túto doktrínu zmenili len pred pár storočiami, pričom hlasovanie „prešlo“ s previsom jediného hlasu. V oboch systémoch je Boh mužského rodu.
      Velesova sila narastá na planetě každú minútu a postupne dosiahne nepredstaviteľnú mohutnosť. Pre tých, ktorí budú schopní sa s ním zosynchronizovať začne zlatý Vek Vlka. No nie nadarmo sme v minulosti sami používali namiesto dnešného slova Slovan výraz Slavianin. Znamená to „Sláviaci JAN aj IN“. Naši Predkovia mali aj príslovie: Bohov sláv a čerta nedráždi. Preto máme v kultúre zastúpeného ako Bieloboha, tak aj Čiernoboha. Sám Stvoriteľ dal pokyn na vytvorenie Sivých, ktorí si svoju úlohu plnia na výbornú. Problémom ostávame my sami. Pohneme sa nahor po Svarge, alebo ostaneme BEZ JANA?

      Preto musíme začiat KONAŤ !

      Vymazat
    6. Doplnim len ze iluzia moci muza nad zenou..to bol cieleny sposob reptosov ako pise Iv aby do popredia posunuli ne-premyslanie rozumu nad srdcom.

      Vymazat
    7. Na začiatku textu sa v originálnom védickom texte namiesto neskoršieho výrazu „počiatok“ nachádza slovo „Kon“. Kon je v podstate Počiatok, je to dokonca samotný Boh. Je to kruh, z ktorého vychádza životodarná Energia, pretože iného zdroja Energie v našom Vesmíre jednoducho niet. Túto energiu buď používame my, ktorým je aj určená, alebo nám ju berú Siví, lebo my sme leniví a ľahostajní. Energia pochádza z centra Konu a zostupuje priamo dolu, do každého z nás. Tento tok energie vychádzajúci z Konu (od Boha Roda) sa nazýva Strom Života, či Strom Vesmíru. Vstupuje priamo do nás skrz čakru na temene hlavy a vytvára v nás akúsi os, t.j. náš, individuálny Obraz Stromu Všehomíru.
      Zablokovaním prístupu energie JAN sa v našej osi nachádza iba energia IN, ktorá je deštruktívna a rozhodne nespôsobuje výstup nahor. A teraz nám bude jasná aj etymológia slova „LENIVOSŤ“, pretože znamená jednoducho „LEN-IN-V-OSI“, t.j. žiadna tvorivosť, žíadna orginalita, len napodobovanie čohosi a kohosi.
      Lenin (LEN-IN) nie náhodou povedal, že komunizmus je elektrifikácia Ruska. Elektromagnetické pole frekvencie 50Hz totiž doslovne odpája človeka od schopnosti komunikácie s Vesmírom, t.j. s Rodovým egregorom. Táto frekvencia doslovne spôsobuje, že väčšina ľudí ostáva v stave cirkevného, alebo sociálneho zvieraťa, ktoré žije na troch spodných čakrách. Samozrejme, že takto necítime ďalšie škodlivé vplyvy, ktoré by boli pre nás inak neraz zachytiteľné.

      V ruštine ostal starý, sloviensky výraz pre opicu – „обезяна“. Pozostáva zo slov „ON-BEZ-JANA“, t.j. bytosť bez tvorivej energie JAN. Takto dopadnú tí, ktorí ju nepoužívajú dnes a prežijú ďalšie fázy premeny. Takto dopadli aj rovnako konajúci členovia Veľkej Rasy a Roda Nebeského v predchádzajúcej, t.j. štvrtej rase. My sme v poradí Piata Rasa na Zemi a od nás teraz záleží, či sa obrátime na orangutanov, gorily, neandertálcov a podobné bytosti, ktoré boli už v minulosti zlikvidované, keďže ich Siví požívali na vyšľachtenie rás, ktoré nás dnes ničia, alebo budeme žiť v Dni Svaroga.

      Vymazat
    8. V časoch Noci Svaroga je energia vytekajúca z Konu skoro úplne preberaná Sivými, pričom na naše otrocké postavenie sú používané tri podoby –princíp Triglavu (nahradili ho kresťanskou Trojicou) je stále platný. Nám energiu „poskytujú“ cez tri podoby sily (sila je energia plus informácia): cez orgány štátu (preto Dŕžava musí opäť nahradiť štát), cez peniaze a sex. Všetky tri zložky dostali pod kontrolu a vybudovali pre nás umelý, likvidačný systém riadenia našich životov.
      Nižšia hierarchia démonov chce zničiť všetkých potomkov Veľkej Rasy aj Roda Nebeského, no životné podmienky na Zemi sa budú vyvíjať vplyvom silnejúcej Svetlej Energie tak, že hybridné a démonické bytosti fyzicky nebudú schopné na zemi prežiť. Ak by sa im teda podarilo zavŕšiť ich plán, tak ani vyššia hierarchia démonov tu nebude mať o 10 000 rokov k dispozícii materiál na otrokov... z kterého by opäť narobili biorobotov či otrokov a mohli by pomocou nich ťažiť opäť zemské zdroje.

      Naša Sloboda je už len určovaná mierou množstva peňazí. Človek s množstvo peňazí – ktoré nemôže za jeden život ani spotrebovať – má teda Slobodu, ale určite nie SVABODU. SVA (Nebesia) Bohmi dané a jej mierou je prítomnosť Boha v nás. Ku Slobode patrí kategória morálka, pravidla a k SVABODE kategória MRAVNOSŤ, tedy PRIRODZENOSŤ.

      U Mravnosti je základom – viditeľným aj v slovenčine – RA-V-OSI. O akú OS ide už vieme. Morálka je MOR-AL, t.j. smrť všetkého. Všimnime si ešte výraz, ktorý zo staroslovienčiny ostal v ruštine: „ВОСПРИНИМАТЬ“, t.j. chápať. Pozostáva zo slov „V-OS-PRIJÍMAŤ“.
      Noc Svaroga skončila a majitelia Midgard-Zeme postupne začínajú navodzovať svoje pravidlá. Je to podobné situácii veľkého podniku a nočného strážnika. Keďže v noci tam nikto nie je, môže sa zdať, že nočný strážnik je pánom celého podniku. Má odvšadiaľ kľúče a ku všetkému sa dostane. Ale akonáhle nastane ráno a prídu majitelia, nočný vrátnik tam nemá viac čo robiť. A nočný vrátnik sa práve dostáva do stavu, že sa bude musieť pobrať. Preberme riadenie do vlastných rúk, aby sme neostali za bránami podniku. Kde ide naša pozornosť, tak odchádza naša životná energia. Takýmto spôsobom „kŕmime“ tých, na ktorých niekto upútava našu pozornosť. Akonáhle sa na problém skoncentrujeme, zúčastnime sa ho, tak okamžite sa my stávame riadeným objektom a riadiacim subjektom sa stáva on, oni. Kým ktokoľvek nemá našu pozornosť, sme my riadiacim subjektom a on je objektom riadenia.

      Stúpenci konfesií potrebujú na kontakt s Vyšším Svetom prostredníkov, Staroverec hľadá spojenie sám.
      Naša myseľ pracuje v stave vlastného, „lokálneho“ času, ktorý nazývame Duševný (Psychický). Okrem toho existuje objektívny, Skutočný čas (SČ), ktorý tečie okolo nás. Ak je Duševný a reálny čas zosynchronizovaný, tak naša myseľ je v stave TU A TERAZ, t.j. sme napojení na Stvoriteľa, teda na Rodový egregor. Tento stav však v dnešnom svete reálne dokážu dosiahnuť len jednotlivci.

