čtvrtek 24. prosince 2015

Sváteční přání a analýza




Přeji našim čtenářům pěknou pohodu v těchto časech na konci roku 2015. Děkuji těm, kteří navštěvují tyto stránky a mohli si pro sebe vzít některé informace zde na stránkách, které jim v životě pomohly.
 
Panslovanské barvy, přijaté na slovanském sjezdu v Praze r. 1848 https://cs.wikipedia.org/wiki/Panslovansk%C3%A9_barvy

Období roku 2015 se vyznačovalo specifickým fenoménem, jež mainstrémová média záměrně, včetně politiků ženou do nebezpečných absurdit. Pracují na vytváření strachu, zmatku a antisociálních aspektech a to v převážné většině pro zablokování aktivity lidí. Ti, kdo neprokoukli tuto politiku, řízenou hlavně někým jiným, než našimi politiky jsou nyní ve stavu strachu, chaosu, zablokování. Zatím málo lidí si uvědomuje, že toto celé je záměr pro dosáhnutí ovládnutí planety systémem, který nemá nic společného s lidstvím. Ti, kteří jsou proti tomuto trendu aktivní, jsou nazýváni předem stanovenými jmény, jako komunisty, fašisty, rasisty, lůzou apod. Přitom tímto oni zakrývají své postavení ve své nahotě jako VLASTIZRÁDCI (úplně stejná lůza jako ekonomičtí migranti, kteří zradili svou zem pro svůj "žaludek")- pravá lůza našich národů, za naše národy položilo své životy mnoho našich předků. O hlavních představitelích křesťanské kultury, která je dnes ohrožena, raději nemluvím a svoje postavení již ztratili, díky vlně migrantů a jejich politice nicnedělání.

Jenže. Obraz skutečnosti podávaný našimi médii je velmi zkreslený a jak jsem nahoře psal, zavádějící pro zablokování mas lidí, kteří s tímto směrem nesouhlasí. Skutečnost  je, že se jim dnes již nedaří a jejich směr byl radikálně změněn. Státní západní elity, jež mají pod svou kontrolou sdělovací prostředky chtěli rozpoutat 3. sv. válku, aby oživily svou ekonomiku a mohli nastolit svůj řád NWO. Nic z toho se zatím nepodařilo a dnes již není tajemstvím, že klíčovým problémem pro USA bylo a je Rusko, včetně všech slovanských národů. Slované jsou totiž i nepokorní kvůli svým vyjímečným psychickým a rozumovým schopnostem, které vycházejí z mnohých pokolení svých předků a i genů, které se nedají nijak upravovat, ikdyž se o to snaží dnes například i vlnou falešných válečných migrantů. Putin zasadil tomuto směru státní elitě USA ránu v pravou chvíli. Díky jemu a dalším přidávajícím se státním útvarům jim byl zlomen vaz a dnes jsme svědky kopání chcípajícího koně. Díky sankcím proti RF a ostatním aspektům, jež měly okleštit všechny slovanské národy, dochází k revoltě a nesouhlasu s politikou vlastizrádců. Rovněž díky sankcím proti RF jim byla dodána energie  a to v takovém množství, že tento představitel Slovanství rozjel svou ekonomiku a techniku, hlavně ve vojenství natolik, že tyto skutečnosti posadily na „zadek“ celou tuto namyšlenou elitu a zabrzdilo je v dalších vojenských taženích. Ostatní slovanské národy, aspoň ti, kteří nepodléhají zavádějící mediální politice si uvědomují, že jejich spojením vytvoří hráz proti uskutečnění NWO a rovněž zachovají své národy. Bohužel, naši politici toto nechtějí vědět a napomáhají pokusu řízené genocidě svých národů. Nastalo období čištění, ve vojenství jasný příklad ze Sýrie a i ve světové politice, uplatňované RF. Nebýt tohoto, již by se svět zmítal dávno ve vojenském konfliktu a dnes by jsme nemohli být se svými v klidu. Dnes je potřeba ty, kteří zradili svůj národ potřeba pojmenovat pravým jménem a to vlastizrádci. Na těchto stránkách jsme uveřejnili anketu, v které jsme sondovali myšlení lidí, kteří si uvědomují, že spojením se silným sousedem se ubráníme řízené genocidě našeho národa.






Většina si zde uvědomuje naše postavení a ochranu našeho národa, vždyť víme z historické zkušenosti, že nás vždy západ nakonec zradil a nechal napospas např. Hitlerovi apod. Situace se začíná vyvíjet úplně jiným směrem, než si přejí západní státní elity a proto neklesejte na mysli, patříme k velkému národu, který nikdy nedopustí zotročení a ty, kteří posluhují západním elitám nazývejte pravým jménem – Vlastizrádci a ti se jednou budou opravdu zodpovídat ze svých činů.

