úterý 29. prosince 2015

O dvojplamenech


Ter Fry mně upozornila na velmi zajímavý článek, který mnohé z vás bude na těchto stránkách zajímat a proto jej zde velmi rád uveřejňuji, jelikož těchto informací o této problematice je zatím velmi málo.




O dvojplamenech

Na rovinu je třeba říci, že dvojplameny jsou jen limitovaná edice, což znamená, že ne každý má svůj dvojplamen. Mnoho lidí si myslí, že potkali svůj dvojplamen, ale ve skutečnosti je to jen jiný typ spojení mezi dušemi, není o nic méně důležitý, jen to není vaše dvojče.

Dokonce ne každý duchovně probuzený člověk zažil dvojplamenné spojení. Takže i mezi ezoteriky je mnoho skeptiků, kteří o dvojplamenech pochybují. Není proto divu, že ti, kdo toto spojení zažili se cítí se svými problémy osamocení, zmatení a poněkud mimo a je pro ně těžké najít ty správné informace.

Spojení dvojplamenů je velmi osobité a není to totéž co spřízněné duše nebo duše ze stejné skupiny duší.

Jak poznáte, že jste potkali svůj dvojplamen?


Asi nejlepším znakem je toto: Pokud si přejete, aby někdo byl vaším dvojplamenem, pak jím on/ona velmi pravděpodobně není. A pokud si přejete, abyste tu osobu raději vůbec nikdy nepotkali…pak jím on /ona nejspíš je ;-)

Já jsem si to prožila na vlastní kůži. A upřímně…nikdy bych si dobrovolně nevybrala být někomu dvojplamenem. Rozhodně bych spala lépe.

Povaha spojení dvojplamenů není vůbec romantická, je plná bolesti, zápasu a velkého seberozvoje. A jak již bylo řečeno, není mnoho praktických rad, které by mohly vysvětlit, o co tu vlastně jde a jak projít celým tím procesem.

Zajímavé je, že dvojplameny sdílejí velmi podobné zájmy a pociťují bližší energetické vazby k ostatním dvojplamenům než k dalším skupinám duší. Dvojplameny, kteří mi napsali, říkali, že cítí, jako by mě znali už odněkud dávno předtím, slýchali mé jméno ve snech nebo v meditacích. A já osobně cítím zvláštní spojení s těmito lidmi, kteří jsou opravdovými dvojplameny.

Mnoho lidí říká, že na dvojplameny nevěří. To nechme na jejich vlastním uvážení. Dvojplameny jsou prostě jen pro “vyvolené” a je pochopitelné, že nikdy neporozumíte o čem toto duševní spojení je, nebudete-li toho součástí.

Teď trochu s humorem: jak by asi zněl popis dvojplamenného spojení na nějakém blogu o běžných vztazích? Asi jako: “Nezdravé citové pouto k jedinci, který je citově nedostupný,  z čehož pramení velké drama.” A nebylo by to daleko od pravdy, že?

Ale v případě dvojplamenů  je tu ještě něco navíc.

Ano, dvojplameny mají úžasný začátek, když se potkají a vzedme se kolem nich vlna nadpřirozených náhod, které je skrz naskrz propojí v toto jedinečné duševní spojení. Ale pak nastoupí časy bolesti a zmatku a vy se musíte s většinou toho všeho poprat sami, protože váš dvojplamen bude na odchodu. A vy začnete hledat tajemná vysvětlení, která jsou skryta za vším, co váš citově netečný protějšek dělá, a budete dumat nad tím, jestli jste to jen vy, kdo si to celé namlouvá. Vsadím se, že tento popis mnohem lépe vystihuje to, co se svým dvojplamenem prožíváte, než nadějně se usmívající andělíček z přeslazených obrázků o “posvátných dvojplamenech”.

Na dvojplamenech je něco, co nelze snadno převést do srozumitelných slov. Málokdo se o to vůbec snaží. Ale pokusím se:

Duše je amorfní entita tvořená energií, jejíž část zasahuje i do hmotného světa skrze inkarnační úkoly a druhá část zůstává neinkarnovaná – a té se říká Vyšší Já.

Vyšší Já je jako banka vědomostí duše a je inteligencí, která naviguje svou inkarnovanou část z vyšších sfér.

My a většina lidí, se kterými navazujeme vztahy jsou vyslanci jiných/odlišných duší. Vztahujeme se k nim, abychom získali pro nás jedinečné zkušenosti a máme všichni odlišná Vyšší Já.

Dvojplameny se oproti těmto vztahům liší, protože jsou to rozšíření energie jedné a té samé duše, která se ve stejnou dobu inkarnovala do dvou nebo více těl.  Dvojplamenný pár je stejná duše, která žije život zároveň jako muž i jako žena. Nejsou to ve skutečnosti dvě “poloviny” jedné duše, ale jsou to souběžné inkarnace jedné duše a mají tím pádem společné Vyšší Já.

