pondělí 2. září 2013

Duc – hovno



Omlouvám se za název nadpisu, který má vlastně původ v klipu pana  Jaroslava Duška  https://www.youtube.com/watch?v=YiEQmU5htgg  jenž upozorňuje na zbytečná pitvání uvedeného tématu stále dokola ve všech možných podobách v dnešní české kotlině. Stále něco hledající a myslící si, že duchovno je něco mimo nás a že jen pár jednotlivců je obdařeno  darem duchovna. Každá živá bytost je vlastně duchovní, jinak by to byla mrtvá hmota, je obdařena duší, která nás oživuje.
Projev Duše je vždy projevem a reakcemi  každého z nás na náš život a výši poznáte dle projevu každého jednotlivce a nejlépe při extrémních situací, kdy se člověk již nedovede ovládat a projeví se ve své vlastní přirozenosti, výší své Duše. Lidé stále hledají vně, místo toho, aby pozorovali sebe a uvědomovali si svou podstatu Duše – Ducha, jaký je člověk, taková je jeho Duše, někdy primitivní, chycená do materiálního divadla, jindy vyspělá a tím provokující i své okolí, protože nezapadá do běžného standardu průměrných Duší a někdy usilující o změny.


Zachytil jsem nedávno jeden článek o Duchovnu  http://myslenkyocemkoli.blogspot.cz/2013/08/je-duchovni-snazit-se-byt-duchovni.html  kde je podána myšlenka o duchovnu, v níž autor vlastně zjišťuje svou vlastní  podstatu a vývin své Duše v náhlém poznání sebe sama při konfrontaci se životem. Vždyť Duše je zde tady, aby se učila a pokračovala ve svém vývinu a někdy, právě díky studiu si najednou uvědomí, jaká je vlastně v podstatě jeho Duše a má co dohánět pro svůj vývin.
Nejlépe úroveň jednotlivců reprezentují komentáře, v nichž se diskutující projevují tak, jak se projevují a většinou si vezmou za protiargument jen tu věc, která jim nejvíce utkvěla v hlavě a přitom někdy tu nejdůležitější věc úplně pominou, tedy je to dáno výší vývinu jeho Duše.
Použil jsem moderní techniku, kdy jsem mohl vkládat část svých myšlenek pod jiným nickem po domluvě s dotyčnou osobou, abych odstranil nějakou aureolu mé značky Iv a tak poznal, jak diskutující reagují na tyto podněty, tedy jak reaguje jejich vnitřní podstata Duše, protože tyto osoby chodily (chodí?) na mé stránky a byl jsem velmi zvědav, jestli studium uveřejněných vědomostí k něčemu bylo a nebo šlo vniveč. V komentářích jsem i uvedl odkazy na některé články již dříve otisklé http://energieupramene.blogspot.cz/2013/05/duchovnost.html  a  http://energieupramene.blogspot.cz/2012/09/vedeni-z-egypta.html
vysvětlující celou problematiku  a v příspěvcích byla velmi silně zamontována symbolika hlavní podstaty vývinu člověka – duše a to hlavně upozornění jak dále, jak se zbavit Šelmy v nás, která zabíjí a žere vše živé a tím do sebe cpe více a více nízké vibrace strachu ze smrti a tím nemůže nikdy překročit svou imaginární hranici svého dalšího nutného vývinu. Jaké jsou zde na Zemi Duše Vám osvětlí tento film: https://www.youtube.com/watch?v=52mX6uCbVto
Ne, nepropaguji vegetariánství, jak by si mohl někdo pomyslet, ale upozorňuji na možný směr a věřte, že není nijak drastický, naopak po mých dlouhodobých zkušenostech i příjemný a můj jídelníček se dnes již skládá z většího podílu rostlinné stravy.
V komentářích zazněla věta: Druh potravy (energie) přijímaný s chutí a dobrovolně = výše vibrací těla a tedy možnost dalšího přirozeného vývoje Duše výše. Odpověď zněla velmi zajímavě, že si bůček převibruje na frekvenci brokolice. Ale ta Duše si nic vyššího nenavibruje, ani ten bůček, protože jeho frekvence není zatím tak vysoká. Ta odpověď byla spíše šokující, svědčící o zmatení a nepochopení zákonů Univerza a potvrzením, proč je zde tolik bytostí, žijící na jistém stupni vývoje šelmy, tedy znovu se opakující astrální smyčka a to tak dlouho, dokud tuto hranici dotyčné bytosti nepřekročí. Pro většinu lidí platí jen jejich pravdy, tedy dílčí pravdy, které při každé příležitosti, která se jim naskytne, propagují jako pravdy nevyvratitelné a jediné. A nejhorší na tom je, že tomu sami věří.
Mluvil jsem o rostlinné stravě, kdy by mělo lidstvo přecházet na větší podíl této stravy ve svém jídelníčku, proč?
Uvědomte si  jednu zásadní věc, všechny rostliny dávají smysl a dokonalost, jsou totiž spojovacím článkem mezi  Univerzem  a i zvířata, která když posíláme na smrt, abychom se nažrali, vytvoří vždy otisk smrti, který rádi přijmeme a ještě zaplatíme a tím si uchováváme stále podstatu krvelačné šelmy v sobě a jsme tak zakleti stále ve smyčce nízkých frekvencí(emocí).


