čtvrtek 23. července 2015

Ahoj templáři - III. díl


 Autor knihy " Ahoj templáři" kterou jsme zde otiskovali v rubrice "povídky" se rozhodl pokračovat ve své tvorbě a rád zde otiskuji jeho další nový díl "Ahoj templáři - III. díl. 

Příjemné čtení - Iv   





            Vážení!



Opět mi nedá, než nutkavě a s vědomím své nedostatečnosti pokračovat třetím dílem knihy „...řekla: "Ahoj, templáři!“ Druhý díl skončil tím, že Amadea byla pro mne opravdu něco jako evangelium, tedy zpráva pro mne. Sen o obličeji krásné brunetky s temnýma očima, které zdobily jantarové skvrnky, je pravdou. Rovněž tak její jméno, Amadea Modem na dřevěné tabulce, jíž v těch snech měla nad hlavou. I valná většina informací, které jsem v prvním a druhém dílu templáře použil, byla od ní. A naše forbíny? Ty jsou pravdivější než to, že já existuji. V jednom z našich posledních rozhovorů mi oznámila, že mi někoho pošle. Přišlo mi to tehdy absurdní, ovšem stalo se, jak se to v životě děje.

A ona opravdu přišla. Její jméno je Renet. Ale hned zkraje uvidíte, že to od počátku bylo a stále je velmi komplikované, přesně tak, jako to v životě obvykle chodí. Renet mi zřejmě vnutí poněkud jiný rytmus a i odlišnou rezonanci. S její účastí u psaní či korekcí, byť do příštích prázdnin pouze virtuální, neboť teď žije svoji přítomnost v Southamptonu, bude moc těžké blafovat a předvádět se před někým, s kým jsem sice strávil pouhých pár desítek hodin, ale kdo mě možná zná líp, než vůbec tuším...





Autor










První část

1.  kapitola



Vážení, předchozí dva díly jsem koncipoval s tantrickým, „Co je tady, je všude. Co tady není, není nikde!“

A pak jsem si v září 2014 na jedný bračský pláži mezi Postirou a Pučiščou po 250 stránkách napsanýho a z části už i na internetu vydanýho textu uvědomil, co mi  pořád teklo mezi prsty, tedy unikalo. Ten subverzní osel Matěj si totiž k obvyklý lásce, dobru a řádu spojenejch s výrazy Vyšší Já, Bůh a Univerzum zapomněl přilepit i to, co se k nim obvykle taktně a účelově neváže, tedy zlo, proradnost, zmatek a válku. Proč?

To je jednoduchý, když universum, tak veškerenstvo. Tedy i to, co jde naprosto mimo naše chápání, ne? Protože co je dole, je i nahoře. A proto si pro sebe, s nahým a spáleným zadkem, na tomhle mým oblíbeným ostrůvku, formuluju dle už neidealizovaný skutečnosti opravenej výklad oný rozverný skupinky tančících a vlastně i šermujících se spolu slov, jež podobně znějí u všech dosud žijících ras týhle nádherný a za jistejch okolností vskutku rajský planety.

A opět si představte, že v okamžiku, kdy po návratu z dovolený začnu uvažovat o nutným předělání a opravách podle doplněnýho axiomu obou předcházejících dílů templáře, tak zcela náhodně otevřu na stolku v pracovně knihu, pojednávající o mytologiích, kterou tam asi opět zcela „náhodou“, jak říkáme, položila při úklidu moje žena, a čtu:

"Postupně se učení a z nich vyplývající výchovné systémy stále víc a víc stávaly  bezduchými manuály s jediným účelem. Tím bylo modelovat obrovskou množinu lidských bytostí v otroky. Vybrané pak jedince k výkon moci dle místa, situace a potřeb nejvyšší elity stojící naprosto mimo obě předešlé skupiny."

No a já se v duchu znovu ocitám ve zvláštní situaci mýho venkovskýho křesťansko-socialistickýho dětství, majícího formát, kterej se z dnešního hlediska dá vyjádřit jako třeskutej trockismus s kolárkem. A byť třeskutej, tak se zároveň dalších čtyřicet let nehybně a líně povalal na zeměpisným rozhraní s rovněž třeskutým, ale pro nás děti „tehdy“ hlavně žvejkačkovým, vysněným, koloniálně imperialistickým rájem. Kde v džungli pobíhala černá Baghira, a po Aljašce Jack London s Bílým Tesákem. Proto ihned po zdánlivým vyhasnutí II. Světový války, když začal Marshallův klacek vytloukat do atlantskejch pobřežních skal Evropy úvodní rytmus marše války ekonomický, nastal “slaďoučkej čas lízání zmrzlin“. A odehrávalo se to v zářivým světle zkoušek atomovejch bomb v atmosféře. To je kombinace, co? A začalo se tomu říkat studená válka. Žvejkačka, zmrzlina, neblejskanej Hollywood a jeho pitomý seriály. Pak prdelatej trockista Chruščov třískající rezervní, extra donesenou botou do stolu v OSN. Blbě tak hrajíc před světem a hlavně před svým národem pantomimickou etudu na téma vlastenec. Když při tom začal tvrdě makat na budoucí parcelaci SSSR. Lži, zmatek a mlha. Tomu se tehdy a vlastně i dnes říkalo a dosud říká REALITA.