Veškeré jejich vědění a vhledy pochází odtamtud a všechno, co ve svých životech zažijí jako oddělené bytosti se shromažďuje v jedné společné “bance”.

Logicky tudíž nemohou mít mezi sebou žádnou karmu, protože v mnoha předchozích inkarnacích byli jeden jedinec a po smrti se opět spojí v jedinou energii. Proto je naprosto zbytečné snažit se “odstřihnout” od svého dvojplamene. Nebude to fungovat. Vy a on/ona jste spolu propojení po celý život i když spolu nejste jako pár.

Proč je tedy tak težké být spolu, když jste oba vyslanci jediné duše?

Z jednoho důvodu. Dvojplameny jsou velmi vyvinutá stará duše. Byla tu už dávno, viděla všechno. Už nemá, co dalšího by se tu naučila, tak jako je tomu u mladých duší. Banka jejího Vyššího Já už je plná. Tato duše se rozhoduje vstoupit ještě jednou mezi lidi proto, aby se podělila o svou energii a přispěla něčím hodnotným do reality ostatních.

Taková duše se rozdělí na dvě těla (nebo více), podle toho kolik toho chce během života dosáhnout a v jaké šíři aktivit – na mužskou a ženskou polaritu.

Kdyby dvojplameny utvořili pár hned jak se poznají, mysleli by si, že hlavním smyslem jejich setkání je naplnit vztah a jejich potenciál nadpřirozených sil by zůstal nevyužitý…

Takže místo toho začnou jeden druhého tlačit až na samé hranice svých komfortních zón, aby vyprovokovali energii, kterou v sobě mají.

Dvojplameny žijí po celý život s vrozenou touhou po něčem nedefinovatelném, a ve chvíli, kdy se na scéně objeví ten druhý, oběma dojde, co to “něco” bylo.

Jakmile jsou zvlášť, každý se vydá na průzkum toho, jaké tajemství a kouzlo jejich spojení ve skutečnosti obklopuje a své poznatky pak mohou vložit do jakékoliv činnosti, kterou si zvolí. Jejich energie je velmi uzdravující pro okolí a má velký přínos na lidi, kteří jim přijdou do cesty.

Je láska dvojplamenů vzájemná?

Láska jednoho dvojplamene k druhému má velikost vesmíru a ti, jejichž vyjadřovací schopnosti nejsou zrovna nejlepší prostě mnohdy nedokážou své city popsat. Takže se nemusíte bát, láska tu je vždycky.

Dvojplamen s mužskou polaritou utíká, protože si uvědomí, že chce ještě pár věcí stihnout, než se usadí. A ženský dvojplamen obyčejně zůstane se zlomeným srdcem, přemýšlí proč a všechnu svou energii směřuje do lítosti a zármutku.

Mám tu jednu radu pro dámy (pronásledovatelky).

Zapomeňte všechna očekávání, která o svém protějšku máte. On byl z dobrého důvodu stvořený tak, aby vám nenabízel pomoc nebo péči. Když upadnete, bude dělat, že to neviděl, ale bude zvědavě sledovat každý váš krok, aby mu neuniklo, co uděláte příště.

Máte společné Vyšší Já, takže zcela logicky vám nebude přát nic zlého. Cítí to spojení mezi vámi, ale chce, abyste mu ukázaly, co je ve vás doopravdy.

Jakmile uděláte něco, na co jste hrdé a za co se můžete mít rády, bolest z touhy po něm ustoupí a vaše dvojče projeví mnohem větší zájem, pokud ho vy přestanete tak zoufale hledat.

Rada pro mužské dvojplameny (uprchlíky).

Vyhýbání se není řešením vašich problémů a je lepší se zastavit a sílu tohoto spojení si připustit. Promluvte si s ní, alespoň jednou, ale upřímně a řekněte jí, co si myslíte. Je úplně stejně zmatená jako vy a potřebuje od vás slyšet pár návrhů, jak s tím žít dál. Ona od vás dostává “zprávy”, kterých si pravděpodobně vy vůbec nejste vědomi, ale váš fantom ji navštěvuje. A ve vzduchu neustále visí pocit naprostého porozumění.

To spojení bude trvat celý život a přežije vás. Promluvte si o tom. Povězte si, kde byste chtěli toho druhého mít, pokud nemůžete být spolu, popřejte si hodně štěstí a nechte jeden druhého jít.  Cokoliv, co můžete druhému poradit a navrhnout bude pro něho užitečné jako plán pro přežití.

Samozřejmě to můžete vzdát a zvolit si být se svou spřízněnou duší nebo s někým jiným. Energie vašeho dvojplamene tu však bude i nadále, ale to je prostě důsledek toho, že máte souběžnou inkarnaci a že si budete vzájemně koukat do karet. Je to součást toho, že jste dvojplamenem a časem se s tím naučíte žít.

