úterý 22. prosince 2015

Smrt se skrývá v železe



​​

      Lidské tělo se skládá až ze 70 % z vody. Je tedy zřejmé, že kvalita vody kterou pijeme a přijímáme z potravy, má významný, možná rozhodující vliv na naše zdraví.
Za normálních okolností se atom vodíku, který obíhá kolem molekuly vody, točí směrem na jih. Poté, co voda projde železným čerpadlem nebo železným potrubím se tato rotace (spin vody) vlivem magnetického pole vytvářeného železem změní na opačnou, která je vlastní např, hmyzu a kočkám.  V dnešní době je takto ovlivněna téměř veškerá lidmi používaná voda. Pro člověka je tato opačné nasměrování škodlivé, hlavně tím, že zablokuje sedmiletý přirozený proces obnovy buněk našeho těla. Buňky, které se v důsledku ovlivnění špatně naspinovanou vodou nemohou normálně obnovovat, pak způsobují rychlejší stárnutí organismu a vznik řady nemocí....l
      Opačné nasměrování rotace atomů vodíku způsobují také železné hrnce používané k vaření, 
železné (magnetické) lžíce a příbory, které lidé moderní doby běžně používají při stolování. Také železné nože změní spin krájené potravy. Obecně platí, že vše co přichází do kontaktu s potravinami by mělo být z nemagnetických materiálů. Tedy i mlýnky, struhadla, naběračky, atd.
         Víme, že naši vnímavější předkové používali k vaření měděné nebo hliněné hrnce a své pokrmy jedli buď dřevěnými nebo stříbrnými lžičkami .....
Proces znehodnocení naší potravy začíná už při obdělávání půdy. Kromě umělých hnojiv a chemických postřiků jsou rostliny nepříznivě ovlivňovány také používáním železného nářadí na obdělávání půdy. To naruší přirozené magnetické pole země, které je nezbytné pro normální růst a vývoj rostlin. Je pravděpodobné, že rostliny vyrostlé na půdě orané železnými pluhy a obdělávané železným, magnetickým nářadím mají narušený spin vody v nich obsažené....


V ČR byla zahájena výroba nejen bronzového zemědělského nářadí (zvyšuje výnosy o 1/3 a uzdravuje půdu/, ale i nemagnetických postříbřených lžiček, bronzových nožů a jsou připravovány i další výrobky prospěšné pro lidi i přírodu.

více na www.bronzovenaradi.albums.cz                              Slávek Popelka
Poznámka Iv:
Trochu bych poopravil reakci například v půdě. Pokud používáme kovové(železné) nářadí pro kultivaci zeminy, při práci s nimi dochází ke tření nářadí a půdy a tak se dostávají do země částečky železa, které způsobují vybíjení elektrostatického náboje ve svrchní půdě a tak je půda zbavena svého růstového potenciálu.  Jinak je to vlastně všeobecně zavádění molekulárních částic mědi do země i těla, je to proces růstu založený na nabíjení a následném vybíjení energií.
Článek týkající se této problematiky na našich stránkách zde:
http://energieupramene.blogspot.cz/2014/02/rady-zahradkarum-x-te.html


11 komentářů:

  1. Dobre tipy do záhradky sú aj v prácach Viktor Schaubergera. Taktiež zaujímavý je aj názor Paula Bragga ohľadom pitia čisto destilovanej vody. zo skúsenosti môžem odporučiť.

    Daniel

    OdpovědětVymazat
  2. cvičně jsem si zkusil pouhých jedenáct dní bez jídla..A zjistil,že se dá NEJÍST VUBEC...Mám tu zkušenost jako v kampeličce a v případě globální nouze budu jako voda z kytek...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky tak (zatím max 11-12 dní o Vodě), půsty jsou neodmyslitelnou součástí mýho života. A ty "věci" co člověk vidí (slyší, vnímá ....) cca po třetím dnu půstaření.
      Henry Monfort a další tisíce lidí jsou jen živým důkazem - jak píšete, v Brně tuhle povídal a zajímavě.