Rovněž doporučuji literaturu:   Kooperace s přírodou  od Eike Braunroth, nakladatelství FABULA 2001

58 komentářů:

  1. No nazdar,to je Síla,až mně z toho vypadlo málem to skleněný voko co mám,ale nikomu jsem to neprozradila,aby mně fšicí na netu milovali,hihi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ter
      I Vám děkuji za poskytnutou pomoc v poznání stávajících věcí.S takovými Dušemi je radost spolupracovat, humor,ironie,symbolika atd, vše vlastnosti staré Duše, díky.

      Vymazat
    2. Asi jsem se urazila,ja su mladá a beru jen chlapy pod 25,tak.Děkuji Iv za to, že sdílíte své poznání zde s námi,ikdyž jsme natvrdlouši natvrdlý a Vy stále nepřestáváte a neúnavně rozdáváte,to na mně není asi jsem fakt už stará,hihi.Zdar a Sílu v našem dílu.

      Vymazat
    3. Do 25? No tak to som v pr-zadeli. Kto teraz zje tolko pukancov?:-)

      Vymazat
    4. Mailí, kamaráde,vždyť víš,že mám jedno oko skleněný,hihi.

      Vymazat
    5. Neva..ved ja ti do oci pozerat nebudem..:-)

      Vymazat
    6. A to je ta chyba,vždyť oko do Duše okno!A než někoho sežereš,tak se ho zeptej, jestli chce zabít a koukej mu při tom do očí,nemyslím tím,že si budeš povídat se svíčkovou atd.,jasný.Jinak žádný 5D kino nebude.A když máš velkou chuť na maso,tak se kousni do vlastního prstu a uvidíš,že pro bolest na chutě zapomeneš,jak se stalo onehdá mně a taky hodně makat pomáhá,hihi

      Vymazat
    7. Terezka ja viem...ved to bol zart.. Myslim ze viem presne aka si.. Pre mna je oknom do duse vela i to ako sa ludia k sebe chovaju ked su takto inkognito na nete.

      Vymazat
  2. https://www.youtube.com/watch?v=kMTWZK8m6PE

    OdpovědětVymazat
  3. Poviem to jednoduchsie..v rastlinkach primame energiu a frekvenciu Zeme a Slnka nimi spracovanu a ulozenu v plodoch,rastlinke a semienkach.A ony si ju uchovavaju cistu a vyssiu ako my ci zvierata lebo pritom nic nenicia. No popravde sa ani mne este stale nepodarilo sa tej obcasnej chuti na maso zbavit..obcasny prhresok povzujem za lepsi ako robit si stresi..ale nejde aspon mne tak ani o tu frekvenciu(da sa ziskat i inak)ako o zbitocnost ublizovat a o sucit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A mně se nejvíce líbí, jak on frnknul odsud rovnou domů,tak.

      Vymazat
    2. Tak to su asi nějaké pomýlené :)

      Vymazat
  4. Povedal som to u Michala a poviem znova. Nemoze sa predca telo(rozum) bavit z dusou(a rozumet jej)kym sa nepriblizi jej vedomostiam(z presvedcenia). A to z presvedcenia som tam nedal nahodou. Asi by sa patrilo povedat ze to plati i presne v opacnom poradi,iba to bavit by som nahradil-prejavovat..