Ti, co souhlasili, že budou spolu, jednou v budoucnu budou, a ti, co nechtějí, prostě budou někde okolo, každý zaměřený na svou vlastní práci.

Narozdíl od oblíbené a šířené teorie, že všechny dvojplameny se chystají sjednotit, je to ve skutečnosti naopak. Sjednocení dvojplamenů se odehrává na samém začátku při jejich setkání. A od tohoto sjednocení je další “vztah” s dvojplamenem jen pomalu se odvíjející cestou nalezení vztahu  k sobě samému.

Autor: Sofia Velikorodova (Siberia) 





Pozn. Iv

V článku jsou některé nesrovnalosti, ale kdo je dokonalý. Autorka píše: On byl z dobrého důvodu stvořený tak, aby vám nenabízel pomoc nebo péči. Když upadnete, bude dělat, že to neviděl, ale bude zvědavě sledovat každý váš krok, aby mu neuniklo, co uděláte příště.  Většinou tato entita pozoruje toho druhého, ano, to je pravda, ale jejich vrozená vyvinutá vlastnost je toho druhého ochraňovat a pomáhat mu, je to jeho vyspělý instinkt. Nakonec vlastně autorka to zmiňuje: Máte společné Vyšší Já, takže zcela logicky vám nebude přát nic zlého. Cítí to spojení mezi vámi, ale chce, abyste mu ukázaly, co je ve vás doopravdy.

Jen vlastně čeká na příhodnou chvíli, která nikdy nesmí překročit neúnosnou mez. Okolí jejich energii často vycítí, jejich lásku, laskavost, spojení a lidi v okolí jim to pak velmi závidí. Toto pouto většinou odolává všem světským překážkám, je to proces Univerza a někdy hodně bolí, ale jejich vývoj je většinou již u konce a mají tolik vnitřních vědomostí, že světské překážky spolu vždy překonají. Je to bezpodmínečná láska, která je spojuje víc a víc. Je to vaše dvojče, nebo jedna duše, rozdělená tady v realitě na dvě půlky, ale to už si budeme hrát jen se slovíčky.





Ter Fry napsala do komentáře velmi výstižně "Tulák po hvězdách" a proto jsem přidal i písničku s Donutilem, s nímž mně pojí mnoho společného a ona ví.


33 komentářů:

  1. Párové Duše nemají žádný vztah, ale POUTO, které se nedá přetrhnout.A pročpak by to asi chtěl někdo z nich trhat,haha.Někdy si připadám, že to pouto je tak těsné, jak svěrací kazajka, ve které se vám ale vůbec nelíbí.Jenže jak jí rozvázat, když to sami nedokážete.Beru si pak inspiraci z knihy od Jacka Londona Tulák po hvězdách.

    OdpovědětVymazat
  2. Súhlasím s Vami Iv. Myslím si, že to je ten stav, keď je manželstvo uzavreté v nebi. Mám za to, že tých od seba oddelí len cudzie násilie a to má pre dušu násilníka katastrofálne následky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Josef
      Vážený Josífku, vidím, že jste stará Duše a překvapením jste mně dostal kukadla do vlhkého stavu, pochopením zákonů Univerza, věděl jsem, že víte hodně, ale vaše věta: .. to je ten stav, keď je manželstvo uzavreté v nebi…. mně opravdu dostala, je to jen pár slovíček, ale vystihují vše!!!! Mně se to tak přesně nepovedlo vyjádřit. Moc Vám přeji radost a jste pro mne opravdu Vážený s velkým „V“ a ať Vás ochraňuje a pomáhá Síla, zasloužíte si to, děkuju a smekám za Vaše vyjádření.

      Vymazat
    2. Přemýšlím, jak je myšleno "manželstvo uzavreté v nebi"...
      1) Jestli je to myšleno tak, že před vtělením duší se tyto duše předem v nebi domluví, že tady na Zemi z nich budou manželé.
      2) A nebo je to myšleno tak, že již v nebi jsou z nich manželé jako duše s duší?
      S tou první variantou bych souhlasil, že by to tak mohlo být, neboť každá duše se vtěluje s nějakým svým plánem vývoje tady na Zemi a pokud se dvě duše předem domluví na společné části plánu, tak proč ne?
      Ve druhém případě (pokud je to tak myšleno) nevím, nevím jestli je to možné. Osobně myslím, že to tak nebude, protože duše jako taková je bezpohlavní, resp. oboupohlavní - obě pohlaví spolu tvoří jednotu. Pouze při vtělení je duši odebrána buď mužská nebo ženská část a tím je vytvořena nerovnováha, která nutí danou duši ochuzenou o mužskou nebo ženskou část hledat v životě na Zemi opačné pohlaví.
      Michal