      Preto musi každy konať sám za seba, tak ako to cíti !

      (Poznámka od Pjakina: Řízení je informační proces, šíření informací je řízení (ať již pravdivých či lživých). Pokud je střet zájmů dvou subjektů řízení nevyhnutelný, tak ten, který podnikne svůj krok jako první, převezme iniciativu procesu řízení a donutí tak svého protivníka, hrát podle jeho pravidel a podmínek. Jinak řečeno – ovce si mohou myslet či snít cokoliv o tom, kam a jak by mělo jít jejich stádo. To je však psovi, který je pase, zcela ukradené. Moc je v praxi realizovaná schopnost řídit. Chcete žít lidským způsobem, staňte se lidmi).

      Vymazat
    9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  2. virtuálni priatelia ! prajem nám, aby sme si rok 2016 urobili lepším ako rok tento....
    k prvopodstate - venovať sa Reného klamstvám s kúskami pravdy - to je ako vyberať chutné oriešky z hovna...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zásadní věc, je si uvědomit, že zákon Universa zní, že o všem, co se tady na Zemi s námi děje, musíme být informovaní.Že se to obaluje vším možným, tak jako ve filmech, kterým se říká scifi, záleží na každém co je schopen si z toho vzít.
      No mne zaujalo to, že ne tak dávno, proběhlo u aluše ospravedlňování reptošů, že prý také někteří z nich jsou hodní, no to teda,hahaha.
      Můj poznatek, ten pán je napojený až moc dobře.Zavádí tedy lidi do beznaděje, ale to zase víme, že na lidi si reptoši nepřijdou, zvláště pakli o nich ví.

      Vymazat
    2. to Jozef H.
      Svatá pravda - to je ako vyberať chutné oriešky z hovna... a že jsme manipulováni je nám známé a co když zrovna René patří právě k těm manipulátorům a je tak naprogramovanej, aby těm co kousek postoupili, tak se jim hned zastřihl tipec. Film je o hodně pravdivější a má do sebe dost.

      Vymazat
    3. Reného poznám už roky... po ovocí ich poznáte, vraj povedal jeden veľký Majster. to ovocie čo René roky prináša - strach, beznádej, klamanie o tom že neexistuje žiadne východisko, že všetko ovládajú ONI...
      hovorí veci znejúce ako pravda, na to naláka ľudí... na pravdu ktorú pozná ina on, lebo on má prístup do tajných švýcarských laboratoří, kde vyrábajú karty z potravinárskej nereze ktoré on predáva ako vyrobené z materiálu z ktorého sú lietajúce taniere...
      som toho názoru, že podobní zmrdi sú tu preto aby hľadajúcich zaviedli do slepej uličky a odviedli ich od pravdy do strachu. strach je to čo umožňuje ľudí ovládať...
      každý máme v sebe tvorivý potenciál, iba ho treba rozvíjať. to je to čoho sa zmrdi najviac boja, že zistíme že ich nepotrebujeme. preto ONI potrebujú poslušných konzumentov, nie tvorcov. Tvorca tvorí svoj život a svoju budúcnosť, v jednote so sebou samým. preto nepotrebuje hľadať šokujúce pravdy "vonku", stačí mu záhradka, rodina, príroda a priatelia... nepotrebuje k tomu zmrdov ani ich pánov, ani televíziu či inú masovú pakultúru a "zábavu"
      s láskou a usmevom to nemáš marný... s Lásku a úsmevom sa žije dobre
      mahatma

      Vymazat
  3. Milý René tam ilustračně hodil odkaz na jeden filmík..Správci duše..Tak jsme se ženou pokoukali..U nás dobrý..

    OdpovědětVymazat
  4. Takže inkarnace do PRAHY,vybrání rodiču,pak svobodná vule,svědomí,krystalizace,co se životem..V současné informační vřavě a válce v přímem přenosu je dobré si uvědomit karmická zadání,jak souvisí klídek v zaprdlém kráteru s okolním blázincem s ilegálními diverzanty..Nejsem kouzelník,abych si zapátral ve svých posledních 400 životech a provedl analýzu,zda-li mně podříznou,nebo projdu se vztyčenou hlavou do NOVÉ ZEMĚ..Se ženou,dcerou a zetěm,všichni stejně naladěni...

    OdpovědětVymazat
  5. Oni vlastně včetně Reného se sami odhalují na co kladou důraz a co je pro ně důležité. Ovládat naše emoce, city, strach a to v negativitě a to je pak pastva, láska, dobro soucit atd. je pro ně nežádoucí, jen strach a obavy a to nejsem sluníčkář, ani náhodou, když mně někdo naštve a zaslouží si to, tak jak říkáme na Moravě "dostane laťó přes čuňu".

    OdpovědětVymazat
  6. Když byl muj otec na Spořilově u Fráni Drtikola,tak mu sdělil,jak VŽDY poznal teoretické intelektuální rychlokvašky a jak s nimi ihned zametl.V tehdejším tisku se Frána obracel jako na roštu,jaký je to SPROSTÁK..Myslím si,že u Tomáše Marného,Chauna,Maška a všelijakých dívenek z Cesty k Sobě by si dnes NÁRAMNĚ smlsnul...

    OdpovědětVymazat
  7. Zdravim pratele,toho "pana" si nevsimejte,je to google vejmysl:-))))

    Preju Vam vsem hodne uspechu a stesti,at se Vam dari na co sahnete a ted i do budoucna hlavne hodne zdravi! :-)..........proud

    OdpovědětVymazat
  8. Přeji Všem do nového roku a dál, pochopení vlastního života a toho že musíme začít každý sám od sebe! Jakub

    OdpovědětVymazat
  9. také jedna dobrá fosilie,kterou vysílala ČT v roce 1996 http://www.uloz.to/xHwKvZD/local-hero-1983-eng-dvdrip-avi

    OdpovědětVymazat
  10. Vážení, velmi pěkné video od Zaznobina, kterého si velmi vážím je zde:
    https://www.youtube.com/watch?v=IiA5SKPlf6k
    Velmi, velmi aktuální.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý večer, Iv. Video som nepozrel, len asi minútu. Ak som pochopil správne, Zaznobin v ňom (minimálne okrem iného) rozpráva o nutnosti šírenia DVTR. U nás toto šírenie vedie "Levák Bob", príde mi.
      Myslíte, že od začiatku zámerne?
      Má tam mnoho dobrých vecí, človek ho ale nesmie spoznať bližšie, napríklad cez diskusiu..

      Vymazat
    2. to Robo
      Hledám myšlenky, hloubku, toho člověka neznám.

      Vymazat
    3. to Robo, Iv
      Robo myslí asi nick Hox, ten nám nějak nesedí, byť překládá DVTR a KOB a další materiály z ruštiny.

      Hox na Levanetu totiž veřejně odmrštil Slovanské Védy prý že podvrh což mě mrzí, Levašov byl dle mýho hodnej slušnej člověk a teď v jeho jménu pokračuje někdo kdo jde proti Védám.
      Pan Levašov vizuelně vypadá jako můj strejda zo Žiliny - shodné rysy. Ta podoba... zvláštní "náhoda".

      Vymazat
    4. OL, Iv,

      človek si len (okrem iného) hovorí v takých prípadoch, že Človekom sa len štúdiom nestaneš..