    OdpovědětVymazat
  5. No Mailo, ono je to trochu jinak. Rozum ve velmi zkrácené formě řečeno, je jen souhrn nabitých znalostí vzděláním, zkušenostmi a jsou uchovávány v mozku, ale bez emočního náboje (láska, hněv, radost atd.), jen Duše má vlastnost emočních nábojů a pokud je Duše nízká ve svém vývinu, tyto její projevy nemohou být mozkem interpetovány, protože nástrojem Duše je mozek také, vidíte to všude okolo dost často jako chladnost, bezohlednost atd. Aspoň tak velmi hrubě zkráceně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mailý, ohledně toho,co píšeš, bych řekla,že pokud rozum(ego,mozek) nepřesahuje Duši(cit),tak Duše vede tělo a to se pak projevuje podle toho na jakém stupni vývoje se Duše vynachází,jak píše pan Iv(alespoň doufám,že to tak je myšleno).A u chlapú je ohledně přijímání potravy ještě jedna zapeklitost.Jak známo většinou vaří ženy,tedy alespoň co vím.A jak známo Duše je ze dvou částí,které se zde na Zemi projevují jako muž a žena.A tak pokud tvoje "kuchařka" (doufám,že dámy se neurazily,hihi) je alespoň Duše příbuzná(tedy na stejné duchovní úrovni ve svém vývoji),protože najítí, zde v reálu, dvou párových Duší,je spíše zázrak,než pravidlo,tak nutně tebe ovlivňuje(a všechny ty, kterým ona kuchařka vaří) výše jejího duchovního vývoje.No a v některých případech, je pro dotýčného muže lepší vařit si radši sám a pak třeba rázem zjistí,že nemá s druhem přijímané stravy vůbec žádné potíže.To je srandovní viď,velice na tom záleží kdo Ti vlastně zamíchá byť jen kafé,hihi.

      Vymazat
    2. Dakujem za opravu a usmernnie..popremyslam nad tym.

      Vymazat
    3. Tak som si to precital a porozmyslal..ano uroven v ktorej sa dusa nachadza ma priamo vpliv na to ako sa chovame. Ja som mal skor ale na mysli ze uroven poznania a pochopenia rozumom veci ktore vieme a prijali sme ich(napriklad tie na Vasom blogu)nam pomahaju priblizit sa k pochopeniu duse.Cim blizsie sme chapanim vecí knej(tiez frekvenciou tela) tym viac snou mozeme komunikovat(napriklad pochopit preco je to a to spravne a vtedy je rozhodovanie medzi tym co povie dusa a ego lahsie)-a ona snami.Vdaka tomu sa nam otvaraju moznosti dalsieho rastu. Ano ak chapem spravne vy mate na mysli to ze dusa na vyssej urovni dokaze cloveka ovplivnit tak napriklad ze skratka mu je maso jest neprijemne..kdezto dusa na nizsej urovni v tej oblasti ovplivnit cloveka nedokaze.

      Vymazat
    4. Mailý,víš zrovna jsem ti chtěla říci,že je moc dobře, že přemýšlíš,co nám pan Iv říká a aj mně se vaří někdy mozek, to mi věř a třeba zrovna jsi ta stá opice,doufám že ses neurazil,aj mně můj miláček někdy říká,že su pěkná vopica,když mu míchám kafé,udělal jsi mi velkou radost ani nevím proč,vlastně vím,seš chytrej kluk,kuk

      Vymazat
    5. Neboj Terezka ja sa za hocico neurazim..a ked sa i stane tak sa vzdy za chvylku i odrazim :-).Ale mam pocit ze moj suhlas na Michalovom blogu(pravdu ma i Terezka i vy vsetci) ste pochopili ako moj suhlas stym co bolo pisane o tom bucku. Nie,moj suhlas nepatril tej casti o strave,patril tej casi kde hovoril ze obcas sa vyblaznit len tak pretoze to mame radi(napriklad rychlejsiu jazdu na aute ci jasit sa inym sposobom) je podla mna vporiadku.(samozrejme je treba vediet co a kedy je zabava a co uz risk).Nemyslim ze nudny zivot by niecomu pomohol. Preto som dodal ze na to mame predca dusu aby nam povedala tak pr toto je uz moc a blizis sa do pruseru-nerob to toto uz nieje zabava.Teda mame svedomie.Preto som pisal ze kto cita medzi riadkami pochopi. Asi je to u vas ine,no nez vec skutocne primem(napriklad to co nam Iv vysvetluje) musi mi to davat zmysel i rozumom..logicky si to dolozit,zdovodnit.

      Vymazat
    6. Ale sem přece říkala,že seš v tom 5D kině,jen jsem chvilku nevěděla,jestli jsi se náhodou nepřejedl těch pukancov,hihi.A to mám na tobě totiž moc ráda,že umíš propojovat duchovno s realitou,tak jak říká pan Iv.Musela jsem se to taky naučit a to ti byl sešup,že mně fakt málem vypadlo to skleněný oko.