      Vymazat
    3. to Michal
      Je to právě za 2. Vyšší Já obsahuje ve vyšších realitách Univerza oboje stránky, tedy je bezpohlavní a tyto dva aspekty k sobě již nerozlučně svým konečným vývojem patří, to je to manželství uzavřené v „nebi“ ale v inkarnaci, pro kterou se rozhodli znovu z jakýchkoliv důvodů se rozdělí, aby něco dokončili a nebo ovlivňovali své okolí zde. Světský sňatek dvou bytostí je něco úplně diametrálně cizího zákonům Univerza, může však sloužit pro příbuzné duše a velmi zřídka se stává při dvouplameni, ten se již nemá co učit ve vztazích, vše si prošel. Tyto entity se rozhodli vstoupit ještě jednou mezi lidi proto, aby se podělili o svou energii a přispěli něčím hodnotným do reality ostatních. Na dvojplamenech je něco, co nelze snadno převést do srozumitelných slov. Ale nechci vás přesvědčovat, úsudek si musíte udělat sám.

      Vymazat
  3. Proč nás to naše společné Vyšší Já naviguje zrovna takhle? Co tím my tři sledujeme?
    Docela nedávno jsem prosila Sílu o pohled někoho z venčí.Článek se mi velice líbí a vystihuje a popisuje realitu.
    To by ještě tak hrálo, aby se zde na stránkách poznávaly dvojplameny, někteří zde mně tak připadají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dvojplamene stretnuté tu - nemôžem súdiť.
      Priateľstvá s veľkým potenciálom ale iste.
      Ďakujem pánu Iv za tento priestor.

      Vymazat
    2. Robo je moc dobře že se u Vás zase vysílají ty správné filmy však už bylo na čase a čím větší prkotina tím to občas bejvá v životě zajimavější, to jsem dřívě měl a možná ještě někdy mám podobné.

      A to by mě zajimalo provedení to předsevzetí nepít alkohol od 1.ledna, teda když mám po pár dnech po silvestru (kterej
      neslavím) narozky. (to taky neslavím).
      Tak asi není co řešit.

      Ale když by bolelo v krku, tak po kapkách se to snad smí, myšleno bylinnéj extrakt.

      Vymazat
    3. OL, iný výsledok to ani nemohlo mať, proste nemohlo..

      No a sme minimálne dvaja, čo od 1.1. nepijú a skúšaní iste budeme a nie že nie. Sme Slaviani a táto skúška práve pre nás rozhodne nieje najťažšia, už sme zvládli ineeeé veci predsa! :-)

      A "kapky proti kašlíčku...bol by som opatrný..

      Nech nás všetkých Sila sprevádza!

      Vymazat
    4. Robo, v těch kapkách je alkohol jako "nosič",a účinná látka je výtažek z bylin, vřele doporučuju. Na co nosit peníze farmaloby.
      např.

      http://www.jukl.cz/rimbaba-d3/d-70652/
      toto berem při těch mlhách šedivkách
      Do pusy (3-7 kapek), lze do ucha (1kapka),či do nosu(1 kapka), prostě na sliznice a není třeba lékaře.

      http://www.jukl.cz/brectan-d4/d-70592/
      toto je na odkašlávání, jen pár kapek do pusy

      http://www.jukl.cz/lichorerisnice-d4/d-70622/
      když nezabere řimbaba do 1hod, nasadím lichořeřišnici - do pusy.
      A Paní Řimbaba zabírá vždy, jen snad 2x během 3 let jsem daval Lichořeřišnicu.

      Možná Tě može zajímat cukrovka - např zkusit mrknout
      na "Fazol D3" a "Oman D3"
      http://www.jukl.cz/cukrovka/c-1136/
      http://www.jukl.cz/fazol-d3/d-70598/
      http://www.jukl.cz/oman-d3/d-70633/

      Dodám, že naši Předkové jasně věděli o lékařích své,
      lékaři totiž LEKAJÍ. (na světlé výjimky a díky jim za to)
      Např dětská říkanka:

      Polámal se mraveneček,
      ví to celá obora,
      o půlnoci zavolali
      mravenčího doktora.

      Doktor klepe na srdíčko,
      potom píše recepis,
      třikrát denně prášek cukru,
      bude chlapík jako rys.

      Dali prášku podle rady,
      MRAVENEČEK STŮNĚ DÁL !!!!!!!!!!
      celý den byl jako v ohni,
      celou noc jim proplakal.

      Čtyři stáli u postýlky,
      pátý těšil neplakej,
      pofoukám ti na bolístku,
      do rána ti bude hej.

      Pofoukal mu na bolístku,
      pohladil ho po čele,
      hop a zdravý mraveneček
      ráno skáče z postele.