      Vymazat
    5. Jako na potvoru to nějak nechce najít, toto vyhrazení proti Védám.

      Vymazat
    6. to Iv
      Shlédl jsem p. Zaznobina, díky.
      Připomnělo mi to ze čtení 10dílů Anastasie od V.Megre - její milovaní zahrádkáři kteří změní svět - a ono je to tady na stříbrným podnose!
      Pravda v emerice už dlouho válka nebyla a skončila by během 2-4 hodin od vypuknutí, vždyť jen ta myšlenka "odpojit el.síť a nebude jim mmj. fungovat dialýza. Rozpočet emerické sítě stanic dialýzy je stejný jako CELÝ Ruský rozpočet.".
      Ach zlatý funkční ledviny.
      A americký haemburgry, hotdog, Éčka, ty promaštěný kelímky hranolek, stejky a vubec maso, to je vražda, napsala.

      Ještě jednou díky pane Iv a ať Vám zdraví dobře slouží a prosím dlouho nám zde vydržte, tedy pokud sám chcete. Děkuju Vám i za Vaši trpělivost s čtenáři (např se mnou..) Články Rovnovážných Sil, dvojplamenů a mnohý další... mi mnohé osvětlily a vlastně připomněly z minula.
      Ať Vás Síla stále ochraňuje a provází.

      Vymazat
  11. Všem dobrým lidem (kdo třeba i slavíte ten Nový rok) přejeme mnoho zdraví a štěstí které si jistě vyberete sami, mnoho trpělivosti a dobrou mysl, zdravý úsudek, jasnost a čistotu myšlenek.
    Síla ať Vás ochraňuje a provází Vaše cesty stále.
    -ol-

    OdpovědětVymazat
  12. Ako píše pán Iv., Láska a vďačnosť sú najvyššie frekvencie... , dodám len, že tých Duší, ktorí sa rozhodli pokračovať v evolúcii vyššie a vzájomne si pomáhajú a podporujú v doplňovaní vzájomných vyžarovaní v mužskom i ženskom pôsobení. Je tu na to výborná škola :)
    Lila - https://www.youtube.com/watch?v=sUy6WJL7wV8

    Ďakujem pánu Iv. za tento podnetný blog, za výborné články a všetkým tiež za tvorivú atmosféru. Nech Vás Sila sprevádza a ochraňuje.
    https://www.youtube.com/watch?v=xI5HmmizYwY
    Leo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Leo
      Lila - moc pěkný, takových Duší víc, svět by byl hned hezčí. I Chevalier nádherná hudba.

      Vymazat
  13. Tak milý RUS VIKTOR zanotuje z filmu MÍSTNÍ HRDINA https://www.youtube.com/watch?v=TkbqusmEU8w

    OdpovědětVymazat
  14. v tomto článku z prvopodstaty jsem si všiml

    1/ Ohledně záměrnýho narušování vztahu mezi mužem, ženou =
    jo tuším to už nějakej čas a jde to rozpoznat, odhalit a vysmát se tomu.
    Jednou je zkoušen muž jindy žena nebo dítě či zvířátka a jde to i vycítit z který "kuchyně" byla ta situace uvařena.
    Napadlo mě používání Slovanských Ochranných symbolů, a ušít si pro začátek svůj např domácí oděv a na něj dát výšivky tj. tyto symboly. Naši Předci věděli proč to dělají a chodili oblečeni jinak než my.
    2/ podsouvání myšlenek - dnes velmi vhodný si všímat i původu myšlenky
    3/ všechna náboženství stojí za prd - souhlas
    4/ k textu "...stále se také předělávají kolektivní vědomí národů"
    Asi jo, zde dodám že u Slovanských národů je mnoho pokusů o toto předělání a obvykle je vždy ve zmaru.

    Trochu mi v článku chybí celkovej pohled na rodinu a energetickou situaci v ní včetně dětí, něco na způsob jak píše Iv v prvním komentáři.
    Takto mi přijde divný to napínání lidí v článku tzn. že to je na pokračování, v dnešní době jsou přeci ochrany proti tomuto dění již známy tak by se hodilo to spíš zveřejnit NARÁZ a k tomu dát i možnosti řešení! Takhle Marnej jen seje strach.

    Zajimavá je rovněž Marná poznámka
    "tm: Nepřipomíná Vám to něco?????"
    přímo pod touto větou
    "Repto-hostitelé jsou vedeni k tomu, aby rozsévali zmatek, nelad a falešné informace."

    haha.

    OdpovědětVymazat
  15. Zajimal by mě čtenářský názor na náboženství, třeba na budhismus a taoismus.

    Mě totiž přijde že vše co má "-ismus" na koncu stojí za ho*no.
    Budhismus je asi jako satanismus, aspoň jak v tibetu např. usekávaj ruce apodobně.
    Taoismus tam tuším něco jako konání v nekonání a to mi zase přinde, jako když např. někdo nasejří taoistu tak ten mu dle vyznání ani nemože dát "laťó přes čuňu".
    A to by mi asi vadilo ubrati si tuto možnost ač ji moc nepoužívám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Ol
      Všechna náboženství jsou udělána pro pokoru a čekat na nebe? Blbost! Už tady by jsme se dávno měli dobře. Však o náboženstvích zrovna v úvodu mluví Zanzobin , jak jsem dal odkaz a navíc, že se Dalajláma(Dal aj lamu - na sežrání?) paktoval s Havlem a za nácků byli i u nich samo o sobě hovoří.

      Vymazat
    2. Blbost přesně tak, Zaznobin má 1hod - mrknu později.
      Mě tenkrát na ZŠ vyhodili už z Pionýra prej jsem rozvracel morálku a prej že živel, soudružka mi to napsala do notýsku a už se to se mnou táhlo.

      Ty náboženství maj odvést pozornost, zmasírovat lidi a možná i čerpat jejich energii. Jsou záměrně políčený a lidi to neradi slyší když někdo má jinej názor. (no CO S NÍM? on se uplně vymyká! toto mě provází životem..)
      Tuhle se do mě pustila nějaká paní pod videem Chobota když jsem psal ve smyslu:
      "Křesťanství lže, krade a je to tam samej pedofil, tam radši nelézt!"

      https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0tSytaRDtp0#t=0

      Víte ten Chobot mi nikdy moc nevoněl, neposlouchal jsem ho ale zde to řekl dobře tak proč se nepřidat názorem.

