pondělí 21. září 2015

Červené trenýrky na hradě



Tak jak jsme psali v článku: http://energieupramene.blogspot.cz/2015/09/normal-0-21-to-vy-chcete-zni-c-it.html  co se děje na naší vnitropolitické scéně za asistence velvyslance USA, můžeme myslím i přidat extempore s vyvěšením trenýrek na pražském hradě.
Pana prezidenta toto vůbec nevyvedlo z míry a to je dobře. Jeho popularita naopak ještě více stoupla a ti, co zhanobili naši zástavu se naopak vyčlenili mezi ty nejposlednější autcajdry lidské spodiny, která by prodala i svou „matku“ a k národní hrdostí i politickému nadhledu má velmi daleko. Naopak svým činem pomohli jeho popularitě a náš stát se tak neřadí jednoduše k vlezřítělcům, ale snaží se jít svou cestou.
Demokracie není bordel ani anarchie, kterou předvedli vyvěšením trenýrek na hradě. Za hanobení státních symbolů by měli aktéři nést zodpovědnost a ne toto jakoby zesměšňovat.
Je legrační, že navzdory soustředěnému negativnímu mediálnímu útoku v České republice stoupá popularita jak Zemanova, tak i Putinova. Téměř polovina obyvatelstva jejich politiku schvaluje. Kdyby se dnes konaly volby, Zeman by je vyhrál s ještě větším náskokem než v roce 2013. Kavárníčkáři - "jen tak dál".

13 komentářů:

  1. to Kabod
    Prosil bych pane Kabod, pokud by to šlo, vyštípnout hudební produkci ze seriálu: http://play.iprima.cz/vinari/vinari-ii-4 písničku "Kdyby byle Morava ..." a hodit ji na Youtube, pak bych si ji umístil pod tento článek.
    Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro lv... Vinaři II S02E04 - Agrometal mám, pokusím se vystřihnout jen tu písničku, ale neumím to hodit na youtube.... dal bych to na uložto kde se to dá volně stáhnout.....

      Vymazat
    2. to melechb47
      Děkuji, ale z "ulož to" to memá význam, jen z Youtube,nebo jiného veřejného videa pro uložení kódu, ale dík za snahu.

      Vymazat
  2. Zatím multikulturní obohacování dle paní Šabatové https://www.youtube.com/watch?v=S9B_DN3Ye4g

    OdpovědětVymazat
  3. K těm trenýrkám...To je DĚTSTVÍ,čili nezodpovědnost v zaprdlém kráteru.Stačí vysledovat jen kandidátky do poslanecké sněmovny.Tvrdošíjně se tam opakuje Balbínova poetická hospudka,anarchisté,monarchisté,dvacet levicových,třicet pravicových stran,Svaz přátel piva,Svaz přátel žehu..Prostě samé srandičky a recese..A poslední je hrubá urážka státnosti na Hradě..Co lze očekávat od dětíNEZODPOVĚDNÝCH za stát,za stát,potažmo za sebe..Tento lidský materiál již NEMÁ jednu mozkovou hemisféru,je to zombie...Technická poznámečka..Milý IV měl jsem snahu,ale profil videa je narafičen tak,že neumím to stáhnout ani Baidu browserem.který umí i flash,z Opery,ani z Maxthonu..Zkusil bych technika Petra Orteka,ten umí vše..https://www.youtube.com/user/svobodnatv/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Kabod
      Nevadí, dík, jen jsem chtěl to víc okoštovat, národní hrdost těm "lemplům" nic neříká.

      Vymazat
    2. Možno vás to prekvapí, ale zhruba 2/3 terajšieho obyvateľstva na tejto Zemi tu nemá čo hľadať, takže sa nečudujme, že čo všetko sa deje, to je dôsledok toho veľkého nepomeru. Preto prichádza k Veľkej očiste, kedy budú oddelené plevy od pšenice,,,

      Tonino.

      Vymazat
    3. to Kabod
      tož stačí eném upnout někde na kanál youtbe z http://ulozto.cz/xBBMPPbB/kdyby-byla-morava-mp4
      moravak

      Vymazat
  4. Z diskusie na levanete:
    Pamätáte na červené trenírky čínskej pandy na obálke Ekonóma..?
    A ešte toto - http://goo.gl/9EXx5k

    OdpovědětVymazat
  5. Červené karty a červené trenýrky mají společného jmenovatele, pražskou kavárnu. A tak do akce na hrad vyslali své sympatizanty Sto - hoven. Nebo, že by to byl nový oficiální název kavárenských zaprodanců ?
    Honza.

    OdpovědětVymazat
  6. ..a ešte jeden zaujímavý odkaz dnes: http://lada-molvinets.livejournal.com/1100307.html

    Podľa Pjakina slúži Zeman GP. Dúfam...a vlastne VERÍM.., že medzičas definitívneho konca hegemónie US a nástupu vlády Človeka bude minimálny. GP je predsalen v inej lige, než tí US amatéri. Možno sa nám síce na chvíľu uľaví, aj tak ale naše uvedomenie v tej dobe (už teraz) musí byť dostatočné na odkrytie akejkoľvek hry..
    Hry si budeme vyberať my...TVORIVÉ hry.

    OdpovědětVymazat
  7. Multikulturní obohacení https://www.youtube.com/watch?v=qOI3QUBWK_4

    OdpovědětVymazat
  8. Proti diktátorským kvótam sú Slovensko, Česko, Maďarsko a Rumunsko...Poliaci už cúvli....Verím, že necúvneme aspoň my...Aj to hovorí o niečom, že predsa ešte žijeme a nebojíme sa povedať, tak to teda NIE.

    Tonino

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.