      Zde jsem tenkrát čerpal (Pavle M. díky)
      pust.cz

      Vymazat
  3. ještě osvěžení paměti http://ulozto.cz/live/xhbLizTk/jablonsky-ceske-hlasovani-vob

    OdpovědětVymazat
  4. jojo železný pluh jsem před lety zahodil i za cenu ručního rytí a v mědi mám už mnohé nářadí, a JAK je to poznat, potvrzuju. Vidět to je už po 2 sezonách (i tam kde se LETA oralo železem!) Často pak kvasím kopřivy-zálivka (ředit cca 1/8). Kolem kmenů stromů svážím posekanou trávu, prokládám slupkama z cibule, brambor, atd. a na to zase trávu a jak to žížalkám šmakuje. Na políčku je vyloženě hýčkám - vždyť mi to "rejou" a zadarmo (je třeba je stále krmit, takže zase posekanou trávu na povrch hlíny, ta zem tak nevysychá v tom vedru co zde v letě je). I krtka mám rád, má tu svoje trasy a toho lze využít. Sousedi to nějak nepobíraj a furt po něm jdou, šmejdi, stejnak jim zdrhne. Výnos po používání mědi stoupl cca o víc jak třetinu a ta chuť všech plodů. Stromy více rodí, např. hruška má už dosti děravé kmen a letos jsme rozdali tolik bedýnek a doteď jsme sušili kolik se urodilo. Je to naše radost.

    Pane Iv tuhle jste kdesi psal že "spinujete" ranní kafe, mohl byste přiblížit nějakou techniku? Dobrý kafe po ránu miluju to čerstvě ručně umletý, zrnka mam v mrazáku a nejlepší to tam uchovávat ve skle (broušenej dekl), když bylo dřív v plechovce cejtil jsem ten "plech" pak i v tom kafi fuj.
    Díky za článek a ať to roste!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Ol
      Jednoduché, stačí si všímat okolí jak to funguje. Například když vidíte v zimě lidičky jak jsou zmrzlí a ženou se pak ke stánku s nějakým teplým nápojem. Při vymrznutí vám ubývá životní energie a lidé aniž si to uvědomjí reflexně chytnou do obou dlaní horký kelímek(nesmí se ruce navzájem dotýkat) a tím spinují nápoj zbytkem své energie, aby jej dodali zpět dovnitř těla, protože ji vypotřebovali na vnější tepelnou pohodu. Stačí chvíli, ani ne minutu držet a nápoj má i lepší chuť.
      Tráva z pokosu sekačkou na záhony je mooc výborná věc a bude do budoucna moc potřebná. Neroste plevel, udržuje vlhko, hnojí a vytváří na povrchu i novou půdu díky mikroorganismům a kecy o myších, hryzcích jsou bezpředmětné. Např. Ter Fry toto rovněž provádí a jak jí sousedi závidějí úrodu i v tom suchu co bylo. Vše ověřeno praxí - klima se mění a my musíme též měnit technologie v souladu z Terrou.

      Vymazat
    2. Naučil mne to pan Iv a taky dohlíží na to, aby to tak bylo,haha.
      Sousedi mně nic nezáviděj, jen obdivně hledí.Stejně tím krmím i jejich děti, když je příležitost.
      Když zasadím rostlinky, tak je musím na noc zakrývat lahvema, aby to slimejši nesežrali všecko a po tom mulči se pěkně projít, tedy centimetr po centimetru uťapat, aby každá myš pochopila, že tam žádný koridory dělat nebude.Pan Iv tam pak na chvíli pustí krtonožkám elektriku a když zapomene, tak žárovka na podpěře svítí i déle a to pak sousedi čučej, proč si na zahradě svítíme, když je veku vidět,haha.

      Vymazat
  5. to Iv, Terfry
    Slimejšům zde chutná např slunečnice dovedou vylézt i na malý rostlinky a komplet sežrat a tak ji schválně seju na více místech po zahradě jako lákadlo a naoplátku jinde zas daj pokoj. Nekompromisně je zde hladíme motyčkou. Okurky a pařník to se ale musí hlídat furt.
    To jsem nezkoušel to krtčí "elektrobugy" nevím jak tu elektriku pustit do země aby si dule zatančili (předpokládám se jedná o jejich vypuzení) a taky aby to zbytečně "nežralo", v tom se moc nevyznám ale hodilo by se vyzkoušet.
    Krtka spíš toleruju těch pár cibulí co občas vyreje mi zas tak nevadí, horší tenkrát byli hryzci když soused vedle přijel s novou velikou benzin. sekačkou ona dost hučí tak je tuhle vyplašil až k nám. Musel jsem též pořídit silnější stroj a násleně vždy při sekání jsem ji nechal chvilu vrčet přímo nad dírou a hned odtáhli.
    Díky za spinovací tip jak je to jednoduché,že mě to nenapadlo dřív.

