středa 23. září 2015

Sílo, znič všechno temné zde na Zemi……


Boží oko


Sílo, znič všechno temné zde na Zemi. Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi. Toto zde uvádíme velmi často, jako možnost uchopení Síly, pro její nasměrování, protože člověk je jediný tvor v Univerzu, jemuž byla dána schopnost tuto Sílu řídit a nasměrovat ve své zodpovědnosti , poznání a co je jeho srdci nejblíže, tedy jeho přirozeného zařazení. Možná si to mnoho lidí ani neuvědomuje, ale muslimové se modlí k Álahovi, jenže vážení, Álah je v překladu Síla. Už si to uvědomujete ti, co nám říkají, že „Sílo znič všechno temné zde na Zemi. Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi “ je nějaká Mantra a podobné názory, které o těchto pisatelích vypovídají jen to, že princip Univerza je jim cizí a ve své realitě se cítí falešně nadřazeni nad ostatní. Není, je to nasměrovávání Síly, která námi prochází, tvoří náš svět, realitu a oživuje naše těla. To je chytré, viďte, a muslimové to znají podvědomě a díky jejich nejvyšším náboženským představitelům jsou tak také směrováni. 
Mnohým se to bude zdát jako např. “ tady už vám jebe“, i to jsem zažil, ale kdo aspoň trochu zná zákony Univerza, tomu je už jasné, co tím myslíme. Víte, ono je to o kritickém množství, tak jak znáte historku o sté opici, tak to také funguje. Meditace, které jsou stanoveny na přesný den a hodinu, nemají takovou účinnost, jako vnitřní poznání a soustředění na: Sílo znič všechno temné zde na Zemi. Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi, často opakující u jednotlivců a tak nasměrovávají a hromadí Sílu Univerza tím správným směrem. Pumpujete do informačního pole tuto informaci více a více a ona tím směrem taky pak zapůsobí. Toto jsou poznání tajných nauk, které proti nám často používá ta druhá strana, která si jich střeží jako oko v hlavě a nechce, aby široká veřejnost toto vědění znala a začala používat. 
Síla je velmi inteligentní a dovede jisté události navléci tak, že by jste její průběh nedokázali nastavit ani na nejmodernějším počítači světa. Dokáže vše a někdy i plíživě a nenápadně, to si najednou uvědomíte, až je věc hotova. Čím nás bude více, jak říkají materialisti „pobuchů“ a vnitřně se vždy jen usmívám, překročíme tu magickou hranici „Sté opice“ neboli Kritické množství, dějí se pak věci v náš prospěch ve smyslu těchto dvou vět: Sílo znič všechno temné zde na Zemi. Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi. 
Mnozí materialisti se jen pousmějí, ale vy se také pousmějte, protože víte, jak fungují základní zákony Univerza, které nás stvořily a nechtějí a ani nemají zájem, abychom trpěli a vymýšleli na omluvu nějaké poučky o Karmě, Vývoji, nebo Sluníčkaření a podobné zhovadilosti. Vždyť je to náš Tvůrce a nikdy nikdo svým dětem nebude přát muka a nebo nějaký „očistec“, vždy jen to nejlepší, i tímto způsobem se dá vyvíjet, ne jen pod tlakem jistých skupin, které chtějí to nejlepší jen pro sebe, na úkor těch ostatních, díky fyzikálním znalostím zákonitostí Univerza. Tak to nikdy nebylo vytvořeno, bylo to vytvořeno v rovnovážném stavu a my jsme tuto rovnováhu neporušily. Díky tomuto nasměrování Síly se svět mění a ani si toho většina není vědoma, hlavně ta mainstrémová, přece toto je blbost, si řekne. Všimněte si, že mnoho lidí zde na stránkách toto směrování začíná používat, je to nyní dost velké množství, když si uvědomíme, že na tyto stránky chodí denně kolem 1 500 čtenářů. To už je dost velká energie podvědomí a mysli, pro nasměrování Síly, rozhodně je to, to kritické množství. Používejte Sílu k odstranění našich problému hlavně s lidstvem, to ostatní pak přijde rovněž automaticky.

Podívejte se, co se nyní děje strůjcům negativit, tj. té temné straně, do jejichž představitelů patří například John Forbes Kerry, který byl střelen nedávno do nohy a tato událost jej odhodila na úplně vedlejší kolej tak, že již nemůže světu škodit. To stejné se událo v současnosti, kdy „madam“ Nulandovou postihla mozková mrtvice a nemůže mluvit. Nebude mluvit, protože svými řečmi rozpoutala na Ukrajině a vůbec ve východní Evropě jen chaos a násilí, o tom se ani v mainstrému nedozvíte, protože jej ovládají temné složky, ano, Temné, nic víc a nic míň, bylo by to jejich veřejné přiznání porážek a tím větší naši Sílu. Už nebude nikdy štvát národy proti sobě, uveřejnit by bylo přiznávat si porážku. A tak to bude pokračovat dál. To že se zjevil silný vůdce Slovanů, jako Putin, není také náhoda, jen je nyní nutno se ještě vypořádat se sionisty v Izraeli a vládnoucí elitou USA, jako zdroj všech negativních problémů světa, i na to brzy dojde, jen si všímejte a zapojujte tuto Sílu od našeho Tvůrce, který si nikdy nepřál, abychom žily v chaosu a otroctví.