      celá výměna z youtube:
      obycejni lide
      +Jan Pěčonka
      Křesťanství lže, krade a je to tam samej pedofil, tam radši nelézt! "NĚKDO" totiž pod rouškou křesťanství nám tu zničil NAŠE Slavienské državy, které byly funkční mnoho tisíc let a důkazy na to vše již jsou k nalezení. Právo bránit svou Vlast má každý náROD, a někde jsem četl že lidé s tmavší barvou kůže žili původně blíže rovníku ono to i dává smysl, a místo toho si tu např. už leta hřejem hada na prsou a živíme je ze svých daní, to je podle Vás v pořádku? Ne není a protestuju proti tomu a veřejně. Jeden humanista tu nedávno byl prezidentem čr, říkaj mu "humanitární bombarďák" a ty jeho kecy jsem nikdy moc nemusel. Vaše slova "Západní kultura je prozatím maximum, co se lidskému duchu podařilo" jsou nesmyslná a vlastně i lživá, je vidět že asi neznáte své kořeny anebo jste se jich zámerně zřekl to je už Vaše věc. Současná "západní kultura" je hnus na entou a je mi i stydno že v tomto bordelu zde musím žít a je jen málo možností jak s tím pohnout, lidé a národy byly velmi důmyslně rozděleny tak aby si nerozumněly navzájem. Co byste třeba řekli např. na telepatii která je dnes už plně funkční i na dálku (jojo máme Den Svaroga), nebo odečítání myšlenek - či dorozumívání se vzájemně formou myšlenek (toznamená prolomení uměle vytvořené bariéry cizích jazyků mezi lidmi)? Věci se dějí a možná že je na první pohled není vidět. Asi by bylo vhodné napsat názor na ŘEŠENÍ toho marasmu v kterým teď žijeme. Navrhuju pryč z EU, pryč z NATO, uzavřít dohodu o obranné a obchodní spolupráci s RUSKOU FEDERACÍ, odstranit ty lány solárních panelů a začít hospodařit jako člověk-země nás uživí všechny, vyhnat vlastizrádce sobotěnky a strapnický atd, vyhnat cikorky, spojit se zpátky s bratrama Slovákama a vůbec spojit všechny Slavienké národy ve VŠESLOVANSKOU UNII. 4444

      Michaela Auerová
      +obycejni lide
      "Obyčejní lidé " neschovávejte se v anonymitě většiny a neotírejte se o křesťanství, které evidentně neznáte, ale tupíte. Jste hloupě a sebevražedně jeho nepřítelem, ač z něj vyrůstáte a žijete. Více sebereflexe a raději shut up!

      obycejni lide
      +Michaela Auerová
      Au au, v kostele to máte paní emeričanko hnedka sednout, hnedka kleknout, sedni klekni (hihi nač to ponižování ptám se ovcí) a občas bečet bééé bééé a víc prej už nééé ?
      A to záměrný překroucení dějin a dějiných významů na entou, račte si to dohledat madam. A prej že podle nich jen jeden Bůh, hihi no a hádejte komu předáváte Vaši ctěnou energii modlením?

      Tvrdím že pod rouškou křesťantsví se tu děly pěkný hnusy jen co je pravda, co třeba násilný pokřesťančování našich Slavienských držav Vám nic neříká ? A tyhleti přišelci Cyril s Metodějem co nám mmj. na zakázku vykradli naši Staroslověnskou Bukvici, tedy poškrtali pár bukvic (např. že "mnohorozměrnost" zde není třeba hihi) to je Vám asi jedno ale mě ne.

      Vymazat
    3. to Ol
      Přesně a paní by měla dostat pantokem do gebule a že jich je. Nás zachrání jen ten, ke komu patříme a má pořádný "šavle". Západ nás vždy zradil, protože nás považuje za méněcenné, ale opak je pravdou a lidstvo sjednotí a přispěje k její evoluci jen Slované, jinak se vše vyvraždí.

      Vymazat
  16. pripajam sa dnes aj ja :D Dakujem Iv za vsetko co robis a siris!
    len pre dodatocne info "Lunarny novy rok" je az 8.2.2016 :D ja budem oslavovat aj vtedy! pridajte sa! :D
    kaslite na reptosov - ano su, preto sirme POKOJ a bude POKOJ ! ake jednoduche! HOWK, Lukas z lesa :D
    https://www.youtube.com/watch?v=MRl3qyjfSYY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ha,ha, na to nezapomenu, protože 7.2. mám myslím narozeniny, pokud si ještě pamatuji. :) Tak to celý život vlastně řádně oslavuju - den sem tam.

      Vymazat
  17. Takže jedna muzika kterou nazývají PAVÍ PŘEDTANČENÍ https://www.youtube.com/watch?v=PfqkA5qMi3I

    OdpovědětVymazat
  18. https://www.youtube.com/watch?v=NlprozGcs80

    OdpovědětVymazat
  19. https://sk.wikipedia.org/wiki/%C4%8C%C3%ADnsky_nov%C3%BD_rok
    lukas

    OdpovědětVymazat
  20. Za rytmu petard a ohňostrojů se ptám jak vnímáte to každoroční bláznění - o střílení těch raket a bumajzlí se mi jedná. Jako kdyby člověk nemohl bavit nějak normálně a inteligentně. Mě to prostě přijde divný, takový natroublý, a třeba se smějte. Petardy leta nekupuju, byť se v přibuzenstvu najdou co se chtějí předvést. Ty zvířata musijó mít řádný šoky, vždy si říkám aby to vydrželo.

    Historie je už tolikrát přepsaná že jeden neví čemu věřit. Letopočty taky nesedí, němci tuhle zjistili že v historii kdesi "chybí" snad 100 let :-)))
    Počítání je jiný Slovanský, jiný gregoriánský a kdovíjaký ještě.
    Co když se tu hromadně slaví velkej nesmysl?
    Přijde mi, že někdo dal "povel" a všici slavte, něco jak ten Bohůš s tím pštrosem - "já mávnu, a ty půšťaj".

    Já krom Vánoc i teho Silvestra letos probojkotoval, tak je to.

    Drahá polovička mi sice pověděla že to byl její nejhorší Silvestr, takže staré egregory ještě asi drží. Tak uvidíme jak příští rok.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Púšťať verejne síru a hluk a strašiť tým zvieratá a malé deti a jak ak hovoríš - uctievať ktovieaké egregory...bee beeé..
      Neodsabotoval som to, na čo kaziť pekne chvíle s rodinou. Sú ale veci, na ktoré "som už veľký" - vlastne možno aj všetko, čo "je in a správne"..

      Vymazat
    2. to Ol
      Tady to bylo stejné a od vás se to také řinulo, ještě že zvířátka nemaj mladý, teď bych nechtěl být v lese, asi by mně porazili i ti divočáci a že museli být pořádně z divočelí. Je to jak jste řekl, JÁ NA TO MÁM a obchodníci si taky mažou kapsy. Je to jen o tom, ukázat se před sousedem a nebo slaví příchod "Slimoušů". Taky se aspoň lid obecný může věnovat kravinám, bum bum a pozornost směrovat pryč od důležitých věcí. Dej lidu chleba a hry a můžeš manipulovat.
      No, konec roku je spíše o bilancování v soukromí a třeba u lahvinky vína a sem tam si něco popovídat a vyzdvihnout to lepší, teď jsem taky něco říkal o umečený a nespokojený "koze", kdyby jste ji dával každou chvíli čerstvej jetel, bude furt mečet, ale to není nadávání, jen přátelské humorné, vždy je třeba si vzít to lepší, co se podařilo a tom je ten pravý život.

      Vymazat
    3. No a když se podívám teď na geomagnetické pole Země, tak to je nářez, myslím že bude u lapiduchů dnes narváno a ženský budou nervní, tak a mám to.
      to Robo - kdyby měli jít do války, tak nebudou stačit pemprsky, ale to se hujerům v relativním klidu dobře machruje.

      Vymazat
    4. to Iv
      Nj zas ten byznys, kdesi psali že ten kapitalismus má šanci zde všecko zkur*it a taky žejo. Budhissmus, kapitalismus, tohle tema tu už dnes bylo, ten Ismus.

