pátek 30. září 2016

Skrytou švýcarskou krajinou


Dokument Skrytou švýcarskou krajinou byl po svém dokončení promítán pouze na neveřejných přednáškách CMA, Společnosti pro výzkum historického podzemí. Svou veřejnou premiéru měl až 9. června 2015 v digitálním kině Hutník v Kladně. Těm z Vás, kteří jste se na premiéru nemohli přijít a zajímá vás tajemné vojenské podzemní pevnosti a zbraně, film nyní přinášíme v nezkrácené verzi.
Švýcarsko je krásná země. Pro nás neznámá, protože nás naše masmédia (ani ta veřejnoprávní) programově neinformují o dění  ani v našich sousedních státech, natož o Švýcarsku. O zemi, kde vše funguje i bez předpisů EU, o zemi, která byla vojensky napadena naposledy za napoleonských válek. Přesto, že je to země čtyř hrdých národů, v názvu země nejsou čtyři pomlčky a tyto čtyři národy jsou připraveny svou zemi bránit za každou cenu. Švýcarská krajina skrývá podzemní pevnosti, děla a těžké kulomety, které na vás míří, kamkoliv jedete. Je to cena za opravdovou svobodu, nezávislost a neutralitu. A každý netrestaný muž, po absolvování základního výcviku, má doma automatickou zbraň, náboje a uniformu (inu, tamní politici si to zřejmě mohou dovolit) a každý rok absolvuje vojenské cvičení, a to až do věku 49 let.
Úchvatné jsou i novodobé technické tunely vylámané ve skále, které by u nás nebylo možné vůbec postavit. Ve Švýcarsku se používá zdravý rozum, budují se nejhlubší přehrady světa, je zde nejvýše položená železniční stanice na světě, vrtulníky slouží nejen k cestování, ale převáží se jimi dobytek na pastvu, budují se stavby a vyváží septiky.
Film byl natáčen v letech 2010-2014 v různých ročních obdobích v nejzajímavějších lokacích švýcarských Alp. Ukáže Vám nejen některé málo známé vojenské, podzemní a technické zajímavosti Švýcarska, ale seznámí Vás i se „skrytou“ stránkou švýcarské společnosti, připravené i v současnosti bránit svou svobodu a nezávislost se zbraní v ruce. 

7 komentářů:

  1. Dobrý den mám prosím dotaz který nesouvisí s článkem,bylo zde video kde sedí muž se ženou při pikniku na dece a kamera se zdaluje do vesmíru a pak zase nazpátek do jednoho z nich a jde skrze lidské tělo až do buněk prosím prosím mohl by mi někdo poslat odkaz na to video? Děkuji s pozdravem Pavel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zdravím... myslím, že môže byť :)
      Powers of Ten™ (1977)
      https://www.youtube.com/watch?v=5CKd0aPSWe8
      Leo

      Vymazat
    2. Zdravím všetkých,
      doporučujem novú prednášku pána profesora Petra Staněka -

      Energia Univerza v spoločnosti
      1.časť https://www.youtube.com/watch?v=M8cgdySF2xU
      2.časť https://www.youtube.com/watch?v=VEbD54lodNw
      Leo


      Vymazat
    3. to Leo
      Ano , znám a je to náhodou výborné, musel jsem se smát, jak mluvil o těch indigových, křišťálových dětech, jen taková perlička, děkuji. Všichni si to by měli zkouknout.

      Vymazat
  2. A prečo je to tak, žeby tam boli banky, ich banky? Toto hovorí už o inom, úplne inom: http://aeronet.cz/news/video-bizarni-ceremonial-otevirani-gotthardskeho-tunelu-ve-svycarsku-byl-plny-symbolu-satanismu-a-sodomie-illuminati-to-rozjeli-opravdu-ve-velkem-to-musite-videt/


    Tonino.

    OdpovědětVymazat
  3. Ano ano je to ono
    Děkuju moc Leo

    Pavel

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.