Byla to však jen velmi dobře vymyšlená a pouze jediným režisérem řízená nejenom konfrontace socialistickejch a západních medií, ale kompletní zmrzlinová sranda konfrontace zjednodušená do bipolárního modu, aby to rejžu moc nestálo a konečně došlo k vytoužený parcelaci Ruska. Ale vzpomínám si, že to bylo vždy maso! Ať už jste stáli na kterýkoli straně zmrzlinovýho konfliktu. Jako dítě jsem samozřejmě příliš přesně nerozlišoval fronty a hrál si vždy na svým svobodným území s názvem DĚTSTVÍ. Ale když jsem ráno pochodoval do český, tedy sovětsko-český školy, kde ze mě vyráběli bojovníka za socialismus s tváří Davidoviče Bronštejna, tak jsem věděl, že Svobodná Evropa je svinstvo a kopal po čas výuky vší silou za komunu a SSSR.

Pak jsem šel domů, kde se nadávalo na bolševika, protože tehdy, stejně jako dnes nebyl rozlišován pojem bolševik a trockista. A já i z tohoto zmatku vytušil, že musím velmi opatrně ctít obě tehdy pro mne nepříliš čitelný fronty. Tedy Západ versus SSSR. I když přesněji, ale to vím až dnes to byly fronty „téměř“ tři. Tedy západ s trockisty proti skutečnýmu lidu Ruska. A ten lid se teprve těsně před fašistickou invazí roku 1941 postavil jako skutečně neprůstřelnej val za Stalina. Vidíte, a k tomuhle ať si nafoukaní politologové a histe/o/rici melou co chtěj! Tomuhle se říká projevenej selskej rozum a moudrost lidu. Což tehdy zachránilo planetu před katastrofou pocházející z nenažranosti, ignoranství a nafoukanýho blbství elit.

Ten zjednodušenej výše uvedenej dvojitej model jsem však pochopil zcela bez nářezu a téměř ihned si zformuloval tehdejší „ mojí společenskou smlouvu“. Jejíž grunt jsem pochopil z řevu svýho taťky při produkcích jak stanic Praha 1. a 2., tak i  svobodný Evropy, či Hlasu Ameriky. Ta smlouva zněla takto:

Je tu asi nějakej, „snad dokonce nejvyšší smysl v tom“, říkat ve škole slova řazený do jinejch významů, než mě svým řevem a nadávkami jak u rádia Svobodný Evropy, tak i Prahy 1. sdělovali ex-živnostníci, můj milovanej táta s dědou. A tak z tehdejšího, ale i z toho současnýho, již podstatně moderněji a sofistikovaněji konstruovanýho mlžna a realizací zvrácenejch priorit si pro sebe dnes odvozuji asi toto:

 Již nic neříkající, ale všelijak účelově manipulovaný rituály, kdysi zrozený z kánonu: co je tady, je všude, co tady není, není nikde se v průběhu staletí, či spíše tisíciletí nakonec staly motorem všech zasranejch diktatur vzdělávání, výchovy, ekonomiky, politiky, práva, náboženství a medií. Tohle všechno pak bylo doprovázeno stále propracovanější a rovněž zasranou informační asymetrií.

Tenhle výraz přeložen do češtiny znamená mlhu, a dokonce trest úplný informační temnoty pro drtivou většinu nás, služebnejch to otroků. Naopak počtem nepatrná hrstička mocnejch je zde laskána čerstvým větříkem a světlem nepředstavitelnýho vědění, spojenýho s výkonem totální moci. A z tohoto paradoxního stavu věcí se klubal, až se vyklubal i můj názor na globální systém, jež ideálně vyjadřuje mnou mnohokrát v této knize citovanej výrok Michaela Ellnera:

            "Všechno je vzhůru nohama. Doktoři ničí zdraví, právníci spravedlnost, univerzity vzdělání. Vlády ničí svobodu, masmédia informovanost a náboženství spiritualitu." A pokračuju v četbě:

"Systém rituálů se pak spojoval do mystérií, jež se podle míry ztráty valné části starého poznání stávaly stále zmatenějšími. A takto byly plíživě a účelově zvyšovány možnosti jejich zneužití. Naštěstí tenhle postupný úpadek vědění způsobil pro nás budoucí jednu velmi důležitou a nadějnou věc. A tou bylo formální zachování již se vyprázdňující formulky sdělující nám: co je tady, je všude, co tady není, není nikde! Kabala stejné vyjadřuje takto: co je nahoře, je podobné tomu, co je dole. Srovnatelných formulací je samozřejmě po světě podstatně více. A všechny se i podobně, tedy již bez relevantních informací automaticky předávaly z pokolení na pokolení, aniž v posledku bylo tušeno proč. To „proč?“ však vyjadřuje vyšší mocí do nich vloženou rozbušku naděje, že budou opět v budoucnu moudře využívány. A to nejenom hrstkou zasvěcených mocných, ale znovu i ku prospěchu většiny."