      Vymazat
  6. Tak aby to tu nebylo jen ono nudné "poplacávání po ramenou" - mám potřebu se přidat do diskuze, protože tu podle mého názoru došlo k určitým, věřím, že nechtěným, významovým posunům.
    Nenašla jsem, že by autor článku „Je duchovní snažit se…“ tvrdil, „ že si bůček převibruje na frekvenci brokolice“. Já jsem jeho slova pochopila tak, že měl na mysli něco naprosto odlišného, a to je placebo efekt, o kterém si myslím není třeba pochybovat.
    Dále se tu uvádí, že „ druh potravy (energie) přijímaný s chutí a dobrovolně = výše vibrací těla a tedy možnost dalšího přirozeného vývoje Duše výše“, což by znamenalo, že není důležité, co děláme, jak se chováme, jak myslíme, ale pouze a jenom to, co jsme si dali k obědu. Když bych to vzala do důsledku, pak de facto není špatné zavraždit zvíře, ale sníst ho ano. Aby bylo jasno, nebrojím tu proti vegetariánům, jejich názory jsou mi blízké a řadu let jsem ani já maso nejedla. Ale při té příležitosti jsem pochopitelně měla možnost se s některými vegetariány blíže seznámit. Obzvlášť jeden mi utkvěl v paměti: blahosklonně povýšený, vždy připravený veřejně sestřelit každého, kdo myslí (a jí) jinak než on. Nedá se říci, že by člověku bylo v blízkosti takových vibrací nějak zvlášť dobře.
    A dotřetice ještě jeden citát „… při každé příležitosti, která se jim naskytne, propagují své pravdy jako nevyvratitelné a jediné.“ Jenže - autor, kterému je toto počínání v textu nenápadně - a doufám, že neúmyslně - podsunuto, samotné zamyšlení uvedl skromným zdůrazněním, že píše jen a jenom o sobě a o svých poznatcích a jak k nim dospěl, ale které v žádném případě nikomu nevnucuje. Iv - při vší úctě k vám - nezlobte se, ale ať hledám, jak hledám, něco podobného z vašeho článku necítím. Ale vzpomněla jsem si na onoho výše zmíněného vegetariána…

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Vlabi a znám zase takové trefné pořekadlo "Házet perly sviním",je to opravdu jen symbolické,aby zde nevznikl zase nějaký pomýlený dojem a navíc prasátek si velice vážím,neboť jejich inteligence je rovna inteligenci tříletého dítě.Došlo zde zase tady názorně k tomu,že platí "svůj k svému" a rovněž "podle sebe soudím tebe" není co dodat.Je to o těch patrech a o ničem jiném,každý obývá to své a matky jako jsi ty, upřimně obdivuji.Zdar a Sílu v našem dílu.

      Vymazat
    2. ter fry (nebo kdo?),
      škoda, chtěla jsem nastolit VĚCNOU DISKUZI, protože se zde mluví o věcech, které leckomu - například tříletému dítěti - ještě nejsou úplně jasné.
      Takže nic...
      Ale možná přece jen: chybělo tu ještě jedno rčení "Každému, co jeho jest."

      Vymazat
    3. Ještě dodatek,pan Iv tady s čisté lásky k lidem dává své duchovní poznatky s nadějí,že alespoň pár jedinců pochopí a pozvedne se trochu výš a to zcela nezištně.A jediné, co za to sklidí od některých individuí zde,která ani nepochopila základní(viz komentář autora článku na Myšlenkách....,že vlastně ani neví co jsou ony vibrace,hihi) je rozhořčení a házení hnoje,fuj...Zase platí "pro dobrotu na žebrotu" a říkám tady s plnou vážností,vědět vše co pan Iv,tak se všem VYSERU a směju se za bukem a koukám jak se v tom mlátítí.A myslete si o mém duchovním vývoji co libo,jdu si pokecat se slepkama,ty si alespoň na nic nehrajou.

      Vymazat
    4. Vlabi,nechápu tu poznámku,nebo kdo?,ale budiž,nejsem urážlivá a malé tříleté dítě pokud není dostatečně sprzněno výchovou svých rodičú,ví moc dobře,co a jak a lze se od něj krásně učit,zrovna jako od prasátek.A jak říkáš "každého co jeho jest" a ani jinak nelze

      Vymazat
    5. A Vlabi, myslím,že o tom byla na netu i studie,když se malému dítěti v postýlce ležícímu nabídne jablko nebo řízek, sáhne po jablku a to mu nejsou ani tři roky,nazdar

