neděle 15. září 2013

Žaloba na farmaucetické korporace

Výsledek léčení, ne uzdravování.


Byla podána oficiální žaloba u Mezinárodního soudního dvora v Haagu a bližší seznámení máte zde. Zdroj Zdroj: http://www.uspesna-lecba.cz/zaloba-na-farmauceticke-korporace/  už je smazán, nebo je error ke dni 19.září 2013.
Ano, již jsme několikrát na těchto stránkách upozorňovali v článcích na tyto praktiky farmaucetických společností, je to síla,na prvním místě prachy a mnoho lidí stále nevěří a důvěřuje stále mainstrémovým médiím a jejich propagandě, která je jistě zaštítěna finanční podporou a rádoby vědeckou elitou.

Čtete!!!!!!!

Dr. Rath v úvodním resumé píše:

Tato žaloba přináší před Mezinárodní soudní dvůr (ICC) ty největší zločiny, které kdy byly spáchány v dějinách lidstva. Žalovaní jsou obviňováni ze zraňování a smrti miliónů lidí kvůli "obchodu s chorobami", ....

Obžalovaní vědí, že budou za tyto zločiny voláni k odpovědnosti, a proto spustili globální kampaň k podkopání autority ICC za účelem vyhnout se mezinárodnímu právu a pokračovat ve svých zločinech ke škodě všeho lidstva.

Z tohoto důvodu musí být tato žaloba podaná ICC považována za krajně naléhavou. Každá fyzická osoba a každá vláda je tímto vyzvána účastnit se na této žalobě s cílem jednou provždy skoncovat s těmito zločiny.

Farmaceutický průmysl jako organizovaný podvod

Farmaceutický průmysl nabízí milionům pacientů "zdraví" - ale toto očekávání neplní. Namísto toho poskytuje produkty, které pouze mírní symptomy zatímco podporují chorobu v pozadí jako předpoklad pokračujícího obchodu. K zakrytí tohoto podvodu tento průmysl používá dvakrát více peněz, než vynakládá na výzkum příštích léčebných terapií.

Odkaz:  http://www.czechfreepress.cz/zdravi/zaloba-na-farmauceticke-korporace.html



9 komentářů:

  1. No nazdar,ty nohy se tváří,že jejich majitel, byl mladšího data,počítám tak 35.Zdá se,že léčba byla úspěšná,pacoš se nedožil ani důchodu,hihi.To byla ale určitě jen souhra blbých náhod,pánč systém se velice dobře a svědomitě stará o zdraví a prosperitu svých daňových poplatníků,jejich děti nevyjímaje.Vždyť valná většina i dětských lékařů je řádně na seminářích v pobřežních mořských letoviscích zcela zdarma a fundovaně proškolována,podle hesla "kolik napícháš očkovacích vakcín a předepíšeš pilulí",které si samozřejmě důvěřivý pacoš a zejména pečlivé maminky malých dětí,hradí z vlastních kapes,"do takové destinace pojedeš na příští školení a to zcela zdarma,včetně své rodinky a s plnou penzí,samozřejmě".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezka to su na predaj...je tam i visačka,cena bude ako vzdy napisana na druhej strane:-)

      Vymazat
    2. to Mailo
      Klíček ke zboží dostaneš po zaplacení na vrátnici.

      Vymazat
    3. Mailí,Iv
      To je ale humor,že se nestydíme,hihi.

      Vymazat
  2. Máte pravdu, napsat něco takového byla hloupost a váš názor si vezmu k srdci..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nejdůležitější jste opominula,přihlásit se na blog,hihi

      Vymazat
  3. Dnes již není čas se vymlouvat a čekat na změny většiny, je to období tvrdého rozdělení a nazývání věcí pravými jmény. Již to není o Slunci v Duši a podobně, kdy pak, když přijde na lámání chleba u dotyčné osoby, to Slunce v Duši zmizí a začne upředňostňovat stejně jen své osobní zájmy. Není to o tom, hrát si na Duchovní, ale pojmenovávat věci pravými jmény a jeden z dobrých způsobú je i sarkastický humor, který většinou tne velmi výrazně, bez obalu a s humorem. Lidstvo si došlo až na samý vrchol nějakého společenského řádu - systému a je na kraji srázu, někdo se otočí a začne používat svou hlavu s nabytými zkušenostmi a jiní si skočí do imaginární propasti bez padáku, to je tvrdá budoucí realita.
    Pomoc ke změně jsou i volné energie, které se snaží zatlumit, protože jinak by se tento systém založený na vykořisťování všeho a všech rozpadl. Pokud se systém nezmění, lidstvu ani nebude nikdy dovoleno expandovat do vesmíru, bude z něj vždy vypráskán, aby neohrožoval ostatní.

    OdpovědětVymazat
  4. Iv,
    za celých deset let, která uběhla od podání této žaloby, jsem nezachytila žádnou zprávu o tom, jak vše dopadlo. Máte vy nějaké informace, jak, případně zda vůbec, byla projednána? Ptám se asi naivně, co, :-)

    OdpovědětVymazat
  5. to Vla Bi
    I kdyby tato věc byla stará 50 roků, je potřeba tyto hrůzy připomínat, pokud byly zameteny pod koberec, nejlépe stále dokola - osvědčená hra na krátkou paměť.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.