úterý 2. června 2015

Tak se vydělává - na emigrantech!

Pro ochranu naší generace

Dost lidí má vystaráno. Kdo uvítá kvóty pro imigranty?
Konečně mi došlo, o co se tady vlastně jedná. Proč někteří politici propagují nutnost péče o uprchlíky. Je jedno, odkud pocházejí. Ono ani tak nejde o diktát EU. Ono jde hlavně o veliký kšeft – abych byl moderní – tedy o business. Vůbec totiž nejde o péči o uprchlíky, jedná se o péči o něčí peněženky.
Doposud u nás téměř žádné uprchlíky nemáme, a přesto se na „péči o ně“vydávají obrovské prostředky, ale již se nepublikuje komu a kolik.
Tak koukejte a divte se, jak se „vydělává“ :
 
Organizace pro pomoc uprchlíkům (OPU) 46 786 527,- Kč
Sdružení pro integraci a migraci (SIMI) 30 079 876,- Kč
Poradna pro integraci (PPI) 22 973 418,- Kč
InBáze 10 565 144,- Kč
Multikulturní centrum Praha (MKC Praha) 23 611 803,- Kč
Člověk v tísni, o. p. s. 249 628 650,- Kč
Sdružení občanů zabývajících se emigranty (SOZE) 7 016 246,- Kč
META, o.p.s. – Sdružení pro příležitosti mladých migrantů 21 042 731,- Kč
Centrum pro integraci cizinců, z.s. (CIC) 25 969 612,- Kč
Evropská kontaktní skupina o.s. (EKS) 31 227 714,- Kč
MOST PRO, o.p.s. 6 004 237,- Kč
Charita Česká republika (pozorovatel – nepřehledné, v řádech desítek až stovek milionů)
Lačhe Čhave (LČ) (pozorovatel) nedohledáno
Slovo 21, z.s. 25 148 073,- Kč
AMIGA, z.s.(pozorovatel) nedohledáno
La Strada CR, o.p.s. (pozorovatel) 1 169 596,- Kč
Poradna pro občanství, občanská a lidská práva 50 547 441,- Kč

Nevládní sdružení obdržela tedy nejméně částku přesahující přes půl miliardy korun. A to tady ještě téměř žádní uprchlíci nejsou. Dovedete si představit, kolik peněz z našich daní poteče do peněženek těch lidumilů a pravdoláskařů, kteří se již těší – až to skutečně nastane ???
Politici jsou taky jen lidi, kteří "kadí" a nejsou nic víc, než ostatní, rozdávejte emigrantům jejich adresy, oni si je z láskou ubytují, když mají takový "soucit" a nehledají příčinu útěku z jejich domova, jenž by se hlavně měl řešit, aby neutíkali z domova - války, chudoba, atd. Porušte jejich anonymitu, nás sledují všude, volili jste je, tak ať si plní své povinnosti, my je taky plníme formou různých daní, které jsou někdy postavené na hlavu ( daň z nemovitosti, že jste pracovitý a dovedete hospodařit-tak vám napaří daň atd)  zákonem a nikdo se nás neptá, zda je to "košér".
Po usazení v hostitelské zemi to vypadá pak takto
"Trojští koně" cválají do Evropy 
Většina čtenářů jistě pojem „trojský kůň“ zná, kdy obléhatelé Troje použili lsti, aby přemohli obranu Trojanů. Ti, nic zlého netuše, s radostí vtáhli podivný dar obléhatelů vedených Odyseem dovnitř obranné zóny, aby pak kvůli své hlouposti přišli o všechno, včetně svých životů. Obyvatelé Evropy, vedení nezodpovědnými politiky, nyní dělají totéž. Nevím, kolik z nás, kteří situaci s invazí imigrantů podrobněji sledujeme, si všimlo „drobného detailu“, že za nelegální přepravu do Evropy tito „zoufalí a naprosto chudí uprchlíci“ platí svým „převozníkům“ desetitisíce dolarů. Všichni! Kde je asi ti chudáci prchající před válkou vzali? Není to tak dávno, kdy nás sdělovací prostředky informovaly o tom, jak bojovníci Islámského státu na dobytých územích vyplenili spousty bank a získali tak desítky miliard dolarů. Nemusím být ani spisovatel sci-fi, abych si dovedl představit, že „palubní lístky“ desetitisícům zájemců o „sladký život v Evropě“ platí právě příslušníci Islámského státu. A evropští politici jim v tom velmi aktivně pomáhají. Pak bude stačit jeden povel a statisíce islámských bojovníků vyskočí ze svých úkrytů a podříznou nás jako podsvinčata. Kdy to bude? Nezačneme-li Evropu ihned bránit, tak to nebude trvat více než rok. Ještě si snad své životy můžeme zachránit, ale čas běží a na symbolických hodinách už je za pět minut dvanáct! 
PS: Ano, je mně také podezřelé, že z tzv. uprchlických lodí vystupují místo zubožených žen a dětí mladí, silní a zdraví muži, poměrně dobře oblečení a hned po vylodění volající mobilními telefony. Komu asi……………….