21 komentářů:

  1. Pane Iv,
    v těchto svátečních dnech Vám přeji, aby nádherné proudění Lásky, zaplavilo Váš život, domov a Vaše blízké. V proudu té nádhery, plyne i poděkování za vše, co pro nás činíte.
    Připojuji i přání, aby vykročení, do nadcházejícího roku, bylo šťastné a mocná Síla, aby napomáhala -nejen-při otvírání perlivého moku.
    Všem náruč harmonie a krásy.
    oki

    OdpovědětVymazat
  2. Lv - Ďakujem za vašu prácu i vytrvalosť v tomto období a prajem pokojné sviatky na všetky statky i keď sa tu stále snažia robiť zmätky...
    :)
    A prosím silu o dodanie sily a ochrany tím ktorý bojujú proti tomu čo sa snažia vytvoriť z poza mláky.
    Ešte raz ďakujem.. ;) Šimoon Stri... :)

    OdpovědětVymazat
  3. to Iv
    Děkujeme autorovi blogu. Vaše články i rady nám mnohokrát pomohly v řešení různejch životních situací, když vzpomenu něco u nás vypadalo zprvu i dost divoce. Vřele doporučujeme dalším čtenářům.
    Ať Vás Síla stále ochraňuje a provází.

    OdpovědětVymazat
  4. https://www.youtube.com/watch?v=7fZsF0Nf390

    OdpovědětVymazat
  5. https://www.youtube.com/watch?v=Cby5qXCIcGQ

    OdpovědětVymazat
  6. O pár dní budeme zas o tok múdrejší.
    Možno už dosť na to, sa konečne spojiť.
    Keď nie v roku 2016, tak stavím 20 halierov, že ten ďalší už to iste bude viditeľné.
    Sláva Bohom i Predkom našim!

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý večer, nemám nějak ráda všechna ta Vánoční přání, vím, že by se to nyní hodilo. Musím, ale děkovat znovu a znovu Iv. Cítím, že zde, na tom blogu je něco víc, než informace, články, je zde domov a přátelství a to je vzácné a já si toho vážím. Ahoj všem přeje iva

    OdpovědětVymazat
  8. Tak a mám toho tu tak akurát dost. Už čtvrtej tejden jsme neviděli Slunko. Přes den zataženo jo ten hnus šedivej fuj sajrajt jeden, v noci roztaženo jen aby zas chvili mrzlo no co je to tu za cirkus jak se tu na Midgard "někdo" montuje do Přírody a počasí.
    Aby do těch všech Tvarů Šediváků Kostějů a Vlastizrádců HROM UHODIL A POŘÁDNĚ!

    SÍLO ZNIČ VŠECHNO TEMNÉ ZDE NA ZEMI
    SÍLO ZNIČ VŠECHNY NÁSTROJE SATANA ZDE NA ZEMI

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Náhodou" mně Síla strčila pod čumák tento článek http://www.prvopodstata.com/2015/12/26/problemy-jsou-iluze-vasi-mysli/.
      Pak jsem si přčetla Tvůj komentář(zcela sdílím Tvé pocity!!!!).Tak jsem se chtěla podívat, jaké že je kousek dál počasí a vykoukl na mne tento obrázek.Málem jsem se svalila ze židle, jakže je dole krásně asi.
      http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/kam/prohlizec.html?cam=dukovany
      Je třeba nastavit 25.12.2015 v 10:00, to je pohled, haha.

      SÍLO ZNIČ VŠECHNO TEMNÉ ZDE NA ZEMI.
      SÍLO ZNIČ VŠECHNY NÁSTROJE SATANA ZDE NA ZEMI.

      Vymazat
    2. Hle už to jede.
      A teď ať se k nám se STEJNÝM přáním přidá dalších 1000 takových jako my zde. Obr.:

      http://prntscr.com/9ix6sx

      SÍLO ZNIČ VŠECHNO TEMNÉ ZDE NA ZEMI.
      SÍLO ZNIČ VŠECHNY NÁSTROJE SATANA ZDE NA ZEMI.

      Vymazat
    3. to Terfry

      Jojo Eckhart, vystupoval prej i kdesi v ndr a tak si říkám ať zkusí říct tamnějším (normoš) lidem že ty migranti u nich v NDR jsou asi taky jen iluze to bude řevu.
      Máme tu kosek od nás tu emerickou kouli-radar a změny počasí vnímám onlajn "v přímém přenosu". Semtam např. cililink zazvoní v uchu a ejhle do pulhodiny je přízemní mlha jak vyšitá a to prve nebesa plná hvězd. Jo přesně taková mlha jak uvádíš na obr. Terezko nad dukovany, a v mý fantasii někdy pluju po vrchu tej mlhy loďkou jak po řece no nádhera. :-)
      Ale každá pohajda má svůj KONEC a proto dodám za celou svou rodinu naše společný přání ať do těch všech Tvarů Šediváků Kostějů a Vlastizrádců HROM UDEŘÍ!

      SÍLO ZNIČ VŠECHNO TEMNÉ ZDE NA ZEMI.
      SÍLO ZNIČ VŠECHNY NÁSTROJE SATANA ZDE NA ZEMI.

