pondělí 7. prosince 2015

Nassim Haramein 2015

Nejnovější přednáška Nassima Harameina "Propojený vesmír" v rámci Modern Knowledge Tour 2015. Záznam byl pořízen v Torontu 16. srpna 2015 a je nyní zveřejněn Facebookovou komunitou pro ČR a SR se souhlasem Christophera Russaka a asistenta Nassima Harameina.

5 komentářů:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=o7_MYzh8JrA

    OdpovědětVymazat
  2. Tomám marný...http://www.prvopodstata.com/2015/12/08/rusko-zacina-prepravu-tajemne-gabrielovy-archy-ze-saudske-arabie-do-antarktidy/

    OdpovědětVymazat
  3. http://www.osud.biz/13-03-2012/923/odhaleni/mas-marny

    OdpovědětVymazat
  4. No,
    při přednáškách Nassima Harameina si vždycky uvědomím, jak nesmyslné je počínání "elit" i nás jejich sluhů. Vždyť ideální konstrukce vesmíru, jehož součástí je Modrá planeta zaručuje vše potřebné v nesmírné a dá se říct, že v nevyčerpatelné hojnosti. Jen blbci a zrůdy posedlé mocí mohou začínat války o zdroje tam, kde neexistuje jejich nedostatek. A to názorně svými výzkumy a jejich prezentací s nevtíravým humorem dokazuje vědec a člověk ducha... Haramein.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda - pre ľudí je podobné počínanie úplne nezmyselné.

      Niekto by pravdepodobne chcel Zem pre seba - dlhodobá genocida ľudí, čo prebieha.
      Ten "niekto" pravdepodobne potrebuje na Zemi poupraviť podmienky pre život - odvodňovanie planéty, práškovanie, ...
      Ten niekto teda asi nebude človek. Asi Tvar, jak to zmieňujú vedy.sk. Alebo Reptilián, jak o tom rozpráva David Icke.
      Tým mrzáčkom asi vadíme k dosiahnutiu my, Rasséni - o svojich dejinách (nie o h-iz-Tórii) sa postupne dozvedáme až teraz. Je naozaj teda Deň Svaroga a teda už konečne vhodná doba?
      Povodný obyvateľ planéty - Človek je pravdepodobne naozaj omnoho Silnejší, jak Tvari - dobrý dovod, prečo o svojich pravých dejinách povačšine netušíme vobec nič.

      Majú to márne - dokazom je, že si tu o tom teraz píšeme. Začínáme si na seba rozpamatávať. Tvari už nemajú času vobec nazbyt - veľmi sa ponáhľajú dokončiť svoj plán - tým nám veľmi pomáhajú rozpamatať si sami na seba - tým pádom sme na prahu návratu k Povodným Prameňom.

      Riešením z nášho pohľadu je najskor znovuoživenie V4 (mám pocit, že už nejakú dobu sa tak deje), potom "rozšírenej V4", cieľom prvej (?) etapy je vytvorenie (vše)Slavianskej Únie.

      Spojení Slaviani (Slovania) sme neporaziteľní a zároveň (jedinou) nádejou pre všetkých ľudí na Zemi i pre Zem samotnú!

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.