A proč zrovna takhle, ptám se? A pokračuju v četbě:

„Tyhle věty totiž vyjadřují primární princip fungování vesmíru. A to ať už se v současné realitě děje cokoli. Jsou to fraktály nesoucí v sobě kompletní informaci, která se nakonec vždy vynoří, byť i jen z nepatrné části zachované formy. A tohle nám sděluje naději, že ti připravení jí budou určitě osloveni. Ne-připravené mine“!

A teď si zkuste představit žhavou současnost na který se podílíme i my Češi, Moravani a Slováci. Pak už zcela jasně uvidíte západním importem, poradenstvím, financema bankovních klanů a zrůdnejma technologiema velmi dlouho vyvolávaný celý šňůry všelikejch, ale hlavně občanskejch válek v Asii, Africe, jižní a střední  Americe, Jugoslávii a teď na jihovýchodní Ukrajině. A co zejtra? Zejtra to možná bude o notnej fous blíž k nám. Tedy opět v „kdysi našem milostivě nám mocnejma“ po I. Světový válce přiděleným Zakarpatsku. Čímž se tehdy rozjíždělo parcelování Ruska. No a po tomhle chystaným, rozkošným, karpatským scénáři, kterej má namířeno hluboko do Evropy se vám ihned budou zdát včerejší noční můry z děsivý situace kolem imigrantů, co se teď právě z jihu hrnou tam, kam maj nejblíž, skoro rajskou hudbou.

Proč je to k sakru většinou do Evropy? To přeci nezpůsobil jen zeměpis, že? Ale nejspíš ten, kdo tohle naplánoval! A proč to bylo naplánováno zrovna takhle? No protože chtěli vytěžit z výchozí situace, co největší zisk s co nejmenšími náklady. Tedy i s co největší množinou mrtvejch do budoucna. Toto naplánovat mohl pouze jen někdo nepředstavitelně mocnej. Mocnej tak, že zde vládne staletí a tisíciletí informačními bloky, jež vytvořil z poznání lidstva, který šlohnul a schoval před většinovým obyvatelstvem planety. Čímž si mazaně a nadlouho zajistil svou sociální bezpečnost. Tohle všechno samozřejmě ukazuje na to, že byl opět použit zrcadlovej odraz toho, co se plánuje někde tam nahoře. A „bohužel“ to opět dopadne na mnohý z nás zde dole. Tenhle program byl veřejně, drze a zcela beztrestně vyhlášen a nejspíš i posvěcen OSN v r. 1980.

A provedeno to bylo v megalitickým formátu na kopci regionu Albert County v Georgii pod vznešeným názvem Guide Stones, tedy po našem - Poradní Kameny, takto:   

1. Populaci planety snižte a udržujte pod hranicí 500 milionů, aby byla zachována rovnováha s přírodou. (?!?)

2. Kontrolujte moudře reprodukci.

3. Sjednoťte lidstvo pomocí nového jazyka.

4. Ovládněte vášně, víru a tradice.

5. Ochraňujte národy spravedlivými zákony.

6. Ať všechny spory řídí světový soud.

7. Zrušte zbytečné zákony a úředníky.

8. Nechť je udržována vyváženost mezi právy jedince a společnosti.

9. Vyvažujte osobní práva povinnostmi ke společnosti.

10. Velebte krásu a lásku v touze po harmonii. 

Moc krásná idea, že? Ale v současnosti by tenhle program představoval vyhubení, tedy budoucí čirou hrůzu, bolest a smrt pro 7 miliard lidí. Což se v různejch částech planety již dávno děje ve všemožnejch formách válek. Dobrými prostředky k tomu jsou chemtrails a jedy ve vodě a potravinách, ve kterejch navíc díky umělejm hnojivům chybí stopový prvky. Což zvyšuje účinky nejenom úmrtnosti z obyčejný bídy a hladu, ale i z tzv. „hladomoru s plným břichem“, kterej rozšiřuje spektrum dopadu tohoto účinnýho zabijáka na téměř celou populaci. Pak je tu vakcinace nedovolující dětem vytvořit si přirozenou imunitu. Taky v tom budou stále víc figurovat umělý nemoci jako např. AIDS a Morgellonova choroba. Pak velmi nebezpečný druhy záření, jež produkujou nový super-technologie. A spousta jinejch velmi rafinovanejch metod, jak tuhle již velmi načnutou globální populaci stále radikálněji snižovat. Ale přepočítáním dle Guide Stones se dnes už nejedná o pouhou decimaci, tedy jeden z desíti, ale o celejch devět položek z desíti. Vídíte, vážení, kam až jsme to svým zbabělým mlčením a touhou vydělávat co nejvíc peněz dotáhli?

Jinak tomuto projektu fakt nelze skoro nic vytknout. Snad jenom to, že těmto přírodomilům celá tisíciletí nebylo proti mysli, že na ně makalo stále víc a víc otroků. A dokonce na to promyšleně ve svejch projektech dbali. Neboť jak jinak by bylo možný zajistit už od doby nástupu „průmyslový revoluce“ fungování právě tehdy instalovanýho, ekonomickýho modelu neustálýho růstu spotřeby? Kterej v poslední době vytváří prostředí stále zběsilejšího finiše a vršení většinou naprosto zbytečnejch, a mnohdy dokonce škodlivejch technologií agresivně vnucovanejch nic netušícímu obyvatelstvu reklamou? A nejenom to.

