neděle 6. září 2015

Nassim Haramein – rozhovor




Předkládám dnes rozhovor s mým oblíbencem Nassimem Harameinem, který je velmi otevřený všem novým poznáním a neřídí se zatvrzele starými dogmaty a má odvahu i svoje poznatky veřejně publikovat, za nemilého bručení ortodoxních vědátorů a skupin, vlastně tak jak naše stránky, které se snaží lidem otevřít oči a hlavně, aby našli sama sebe, bez ovlivňování mainstrému a hlavních „vědeckých“ proudů, které si myslí, že vše vědí a mají jasno. Opak je pravdou.

V tomto videu Nassim opět mluví vlastně o Síle (vědomé energii) o které jsme zde psali v několika článcích, jako např.  http://energieupramene.blogspot.cz/2013/01/sila-jeji-uchopeni.html

a dalších - hloubavý čtenář si je zde určitě najde ve vyhledávači stránek. Mluví rovněž o Zdroji (Bohu), jenž používá tuto vědomou energii – Sílu k poznávání všeho, co se zde  na Zemi a v celém jeho vesmíru děje a používá Sílu nejen k poznání, tvoření, ale hlavně k dalšímu vývoji – evoluci. Vše negativní v této realitě je vlastně jak parazit, který se sobecky živí na úkor tohoto tvoření Zdroje a je tedy nežádoucí pro správný vývoj naší reality a to tedy i v celém hmotném vesmíru, protože ten je také součástí všech jiných možných prostorů. Proto naše zde vnitřní prohlášení:

Sílo znič všechno temné zde na Zemi.
Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi.

pomáhá Zdroji a i nám zde na Zemi k jeho zapouzdření a nakonec i vyloučení, aby se vše mohlo vyvíjet v harmonii a kladné evoluci všeho živého a inteligentního. My potřebujem Jeho a on nás, pro vzájemnou zpětnou vazbu a čím je nás víc, tím větší pomoc a Síla. Síla je vlastně Vakuum, v náboženství podávána jako Duch svatý, jejíž pomocí Zdroj vše proniká, poznává, tvoří a uvědomuje si a nakonec i komunikuje. 
Vše je vlastně jako hologram, vše je ve všem a světy až do těch nejvyšších jsou tvořeny jako fraktály. Ano, vše je ve všem, tedy celý vesmír je v každém z nás, současně i vy v něm a není se potřeba vůbec obracet někam Ven, vše je v nás. Když se v noci díváte na oblohu plnou hvězd, díváte se současně i na část sebe, protože ten nádherný vesmír je i ve vás, to je zpětná vazba vašeho vědomí, stejná jako u Zdroje -stáváte se taky Zdrojem. Každý hologram, když zněj oddělíte jen malý kousek a znovu jej promítnete, zase vám tento kousíček hologramu ukáže celkový původní obraz originálu. Proto vězte, že i ve Vás je vše, jste vlastně malý díl celkového hologramu a vy můžete komunikovat se Sílou a tím i se Zdrojem přes Vás uvnitř, jsme všichni propojeni se vším co existuje v tomto reálu. Doufám, že i tato malá lekce mé maličkosti vám pomohla ve vašem hledání a pochopení v  prožívající realitě zde.

14 komentářů:

  1. No vida, Nassim to tam konečně hezky řekl, že žádná "vlastní" realita neexistuje. Je to jen strkání hlavy do písku a dělání "mně se to netýká".
    Iv díky, je to moc hezky a hlavně pravdivě podáno, ten Váš článek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lidé stále zapomínají ve své sebestřednosti, že i ti druzí kolem tvoří realitu podle svého obrazu a výsledek je pak ten, kdo převažuje. Proto je potřeba, aby nás bylo víc a víc a vyrušili ty energie parazitů.

      Vymazat
  2. http://allatra.org/cs/reports/iskonnaja-fizika-allatra

    OdpovědětVymazat
  3. No tady se mluví o parazitech jak vyšitejch. To je hrůza!
    https://www.youtube.com/watch?v=m3_eXJUe398

    OdpovědětVymazat
  4. https://www.youtube.com/watch?v=r_tLTWm4c2w

    OdpovědětVymazat
  5. Tady ještě jedno zajímavé poslouchání.
    https://www.youtube.com/watch?v=nF3g-Uo8dxM
    Nejsem příznivcem hromadných meditací, každý můžeme sám za sebe.