      Joo a divočáci, jakmile na Vás poběží, prej se možete bránit. Teď v prosincu prej schválili celoroční odstřel divočáků, selat, no hnus.
      Zajimavá diskuze tam je.
      http://www.zvedavec.org/vezkratce/11965/

      Nojo vždyť se to zase přežene. Zas blbina, co jinýho. Každej si na to mosí přijít sám. Akorát děcka se pak víc budí v noci, lepší když je v hlavě klid. Mě třeba uvádí v údiv dcerka co na 1roce chodí (na moj svátek začala, ještě před 1r.), mluví a sama vyleze do dětské židličky a i sleze.

      Vymazat
    5. Tady ty největší blbci, co jim padá barák na hlavu, takzvaní "kočkopsi" měli paráááádní ohňostroj.No a náš Dax- to je ten na obrázku tady- leží na gauči,pánč by buď vyvalil dveře nebo okno, ten druhej chudák Doník to musel vydržet venku.
      No když už jsme u těch zvířat, tak ta koza se chce projít na procházku a sama si vybírat, co bude papkat a ne nějakej, že jí flákne jetel a žer a mlč.To přeci říkám FURT, ale pán si myslí, že je odborník,hihi.
      No a jako že jsem si nikdá nedala žádný předsevzetí, tak teď jo.Koukala jsem u toho Daxovi do očí a říkám :Už mne nikdo nepřemluví, abych dělala to, co nechci.Myslel si totiž, že mně ještě přemluví, abych ho ládovala cukrovím.

      Vymazat
    6. to Ol
      To je dobře, že dcerka je aktivní, jen snad dávat pozor v pozdějším věku, aby nepřerostla přes hlavu a pak nootebock dávat jen po zdravotních dávkách, mohla by pak při zákazu říct tatínkovi "naser si" i toho jsem byl svědkem.

      Vymazat
    7. Jo geomag.pole jede, sleduju už od večera, ti s budíkama v hrudi musijo ihned přestat piť!
      Robo jak to vydržíme, do čeho jsem se to uvrtal. Celé rok nepit a v chlívku jede cca 300l modrýho mače, však jste včera zkošeli.
      Nepit má svoje výhody vždyť vím, zas mi přibude víc energie a budu si muset já lenoch sehnat další činnost. Takhle jsem si z lenosti:-) dal semtam pivo bo frťana.

      Vymazat
    8. to Iv
      Dřív jsem si řikal po jejim narození nj zbroják nutnost. A jak to tak sleduju asi opak pravdou. Hlas má jak zvon a srovná i st. bráchu když na to přijde, a jak fikaně!
      Říct može. Akce reakce.
      Třeba bude PC nástěnka s jeho provozní dobou, ted neřeším, noťas ani nemáme, ani wifi, mobil doma vypínám.
      Stejně někdy nechápu při pohledu na dnešní "mlaďase" jak jsme jen mohli tehdá přežít to dětství, když jsme neměli mobily a tydlety blbiny?
      A věčně venku, v lese, jakmile som dorazil domů taška letěla do kouta a hurá ven. Vzduch se ještě dal dejchat. A fotbálek za panelákem na trávníku, i některé paní na nás hulákaly že tu trávu prý pošlapeme ať táhneme!

      Vymazat
    9. To ter Fry
      Předsevzetí jsou k ničemu, jsou to strnulý mantinely, nehodící se pro běžný život, který se mění někdy jak počasí, vždy záleží jen na srdci co cítí. Předsevzetí nesmí být umíněnost a vždy je lepší uvažovat o věcech srdcem a ten kdo hovoří, že se nenechá již přemlouvat, je opravdu jen jeho věc, ale vždy srdcem. Ono něco tvrdit a pak se chovat jinak je taky divný.

      Vymazat
    10. Vidíte Iv a mně to vylítlo z huby ani nevím jak.Asi na tom něco bude, potýkám se s tím celý život a vždy jen doplácím.Můj táta tomu říká,že jsem měkosrdcatá.

      Vymazat
    11. to TerFry
      Daxík trhač na pohled už si to živě představuju, babička s dědem mají zas josefčíka hnědého a dědoj semtam bere roha, tam je docela pán domu, na babičku dělá vždy dlohej nos. Přijde si domů až za čas. Zajimavý je že jsem ho tuhle potkal na ulic a v klidu mu povídám co že tam dělá,proč vlastně zdrhá a dokonce přišel i ke mně a nechal se odvest bez voditka domu a šel i dovnitř. Oba pak civěli že je to prvně, že jim prý vždy zdrhne. Jen porozumnění nic víc.
      1x kočkopsy též máme zde na ulic, stahují se tam individúa, snad denně kalí krabicový víno fujtajbl.

      Vejš bylo psaný o BABIČKÁCH a zde na vsi máme takové, podobné třeba jako byla ta moja, furt akční jééj to by sme se teď s ňou nasmáli a jak hrála žolíky pane a ty hlášky u teho. Aj malýho "prcka" ráno dala, teda jen když bylo třeba kvuli tlaku. Tu si nosím "s sebou", stále, vždy.
      Co vyroste z dnešních mladéch holek, netuším, i proto si uvědomuju ty naše 2 poklady co teprv rostou doma, a to jsem ještě nepřišel s tou novinou.

      Vymazat
    12. to Ter Fry
      Kdyby ten pejsek Daxík uměl mluvit, jistě by Vám něco řekl. Zvířátko vždy vycítí, kdo jaký je a jestli chce a nebo bude ubližovat a možná by i plakal nad Vaším úsudkem a žena pokud není citlivá, tak od ní raději pryč, protože citlivost je dar u ženy, oproti mužskýmu, který je spíš vždy voják a uvažuje jinak. To je právě to co příroda zařídila, aby se to vyrovnávalo, jak se jeden cítí ponížen nebo nějak tak, tak je to na prd, u ženy chlap čeká víc tolerance, protože chlap od přírody je víc balvan.

      Vymazat
    13. to Ol
      To tady je taky taková babička, je jí 99 let a safra akční a o životě ví moc. Ráno si dá štamprdlu, po obědě taky a pak si jde lehnout. A zahrada, to je její a vzpomíná na svýho manžela, nadává jak starý kredenc na něj, ale nakonec stejně řekne, byly s ním krásný chvíle a děkuju Bohu za ně, ona je hodně modlící. Ale zkušená životem.

      Vymazat
    14. Ol, ta novinka je, že bude další holčička?
      Iv, necitlivý ženský,to je fakt, radši zdrhnout a za žádných okolností nelitovat s tím souhlasím.

      Vymazat
    15. to Iv
      k Vaší větě "... u ženy chlap čeká víc tolerance, protože chlap od přírody je víc balvan"
      ta tolerance tam je velmi důležitá, kolikrát si myslím jaké že sem borec v jistý situaci a když na to přinde už se vrtím že to např nemuhu vzít zpět a klopím hlavu, to se mi líbí na ženskejch že umí hledět víc dopředu.

      Ale když jsem žil chvilu sám (na zkoušku), vystačil jsem si parádně akorát mi to přišlo smutný ten život.
      Jako v tej písničce tuším Pyšná princezna (16min23sec)
      ..kdoo má milou doma, ....
      ...ani neví co má, ani neví co má.

      Vymazat
    16. to Ter Fry
      Doufám, že ta necitlivost se Vás netýká, jak Vás znám a díváte se na věci s nadhledem.
      to Ol
      Pokud čekáte další děvčátko, tak gratuluji.

      Vymazat
    17. Ol, ještě nic nepotvrdil, nedělejme fámu.
      Rozhodla jsem se, že se stanu balvanem, to mně přijde jako dobrej pokus.