Co takhle? Ráčíte snad deflaci, či inflaci, recesi, krizi, pády burz, válku? Jen si vyberte. Dodáme vše promptně,“zdarma“ až do vašeho obýváčku.

Tyto rozpory opravdu ukazují zvláštní pohled lidí stojících za realizací monumentu Guide Stones na spravedlnost, krásu a lásku toužící po harmonii. Zvláště když body 2 až 10 budou nemilosrdně vymazány zrůdným punktem číslo jedna. Jehož záměrem bylo vyzkoušet pootevření, pak otevření a nakonec naprostý vymazání okna „přijatelnosti“ tohoto právě spuštěnýho zla. To je ona paradoxní Machiavelliho symbolika účelu světícího všechny dostupný prostředky vedoucí k naplnění predikce nejmocnějších nesmlouvavou manipulací toho, co je zde dole. Při čemž se Oni zároveň snaží „ať to stojí, co to stojí“, navázat pakt s všelikou temnou pakáží vesmíru, kterou pak vydávaj za to, co je „nahoře“!

Nojo, ale ten nejdrzejší človíček jim jednou odpověděl: Tak pro tohle všechno jste si nás, vážené „vyšší bytosti“ z bláta uplácaly? A teď vás najednou serem tím, že je nás příliš? Rovněž i tím, že mnozí z nenaplněný touhy vědět se za tohoto stavu věcí stávají neposlušnejma, neuctivejma a ve vzduchu visí vzpoura? A proč vlastně ne, že? Když z vašeho hlediska jsme jenom otrockej šmejd, kterej dosud ve vašem žoldu musí konat bez ptaní vše, co požadujete! Ale pochopte, vážení velkomožní, že to, co vás teď zrovna sere, nás možná začíná blažit. Jen koukněte, jak se postupně to vaše zvláštně a jednoznačně nasměrovaný počínání, jemuž učeně říkáte predikce, nakonec vždy hroutí. Uvedu jen pár  případů:

An-Unna-Ki Sumer a Babylon. Předpověď a odhad do budoucna končící krachem!

Dále Toth - Egypt. Předpověď a odhad do budoucna. Pak krach a překotný stěhování do Evropy! Jako kdysi dávno z potápějící se Atlantidy do Egypta.

Jehovova a judaismus. Předpověď a odhad do budoucna, dle Knihy knih! Nucený diaspory vytvářející v místech určení pnutí. Pak hroucení a elitářský vraždění uvnitř bílý rasy. Zničení velký Rassénie a Velký Tartárie. Pak vypuštění viru Globální chronologie Skaligery a Petávia v 16. a 17. st., jež zcela vymazala z map tyto obrovský státní  útvary bílý rasy. A toto vše s imperativem! K dosažení těchto cílů v žádným případě nelitujte svých kmenových příslušníků!?!

Trochu ten výčet zkraťme a malinko se rozveselme judaismu příbuzným křesťanstvím, jež přítomnost božský veličiny na planetě v klidu a s nesmírným potěšením poslalo rovnou k čertu. Tedy umístilo ji na obláček v podobě starýho bělovousýho a srandovního dědy. Protože všude jinde by se tenhle dobromyslnej, ale nudnej fousáč pletl a překážel. Jenomže tenhle komik je dodnes provázen nemilosrdnou, ekonomickou, politickou, studenou, horkou a hlavně vždy pitomou válkou vznikající už nejenom z rozporů uvnitř bílý rasy. A toto vše se děje právem, jež si urvala a zneužívá nejvyšší patriarchální kasta z informací ukradenejch ze stromu poznání.

Tohle kopíruje i případ islámu. Kdysi se tvářícího moudře a kultivovaně, když zachraňoval díla Chaldejců a Řeků. Pak ovšem jako všechny velký náboženský instituce ztratil zábrany a ze svobodnýho člověka začal modelovat, jako doposud všechny elity, raba, kterej si v pokročilý fázi tohoto formátu již svoje nevolnictví nemá čas uvědomit a prostě realizuje vůli obsaženou v předpovědích a odhadech do budoucna. Jedni jsou u konce s Biblí a druzí s Koránem, kterej pak vylepšili  zlovolným a neslitovným právem Šaría. Při čemž, jak v současnosti vidíte, se všechny tři modely svorně hroutí. Stejně jako se kdysi „ruku v ruce“ hrabaly z abrahámskejch plenek.

A co současnej Globální Prediktor? Už i vlaštovky si cvrlikaj, že v něm dochází k dělení moci. A dělení je významem jiná činnost než oddych a přeskupení. Je to spíše předčasná, ale přeci jenom pitva způsobující zrychlení procesu hroucení systému, kterej již dosloužil! Je tu ovšem i „jistá naděje“, že jedno z jeho křídel by mohlo začít kráčet jinou, pro většinovou populaci snad i přijatelnější cestou...