13 komentářů:

  1. Človek ... by si pomyslel, že to má samé výhody.
    Založíme aj my neziskovku, nech sa na tom napakujeme, jak také prasce? CIVILIZOVANÉ, samozrejme :-)
    Robo

    OdpovědětVymazat
  2. https://www.youtube.com/watch?v=8Tpn_6S9GFo

    OdpovědětVymazat
  3. Přidávám související články:
    http://vojtekova.blog.idnes.cz/c/462409/argumentacni-manual-proti-povinnemu-prerozdelovani-uprchliku.html?ref=viacbloger
    http://vojtekova.blog.idnes.cz/c/432974/Nemecko-na-pokraji-obcanske-valky.html

    No a... osobně si myslím, že tahle vyostřená situace s uprchlíky je jen tím nejviditelnějším projevem mnohem komplexnějšího trendu... vysvětlovat toto na základě situace např. jen v Evropě není dostatečné, musíme se ptát co k tomu vede z celosvětového hlediska a hlavně jak to změní celé lidstvo v průběhu následujících desetiletí až století. Lidstvo samo se svým chtěním nekonečné expanze na omezeném prostoru s omezenými zdroji dostalo přesně sem, do kritického bodu... a díky tomu se začíná uvolňovat napětí, a to nejen u lidí, ale i Země o sobě dává vědět (sopky, zemětřesení..) - a i na tyhle velké projevy je potřeba koukat z větší výšky, neboť i ony jsou jen projevem ještě něčeho vyššího.
    Chci tím říct...
    a) nemáme se čemu divit, jako lidstvo jsme si to krásně sami připravili
    b) vše zlé může být k něčemu dobré, aneb nenadávejme hned na vše, co se nám nelíbí... dlouhodobé hledisko nám může nakonec ukázat, že nebyl žádný důvod k přílišnému pesimismu
    c) i přesto bychom neměli tolerovat žádné bezpráví a měli bychom se mu postavit

    Myslím si ale, že ta vlna migrace, která se zvedla, nepůjde tak jednoduše zastavit. Aneb, když začne bouřka, taky neexistuje síla, která by ji v momentě odstranila - musí se zkrátka počkat, až se přežene. A kdo by chtěl bouřku násilím zastavit, jen si přivodí újmu. Důležité je pochopit reálné nedokonalé situace, ne za každou cenu prosazovat nějaké ideální modely. (to celé není myšleno jako kritika článku, spíš jako volné myšlenkové pochody pro doplnění)

    OdpovědětVymazat
  4. ... jen jsem čekal kdy a odkud to vyleze, tyhle nitky vedoucí k NĚKOMU, kdo by tu v Slovienských državách rád pozměnil kdeco. A protože to nevyšlo s rozpoutáním vojny v UK, tak se snaží "znepříjemnitů život aspoň takto.
    Cítím že toto jsou dlouhodobě připravované plány, jak zotročit, nebo vyhladit Slovieny, Árijce a podle aktuální situace jsou porůznu spouštěny, podle toho jak to tomu NĚKOMU vyhovuje..
    Jsem pro zrušení a okamžitý zákaz všech neziskovek v našich zemích.


    Sílo, žádám Tě znič všechno temné tu na Zemi.
    Sílo, žádám Tě znič všechny nástroje Satana zde na Zemi.