Je to jen na Vás, bratři.

21 komentářů:

  1. Pane Iv, děkuji za krásný článek od Vás.
    Je to prostě tak, člověk taky nelituje blechu nebo veš a je rád, že se jí zbavil a že mu neztrpčuje život.
    Četla jsem na Prvopodatatě o paní Nulandové též a měla tam hezký nadpis pod svým foto "Sionistická satanistka", ajajaj

    Sílo znič všechno temné zde na Zemi.
    Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi.




    OdpovědětVymazat
  2. Šapito OSN 28.9.15 ??? http://m.benjamin-fulford-cz.webnode.cz/news/promeni-se-velky-festival-lasky-v-osn-jen-v-dalsi-pokus-kabaly-vypadat-hezky-a-udrzet-se-u-moci/

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím a děkuji za skvělý článek pane Iv,
    a taky pevně věřím že se do akce zapojí mnoho mnoho dalších lidí, také matek a otců od rodin kteří chtějí zanechat tento svět svým dětem lepším, světlejším a budou si přát jediné:

    Sílo znič všechno temné zde na Zemi!
    Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj,moc pěkný článek,vlastně skoro všechny články sedí,chodím tady velice rád, Díky Roman L.

    OdpovědětVymazat
  5. http://www.transformace.info/index.php?option=com_content&view=article&id=1702:kosmicke-vdomi&catid=37:pijata-vnitni-cestou&Itemid=128

    OdpovědětVymazat
  6. Poláci demostrují proti islámu a proti imigrantum, mnoho lidí
    a zajímavé názory jsou pod videem

    https://www.youtube.com/watch?t=2&v=5x_HabnO6ok


    Sílo, znič všechno temné tu na Zemi!
    Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi!

    OdpovědětVymazat
  7. Právě jsem našel kurz bukvice, jdu do teho, těším se a sdílím rodince.
    To budou asi ta videa o kterých mi psali před časem Staroverci z vedy.sk (že je vytvoří),
    děkuji.

    Andrej Ivaško - Staroslovienský jazyk od základov
    https://www.youtube.com/watch?v=s0SQ4ot7mYo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ol, to sme dvaja.. :-)

      Inak, na leva-nete s touto témou narážam. Buď tam iba Hox robí medvediu službu alebo je na celom tamtom blogu niečo podivné..?

      Vymazat
    2. Robo nevím jak ten levanet, však tu správnou Cestu najdeme.

      Z teho kurzu od Andreja jsem viděl pár minut, a hned mě upoutaly jeho první slova ve smyslu, že (volněji řečeno) .... "...ho nikdo nepověřil aby něco někde vyučoval. Není učitel, ani učitele neměl, je samouk. Není teda žádný důvod ho považovat za učitele, protože se jím být ani necítí....... ". Skvělé, hned na počátku "shodí" tu autoritu učitele co se používá v dnešních školách která pak doslova kazí charaktery dětí, atd

      ------------------------
      A jedna technická - tedy pokud byste měl zájem.
      Byl byste schopen se dostat poblíž Brna na večer (noc) od 27-28.9. ?
      Předpokládám, že Knihu Moudrosti Perúna byste si tam mohl též převzít.
      (ale z vedy.sk Vám ji jistě také pošlou, to je na Vás)

      více kdyžtak mejlem
      obycejnilide7@gmail.com

      Vymazat
    3. ol, ďakujem, že si si na mňa spomenul (ako vravíš, už sme si tu predsa potykali :-) )! :-)

      Vymazat
    4. Robo, ať Síla ochraňuje a provází Tebe i Tvé blízké !

      Vymazat
  8. p. Ján Slota - býv. primátor mého oblíbeného města Žiliny -
    Európska únia zdochne do piatich rokov a možno aj skôr, odhadol pre PL...
    ------------------
    dodám
    1/ - EU se rozpadne mnohem dřív
    2/ pamatuju - tento člověk ač ho nijak neznám dokázal vyhnat dost cigánů ze Žiliny a že jich tam bylo, ale teď nevím zda je vyhnal někam dolu anebo do Čr :-)))

    http://www.parlamentnelisty.sk/arena/rozhovory/Jan-Slota-je-spat-Europska-unia-zdochne-do-piatich-rokov-a-mozno-aj-skor-odhadol-pre-PL-252416

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj lidi,
    víte co mě štve? Většina petic je proti něčemu. Boje jsou proti něčemu. Proč to nenazvou "Petice za něco, Boj za něco". Jednou jsem se to snažil vysvětlit redakci Protiproudu. Nešlo to. Dualitu nepochopili. Začal jsem si teda vybírat co podepíši, ale toho co bojuje za něco je málo, takže už nepodepisuji. A tak alespoň vím, že jsem svoji energii neodevzdal druhé negativní straně. Mělo by se to těm lidem co takové názvy volí aby takovou formulaci nepoužívali, mě se to nepovedlo. Nadruhou stranu vysvětlit něco takového pánbíčkáři (pánbíčkář nemá se Zdrojem - Bohem nic společného) je asi nemožné. Jak to vidíte Vy?