A na co to ukazuje?

Že většina z výše uvedenejch predikujících svůj model instalace NWO se naštěstí ještě před v Georgii avizovanou genocidou 7 miliard lidí, mýlí. A někteří si to zřejmě i začali uvědomovat. Nebo se dokonce snad potkali se svým svědomím? No vidíte, predikce, jež měla vyvést jak tvrdí všechny druhy elit, Řád z chaosu! Order ab chao. Evidentně zklamala?!? A proč asi?

No nejspíš protože to, co je v dávný tradici mudrců a rovněž i současnejch fyziků nazýváno Chaosem, je zároveň i nezbytným gruntem vzniku. A to je patrně naprosto jiná kategorie, než bordel, že? Bordel totiž vytváří pouze a jen bordel! V SSSR ho před a hlavně pak, počítáno od smrti Stalina v padesátejch letech 20. století páchali v žoldu bankéřskejch klanů trockisti. A cože ten dnešní Západ?

No, jen už příliš dlouhou dobu tropí a vytváří podobný pitomosti v bleděmodrým. Za což ho stejně jako se to přihodilo v devadesátejch letech v SSSR stihne podobnej úděl. A pak samozřejmě bude následovat brzda, či ono čelem vzad, jež obvykle doprovází opravdový pochopení stavu věcí. Ale bylo by docela blbý a zbytečný, aby se toto pochopení dostavilo až západní systém dočista zmizí! SSSR rovněž zmizelo! Ovšem zůstalo tu Rusko!?!

Ale co zbude a čeká Západ, kterej zdá se v současný době míří n i k a m ? Či snad taky do bordelu? Nebo snad do totální války? No, díky tomu, že jim už nestačí decimace, ale chtěj celejch devět z deseti...

Ale ať je to jak má bejt. Nechť je i Západu dopřáno, aby se teď v něm vyskytla vůle ke změnám a podobnej tým s vůdcem a programem sociální bezpečnosti pod diktátem svědomí, jako se právě teď o to, tedy doufejme, snaží Rusko. A navíc, přejme mu najít i toho nezbytnýho přirozenýho vůdce. Tedy žádnýho p-rezidenta, ale Č-lověka, za kterým bude stát i prostej lid. Co myslíš, Amadeo? Vyskytne se někdo takovej i na „demokratickým“ Západě? A nemyslíš snad taky na to, aby se jím už konečně stala, skutečná ženská?

Amadeo?

Ticho jako v chrámu...


Kdo si chce zakoupit zde uváděnou knihu, může objednat za 49,- Kč i s DPH zde:
http://www.bezvydavatele.cz/book.php?Id=861


29 komentářů:

  1. To Iv: ak to nieje proti autorovmu želaniu, tak prosím o uvedenie jeho pravého alebo umeleckého mena.
    A tiež prosím o postupné zverejnenie ďalších častí knihy, ak sa dá... :-)

    Ďakujem, Robo.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Robo,
    na tomto blogu i jinde jsem Matěj Popleta a toto nebudeme měnit. Iv mi zde umožnil publikovat v syrové podobě už dva díly a proto jsem ho znovu požádal o stejné do třetice. Velmi se těším na Vaše komentáře. A nešetřte mě. Moc mi to pomůže s přípravou kompletního vydání všech třech dílů v elektronické podobě. Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Matej, musím Vás sklamať..
      Nemám čo šetriť, rozprávate mi z duše a dokonca i tie poznatky máme podobné, aj keď Vy ste ešte asi o kúsok ďalej...:-)
      Ďakujem za pekný článok!

      Robo

      Vymazat
    2. .. vlastne si asi môžeme tykať, na tomto blogu som si v tomto neistý.. :-)

      Robo

      Vymazat
  3. Ahoj Robo,
    děkovat není zač. A mám pocit, že tykání je přirozenější forma komunikace podobně smýšlejících lidí. Matěj

    OdpovědětVymazat
  4. Tiež to tak vnímam a na blogoch praktikujem.
    Zároveň ale i ctím názor autora tohoto priestoru - pred časom som tu niekde v diskusii čítal jeho vyhranený názor na toto a od tej doby som tu opatrný v tykaní.

    Prajem pekný večer, Matej! :-)

    Mimochodom, práve s Megrem objavujem staré vykopávky a zároveň som stále trochu sklamaný z Vla Bi - asi som dúfal, že Anastáziu musia hneď prijať (alebo aspoň určite nie odsúdiť) všetci úprimní ..či lepšie svetlí.. ľudia..

    Robo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji.Vztahy se neodvíjejí od tykání nebo vykání, mně osobně se lépe posílá lidi do sedinky při vykání.Vztahy jsou vždy pozitivní nebo negativní ne od oslovení, ale energiích.
      Ať Vás provází Síla.

      Vymazat
  5. Ahoj Matěji,
    moc hezky napsáno i jsem se u toho smála, jak přímo a bez obalu nazýváš věci pravými jmény.
    Je tam hezky a srozumitelně podáno plno důležitých informací, které by měl vědět každý člověk, alespoň pro začátek.
    No akorát bych si dovolila nesouhlasit s tím "doufáním" ohledně GP. Nejlepší by bylo, kdyby vymajz úplně celej, tedy jeho obě křídla z naší Terry.