      Vymazat
    5. Hej, túto riekanku som i ja čítaval obom chlapcom...je to tak, v starých riekankách, porekadlách, prísloviach a rozprávkach sa ešte kde-tu zachovala naša múdrosť..
      Na Tvoje recepisy pozriem, ďakujem.

      Vymazat
  4. Jestli mně to Iv dovolí...
    Jedna moje oblíbená debata
    "proč já musím žít tady v tom hrozným světě"
    "aby ses něco naučila"
    řev "já se tady nemusím nic učit , všechno už vím. chci aby se lidi měli rádi a pomáhali si a nežrali zvířátka, ty se jich pak nebudou bát a budou si rozumět.
    Sílo vzbuď všechny dobré duše.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Ter Fry
      Hm, ano, naučila se svou existencí zde ovlivňovat ostatní nižší Duše, nebo které zapomněly a tím napomáhala zvyšování energií zde na Teře. Je zde tolik nižších duší, které slibovali před inkarnací, že se polepší, ale řekněte svému okolí třeba, že nejíte maso, už se na vás budou dívat jako na vyvrhela, ale oni to uvnitř někteří vědí a jejich útoky jsou jen pro zapuzení pravdy, kterou uvnitř mají, systém je dostal a jsou mu oddáni, nechtějí aby tyto pravdy u nich vyšli najevo, odlišovali by se od ostatního stáda a upozorňovat na to je úkol Duší, které nezapoměly. Asi tak nějak. Dvouplameny (párové Duše) jsou dnes velmi důležité, ovlivňují silně své okolí.

      Vymazat
    2. Ale proč, když je to tak důležité poslání, tak taky mnohdy těžký úděl?

      Vymazat
    3. to Ter Fry
      Teď tady sedím a pojídám vánoční cukroví, které jsem si dovezl. Kdyby ta hospodyně byla naprd a neuměla ani péci, tak mně to ani chutnat nebude, ale že kuchařka je zkušená a peče to ráda, mlaskám slastí a přináší mně to naplnění a ta hospodyně je spokojená také, její cukroví je sice sežráno, ale se slastí, protože je zkušená a zná a myslím, že okolí by mně to rovněž sežralo a dlouho by si to okolí povídalo, jaké to bylo nádherné cukroví a že tedy příští rok to také zkusí tak udělat fajne. Kdo by to měl tedy nakonec dělat, když ne zkušená hospodyňka?

      Vymazat
    4. Iv,Terezka dakujem za clanok..je vynikajuci. Dvojplamen casto myslim nekonci v manzelstve,a ak tak iba na kratku chvylu. Udel nas prebudza i ked netvrdim ze je nutne potrebny.Vecsina ludi az pri dlhodobejsom pretazeni mysle ci schopnosti alebo inak povedane-ked sa nam vsetko zacne sypat na hlavu a uz nevieme kudy kam-zacneme hladat spojenie..viem to z rozhovorov z inimy,i u mna to tak bolo. A ked od cisla 36 odpocitame svoje cislo zivota,vide priblizny vek zaciatku povodu toho zlomu(i ked to nieje pravidlo).

      Vymazat
    5. Vy jste mi ale dvojka a nejen dnes jste mi přivodili až nadmíru příjemný večer, děkuju Vám a také se usmívejte.
      Jakobych ten příběh znal a často až překvapivě podrobně. A každý z nás všech jsme sem přišli v jinej čas tudíž i věkový odstup je, a taky každej jsme měli jinou cestu a jiný různý úkoly k vyřešení, a přesto je to vše tak shodný a jasný až je to úsměvný a krásný a věk tu nehraje žádnou roli. Vaše konverzace Iv a Terfry je mi příjemná a moc dobře se mi čte, třeba jen někomu z okolí povím že nežerem maso hned hledí jak puk oči z důlků a probíhaj mu myšlenky (..CO TEĎ??) jestli netřeba volat chocholouška a vzápětí tahá řízky z kapsy.
      Přesně jak říká Iv spousta lidí to uvnitř VÍ že se maso nejí vidím to v nich a dost z nich se možná bojí změny proto radši kejvou systému a někteří jsou vlastně i líní a tak radši drží se systémem - je to pro ně "lehčí". Ale ty následky pak.

      Vymazat
    6. to Terfry 30. prosince 2015 0:05
      Je zde možnost že si to každý PŘEDEM vybírá sám, ten úděl?
      Mi to totiž připomíná motto (i našeho Pana Doktora) - Per aspera ad astra, Drsnou cestou ke hvězdám.
      Čím více vyvinutá Duše, tím horší-těžší cesta zde, tak je to.