    Sílo znič všechno temné zde na Zemi!
    Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi!

    Df

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak tady zrovna jedna taková je: Petice za referendum o vystoupení z EU ;-)

      http://www.petice24.com/petice_za_referendum_o_vystoupeni_z_evropske_unie

      Radek

      Vymazat
    2. Zdravím DF,
      je moc dobře že Vás to štve a že jsme na stejné vlně. A připomněl jste mi - byla to mensí zkouška mé trpělivosti zkusit vysvětlit tuhle věc na jednom blogu.
      Tehdá jsem jim psal už jen jednoduché věty, jako že "Bojem mír nezískáš", nezabralo...
      ... anebo že tím jejich např. "Bojem proti válce" vlastně posilují válku.
      Nevím třeba tenkrát někdo pochopil..
      Petice moc v lásce nemám, ale Petici pro odchod z EU a další pro odchod z NATO jsem podepsal.
      Naco nám Nato že ano.

      Vymazat
    3. Ahoj OL a ostattní,
      tuto petici jsem také podepsal, jak to má fazónu nemám s tím problém. Ještě mě dožírá další věc a to způsob mluvy. "Jsem strašně šťastná, to je strašně krásný, to je Vám taková strašně hezká věc" a takových výrazů a slovních spojení by se našlo. Ve filmové tvorbě je to už od první republiky, schválně jsem po tom šel. V knihách tedy ve starších autorech to není, alespoň jsem se nemohl upamatovat, namátkou jsem nafofr projel pár knih a nic. Dnešní autory nějak nečtu a tak nevím, ale určitě se to tam těmito zhovadilostmi jen hemží. Děláme takových všelikých blbostí, tak my už snad ne, nebo jen málo, ale lidé okolo, to je nářez.

      Těm lidem to, ale vysvětlit nejde ani když je to přímý rozhovor a ještě člověk s kterým se třeba dobře znáte. Nedá se asi nic dělat, komu není rady. Ti dotyční si k tomu musí dojít sami, jenomže to ale mrší svým chováním a vystupováním i nám ostatním.

      Ano, NATO je nám - šeci víme na co.

      Sílo znič všechno temné zde na Zemi!
      Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi!

      Df

      Vymazat
    4. Pre Df. Ano,skvely postreh.Povedat napriklad ze je nieco strasne krasne ci ze je niekto hrozne stastny a podobne je vytvaranie negativnich veci i ked to myslime dobre.Ak je nieco krasne nemoze byt strasne,ak je niekto stastny nemoze byt hrozne. Ak tie slova pouzijeme v tomto zneni je to ako carovanie..pritahujeme to k sebe alebo akoby sme to priali jemu a je jedno ze nevedome.

      Vymazat
  10. ďakujem za výstižný článok, pán Iv,

    aké symbolické... kolaps pred kolapsom...

    Šéfka americké centrální banky málem zkolabovala při projevu
    http://zahranicni.eurozpravy.cz/amerika/132444-sefka-americke-centralni-banky-malem-zkolabovala-pri-projevu/
    https://www.youtube.com/watch?v=xJ2UAYgIXG8

    kto je ďalší na rade?

    Sila znič všetko temné tu na Zemi!
    Sila znič všetky nástroje Satana na tejto Zemi!

    Leo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Leo,

      člověk nad člověkem u nás nemá práva,
      naše heslo je Svoboda a Sláva !

      Další na řadě je každý ten kdo ostatní lidi chce omezovat pro své vlastní blaho či zotročit jakýmkoliv způsobem!

      Sílo znič všechno temné zde na Zemi !
      Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi !

      Vymazat
    2. Zdravím OL,

      ...člověk nad člověkem u nás nemá práva,
      naše heslo je Svoboda a Sláva ! ...

      pripomenulo mi to ČechoSlovákom známu to melódiu... :)
      Miro ŽiariSlav Švický - A Keď Vyjde Slnko
      https://www.youtube.com/watch?v=nOV0xtTANZw

      kto by chcel text... http://www.ved.sk/RC.dusickove.piesne.htm

      nech vás Sila sprevádza a ochraňuje
      Leo

      Vymazat
  11. Miro ŽiariSlav je zaujímavá osobnosť.
    Momentálne mám tú česť s ním spolupracovať pri nahrávaní hudby do série dokumentárnych filmov o živote v dobe bronzovej.
    Je to človek, ktorý dokázal takmer nemožné: odstrihnúť sa od rakovinou napadnutej tzv. civilizácie a na miniatúrnom kúsku sveta vo Veporských vrchoch si vytvoriť svoj vlastný svet.
    Nie je to zadarmo! Ten človek drie ako otrok, aby si vydobyl právo dožiť sa nového dňa. A zajtra znova, a pozajtra znova, a tak to pokračuje deň za dňom.
    Má môj úprimný obdiv a rešpekt.
    Zdravím Vás!
    svarnetic

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.