    Jinak Renet, zdá se, má dobrý vliv na Matěje Popletu.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Terezko,
    už jsme dlouho zde na blogu spolu nekomunikovali. Dík za Tvůj názor.
    Ono to s naprosto negativním vnímáním i mnou proklínanýho GP je dobrý poctivě zvážit. A vzít v úvahu několik faktů:
    1) GP vznikl ve slovansko-árijským prostředí, tedy v bílé rase (ale samozřejmě i u barevných). A bílá rasa podle Y-DNA a genetických haplo-map je vše od Slovanů, Sumerů, Etrusků, Židů, Germánů, Indů, až po Araby. Nebudu jmenovat všechny názvy a podnázvy, to by byla celá stránka. Lingvistika podobný dokládala už v minulým století. A pokud by tohle nebylo před lidmi tajeno, vyřešilo by se všechno bez pitomejch válek. Proto první, co ne-Řád udělal ... byla instalace systému informační asymetrie,Ten přeci v něčem, co má v úmyslu se chovat spravedlivě ... nemá místo!
    2) Taky je pravda, že vždy za GP (což je vlastně první vládní systém vesmírných Asů), jenž je tu od doby výsadku bílý rasy v Meru a v Bělovodí ... nebyl tenhle institutl zneužíván. Viz největší planetární státní útvary, jako Velká Rassénie a Velká Tartárie existující tisíc a tisíce let.
    3) Pak vemte v úvahu, že to, co existovalo na Meru a v Bělovodí byl vlastně určující planetární Řád pro bílou rasu. Proto ti současní (toť symbolika) nazvali ten jejich experiment Novým světovým řádem! Barevné rasy užívaly na svých územích vše podobně, dle axiomu, co je tady, je všude, co tady není, není nikde.
    4) Ve Slovansko-Árijských védách jsou teky popisovány vesmírný války, kdy do prostoru naší planety vstoupil ne-Řád! A stál samozřejmě náramně o to, zde začít vládnout.
    Takže já z toho asi vyvozuju toto:
    GP není z principu zlo. Ale zlo samozřejmě mělo tendenci do něj vstoupit. A do jaký míry se mu to povedlo je dnes velmi dobře vidět. Ale proto nelze odsoudit samotnej princip, kterej tu byl od počátku planetárního osídlení. Nelze ani naprosto odsoudit snahu elit vytvořit globální vládu. Ta zde přeci od počátku byla, ne? Rusko a Putin v současný době dělá všechny kroky k tomu, tedy "alespoň doufám", zachovat onen princip, ovšem nikoli ve stylu zvůle, ale jako sociální bezpečnost pro kompletní planetární populaci. Ovšem ne pod diktátem ZLA, ale pod DIKTÁTEM SVĚDOMÍ.
    Prosím neberte to jako evangelium, je to pouze a jen můj osobní názor. A s tím se" bohužel" budete v různejch dávkách setkávat v téměř všech kapitolách tohoto třetího templářskýho dílu. Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Matej, keby som bol kresťan, poviem "amen"! :-)

      Rodinka, ...rodina je spoločenstvo ľudí s podobnými sveto-názormi... teraz ma to napadlo.. Som rád, že som vás našiel! :-)

      Dokonca už aj v Michalom na jeho blogu sme si to vyhovorili a snáď zhodli.. :-)

      Robo

      Vymazat
    2. Matěji,
      víš nemám to všechno do podrobna naštudovaný jako ty, to určitě ne.
      Jen v jedné z přednášek V. Pjakina jsem zaslechla, že GP by si přál, aby Rusko bylo zničený a nemohoucí, ale bohožel pro GP tomu tak není a proto jen z toho důvodu mu nezbývá než s ním "spolupracovat".
      GP je pro mne skrytá manipulace s lidskými bytostmi a to u mně nikdy důvěru nevzbuzuje a vzbuzovat nebude. Podle mne by se lidé měli rozvíjet svobodně a určovat si svůj řád a rytmus. Samozřejmě mám na mysli vyspělé Duše, kterým nemusí nikdo vnucovat, co je dobře a co ne, protože to mají v sobě jako nedílnou součást. Možná by se tedy dalo říci, že mají jak i říkáš svědomí.

      Vymazat
    3. Terezko,
      řekla si to moc pěkně... podle mne by se lidé měli rozvíjet svobodně a určovat si svůj řád a rytmus. Ale kolik je tu takovejch lidí, co tohle chtějí? A kolik je těch, co to umí? Já jsem včetně sebe takovou hle personu nepotkal, hm? Ale možná, že jsem jen roztržitej a nepozornej. Ale kdyby jich tu bylo hodně, tak by jsme se neměli důvod bavit ani o GP. Matěj

