pátek 14. července 2017

Sorosi, lehni !


Sorosi, lehni !


Proto nikoho nepřekvapilo prohlášení izraelského MZV proti Sorosovi: „Tento člověk se pokaždé pokoušel podkopávat demokraticky zvolenou vládu Izraele (nejen tohoto státu,Iv¨), podporoval různé organizace, které se zabývají šířením lži proti židovskému státu a snaží se zbavit ho práva na sebeobranu".

Vytváří záměrný chaos a podporuje jen faleš a to v každém možném provedení. Iv



© AFP 2017/ Lakruwan Wanniarachchi


Současný konflikt se rozpoutal v souvislosti s kampaní proti Sorosovi v Maďarsku iniciovanou premiérem Viktorem Orbánem. Na ulicích byly vyvěšeny plakáty, v nichž se odrazil spravedlivý požadavek Maďarů nezasahovat do jejich vnitřních věcí. Jde o to, že Soros odsoudil maďarskou vládu za neochotu přijímat u sebe muslimské uprchlíky. Orbánova odpověď zcela odpovídala představám naprosté většiny Maďarů o tom, že zámořští miliardáři se nemají vměšovat do vnitřních věcí jejich země.

Je třeba poznamenat, že tato kampaň byla využita extremistickými skupinami pro antisemitskou a neofašistickou propagandu. Právě to se stalo příčinou prohlášení i ze strany židovské komunity, i ze strany izraelského velvyslance.

Je jasné, že izraelská vláda vidí v neonacistických manifestacích nepřípustný jev. Ale nelze si plést výpady — přesněji řečeno vylézání extremistů-marginálů s opodstatněným vyjádřením nespokojenosti s hrubými pokusy miliardáře-globalisty vnucovat evropským zemím demografickou katastrofu.



© AFP 2017/ Eric Piermont


A teď o historii vztahů Sorose a Izraele. Nepřízeň k Sorosovi v Izraeli je odpovědí na jeho soustavný nepřátelský vztah k evropskému státu. Nejen že kritizoval politiku té nebo jiné vlády, ale aktivně financoval organizace podobné BDS, zpochybňující samotné právo Izraele na existenci.

Kromě toho Soros aktivně zasahoval do volebních kampaní v Izraeli s cílem přivést k moci lidi levicově-liberálního světového názoru.

To vše by zůstalo předmětem sváru mezi Izraelci a Sorosem, kdyby se jeho protiizraelské činnosti nezúčastnilo MZV USA.

V těchto dnech téma údajného ruského zasahování do předvolebních amerických věcí působí mediální erupci protiruské lávy ze dne na den. Anonymní ruské hackery podezřívají z nabourání do elektronické pošty demokratů. Zároveň však samotní Američané přímo financovali kampaň proti izraelskému premiérovi Netanjahu v roce 2015. To se projednávalo už i v Kongresu USA, i v izraelských médiích, ale nebylo dosaženo potřebné úrovně společenského vědomí.



© AFP 2017/ Lakruwan Wanniarachchi


Takže: během předvolební kampaně v Izraeli MZV USA převedlo 350 tisíc dolarů organizaci OneVoice International k práci proti zvolení Netanjahua. Tyto peníze byly zaslány skupině V15 uvnitř Izraele, která se zabývala cílevědomě vyhledáváním kompromitujícího materiálu na Netanjahua, uveřejňovala proti němu placené informace v novinách a rozšiřovala pomluvy. A teď hádejte, komu patří OneVoice International? Kdo stál u pramene této liberální globalistické struktury v roce 2003? Samozřejmě to byl George Soros.

Je třeba zdůraznit: peníze ze státního rozpočtu USA byly zaslány na zásahy do voleb v Izraeli. Ne mýtičtí hackeři, ale MZV USA společně se Sorosem.

A to nejde o soupeře USA, ale v podstatě o přátelskou zemi. Jestli se tak chovají vůči spojencům, neměla by být pečlivěji prostudována metodika a rozsah jejich zásahů do věcí soupeřů?

V Izraeli si už zcela jasně uvědomili, jaké nebezpečí přinášejí „oranžové" technologie. Poslanec knesetu za Likud předkládá teď k projednání návrh zákona, který už nedovolí Sorosovi zasahovat do izraelských záležitostí prostřednictvím jeho NKO.

A ještě něco. Izraelský premiér Netanjahu se příští týden vydá na přátelskou návštěvu do Maďarska.


Soros patří jasně za mříže a nebo něco více. Může někdo tak manipulovat beztrestně z národy? Je zajímavé, že malou rybu vždy umístí za katr, ale tuto rybu ne a ne, proč asi?  Iv.




3 komentáře:

  1. nikomu nic zleho nepřeji každymu jen to co si zaslouží a opravdu upřimne

    OdpovědětVymazat
  2. dobrý den, tady Zdeněk, děkuji za článek, Soros leží v žaludku milionů lidí, ale jak to, že může dělat to , co dělá?? protože je za ním někdo další?? nevěřím, že jeden pracháč může měnit celý svět ... Síla s vámi, přátelé

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.