      Vymazat
  5. K poznámkám pana Iv k článku:
    Zaujala mě věta
    "...ale jejich vrozená vyvinutá vlastnost je toho druhého ochraňovat a pomáhat mu, je to jeho vyspělý instinkt."
    Toto osobně považuju za samozřejmost a přes to tzv. nejede vlak. A často dojde pak ve finále i k úsměvným situacím.
    Ono se o tom celém z různejch důvodů nelehko mluví nebo spíš píše ale kdo zažil ten ví.

    a pak ještě
    "..Jen vlastně čeká na příhodnou chvíli, která nikdy nesmí překročit neúnosnou mez. Okolí jejich energii často vycítí, jejich lásku, laskavost, spojení a lidi v okolí jim to pak velmi závidí."
    Přijde mi že ono "okolí" nejen že někdy závidí, ale snaží se někdy z různých příčin i jakýmoliv "v dané situaci proveditelným..." způsobem co nejvíc přiblížit k jedné či druhé straně párové Duše, např. pobývat fyzicky někde poblíž a tak.
    A ono je to naštěstí hned vidět.
    JAkoby jsme si četli myšlenky ještě dřív než se to či ono vubec stane.
    A po mírné reakci (vyškrtnutí nežádoucího budoucího obrazu V MYSLI) se vlastně ta věc pak nestane.

    OdpovědětVymazat
  6. mimo tema
    ... a ta únava včera večer, zde je to asi vidět v grafu

    http://prntscr.com/9k3uha

    -ol-

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Povrch Země a vnitřní okraj ionosférické vrstvy v 55 kilometrech vymezuje jakousi „dutinu“ a v té dochází k těmto kmitům. Zejména kmitočet ovlivňuje Slunce, tak jak vše tady na Zemi a nebo také pokusy HARPU a nebo možnost chystaného přepolování Země. Výchylky jsou od 6 – 50 cykly a základní je 7,8 Hz. Tyto vlny zasahují i do působení lid. Mozku, protože jsou shodné s Beta,Alfa, Theta a Delta vlnami, ale aby působily znatelně, musí mít rozkmitání delší čas. Tedy spíše bych se přikláněl na změnu vědomí formou přirozeného působení, normálně lidskou společnost nezměníte nějakým výkladem- je to pomalé, aspoň u většiny populace.

      Vymazat
    2. to IV
      Tak až do 55 kilometru, v tom připadě to ovlivňuje vše i např. lidi v letadlech atd. (a prý Centrální Slunce i další faktory by měly ovlivnovat zas naše Slunce)
      Ano Beta,... jsou stavy lid.mozku a k tomu mi přijde že mmj. HAARPem zkoušejí ovlivňovat i chování lidí zde,
      no možná jak píšete že zdrojem bylo přirozené působení (těžko se mi to odhaduje) ale rozdíly jsou zřetelné někdy i v hlavě je to dost cítit.
      Níže na obr.jsem naznačil šipkou dobu výkyvu - zrovna kdy nám přišla ta náhlá v tuto dobu nezvyklá ospalost-všem.
      Frekvence jak vidět byla cca od 1-20Hz v momentě té únavy (zhruba v 20h večer), a následně pak "něco" působilo delší dobu mezi 1-13,5 Hz.
      Přijde mi to jako jakýsi "programování" všeho zde.

      http://prntscr.com/9kbnpw

      Vymazat
    3. to Ol
      Zatím jsem o tom nechtěl psát, ale Schumanova frekvence je velmi důležitá, protože je s ní v rezonanci vše živé zde na zemi a její frekvence 7,83 Hz je základní, tedy poplatná i našemu lidskému chápání a vědomí. Postupně se již dnes tato zvětšuje a dochází vlastně pomalu k převibrování lidského vědomí. Ha,ha, první vlna nás již přešla a to 28.9.2015 o frekvenci 21 Hz a ovlivnila DNA. Jak se někde píše – přijde nepozorován jak zloděj. Má to vliv na celou planetu s výraznými ději, třeba počasí, zemětřesení, zátopy atd. ale i na lidi – šišoura se probouzí a ti, kteří toho nejsou schopni, budou mít problémy, protože zůstanou myslet a jednat místo v 5D, stále jen v 3D, kdy jsou zvyklí jednat bez svědomí. Koncem listopadu 2015 začala druhá vlna o frekvenci asi kolem 42 Hz, tedy dvojnásobek té první a vrchol vlny bude 20.3.2016. Takže ti „černí“ smradi se mohou snažit odstínit jak chtějí, proti gamma záření ze zdroje nemaj nárok a celý tento otrokářský řád půjde do „kytek“, proto nyní ten cirkus Humberto ve světě, kdo z nich co tahaj za nitky by sám ty nitky odložil, vždyť ten cirkus oni zbudovali sami již od sepsání Bible, to je jejich návod, jak lidi udržovat jako otroky.