      Vymazat
    4. Robo,
      koukla jsem s dovolením na "myšlenky" a s "překvapením" jsem narazila na článek o masíčku.
      Můj názor na nejezení masa. Jíst maso z hlediska přijímání energie pro žití zde ve 3D je nejhorší způsob, co existuje. Energie doslova nasáklá strachem a těmi nejnižšími vibracemi, jaké je tady možno pojmout do těla (snad vyjma kanibalismu, který se i v dnešní "vyspělé" civilizaci objevuje). No tedy taky nejím maso tak 20 let, dokonce i dítě jsem odnosila bez jeho pojídání a v pohodě. Dcera maso nejí od svojeho "početí" a vývoj v pohodě. Podle mne, pokud na jezení masa dítě nenaučí rodiče, tak ho ani vyžadovat nebude a jeho vývoj probíhá zcela normálně a bez potíží.
      Jak v tamní vaší diskus podotkl Matěj, vždy to končí hádkou, debata o mase. Nevím jak moc jsi četl starší komentáře tady na blogu, ale Michal i Vlabi se zde zůčastňovali, ale po jedné Debatě o masu se "rodinka" a názory rozdělila. No a že bych musela celý den "šrotovat" bonbony, čokoládu a sušenky, jen proto že nejím maso. To je nějaký směšný a srandistický pohled a zdůvodnění nedostatku energie, zapříčiněný nejezením masa.
      A co se týče Anastazie, víš taky jsem četla jen úryvky a nemám potřebu číst vše, ale o pěstování na zahrádce a návratu k přírodě si s tebou můžu povídat dlouho. Zdrhla jsem z paneláku a naučila se topit v kamnech.
      Člověk se musí řídit vlastním citem a srdcem a že nenajdeš všude odezvu a podporu, je normální. Pokračuj dál tak jak jedeš. Můžu říci, že jsem ráda a mám radost, že maso nejíš.

      Vymazat
    5. Zdravím Ťa, Terka! :-)

      Nevedel som, že aj Vlabi s Michalom boli tunajší.
      Čítal som viacero Vlabi článkov a aj napríklad na nwoo a dosť často písala zaujímavo a pekne. Hlavne preto som bol trochu smutný z jej názoru. Ohľadne Michala...neviem už, čo si o ňom myslieť. Ak je jeho cesta len jeho, nech sa mu na nej darí..

      Inak, ak sa zadarí, tak na jeseň tiež možno zdrhneme ku kamnám a hlavne k záhrade.. :-)

      Dám vedieť, chcem napríklad skúsiť aj magnihotru (snáď som neskomolil názov) miesto prihnojovania a umelého ošetrovania.. :-)

      Robo

      Vymazat
  7. Ahoj Terezko,
    možná sis všimla, že papež nedávno odevzdal Putinovi dar Knížecího Jarlyku. To je znamení od GP, že dnešní Putinova politika GP vyhovuje, protože GP má v současný době úmysl potopit USA, jehož dnešní politika hraničí s debilitou skutečnýho vyvolání 3. Světový války. Z toho plyne, že GP nechce Světovou válku. Je, ale jasný, že Putin bude světovým politikem číslo I. a partnerem GP pouze v případě, že jeho kroky budou stále v souladu s plány GP. Jinak se ho GP nemilosrdně zbaví. Zabít člověka i Putinova formátu je podstaně lehčí, než zničit dnešní Rusko. Nikdy se to nikomu nepovedlo. A to je ono zázračný, ALE, na který zřejmě GP alespoň teď, možná jen načas přistoupil. Ale co když i u něj se něco zásadního změnilo? Pochází přeci z Rassy a možná se právě potkal se svým svědomím. To přeci nelze vyloučit...
    Víš on Globální Řád tu bude, protože tu vždy byl. Ale záleží na tom, zda bude se tím svědomím, nebo bez něj. A taky zda bude transparentní se strukturou, či netransparentní bez struktury, jako je teď, tedy za kouřovou clonou. Putin, alespoň doufám míří k tomu se svědomím a transparentní strukturou i pro nás obyčejný lidi. Krásný sny Tobě a všem Vám přeje Matěj

    OdpovědětVymazat
  8. Maťej,tesim sa na dalsie casti..

    OdpovědětVymazat
  9. Zdravím Vás Matěji,
    předem nevím zda tykat či vykat, tak zprvu volím vykání. Potěšil jste pokračováním Templářů, v tej současné záplavě lží a nepravd všude kolem je víc než třeba šířit pravdu, hezky bez obalu tak jak se věci mají. V předchozích dílech jsem našel mnoho shodného i s mou životní cestou a zájmy, potěšily mě různý "Templářský" odkazy viz pránická výživa (Amadea už zas "nežere....") chi, atd. Když jsem tenkrát - snad to mohlo být i více než 13let (?) zpět četl o "Poradních kamenech" dost jsem se divil a zpozorněl, koukám že se objevily i zde u Vás a máte pravdu že jsou v tom celým "bordelu" taky zapojený.
    Ať se Vám daří a díky, a komu má co secvaknout, jistě se to podaří, a možno by to bylo vhodný jako povinnou četbu na základní školu.