      Vymazat
    18. Jsem jen pogratuloval slušně a pokud nic, tak jsem napsal "POKUD" jinak to vyšumí.
      Ter Fry - tedy chlap v sukni - to se k Vám nehodí, ale proti gustu, žádný dišputát.

      Vymazat
    19. to Iv TerFry
      Když jsem před tejdnem bral ten test v lekárně, dali mi vybrat. Nejprv růžovou krabičku a pak po chvili vytáhla modrou že prej obsah stejnej. Po chvilce vybral jsem modrou, platím, a děvčata si něco šuškala ve smyslu "chlapi asi beztak chcou spíš kluky než holky" a v stejným momentě mi přišlo že holka.
      Tož nevím. Nemožu toto určovat a pouze si přát,ale co je mé přání oproti "vyššímu" rozhodnutí.
      Pak mi tu píšete oba že holka, tak to už je potřetí co slyším o holce a doma by si ji taky přála, synek též mluví o holce tak je to asi jasný.
      Vnímám ten velikej rozdíl v povaze, citlivosti syn/dcera. A nikdy jsem do teho nechtěl kecat vždyť ani nemožu, jsou duležitější věci, spíš přijmu co je a su rád.
      Ono aby na roce dcerka "mluvila" v celých větách to je teda mazec, ani ve snu by mě nenapadlo. No např. očkovaný děcka to maj asi v životě jinak, je mi to vždy trochu líto když to vidím třeba ten potenciál který je v očích vždy vidět, ale je to asi přibržděný ten vývoj... V očích je vidět vše.
      Děkuju oběma.

      Vymazat
    20. to Ol
      Moc dobrý pohled na život Vaší větou: spíš přijmu co je a su rád. Kdyby se tím řídilo hodně lidí, bylo by i méně rádoby nešťastných Duší, protože Síla tvoří a vede nás a i to dítě je dar, někdo ani nemůže toto v životě mít, ještě jednou - gratulace tatínku.

      Vymazat
    21. to Iv
      Děkuju.
      Stvoření, Dítě celkově je (pro mne) největší Dar, když si představím kolik ženskejch chtělo a vždy jsem jim utekl, to bylo moc brzy.
      Mít synka i dcerku to je vůbec vyšší záležitost vždyť jsou každej uplně jinej i jiný základ a žádá to víc znalostí.
      Štětinin zde tuším poblíž není, tak aspoň domácí škola třeba tak bude veselejší, to bude taky něco na mou trpělivost jojo :-) Pořád přemejšlím jak to celý (škola doma) řešit v dnešních poměrech a ono se to často řeší jakoby "samo", přesně ve chvíli kdy je třeba nějak rozhodnout. Musím řešit víc věcí naráz, např. divnej systém školství, pak obědy (z čeho tam vaří?) svačiny, možnost kupovat Otraviny z školních automatů, wifi na školách, mobily, je toho mnoho a domácí škola to je schopná podchytit, jinou cestu neznám.

      Vymazat
    22. Ol, taky mám z Tvojí rodinky velkou radost.
      Jen by mne tedy vážně moc zajímalo, jak jste to dokázali, že jste neočkovali?Mně se podařilo jen pár injekcí odvrátit, ale to už je 20 let dozadu.Jinak vyhrožování vším možným u toho bylo.

      Vymazat
    23. Terka, ono stačí to razitko do očkovacieho preukazu.
      Ibaže nájsť lekára so svedomím...je veľmi ťažká úloha..

      Vymazat
    24. Robo, ne že bych to chtěla srovnávat, děti a zvířátka, ale dalo mně i práci sehnat zvěrolékaře, který místo oblíbeného kastrování(samozřejmě za vším hledej penízky), prodal prášek za 20, aby kočka furt nenosila koťata, nojo.
      Jinak Tvojí rodince přeji ať jste šťastní a spokojení a Síla je s vámi na každém kroku a ochraňuje :).

      Vymazat
    25. Však prúd sa už valí, Terka..a nedá sa zastaviť! :-)
      Ďakujeme za prianie a nápodobne. Ešte sa dožijeme obnovenia slávy našich Predkov a tým aj plného návratu našej zodpovednosti..

      Vymazat
    26. to TerFry
      Kéž bych mohl v tomto nějako více pomoci lidem, dostal jsem přímý zákaz a nemožu to brát na lehkou váhu. Ten doktor je vlastně "obyčejný borec" co má rád modrá nebesa a má přitom takové znalosti že až jednomu huba padá a svět je .... v jistým směru malý.
      Velmi zajimavě jsme se potkali, poté co jsem prošel trnitou cestu.
      Vím také že kdo ho má najít, NAJDE ho a včas.
      Děkuju Sílo.

      Vymazat
    27. to TerFry
      Dlouho jsem přemejšlel co napsat na ten dotaz ohledně neočko.
      Mě se tato možnost vlastně otevřela sama asi i mou pílí v tomto směru, co by člověk neudělal pro svůj rod vždyť je to samozřejmost, a Rod se pak "jednou" vždy bude ptát co že jsme to udělali, odpověď má být jasná a přesná...
      A když si uvědomím po těch stech tisících hodinách ponořenejch do studování vyčůranosti očkování a toho ZLA v tom zastrčenýho, srdce mi docela skáče a v tomto směru žádám vždy jediné a to je rovněž mé jasné přání:

      SÍLO ZNIČ VŠECHNO TEMNÉ ZDE NA ZEMI
      SÍLO ZNIČ VŠECHNY NÁSTROJE SATANA ZDE NA ZEMI
      Děkuju.

      Vymazat
    28. Ol, však to je moc dobře, že jste uchránil děti.Jsem za to velice šťastná, že se to takto povedlo.
      Většinou, když člověk chce nadměrně moc pomáhat svojemu okolí, tak za to bude po zásluze potrestán,hihi.

      Vymazat
    29. to TerFry
      To byla samozřejmost a přeju si ať to ode dneška takto dělá každý člověk, každý má svou hlavu a ne tu doktorovu.
      A to vlastně ne já, to Síle za to Děkuju.
      Přemejšlím co nám tedy přijde za "odměnu" za to neočko, třeba dětská nespoutanost?
      Docela zajimavý že mám v sobě taky spoustu emocí a jakejsi přírodní divokosti jak jsi Terezko tuhle někde psala, některý věci mě doslova nadzvednou ze židle a mým osobním úkolem je asi sám sebe chladit resp.přivést se do rovnovážného stavu jinak to pak odnáším sám, např nemoc. Emoce-nemoce.
      Jojo bejval jsem někdy po zásluze potrestán :)
      ----------
      Synek včera asi 2hod běhal po domečku a pak přijde a povídá: "Mankoooo já už nechcu u toho utíkání běhat".

      Dcerka nás večer všechny vehementně přesvědčovala, že kráva dělá "bíííí" a ne "bůůů". Listovala v zvířátkový knížce a dělali jsme zvuky zvířat. Všechny byly v pořádku ale kravička je bííí.

      Vymazat
    30. to Ol
      Důležité !!!
      Že projevujete emoce je správné a žádoucí, byl jste tak stvořen. Jen jste nevěděl do poslední doby, že máte děkovat Síle za emoce a ne sobě, radost si nechávejte v Duši pro sebe, zásluhy předejte Síle, to stejný i smutek si nechte, pokud Vás to baví, ale Síle poděkujte, že Vás k něčemu přivedla i třeba, že jste dostal tou latí i to Síla dovede. Jinak by jste jel v kolejích toho balvanu a cítění by se vzdalovalo.