    OdpovědětVymazat
  5. Ať tato píseň od této chvíle ZNÍ v hloubi každé duše každého cizince, člověka kterýžto vstoupí či již vstoupil do naší milované země. A to až do samého morku kostí ať vždy proniká smysl této skladby.

    https://www.youtube.com/watch?v=elskCac9wSI

    Lidé, kteří s tímto smyslem nerezonují, ať třebas dobrovolně opustí naší zemi a pokračují ve své životní cestě.

    http://www.novinky.cz/domaci/371536-prezident-vyvesil-na-hrade-husitske-prapory.html
    Děkuju.

    http://prntscr.com/7dmgjr

    OdpovědětVymazat
  6. Sílo znič všechno temné zde na Zemi.
    Sílo zníč všechny nástroje Satana zde na Zemi.

    OdpovědětVymazat
  7. http://www.zvedavec.org/vezkratce/10565/

    OdpovědětVymazat
  8. Jen mě tak napadá, třeba ten bil gejts, co když je to jeden z těch pár žreců jak psala Anastasia, těch co jsou u kormidla už dlouho, ještě z dob před počátkem "slávy" Egypta.
    Koho by totiž na veřejnosti napadlo že by to mohl být přímo on, když je tak světově "nápadný"... Anastasia říkala že se těch pár žreců skrývá před veřejností, nejsou moc vidět, a stále se věčně převtělují. Anebo jedou každej sólo, a veřejně se nestýkají.

    Globálním prediktorovi nevyhovuje současná míra populace na Zemi (menší populace = její snadnější řízení) a snaží se ji snížit, a to všemožně, nejen postřiky zvrchu a GM.
    A mmj i gejts přeci jednoznačně financuje výzkumy vakcín, které způsobují neplodnost, potraty, autismus atd.
    A ono jich je víc těch jedinců, těch co se snaží ovládat lidskou populaci, kdoví co je v tom všechno namočený za pakáž..

    http://www.badatel.net/znepokojenie-v-keni-tetanova-vakcina-sposobuje-sterilitu/


    Sílo znič všechno temné zde na Zemi.
    Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gejc je magor, ale je od nás "ďaleko" a my mmáme ulohy tu.
      Myslím, že našou povinnosťou je vedieť a v ďalšej fáze..žiť život.
      V tej fáze ešte niesom, prišiel som na to pred chvíľou :-)
      Medzi hibernaciou a žitím je asi tenká hranica, ale asi podstatný rozdiel. Asi ako medzi "láskou" a "nenávisťou".

      Ale len si tak táram.. :-)
      Robo

      Vymazat
    2. a...idem sa pustiť do šiesteho dielu:-)
      Robo

      asi si založím tiež účet s peknou ikonkou...Možno. .:-)

      Vymazat
    3. Ať je to jak je to, je to temnej hajzl.

      Sílo znič všechno temné zde na Zemi.
      Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi.

      Vymazat
    4. Dobrý den, je těžké toto video sledovat bez emocí, ale je to pěkná příležitost pro nás , použít sílu, naprosto v klidu ničit tyhle neštastníky, kteří evidentně nevědí, co dělají. Vypadá to i na naprosto naprogramovaného otroka. . . . ., proto žádám sílu, znič temnotu na zemi a nástroje Satana na zemi tady a ted. . . iva

      Vymazat
    5. Iva, pustil som si to video. Podľa mňa je to podvrh, ale to je asi jedno.
      Každopádne, keby som bol napríklad Iračan, mojim jediným záujmom by asi bolo pomstit smrť toľkých nevinných ľudí tam a iba pre záujmy úzkej skupiny ľudí..
      A to, že nám sem dnes s.rú ich kriminálne živly, to tiež nieje ich vina. Vraj "utečenci"..veľký prd.
      Takže použiť Silu na ničenie tých nešťastníkov? Nie. Je treba ju použiť na tých, čo nám tu celý svet k.rvia!

      Sila, znič všetko temné tu na Zemi. Sila, znič všetky nástroje Satana tu na Zemi.
      Ďakujem, že tak robíš, Sila.

      Robo.

      ...iba môj názor..

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.