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, "obycejni lide... se svastikou"!
    Klíďo-píďo si vyberte, ale už i Robovi jsem řekl, že tykání považuju za přirozenější formu komunikace mezi lidmi, kteří směřují podobným směrem. A dík za Tvůj názor. Matěj

    OdpovědětVymazat
  11. I Ty Matej, čo mi to robíš..zdá sa Ti, že mám málo kníh doma na prečítanie? :-)
    Po Anastázii, až začnem lúskať Velesovu knihu, tak tá Tvoja bude vítaným odpočinkom, teším sa na ňu.. ! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Robo,
      doufám, že se ne jenom tady, ale i v nakladatelství s krásným názvem "beznakladatele" účastníš zdrcujícíma recenzema na první díl knížky... toho starýho osla Matěje. Víš, čím budou recenze ostřejší, tím líp se tahle subverzní knížka bude prodávat. A já si pak koupím jedno nebo dvě, či tři Ferarri a nějakej malej ostrůvek. A pak budu psát čím dál větší pitomosti, až nakonec skončím jako celebrita v hlavním proudu, tedy rovnou ve fuj-tajbl stoce a kanálu. Předem děkuji Tobě i Vám Všem za Vaše názory. Popleta Matěj

      Vymazat
    2. Dobrý den.
      A Vám, Iv, velmi děkuji za Vaši vstřícnost se kterou jste přistoupil na výše uvedené oznámení o vydáním prvního dílu templáře. Jsem Vám velmi zavázán. Matěj

      Vymazat
    3. Matěji, pokud je něco, co mně zaujalo a má to lidskou hodnotu a to myslím všechny aspekty lidství, tedy i hlavně city, kterými se odlišujeme od těch ostatních, nevím proč bych měl nepodporovat, naopak a vzhledem k životním zkušenostem, jichž si cením nejvíce dávám 1 **.

      Vymazat
  12. Matej! :-)

    Práve som dočítal prvý diel tejto knihy! :-)

    Pri Tvojich rozhovoroch s Amadeou som sa občas nahlas smial a Tvoj opis snu z pláže pri Z3.. Je úžasný! :-)

    Až budem o kúsok väčší...Možno raz. .. až budem mať čo. .. Možno tiež niečo napíšem.. Napadlo ma to už dávnejšie, zatiaľ ešte nenastal pravý čas.

    Teším sa na druhý a tretí diel, Matej! :-)

    Mimochodom...si živý z Živy? Táto téma ma tiež zaujíma...snáď časom...

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Robo,
    dík za komentář. S Amadeou se před dopsáním druhýho dílu přihodilo cosi ještě drsnějšího, než byla v prvním dílu ona epizoda v Peru s Maranón. Musel jsem pak přepsat celou poslední třetinu druhýho dílu. A rovněž asi deset kapitol už rozepsaný trojky.
    Jinak jsem větší část roku vegetarian. Letní měsíce a začátek podzimu vegan. Přejit na Živu mi zatím nedovoluje to, že o tom nedokážu přesvědčit tu svou paličatou buněčnou republikou. A tak jsem se smířil s tím, že zcela určitě Živanem budu, ale až po tý Helsingově změně. Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Matej, od Helsinga som čítal iba jednu knihu, akú "Helsingovu zmenu" máš na mysli, prosím? Ideálne, keby si mohol dať nejaký odkaz. Jediná zmena, o ktorej viem, je Deň Svaroga a potom ešte zvyšovanie vibrácií o ktorých asi nik nevie, aký bude mať priebeh.
      S tou Amadeou si ma vyľakal.. Pozriem na to.

      Nech Ťa Sila sprevádza, Matej.

      Vymazat
  14. Ahoj Robo,
    Helsingova změna = Smrt. Mimochodem, čím je člověk starší, tím víc se na tuhle záležitost těší, byť se jí zároveň děsí. Představ si, že už nebudeš muset stále hlídat a kontrolovat tělesný otvory. Jenom, co neplechy nadělá vlastní pusa, potvora nevymáchaná! Prostě jen nebudeš, ale BUDEŠ! Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíš S(z)Menu RozmernosTi? :-)

      Už o nej začínam trochu tušiť, stále je to pre mňa rana, keby mi odišiel niekto blízky. Onedlho to budeme VŠETCI brať zdravo = tak, jak to je.

      Som veľmi netrpezlivý človek, tento postupný a (relatívne) pomalý návrat k povodným prameňom je pre mňa skúška.. Skúška, ako na nič nečakať a žiť TERAZ.
      Teraz v Kocúrkove...dá sa to? Iste áno, zatiaľ som na to moc neprišiel.
      ...ale nevzdávam to a hľadám/učím sa.. :-)

      Vymazat
    2. Iv, toto už píšem štvrtý raz, pán Google sa so mnou zahráva.. Keby to prešlo viackrát, tak prosím o zverejnenie len raz.. :-)

      Matej, na "bezvydavatele" som dvojku nenašiel. Poradíš, prosím?

      Vymazat
  15. Ahoj Robo,
    dvojka ještě nevyšla z důvodů o pár komentářů výše uvedenejch. A taky proto, že ještě není po změnách textu po pravopisný stránce k vydání připravena. Čteš přeci moje komentáře a vidíš jakej asi "Čech?" po pravopisný stránce jsem. A třetí díl templáře vyjde až ho tady u Iv uzavřeme. Matěj

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.