      Vymazat
    6. To Vlabi
      Je to Váš pohled a nesouzním sním, hlavně ve věci, že vnucuji nějaké názory, myslím, že Ter to napsala jasně a trefně, nikoho nebudu přesvědčovat o opaku pohledu na mou osobu, je to staré pravidlo, že čím víc člověk dává, tím více budí u většiny antipatie, včetně pomluv, urážení v zákulisí, i to se ke mně dostane pomocí Síly a ani se nemusím snažit, prostě ta informace vždy přijde a nijak nereaguji, jen to vím.
      Víte, jsem slyšel taky jeden příběh: Ve městě byly jatka a zaměstnaní řezníci dostávali naturálie, formou masa. Následně se zjistilo, že všechny děti řezníků byly ve škole o mnoho(slušné pojmenování) agresivnější, čím pak to asi bylo? To jen na okraj k Vašemu přirovnání a že z článku necítíte má poznání a vědomosti, které dávám lidem veřejně, protože o mnohých se ani nikde nedočtete a pokud to není mé autorství - myšlenka, vždy cituji autora nebo odkaz, protože tím i dávám najevo jednu zásadní věc a to, že si toho autora nějak VÁŹÍM, je mě velmi líto, ale s tím já nic neudělám, je to jen na Vás a k zamyšlení, ale ne jen Vašeho.

      Vymazat
    7. Iv,
      mám pocit, že se tu opět potvrzuje známá věc: když dva se dívají na červené jablko, jeden tam vidí žlutou hrušku a druhý by přísahal, že to je modrý míč. Není to vada zraku, ani zlý úmysl, ale zřejmě míváme před očima nějaké filtry, které nám dovolují vidět vždy jen určitou část jevu, a bohužel natruc každému jinou.
      V žádném případě jsem tedy nenapadala vaše poznatky, znalosti či názory, a pokud to snad tak vyznělo, omlouvám se. Jen mě do očí udeřil rozdíl ve způsobu jejich podání v článcích obou autorů – na jedné straně skromnost, na druhé jistá někdy až neúcta k představiteli jiného názoru. A pokud si člověk vše usadil do konkrétní, ne zrovna košér situce…
      Jak vidíte, ač se tu popsalo dost „papíru“, odpovědi na můj původní vstup se mi stejně nedostalo, o což mi přece hlavně šlo. Zato mi bylo neplánovaně naznačeno něco o sviních, inteligenci tříletého dítěte, individuích a sprzněncích rodičovské výchovy - což však Terezce nevyčítám, jsem ráda, že je, jaká je a že naše obavy o ni nad "jejími" komentáři v Michalově článku se nepotvrdily :-).

      Vymazat
    8. Vlabi moje komentáře kdekoliv jsou vždy jen a jen moje a sviněma ani tříletýma dětma nepohrdám ani náhodou a znám ještě jedno "trefená husa začne nejvíce kejhat",nebo tak nějak.Ale jak známo,zvířátka miluji a proto je tudíž ani nekonzumuji,protože v mých očích jsou to bytosti duchovní,které jsou zde proto,aby za jejich pomoci člověk dokázal postupovat do vyšších duchovních pater a tím zároveň i jim pomáhal k vzestupu a tak je mně blbý požírat čuníky a kravičky a další savce,pánč žrát budoucí miminka je mně proti mysli.Někdo si holt pochutnává na krásné žluté hrušce a někdo neustále čutá do modrého míče a až jednou přijde jeho chvilka a otevře oči a řekne si,PROČ JÁ DEBIL FURT KOPU DO TÝ HRUŠKY,hihi.Ale s tím se nedá nic dělat,Universum to tak má zařízeno a taky rádo legraci,ikdyž tady na Zemi to vypadá jak na jatkách,kde si kdekdo myslí že placebo je všemocné,plecebem můžeme oblbovat sami sebe,pokud je nám toho zapotřebí,je to jen a jen naše volba ale UNIVERSUM nikoliv.Zdar a Sílu našemu dílu.Terra

      Vymazat
    9. to Vlabi
      Bohužel si nerozumíme a další vysvětlování by bylo stejně jen nějaké slovíčkaření, hlavní podstata byla sdělena, že ji někdo nevidí, tak jak jsem říkal, s tím nic nenadělám a co podala Terezka, je ale opravdu svatá pravda, vy to necítíte uvnitř Duše? Zapomeňte na chvíli na vazby a skočte aspoň chviličku do sebe a začněte srovnávat, třeba i od svého dětství, naučte se být více sobecká, ale bez ubližování druhým, jinak život nestál za nic, jen brát ohledy na druhé, berte ohledy hlavně na sebe, člověk je pak šťastnější a může i to štěstí lépe a více rozdávat druhým.