      Vymazat
    4. OL, funguje to - dnes už vidíme slniečko :-)
      Tak snáď aj Vy všetci :-)

      Vymazat
    5. Robo, u nás byl zas hnusnej šedivej sajrajt.
      Asi jsme nečetli dost pozorně toho Eckharta :-) anebo jsme tu "po škole" navíc.

      Ale svůj názor si ponechám i kdyby trakaře padaly.
      Kéž by se tak připojilo víc lidí svým přáním a třeba i zde to napsali (nebo jinam), to pak má grády.

      Však já vím že se dočkám. Jen nevím přesnej čas, ten mi ve snu nikdy nešel.

      Vymazat
    6. to OL
      Ve středu 30.12.2015 již na vás trochu zasvítí a průdušky si oddychnou.

      Vymazat
    7. to Iv
      Díky. Taky jsem tušil že přijde Slunko, vždyť prej "má mrznout".
      To se těším ať je pár dní -20° to virům jen prospěje.
      Dnes (v út) už zde krásně svítilo skoro 5ti tejdnech tej mlhy šedivky.
      Lidé si tu povídají prej nepamatují tak "nízkou" mlhu a ještě tak dlouho. Ani ocet moc nezabíral, neprorazil to(ale aspoň se dalo vyvětrat)
      Tušil jsem a brali jsme pak víc céčka (sypu ty kuličky z plast. tobolky do pusy a ten plast rovnou do koše), hodně citronu, Kopretinu Řimbabu lih. extrakt a já měl hned druhej den klid a ostatní za 2-3 dny, jen babi kašle už druhej tejden, no nedbá rady.

      Vymazat
  9. Obyčejní lidé - nezoufejte a přijeďte do Prahy. Slunce tady rozdává, co mu síly stačí.Odpoledne, na Štědrý den jsem šla přes Karlův most,náhle se pootočila a Slunce bylo již tak nízko, jako by vstupovalo do náruče.Bylo obrovské a zářilo,na Vltavě jedna převoznická lodička, právě v tom úhlu pohledu. Srdce nad tou krásou - jihlo. Ani jsem již nevnímala davy turistů a kejklíře.
    Přeji vám, aby ta sluneční nádhera byla ke spatření i u vás.
    oki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je moc dobře že Vám svítí. To bychom se tam však ujezdili. A ještě než náš taťka Perún dorazí ty Tvary zde na Zemi,
      vyřeším to zdá se koupí vysokozdvižného vozíku (lidově ještěrka) a budu imrvére vozit místní děcka do výšin.

      Vymazat
  10. Pane Miloši Zemane, DĚKUJU VÁM za celou naši rodinu ŽE JSTE.
    Máte naši plnou podporu.
    A jen do nich do všech ČR Vlastizrádců!
    ------------------------------------------
    Na článek (idnes) obv. jen mrknu, a v diskuzích jsou i perly.
    článek:

    Zemanův vzkaz o „invazi“ obletěl svět. ČR uprchlíky nechce, píšou média

    http://zpravy.idnes.cz/svetove-ohlasy-zemanova-poselstvi-dub-/zahranicni.aspx?c=A151227_134228_zahranicni_mlb

    ------------------------
    Cituju z diskuze:
    (p. Josef Peterka)

    Četl jsem důkladně komentáře Němců pod článkem o Zemanově řeči na focus.de. Je to až dojemné. Míra souhlasu ještě větší, než u nás. Jako kdyby žili v totalitě, a teď někdo řekl něco, za co se můžou schovat a bez obavy z trestu se vyjádřit. Cituji z komentářů: Kéž bychom měli v Německu takové politiky, Zeman má pravdu, Mluvíte mi ze srdce a na závěr: "alespoň bude kam emigrovat".

    Mezi oficiální německou propagandou a míněním obyčejných Němců je propastný rozdíl. Je to naše země, zatím.... jejich země už to není.

    -----------------
    (p.Georg Komberec)

    vynatky z fora na welt.de

    Danken wir den Herren für diese klaren und wahren Worte !
    Podekujme tomu panovi za tak jasna a pravdiva slova -

    Man kann die Tschechen nur um ihren so klar denkenden und sprechenden Präsidenten beneiden.
    Muzeme cechum, za jasne mysliciho a mluviciho presidenta, pouze zavidet.
    a drtiva vetsina z 218 komentaru pod clankem je podobna.

    OdpovědětVymazat
  11. PRO VŠECHNY KDO TO ČTE NAJDĚTE SVOBODNY VYSILAČ A TAM ROZHOVOR S JAROSLAVEM CHVATALEM UŽASNE PRAVDY O NAŠEM ČESKOSLOVENSKU JAK TO JE A JAK TO VŠE VZNIKLO SPOZDRAVEM ŠŤASTNE DNY BUDOUCI MILOSLAV MICHAL

    OdpovědětVymazat
  12. ZDE JE ODKAZ http://www.svobodny-vysilac.cz/wordpress/ MCHAL

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.