      Vymazat
    31. Ol, to jsou nějaký chytrolíni malí, to jsem zvědavá, co se ještě všechno dozvíte.Ty musejí být nádherní.
      Neprojevené emoce to jsou pak nemoce.Naštěstí mám špalek a sekyru a tam se to může projevit,hihi.

      Vymazat
    32. to Ter Fry
      Neprojevené emoce to jsou pak nemoce.Naštěstí mám špalek a sekyru a tam se to může projevit - moc dobře napsáno! Jen u toho špalku klidně nadávejte i třeba nahlas ať Vás sousedi neslyší, ale na Sílu - Sílo, ty jsi mně tedy dala, možná i tou latí po .....ona to pochopí a nevytváříte tak pak nerovnováhu, Síla si to pak už vyřídí sama a po svém.

      Vymazat
    33. Tady v tom případě používám lamentace typu, já se na to vy...,kdo to má pořád snášet už toho mám dost, vidíš ten bordel tady všude.Sílo dělej s tím něco, ať se to pohne všechno k lepšímu.Dovedu klidně nadávat na celej svět,hihi.
      Ale nadávat Síle, jak ji tuhle Mailo nazval krásně Matka Síla,tak to mne nenapadlo.

      Vymazat
    34. to Iv
      Když na to přijde, umím se někdy pochválit i sám (např. práce a spíš z hecu). Emoce asi jdou brzdit ale ne uplně potlačit, pak vzniká uvnitř pnutí.
      A tuším že ani TerFry asi jentak nebude ten balvan (že by snad měla divadelní UM? :) a to balvaní hecování mi přijde úsměvný.

      Vymazat
    35. to Iv
      Zajimavý je že vnitřně nacítěno mi nikdy "sebepochvala" moc nešla (veřejně na dotaz) vyslovit. Tuhle mi reakce okolí i naznačila když jsem se na pohovoru měl zmínit o nečem co se mi v min.pracích nejvíce povedlo tak mě to někdy uvádí do rozpaků, a nakonec mi personalistka řekla "..že dobře když to z vás leze jak z chlupatý deky tak to nechme"

      Tuším že i projevený emoce mohou znamenat nemoce, např rozčílení.

      Vymazat
    36. to TerFry
      Dnes si synek vzal prázdný plast.boxík na nářadí a vložil 1ks dřívka z ledňáku. Došel s tím nákladem do kuchyně a říká "to je těžký jak sviňa".

      Vymazat
  21. Karle Schwarzenbergu, Vy nesmíte být prezidentem. Zesnul generál Beer, nositel Řádu Bílého lva, hrdina od Dukly a Sokolova. Letos mu Alexandrovci zahráli v domově seniorů

    Já to nečtu jen co vzkázal temu švarcnegroj, to mě těší a hřeje že nejsu sám.


    http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Karle-Schwarzenbergu-Vy-nesmite-byt-prezidentem-Zesnul-general-Beer-nositel-Radu-Bileho-lva-hrdina-od-Dukly-a-Sokolova-Letos-mu-Alexandrovci-zahrali-v-domove-senioru-415241

    OdpovědětVymazat
  22. Feministky z různých zemí

    http://s13.postimg.org/cl6uhdbuf/535231_570502179773046_5217796032125513350_n.jpg

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Ol
      Kurdistánky hezký, při pohledu emerických mám až strach, že co to je, asi ty balvany.

      Vymazat
    2. Vážení, budu už končit a děkuji všem za komentáře, mějte se fajn.

      Vymazat
  23. to Robo
    Aspoň vidíš že nás hezky sledují, sami to vždy přiznají.
    Hodně jsi se v poslední době rozjel, Robo :-)

    -------------------------
    Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: knihy SAV
    Ran | 05.10.2015

    Nevíš co jsem četl, nebo nečetl.
    Překlad do mnoha jazyků je právě v tomhle případě velká diskreditace a podpora davoelitarismu také.
    Hodně jsi se v poslední době rozjel, hlavně s kritikou admina. Dobrý troling. Stejná strategie jako ostatní.

    http://leva-net.webnode.cz/products/tzv-slovansko-arijske-vedy-z-pohledu-ksb-male-zamysleni/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No áno. A inde v diskusii som sa ich aj snažil presvedčiť, že admina si aj môžu sami vychovať. Akoby hrach na stenu hádzal.
      Sú spokojní, tak je to vlastne v poriadku.
      A občas tam už iba ako divák aj zavítam pre dobré odkazy.

      Pripájam sa aj toto cestou aj ja k blahoželaniu, Ondro!
      Je to radosť vidieť rozšírovanie našich rad.. :-)

      Vymazat
  24. Pratele,i ja se divam optimisticky vpred a proto jsem popral nasim predstavitelum mesta : Jaka nadhera pubertackejch delbuchu v malym mestecku v lesich,jaka ohleduplnost ke vsi ty zveri zabity sokem,nebo narazem do plotu lesni skolky v panice........jaka lidskost! A ted to prani: kez by kazdej takovej delbuch utrhl ruku tomu kdo ho do ni vezme,stejne jako kazda kapka roundupu zabila okamzite,misto pomalyho zabijeni nebo poskozovani plodu v matcine tele.Slava predstavitelum co nemaji koule se o ty veci postarat!Slava vsem v zajeti konzumu se zatemnenym mozkem! Prima jedovatej a hlucnej Novej rok preju.........proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím by jsem souhlasila do puntíku, co píšeš Proude.
      Jen co jsem vypozorovala, tak se začali zaměřovat na Novoroční ohňostroje, takže dnes nás čeká druhé bombardování o 18h.Kdyby začala najednou válka, tak si toho ani nikdo nevšimne a ještě se budou radovat, jak to pěkně hvídá a sviští.

      Vymazat
  25. Neviete prosim poradit nejaku knihu ci odkaz kde sa daju nastudovat symbly,tvary,farby a podobne?Myslim ich vyznam,pouzitie...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Mailo
      Tak toho máš moc,ale koukni na Net, napřed účinek barev a symboliku budeš mít v nějakém portálu o magii atd.

      Vymazat
    2. Mailí, nevím jestli jsi už studoval Feng Šuej.Tam je toho dost, řekla bych :).

      Vymazat
    3. Mailo, skús www.vedy.sk.
      Ich novšia verzia je www.tartaria.sk
      Anonym vyššie z nich citoval state.

      Vymazat
    4. Mailo..a ešte Staroslovienská Bukvica, ak chceš poznať pravý význam slov.
      To štúdium je ale možno aj na celý život..

      Vymazat
    5. Dakujem za rady,pohladam. Nemienim ich nejak moc pouzivat okrem feng šuej,ale vyznat sa v tom(vseobecne) by som rad.

      Vymazat
    6. Mailo, dík za inšpiráciu... :)

      KNIHY - SAUILO - http://asatru.sk/sauilo.html
      http://asatru.sk/runic-name/

      Čo o Vašom mene hovoria runy?
      http://asatru.sk/runic-name/

      https://pohanstvi.wordpress.com/vyklady-symbolu/
      https://pohanstvi.wordpress.com/2011/10/31/symboly-kultury-samarra/#comment-213

      https://kralsumavy.wordpress.com/2013/07/12/arijske-symboly/

      https://kralsumavy.files.wordpress.com/2011/10/klimka_czech_translation.pdf

      Leo

      Vymazat
  26. Nech Svetlo ožiari túto planétu raz a navždy! PF2016.