    Vždy po 2 letech dovezu koňskej hnůj a poházím, ale tuším že Schauberger o ničem takovým nikde moc nepsal a že si vystačil třeba s tím dřevěným vědrem co v něm vodu míchal doleva, doprava dřevěnou lžící a békal do vody (CO2 ?) a házel přitom hrstky hlíny to bych taky rád zkusil, pak nechat kvasit a podpořit pak touto zálivkou tu ochrannou vrstvu nad povrchem zeminy.
    Zkušeli jste?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ol,
      tu el. pouštíme krtonožkám, možná si je ani u vás nepotkal.Krtka tedy neřeším nějak vůbec o to se stará náš Doník a to je pak na zahradě tankodrom, prostě příroda jak má být.
      Co se týče toho hnojení, tak používáme slepičáky, to je perfekt.No všelijaké ty doporučení, věřím, že jsou užitečný, ale jsem jakosi líná či co, ale jak se dělá něco podle návodu, hned mně to znechucuje.Hlavně aby to bylo co nejjednodušší pro mne.Maximálně tak plivnout do vody co se s ní hnojí nebo zalívá, abych tam nechala otisk toho, co moje tělo žádá a pak jedu pokud to jde podle lunárního kalendáře.

      Vymazat
  6. to Iv
    Tak smrt železem říkáte, pravda. Na polích pluhy, zahradách rýče. V domácnosti hrnce, cedník, struhadlo, šufánek, lžíce vidličky.
    Dnešní člověk místo aby jedl jablka hrušky (plody) tak používá železo, vaří (tzn. ztráty vitální energie rostlin), nabírá jídlo železnou lžící. Člověk je 80% voda a tu uvěznil do kovových trubek, pak ji pije a někdy taky převáří. K tomu éčka, limonády, pesticidy, gmo atd. Maso a energie smrti ze zabitých zvířat.
    Je zřejmý že Tvary zde dlouho kuly pikle a jejich plán degradace člověka naběhl až do příliš velkých podrobností, postupně a potichounku.
    Je mou povinností opakovat již mnohokrát řečené a trvat stále na svém

    SÍLO ZNIČ VŠECHNO TEMNÉ ZDE NA ZEMI
    SÍLO ZNIČ VŠECHNY NÁSTROJE SATANA ZDE NA ZEMI

    Když jsme se tenkrát poznali, ještě před příchodem dětí jsme často slýchávali večer doma "zvonit telefon". (Matrix)
    Je třeba vzít to sluchátko, jojo.
    Později, až po čase už slyšíme Zvony. Ten krásný zvuk, nádhera. A ten pocit při tom poslechu.
    Ale nepředbíhejme.

    Člověk je multidimenzionální bytost, část z nás (vědomí) je zde v této "realitě" a část nás je zase jinde. Představte si že řekněme v jedné z těch "jiných realit" se odehrávají jakési SCHŮZE různejch Bytostí ohledně vývoje lidstva mmj. zde na Zemi.
    A často mám z toho pak po probuzení pocit že TVARY co zde na Zemi ten humus provedli se TAM snaží ospravedlňovat své hnusné jednání např tím, ....že je lidem prý zde vlastně vše ukázané a že je prej lidí hloupost že to nevědí. (hnus, nesouhlasím s tímto) Např zde zaběhlé požírání masa. Tuším v Indii je prý kráva posvátná. Jinde je prasátko nečisté. Jinde zas nesmějí jíst toho onoho opeřence (dle vyznání).To jsou tedy argumenty jak noha! Člověk nemá zasahovat do vývoje tj omezovat jiné druhy takže tato obhajoba je blbost ale pěkně vyčůrané žejo.
    Někdo by řekl třeba to byl všechno "jen sen",

    SÍLO ZNIČ VŠECHNO TEMNÉ ZDE NA ZEMI
    SÍLO ZNIČ VŠECHNY NÁSTROJE SATANA ZDE NA ZEMI.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Ol
      V této realitě je potřeba vždy najít ten svůj osobní přístup, založený na svém dosaženém a vyvíjejícím se osobním poznání a současně vyspělosti své Duše. Vše brát pokud to jde s rovnováhou, nic se nemá přehánět, ale to rozumný poznávající člověk už sám vycítí, co mu ladí s Duší a co ne. Někdy říkám, že jsme jak obecní zajíci, na který pořádají hon.
      SÍLO ZNIČ VŠECHNO TEMNÉ ZDE NA ZEMI
      SÍLO ZNIČ VŠECHNY NÁSTROJE SATANA ZDE NA ZEM

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.