      Vymazat
  7. http://myslenkyocemkoli.blogspot.cz/2013/09/podekovani-iv-blogu-energieupramene.html
    "autor" duc-hovního článku :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To Michal
      Tak toto jsem zrovna nechtěl, aby se stalo. Řeknu to krátce, mám vlastnost přímého tahu na branku, tak tedy:
      Moje stránky nebyly a nejsou určeny pro pochlebování a opisování nějakých snad pravd a hřát si nějaké Ego, to vůbec ne. Moje stránky mají provokovat až do krajních mezí a dávat nezištně informace, poznání, o kterých se většinou nikde nepíše a tím lidi přimět k poznávání a možná i učení sama sebe, to je nejlepší způsob, jak jít vpřed a tento příběh, co se udál, je jeho součástí ve škole života, v článku bylo mnoho dobře míněných upozornění, sice symbolických a pro mnohé neviditelných,to je dáno jejich poznáním, ale pro další vývoj nezbytných a nejednalo se např. o vegetariánství, každé nové poznání-etapa, se musí nějak odstartovat, i když někdy na startu je zle.

      Vymazat
    2. Iv:
      O žádném pochlebování tu nebyla řeč. Oba jsme myslím už příliš dospělí (vím, zní to divně, ale věk na mysli přece nemám) na to, abychom se předháněli, kdo má navštěvovanější blog, rychlejší auto nebo dokonce větší/vyšší pravdu, ne? Pravda je tak vrstevnatá, že jí nelze srovnávat.

      A vždyť já (opět mě udivuje, že jsi to v textu neviděl) nepsal nic jiného, než co jsi právě uvedl Ty - "Moje stránky mají provokovat až do krajních mezí". Osobně jsem již nějakou dobu přešlapoval na místě a právě toto bylo ono vyprovokování (v tom nejlepším smyslu slova). A jak sám sebe znám, došel jsem a věřím, že více méně zdárně až za hranice svých mezí, protože poznání (vhled cheš-li), kterého se mi dnes díky tomu v práci z ničehož nic dostalo ve chvíli, když jsem všechny zůčastněné začal vidět nezaujatě jako spolujráče - přesně jako ony tři švagry ve zmiňované pohádce, není nic jiného, oč jak píšeš existencí blogu usiluješ Ty.

      A aby to nevyznělo, jako že sebe vidím jako onoho prince a ostatní jako zlé - Všechny vidím (z mého úhlu plnění mého úkolu) jako silně stimulující spoluhráče, bez kterých by nebylo možné sestavit ty správné situace.

      Mělo by být tučně - Každý vidí to, co vidět má.

      To, že toho či onoho vidím jako lenocha nebo nabubřelého egoistu nemusí mít nic společného s názorem kohokoliv jiného na tutéž osobu. Neznám a ani to není možné, všechny příčiny toho, proč se zrovna chová tak, jak se chová. Dost možná má k tomu více práva, než kdokoli jiný na světě. Vždy se jedná o soud (porovnávání) jednoho člověka k sobě (případně jinému - princip ovládání současné světové "elity"), což nutně musí vést k omylům a následným pádům a karambolům. Soudit druhé nepřísluší nikomu.
      Vše jsem myslel opravdu upřímně, protože jsem Síle, Univerzu, Proudu, Bohu, Sám sobě, Tobě, všem či co z toho je správné, vděčný za to, k čemu jsem dnes dospěl.

      Proto ještě jednou, aby nedošlo k mejlce - můj uvedený článek přesně popisuje hlavní rysy toho, co jsi napsal v komentu, na který právě reaguji.
      MichalB

      Vymazat
  8. P.S.: Nevím proč, ale mám pocit, že tohle je (i) pro Vás:

    http://srdcenoveenergie.blogspot.cz/2013/09/pod-tim-vsim-jsme-vsichni-stejni.html

    P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Promiň Patri,ale žádný hnáty mně nezajímaj,to je potrava pro červy,mně spíše zajímá, kam pocestuje moje Duše,hihi

      Vymazat
    2. To je přece symbolické. :-) V žádném případě to nemá být redukováno jen na to, že jsme všichni z kostí. Samozřejmě i ta nehmotná esence musí "být ze stejného materiálu".

      P.

      Vymazat
    3. No teď nevím,nehmotná esence je ze stejného materiálu,to asi jo,ale jak kdybys říkal,že na všech CD je nahráno to samé ve stejné kvalitě nebo co?