      Vymazat
    4. to Iv
      To co popisujete (výraznější změny v okolí, příroda, chování lidí, další děje) pozoruju už delší dobu, 28.9.2015 bylo tuším to zatmění měsíce a na různejch servrech predikovali všechnomožný. Ten den i noc jsme byli s Robem kousek od Brna na Slavienské Oslavě úrody, nespali jsme a do rána krandali u ohně. Mohu poslat fotky toho měsíce, i zajimavé fotky z Obětního ohně Předkům našim.
      Žádný extra "vlnění" tu noc jsem necítil (pamatuju jen pocit "lehkosti" i dobré nálady nene žádnej alkohol) a druhej den 29.9. byl pro mne energeticky velmi zajimavej (příjemná houpačka)a to krásně hřálo Slunko, člověk byl doslova nabitej jak po tejdením spánku. Robo též nespal, dali jsme u nás kafe a pak ještě řídíl 200km.
      Moc fandím Změně i lepšímu žití zde a už na ni v podstatě dlooouho čekám vždyť to bytí tu bylo občas k uzoufání(mírně řečeno). Díky.
      Ať Vás Iv Síla ochraňuje a provází.

      Vymazat
    5. to Ol
      Myslím, že v těchto dobách každý řeší, nebo je konfrontován s nějakými událostmi, podle jeho poznání a dosažení úrovně Duše. Někteří řeší běžné věci a jsou spokojeni v této realitě tohoto Systému, další řeší stoupající tlak okolí v základním přežití a na třetí poslední skupinu jsou tlaky v emocionální sféře, tj. ve spektru vysokých energií, jako vztahy, vnitřní citová poznání, vazby atd. Pak se to blíží většinou až ke stavu „černé noci Duše“- vyhoření a obecně srdce se až svírá. Každý je tak konfrontován takovými energiemi, které odpovídají jeho dosaženého vývoje, ale ta poslední skupina, to je pak tobogán a o to více se vrývá do srdce a bez pomoci Síly by to člověk asi ani nezvlád, protože on to řešení většinou ani nenajde, ale s pomocí Síly se to řešení většinou najde a v to vždy doufám.

      Vymazat
    6. Ano pravda.
      Po rozběhnutí do světa jsem musel na vše postupně přijít sám často i metodou pokus omyl, to divadlo je tu různorodější než na co jsem byl "připraven". A mělo to tak bejt.
      Mám holt svou představu (o mnohem lepším) způsobu žití než to co je zde zavedeno v Systému, přivedli jsme děti a každej otec by měl vážně chtít zlepšit zde okolní žití či aspoň pro to něco udělat. Ty tenkrát náctiletý plány změnit tu vše v lepší svět se sice neztratily ale nutně pozměnily hned po pár držkopádech jak člověk pochopil cestu.

      Shrnuto jsme v naší rodině spokojeni s tím jak to máme, je to nyní samá radost(jasně i starost) s dětmi, jdem teda odlišně ve srovnání s okolím a tak některý věci ani nemužem tomu okolí říkat jen by do nás zbytečně šili z nepochopení. Ale vývoj všeho kolem nás jasně ukazuje že jdem dobře.

      Má narážka "vždyť to bytí tu bylo občas k uzoufání" mířila k tomu jak jsou některý lidi schopni se sami k sobě a k přírodě chovat, proto třeba změny.
      Naštěstí posledních pár let potkávám spíš dobré lidi, a ti "zlí" se obvykle v prvních vteřinách demaskujou třeba i nechtěně a o to je zábavnější lekce.
      Teď už jen dořešit a najít takovou práci abych se mohl věnovat dětem, v té poslední byl člověk otrokem času.

      Vymazat
  7. Nebesa na Zemi.

    https://www.youtube.com/watch?v=Q8YHa_orI2Q

    OdpovědětVymazat
  8. Televize NOVA vysílala kdysi tuto fosilii,bohužel jsem při přechodu z VHS to omylem vymazal..Takže je k mání jen originál bez češtiny a english neumím.. http://www.ulozto.cz/x3oy6eT/made-in-heaven-mp4

    OdpovědětVymazat
  9. pak ještě http://www.ulozto.cz/xcNmFAu4/spravci-osudu-thriller-scifi-2011-m-damon-e-blunt-cz-irisa-avi

    OdpovědětVymazat
  10. pak ještě http://www.ulozto.cz/xcNmFAu4/spravci-osudu-thriller-scifi-2011-m-damon-e-blunt-cz-irisa-avi