    Tonino.

    OdpovědětVymazat
  27. Krásný novoroční večer všem, s přáním splnění všech záměrů a k tomu náruč harmonie.
    oki

    P.S.
    Zprávy ze světa:
    Všemi oblíbená podívaná- bude des v 18:00, z hory Vítkova/Praha-Žižkov/- odpáleno 2 tuny pyrotechniky, a to za pouhých 10 minut 16 vteřin, a to za pouhou částku 1,2 mil.Kč /to uhradí magistrát!/.
    A tak jsem žádala - SÍLO.... a k tomu i majestátní sochu Jana Žižky, i jeho kůň má mocná kopyta....

    OdpovědětVymazat
  28. Hľadám neznámu z tejto rovnice: Dr. Neruda poznámil svetu, že najhlúpejšie bytosti vo vesmíre boli Atlanťania lebo sadli na lep Annuovi, ktorý holograficky naprojektoval rinkarnáciu, nebo, peklo, všetkých bohov (aj Vedy, Silu, atd), akášu, duše, vyššie ja, zvyšovanie úrovne poznania, anjelov, archanjelov, satanov, egregorov, matrice, zákony akcie a reakcie, svetlo, temno, prepojenosť vesmíru, paralelné svety, všetko je dobré, svetlo na konci tunela, atď. Dr. Neruda , ako všetci pred ním, nenapísal všetko a tak mi napadlo ako sa Atlanťania dostali do 3D pred tým ako sadli na lep Annuovi. Zástupcovia každej oblasti obhajujú svoje pravdy najrafinovanejšími metódami argumentácie. Problémom je, ako ináč, že každá oblasť iba čiastočne zapadá do inej.

    Neznámou je , ktorý známy koeficient je zbytočný. Neprovokujem, hľadám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ak vyjdem 100% iba z tohoto príspevku, tak odpoveď je....Dr. Neruda..

      Vymazat
    2. to Robo
      :-) čteš mi myšlenky

      Vymazat
    3. Zaviate doby sa prebúdzajú 2: Atlantída

      A ORORUN ROZPRÁVA: Bol som vládcom zeme. Ororun znamená pán zeme. Môj brat Orokun vládol moriam. Orokun znamená pán mora. ... My, bratia sme žili v zhode a prúdili cez nás mocné sily. Avšak ľud z nás spravil bohov a my sme to dovolili, lebo sme si mysleli, že to bude ľuďom na osoh a Najvyššiemu, ktorý sa nám zjavil, to nemôže uškodiť.

      Jemu síce ľudské vyvyšovanie neuškodili, nám však prinieslo skazu a záhubu!
      (strana 15)

      BOH SA NÁM ZJAVIL v čase, keď Erárijci ešte nebývali na zemi dlho. K jednému z nich, ktorý sa, podobne ako môj otec Har, volal najvyšším, pristúpila raz svetlá postava a poučila ho:
      Tam hore v najsvetlejších výšinách stojí kráľovský hrad, v ktorom žije Boh so svojimi dvoma synmi – Svetlým a Vážnym. Ten Vážny je určený za kráľa na zemi, ak raz budú ľudia takí, že si zaslúžia Božie kráľovstvo. Jeho meno je Imanuel; bude prebývať medzi ľuďmi a bude im vládnuť. Svetlý je pánom všetkých dokonalých duší, ktoré už odišli a nemusia sa viac vrátiť na zem.
      Oveľa neskôr sa potom aj Imanuel vráti do ríše svojho Otca. To je trojjediný Boh, ku ktorému sme sa modlili: Boh Otec a Boží Synovia.
      Keď sme o nich chceli hovoriť v rúnach, nakreslili sme tri vrchy takto:

      To malo znamenať, že sú povznesení ponad nás ako hory a že nás môžu ako tieto hory rozdrtiť, ale poskytujú nám aj nesmiernu ochranu. Keď sme sa k nim modlili alebo sme o nich chceli hovoriť, volali sme ich: ”Trojnásobný”.
      Vedeli sme, že Boh vysiela na zem poslov, ktorí jeho príkazy odovzdávajú bytostným. Niekedy hovorili aj s nami, no stále zriedkavejšie, čím viac sme sa stávali sebavedomejšími. (strana 23)

      Jedna kliatba, ktorá na vás spočíva, bola pre nás neznáma: nepoznali sme nijaké peniaze! (strana 29)

      AKO SOM UŽ POVEDAL, ženy sme si necenili príliš vysoko. Žili svojím vlastným životom, odtrhnutým od života muža, ktorý ich vyhľadal iba vtedy, keď potreboval ich služby.
      Že sme ženy tak podceňovali, pochádzalo asi hlavne z toho, že sme všetkým mäkkým, nežným pohŕdali a pre pocit, ktoré ženy vyjadrovali navonok, sme nemali nijaké porozumenie. ... Ale ženy sa starali o slabých a bezmocných s obzvláštnou láskou a tomu sme nerozumeli. (strana 31)

      V našich údoliach už nebolo ani obilia, ani trávy. Všetko na steblách zhnilo. Dobytok už nemal nijakú potravu a pošiel od slabosti. Čo sme mali jesť. Hladovali sme. V moriach umierali ryby a vtáky padali zo vzduchu mŕtve. Našim drakom tiež chýbala potrava, ako nám všetkým, ale oni si vedeli pomôcť. Unášali ľudí, najradšej ženy a deti. Ak sme im v tom chceli zabrániť, chrlili oheň, zapaľovali obydlia a útočníkov odrážali svojimi obrovskými mocnými chvostami. Myslím, že niektorí ľudia to robili ako draci a ukájali svoj hlad ako oni. (strana 48)

      Teraz sa strhli ešte aj búrky, nebo bolo tmavočierne, blesky šľahali všetkými smermi! Potom padal vo veľkých kusoch ľadovec a zraňoval ľudí i zvieratá.
      Táto hrôza trvala jeden deň a jednu noc, a potom sa Atlantída, ta pyšná, nádherná Atlantída potopila. (strana 49)

      Ja som bol jeden z posledných, ktorí zahynuli. Ako za trest za svoju zbabelosť, musel som sa dívať, ako zaniká celé moje okolie, neschopný pomôcť čo len jedinému človeku. Každý zahynul tam, kde stál, ani jedna rodina nebola pospolu. Každý mal len snahu zachrániť sám seba, každý si musel sám vytrpieť hroznú smrť. Nikto neostal ušetrený. Ani jediný obyvateľ Atlantídy nevyšiel živý z tejto hrôzy!

      ĽUDSTVO DNEŠKA! Počuj hlas jedného, ktorý nebol lepší ako ty.
      Ako sme zahynuli my, tak musíte zájsť aj vy v hrôze a strachu, ak ešte v poslednej hodine nebudete chcieť počúvať!
      Ako my, aj vy idete v ústrety zničeniu v spravodlivom súde!
      To k vám volá Ororun, posledný kráľ Atlantídy.
      (strana 50)

      Viac si prečítate v uvedenej knihe: http://www.pantarhei.sk/knihy/odborna-a-popularno-naucna-literatura/nabozenstvo/nabozenstvo-ostatne/zaviate-doby-sa-prebudzaju-ii.html

      Tonino.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.