      Vymazat
    4. Ne, ale na všech CD je zápis učiněn skrze jedničky a nuly. :-)

      Vymazat
    5. No vidíš to mně říkal vždy můj syn,mami všechno jsou to jen jedničky a nuly celé Universum,ale počítačový expert nejsem,to tedy ne :)

      Vymazat
    6. to Patrik
      No a právě chyba, nejsou jen nuly a jedničky, ale i bit, obsahující obě znaménka +-, to se ještě lidičky nedopracovali k tomuto smýšlení a bylo by asi lépe, snad.

      Vymazat
    7. Tak a máš to hudebníku,hihi

      Vymazat
    8. Iv,

      ok, tak jsou jedničky, nuly a bity. Lišíme se jen způsobem "vypálení". :-))

      P.

      Vymazat
    9. Ter,

      mám střední elektro a pokud se mi k něčemu z toho zachoval vztah, tak právě k těm věcem, které se týkají počítačů. :-)) A máme to zase - nejsem "jen" hudebník, můžu být zároveň "technik" - můžu být jednička i nula. ;-)

      P.

      Vymazat
    10. to Patrik
      Myšlení v jedničkách a nulách vždy zapřičiňuje jen konfrontaci a o tom je dnešní systém, doufám že pochopil.........

      Vymazat
    11. To je moc dobře že jsi technik a hlavně že jsi mně to vysvětlil v čem je ten rozdíl,říkala jsem že jsem počítačový negramot,skoro,děti se mně smějou :)

      Vymazat
    12. Ter: Ani právě nejsem pořádně ten technik holt. :-) Děti ale určitě pomůžou :-).

      Iv: Pochopil, pokud je to tedy mířeno na mě a ne na systém. :-)

      P.

      Vymazat
  9. Nakoukl jsem před týdnem a byl tu dlouho klid. Myslím článkový... a ono to bylo ticho před bouří. Každá bouřka vyčistí luft. Tak nějak mám pocit něčeho čerstvého v luftě tady. Všechny Vás zdravím staří (i noví) známí (i neznámí).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím lišáka,hihi.DéVé a mně se zdá,že Síla dává vše pěkně do latě a někdy je to fakt Síla,hihi.

      Vymazat
  10. Nezlobte se na mne,že se tak projevuji,ale ráda bych zde řekla,že tato "buřina",jak to nazval DéVé zde vznikla proto,aby Duše pochopily,že cesta vede dál a výš a nekončí na nekonečné Astrální smyčce,kde se vše opakuje furt a furt dokola s menšími,či většími obměnami.Ale proto aby se tato smyčka nemusela furt opakovat se musí Duše hnout z místa a taky proto byly jisté Duše upozorněny z čisté lásky k nim,že si do toho pěkně hnojí a ne napadeny vegetariány(vegetariánství je jen další škatule,aby si lidi mohli mezi sebou nadávat,jak se zde nádherně projevilo!).Jenže došlo na to,že o to hlavní,tedy,jak ukončit pobyt v Astrálu,tedy 3D projev na Zemi se nezajímal nikoho,což mne velice mrzí,snad někteří kteří zde ani nekomentují pochopili a tobě Mailí moc děkuji, protože ty jsi zde uhodil svým komentem ohledně "bůčku" přimo na hlavičku,říkám že jsi chytrý kluk.Duše moje mám vás ráda Terra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pane Iv,chtěla jsem Vás požádat,jestli by jste odstranil komenty otty a mé reakce na ně(myslím že ani Mailí nebude proti),když konečně v plné Síle projevil svou podstatu Duše,tato hnusná energie sem ani nepatří a stejně ani není mezi členy,pokud jsem si dobře všimla.Velice děkuji

      Vymazat
    2. Děkuji, ja su také šťastné

      Vymazat
    3. to Otty
      Vážený Otty, je mně líto, ale satanistické klony a nějaká astrální cestování zde na stránkách nebudu trpět a to ve všech skrytých formách, myslím, že to bylo řečeno velmi jasně, aby jste věděl, s kým máte tu čest na těchto stránkách, žádnou infiltraci těchto destruktivních klonů zde nepřipustím, musíte jít opravdu jinam, se strachem to nemá nic společného,jak jste se vyjádřil již v neuveřejněném komentu, jen to jen v poznání.

      Vymazat
    4. Nie nemam nic proti.. Otty treba precitat predosle clanky a pochopite ze idete zlym smerom. Cosi som nechal na vysvetlenie pre zaciatok i na vasom blogu.Je fajn ze hladate..