    Sílo znič všechno temné zde na Zemi.
    Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi.

    OdpovědětVymazat
  6. Tu někdo nabádá též k pomoci uprchlíkům, kolik asi dostala ta paní zaplaceno za vyjádření. Osobně nesouhlasím s paní Čáslavskou a protestuju proti řízené migraci do České republiky a okolních krajin!
    Server Orgonet opět zablokoval komentáře pod článkem jaká to novina, hlas lidu se asi nehodí do krámu. A namažeme kliky všech mešit vepřovým sádlem rez to je přeci prevít :-)

    http://orgo-net.blogspot.cz/2015/09/vyzva-very-caslavske.html#more


    Sílo znič všechno temné zde na Zemi !
    Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ani ja nesúhlasím, vyjadrenie síce je, len koľkých k sebe chce prijať Čáslavská, to zabudla napísať, povedať. Je škoda, že Orgonet opäť zablokoval túto tému, vyjadrenie ktoré dal, že prečo, neobstojí, žiaľ pre neho, čo sa už stalo v poslednej dobe už neraz, Preto sa pýtam: čo tlak niekoho zvonku? Ale to len on/ona vie, čiže je to jeho problém...čo už, keď opäť radšej stiahol chvost...

      Tonino.

      Vymazat
    2. ZDIELAJTE - NECH VIDIA ĽUDIA PRAVDU A VEDIA O NEJ!
      http://www.mojevideo.sk/video/24f78/toto_je_grecko_a_nie_stredny_vychod.html
      http://www.mojevideo.sk/video/24f8a/imigranti_veci_na_pravu_mieru.html
      http://www.mojevideo.sk/video/24e11/poziadavky_imigrantov.html

      Síla znič všetko temné tu na Zemi !
      Síla znič všetky nástroje Satana tu na Zemi !
      Leo

      Vymazat
    3. Asi když je tady přivítáme s otevřenou náručí, chlebem a solí, na kterej nám stejně kašlou a pak přejdem na jejich víru a kdo nebude chtít, tak mu useknou hlavu, ze ženskej budou hadry na podlahu, tak si neuděláme špatnou karmu, nojo svět se v PR... obrátil.
      Nevypadaj hladový, spíš divoký a koukaj, co kde by zničili a koho podřízli.
      Někde jsem četla, že je to invaze v tričkách a džínách, nojo. Kdyby měli mačety a mundůry, tak to by asi došlo každýmu, co semka přišli udělat.
      A jedna perla navrch
      http://www.securitymagazin.cz/legislativa/policie-durazne-varuje-pred-rasistickymi-a-xenofobnimi-nazory-na-socialnich-sitich-muzeme-se-dopustit-trestneho-cinu-1404047359.html

      Vymazat
  7. k Vašej perle, pani ter fry,
    pripájam koment z http://www.mojevideo.sk/video/24e11/poziadavky_imigrantov.html

    ...Ľudia varujem vás, teraz došla mama za mnou s plačom, že jej pisal nejaky prvanik ohľadom toho, že som zdieľala toto video alebo videa podobeho tipu. Vraj je to trestny čin a hraniči to s rasizmom. Vymazala som tie videa a neviem čo mam robiť... chorý svet...

    mimo tému...
    Diskreditácia Ruska na svetovom šampionáte v Las Vegas 2015
    Ruský športovec Roman Vlasov vyhral zlatú medailu vo svetovom šampionáte v Las Vegas 2015, namiesto rešpektu zo zaslúženého víťazstva v grécko-rímskom zápase, trápna snaha o diskreditáciu Ruska, víťazovi nepustili hymnu... ten zvukový paškvil na konci videa znie ako mp3 z mobilu...
    http://politikus.ru/video/57473-rossiya-oderzhala-pobedu-v-ssha-zolotaya-medal-v-greko-rimskoy-borbe-nasha.html
    Leo

    OdpovědětVymazat
  8. mimo tema - aktuálně - blog MARNÝho je pozastaven, ještě včera fungoval
    http://prntscr.com/8ebxqz

    -ol-

    OdpovědětVymazat
  9. https://www.youtube.com/watch?v=1OhUDl4fy5M&index=4&list=PLC9CE96241519D6DF Video o tom ze pokial sa na hmotu nepozerame je len energiou a tak ju mozeme ako energiu myslienkami ovplivnovat. Zaklad kvantovky momentalne tak popularnej.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.