    OdpovědětVymazat
  11. Děkuji za článek o dvojplamenech,je to tak,prosila jsem o objsnění a i když odpovědi hledám už téměr dva roky a něco jsem už četla,tak to je to nejlepší vysvětlení a popis toho neobyčejného setkání dvou jedinců.A po pravdě,jsem tomu mému uprchlíkovi dnes mohla napsat,že to vypadá,že jsme oba bez viny a už chápu,že jsem vyvolenými.Je pravda,že mi to tak zlomilo srdce,že od té doby můj duševní růst stoupl,jsem někde jinde,ež dřív,jsem nápomocná moha lidem a vytvářím něco,co nemohu popsat.Je to velká krásná energie,která dělá všem dobře,včetně mého slova.Mému uprchlíkovi,píši několikrát týdně,on mlčí,čím víc mlčí,tím já jdu nahoru,vím,že to čte,vím,že mě pozoruje,ale i když jsem mu psala i pády,tak nic a to Vás naštve ještě více.Rozhodně jsem si uvědomila,že zůstat ve vztahu s mým mužem,je více než dobrý nápad a že se prostě uvidí.Rozhodně prosím andělíčka,aby nám dovolil sio tom promluvit,moc by to pomohlo.Děkuju Vám ještě jednou,jsem s Váma.Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Jitka
      Síla má mnoho cest, které mnohdy ani nechápem, ale časem se to vše najednou vyjasní a sama si řeknete, že to by jste nikdy ani lépe nevymyslela. Vždy je však hlavní pravidlo, uvědomit si, že Síla Vás vede a spoléhat se na ni, vždy v tom , co momentálně potřebujete, nikdy na svou mysl, výsledek a zásluhu dát Síle. Nikdy netlačit na "pilu" , to je pak vždy opak. Jen vždy směrovat myšlenky na Sílu, jen volně a ta už zareaguje jen tím nejlepším způsobem pro Vás.

      Vymazat
  12. Srdečně zdravím a velmi děkuji. Již šest let stále hledám odpovědi na naléhavé otázky: proč se mi to děje? proč zrovna mně? a proč právě s ním? Toto by mohlo být rozluštění. A věřte, že už jsem hledala snad všude na všech frontách a ani podrobný partnerský horoskop mi nedal odpověď.
    Před šesti lety jsem při své práci, kterou vykonávám mezi lidmi a pro lidi, potkala muže, který pro mne znamenal něco jako blesk z čistého nebe. Bylo mi tehdy 54 let, měla jsem za sebou nevydařené manželství, které mne stálo všechny síly fyzické, psychické i duchovní a dvanáct let jsem si spokojeně poustevničila, věrna sama sobě a svému rozhodnutí nehnat se už do žádného vztahu a hýčkat si svoje děti a sama sebe. A v té chvíli jsem potkala muže, který se mi cca 10 vteřin upřeně zahleděl do očí a ve mně se "zbláznily všechny budíky",totální poplach a připadala jsem si jako splašený kůň. Předesílám, že mezi lidmi pracuju celý život a jen tak něco mne z míry nevyvede, ani sebeslavnější celebrita. Zděšená tím, co se mnou každé setkání s tímto pánem dělá, jsem se mu nějakou dobu vyhýbala. Jenže jsem rychle zjistila, že si vlastně lžu do kapsy, že když ho nevidím, tak po něm teskním jako zvíře a když ho vidím, jsem bláznivě šťastná. A nevím, proč. Je to pro všechny ostatní obyčejný stárnoucí pán. A zajímavé je taky to, že jsem ihned věděla, že je sám. A on si drží odstup (dodnes), ale stále mne sleduje očima (kolikrát jsem si už vzpomněla na Viktorku z babičky!) a moji společnost vyhledává, ale tak aby to nebylo moc důvěrné. Oční kontakt je pro mne tím nejkrásnějším zážitkem. A stále pod vlivem tohoto zvláštního vztahu rostu a měním se. On se od začátku chová, jako kdyby mi viděl do hlavy, což mne hned zkraje totálně posadilo na zadek. A já taky často uhodnu, co udělá. Moje okolí tento vztah postupně poznalo, vstřebalo a respektuje, takže se tomu přizpůsobuje jejich chování ke mně. A časem jsem zjistila, že on se chová záměrně tak, aby mi neubližoval. Rozumíme si beze slov. Když mi chce udělat radost, tak udělá něco, o čem ví, že mne to potěší a pak se těší z toho, jak zářím. A já vím a on ví. Vůbec tomu nerozumím, ale přijímám to a zcela tomu přizpůsobuju svůj život (z toho místa, kde jsem, se nehýbám, protože bych přišla o kontakt s ním). Když zjistí, že mne něčím ranil, už to neopakuje. A ví, že to oceňuju. Okolí se diví, že spolu málo mluvíme, ale my to ani nijak zvlášť nepotřebujeme. Jednou jsem prohlásila, že uvidím-li jeho úsměv (do té doby se nikdy neusmál), přestanu kouřit. Netrvalo to ani týden a už je ze mne čtyři roky nekuřák. A vůbec mi to nebylo zatěžko. Prostě jsem splnila slib. :-)
    Jsem dlouhá, asi to nepůjde odeslat, snažila jsem popsat co nejstručněji, co zažívám už dlouho a mail na vás tady nějak nemohu najít.
    Ještě jednou, veliký dík. Eva

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.