pátek 23. listopadu 2012

Kdo spolupracuje s Kesheho nadací

Pro Vaši informaci uvádím mapu států, které ke dni 22.11.2012 přijaly spolupráci na Kesheho technologiích. Pozorujme, jak se vše vyvine.  Zajímavá mapka rozložení.


3 komentáře:

  1. " Čo bolo bolo, teraz skúsme nájsť
    to podstatné, to čo je v nás.
    Vravia, že prežije hmyz.
    Je to tak ?
    Neobzerajte sa pani Lótova".

    Elán

    BED

    OdpovědětVymazat
  2. 23.11.2012 se do projektu Keshe zapojily další státy a to konkrétně PERU a TAIWAN. (celkem 17států) Když jsem to sdílel na Facebooku tak mě 1 z mých přátel odkázal na tuto stránku: https://www.facebook.com/kfsw2012 s tím, že je to podvodník. Když jsem mu odpověděl: Jako že 14 listopadu někdo založí profil a označí to jako Scam nebo Fake tomu mám jako věřit? :) Já jsem optimista uvidíme... co by z toho měl?
    Jeho reakce: Jednak by se ukrutně dobře bavil:D a jednak na tom může vydělat na prodeji knížek, předplatnýho etc.
    Tak se ukáže snad na té prezentaci tuším 14 prosince s těmi astronauty pokud se ho do té doby "nezbaví" nebo mu to nepodpálí.. snad to vyjde a není to jak psal kamarád.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou i lidé, kteří jsou za tyto negativistické názory i placeni, zvláště u nových věcí, které by mohli ohrozit systém a věřte mi, dobře placení, stačí se podívat i na záznam velitele hadího hnízda zde: http://www.youtube.com/watch?v=QodRMK37Ymo&feature=related

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.