      Vymazat
  11. Mam otazku a premna zatial trosku dilemu. Povedzme ze v istej oblasti zivota dosiahnem urcity bod ktory ako sa zda je mojim osudom.Skratka to tak ma byt.Po dosiahnuti toho bodu je zivot v tej oblasti ako slepa ulicka..i ked sa snazim(nie za kazdu cenu ale ak nieco chceme bez snahy to nepojde)cesta von nevedie,skor naopak.Tym viac si ujasnujem co chcem a co nie a o to viac je slepa ulicka uzavretejsia. Napadlo mi ze i ked sa mi to nepaci je to asi preto ze sa mam venovat inym veciam,alebo splnit si cast zivota kde je ta slepa ulicka podmienkou k jej dosiahnutiu,a potom sa otvoria dalsie moznosti-cesta von..ale radsej predpokladajme ze nie. Mozno ak na to zatlacim zmeni sa to a budem mat to po com tuzim(i ked vnutorne citim ze je to tak ako ma byt). Porusim tym vsak asi dost dolezity bod na ceste ktoru som zacal. Znamena porusenie zasadneho bodu v zivote ku ktoremu nas vsetko vedie ze nemozeme dosahnut to co sme si povodne(dusa) naplanovali a dostat sa tak k dalsim? I ked to nieje to co myslim-len pre prirovnanie povedzme ze mame byť na istom mieste a vsetko nas ktomu vedie(pre nas je to ale byt tam neprijatelne)-napriek tomu na silu odideme a i ked nas zivot bude tlacit spet,zotrvame na inom mieste.Znamena to ze tym vsetko stratime a vsetko to co sme zazili si budeme musiet v dalsom zivote prezit znova?Pime dusa nove moznosti,alebo nas bude tlacit spet za kazdu cenu i nadalej?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Mailo
      Dobře je to popsáno v "Duchovním materialismu". Čím více budete tlačit na momentálně nepřekonatelnou překážku, tím více bude pevnější a nepropustná. Musíte obrátit pozornost jinam, aby jste zapoměl na momentální pevnou stěnu, tím umožníte svým silám na stupni Duše, aby pracovaly za Vás v přání, touze, ale musí být v souladu s rozumem, duší a Univerzem, pak se situace jistě změní.

      Vymazat
    2. Ano to chapem...uz som to i tak skusal(daval som pozor na hodine:-),priat si,a potom dat tomu cas. Problem je ze ja citim ze to tak ma byt..len mi to tak rozuom nevyhovuje.Spravit to vsak na silu asi aj tak nepomoze a keby to i vyslo tak nebudem spokojny,a navise sa neposuniem dalej.Skusim teda asi radsej doverovat dusi(nevrtat sa vtom) ako sme sa bavili ze ona vie co je pre nas dobre i ked nam sa to nezda.Uvidime co stoho vypali. Uz to par krat zafungovalo doverovat radsej tomu pocitu a tomu k comu ma to vedie. Dakujem.

      Vymazat
    3. to Mailo
      Je to o pevném spolehnutí se na Duši(Sílu)- důvěře. Rozum v tomto případě hoďte do kandelábru(odpadkového koše).

      Vymazat
  12. Pane Iv,pokud bych mohla,zanechala bych zde vzkaz pro autora blogu Myšlenky o....Michala IB.Michale,přečetla jsem si první odstavec a tak jak mně radíš ,projevuji se zde na těchto stránkách(pokud mně bude dovoleno) ohledně tvojeho článku,komentář jsem psala já, tedy Terra,bylo v něm napsáno,že se s tebou klidně vsadím,že bys po půl roce bez masa klidně sežral i delfína(ne tedy zabil,to by musel udělat někdo jiný za tebe,tak jak když jsi jdeš koupit bůček a alibisticky si říkáš,že za to nemůžeš,že ho zabil někdo jiný) a že pitváš neustále jen sám sebe(obr EGO ve žlutých trenclích,hihi) a že sis na to zařídil i blog a že ty tvoje slátaniny už číst nebudu,že je to ztráta času.Jak vidno trefila jsem se přesně,husa kejhá jak o život a celý článek,jak pěkné.číst ho nemíním.Konečně ani stejně nevím jestli vůbec chápeš,co je napsáno v posledním odstavci tohoto článu a co napsal Mailo ve svém komentu " Ano ak chapem spravne vy mate na mysli to ze dusa na vyssej urovni dokaze cloveka ovplivnit tak napriklad ze skratka mu je maso jest neprijemne..kdezto dusa na nizsej urovni v tej oblasti ovplivnit cloveka nedokaze.".A jak zcela zprávně mně vysvětlil Patrik "ok, tak jsou jedničky, nuly a bity. Lišíme se jen způsobem "vypálení". :-))".Ano máš pravdu, svůj k svému,původně jsem myslela že i my dva jsme ze stejného patra,jaká škoda.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.