úterý 7. ledna 2014

Sluneční portál dnes aktivní - zkušebně


Dnes 7.1.214 došlo ke dvěma větším explozím na Slunci. První se udála v cca 9:45 hod. o hodnotě přibližně M 7,2 a druhý výron se udál  před několika okamžiky v 18:15 hod. a dle grafu je ještě větší než první.



Foto Slunce uveřejněné v našem článku http://energieupramene.blogspot.cz/2013/12/do-2014-novy-piktogram.html je nyní aktuální , tedy vyznačené  skvrny jsou směrem k Zemi.

 První exploze byla provedena ze skvrny 1944. První dotek plazmy z první exploze by se měl se Zemí  setkat cca od 12.1.14   První exploze začala  jak jsme výše informovali  9.45 hod. kdy satelitní systém Stereo Soho v 9:39 hod. již nefungoval a satelity byly odpojeny.
Zde nově získaný snímek druhé exploze.

V těchto podmínkách si konečně bude moci NASA potvrdit svou teorii o "Časoprostorových portálech" (Bran), které vznikají i zásluhou základního portálu Slunce, pánové objevili Ameriku, tak jim přejme úspěch, protože se chystají na tento experiment vypustit v nejbližší době dvě družice, jen aby to stihli.

42 komentářů:

  1. Ja chcu Bránu,chcu a chcu!!!! E.T. volat domů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Ter
      Ani nevíte jak jste blízko pravdě.........

      Vymazat
  2. Kdyz smerem k Zemi,tak uvidime,co to vyvede......

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Proud
      Víte co, prozradím Vám něco. První úder bude směrován na Afriku a Evropu a druhá exploze bude určena USA a Kanadě a v těchto mrazech, které budou trvat i do této doby, kdy by se položila síť, tak má dokonáno.

      Vymazat
    2. tto Proud
      Pokud se nic nestane a Země se svým Systémem zase bude mít štěstí, myslím, že příště to bude ještě horší, lidi si neuvědomují souvislosti a hrají vše na náhodu, ale varování jsou dnes již dost velká. Nejsem skeptik, naopak, dívám se do krásné budoucnosti, kterou nejde popsát.

      Vymazat
    3. ...jediné, co bych k tomu dodal - že ten případný výpadek odskáče spousta obyčejných lidí a v těchto mrazech půjde o životy...

      Vymazat
    4. Otazkou je jak si Zeme a my na ni stojime.Paklize se lidstvo nedokaze sjednotit za svou planetu a veskerej zivot na ni prave proto,ze se jednotlivci,skupiny a cely narody nechaji nejakym zpusobem koupit,at uz na bazi dluhu,nebo uplatku ci domnely prosperity,nebo naopak valky,pak si prejme at to jde k certu takovym zpusobem kterej lidstvo sjednoti aby vubec prezilo,jako jedinou posledni moznost.Domnivam se,ze tenhle scenar tu jde bohuzel dokola uz po desetitisice let a tech kdo znaji lepsi scenar je porad min a min,bohuzel.Protoze jinak by se sebevrazednej kruh prerusil a Zeme i s nama by prosperovala v "Jednote".Pak je druha moznost,ze se nam takzvanejm "probuzenejm" podari probudit dost ostatnich a dokazeme tuhle sebevrazednou misi zvratit a zacit se ucit zit v ony Jednote se Zemi a prirodou,tedy s vesmirem.Pozname ony pravy hodnoty.Coz by byl ten nejlepsi scenar,protoze by byl vedome nevratnej.Po katastrofe,nebo cemkoliv "osklivym",bohuzel,bude pravdepodobne nasledovat zase jen onen "zlej" kruh nenazranosti a touhy po ovladani druhejch,tedy ruzny formy otroctvi,od nucenyho az po zdanlive libivy.

      Vymazat
    5. Já bych byl nejraději, když by se to už vše jednou pro vždy ukončilo... Všechno. A začali by jsme od začátku, jako kdysi... pěkně jako nějaké améby ve vodě a pomalu několik milionů let evoluce by nás třeba dovedla k lepším jedincům, než je člověk se svou neodolatelnou touhou po mamonu, lžím, chamtivosti a intrik. Třeba se vyvineme v lepší druh bez nenávisti, závisti a podobných vlastností.

      Vymazat
  3. Co to je za státní Systém, kdy nyní v těchto ukrutných mrazech zvýšili společnosti v USA ceny plynu na maximum, predátorský systém, který musí být odstraněn.Zvýšili na 90 dolarů za milion britských termálních jednotek (BTU), zatímco v pátek 3. ledna bylo asi 14 dolarů za milion BTU. Dobrý, viďte, nádhera, životy jsou jim u zadku.

    OdpovědětVymazat
  4. Tieto veci aspoň jasne ukážu na tých, čo si do svojho osudu zapisujú len to negatívne. Aspoň tie pozitívne zmeny takéto hyeny len urýchľujú.

    OdpovědětVymazat
  5. Ptas se Iv co to je za system a pritom sam znas odpoved:-),dobre vis,ze to neni nahoda,ale ze je tim sledovanej urcitej zamer,cil,zrejme dlouhodobej,sikovne planujou svy cile pres generace,aby lidi zapominali.Jedno je jisty,ta sprosta banda je bohuzel hodne inteligentni a ma moznosti a informace ktery ji drzej "nahore" a umoznujou takhle planovat a jit si jiste za svym.To je treba si uvedomit a z ty strany po nich jit,jinak nevidim moznost proti nim uspet.Lidi se musej dozvedet a vedet vsecny pravdy kolem,pochopit je a poucit se,pak teprv nenaletej na ony stary,porad opakovany figle elity.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Proud
      V tomto stavu uvědomění lidstva nejde ani říkat otevřenou pravdu, zpustila by se taková vřava, že ten, který to vypustil naplno končí a to za velké pomoci zmanipulovatelných běžných lidí, kteří mají naučené jisté vědomosti a ani moc nechtějí je změnit.

      Vymazat
  6. Tak me pri ty prilezitosti napada jedna otazka: Kdo to je,ten genialni mozek,kterej ma o tom vsem takovej celkovej prehled a dokaze to takhle vsechno kormidlovat? Vsechno ukazuje,ze musi bejt nekdo/neco nahore nad tim vsim,co to ovlada a ridi,i ty elity.Zda se mi totiz nepravdepodobny,ze by "soucasnej" clovek,nebo skupina tohle dokazala.Verim tomu,ze je neco co nevime a co je opravdovy tajemstvi tak prisne strezeny,ze nepronikne ven ani jediny pismenko,byt jenom napad,teorie o tom!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A Sila,nebo chete-li "buh",to rozhodne neni,ani dabel! ;-)

      Vymazat
  7. Nedá mi to se nezeptat - ty exploze přímo souvisí s portály, ne? Buď exploze znamená aktivaci portálu, nebo aspoň nějakou aktivitu v něm/u něj. Že jo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebo je to cely jedno obrovsky divadlo,za nejakym ucelem!Prijde na to,jestli jsme venku,nebo uvnitr a kdo to vsechno ridi........teorii se da nasekat spousty,ale my potrebujeme znat jen tu jednu pravou pravdu.

      Vymazat
    2. Jo, v jednom směru máš pravdu. Je to divadlo, protože my žijeme uvnitř, a ne na povrchu. To, co vidíš na nebi, je projekce toho, jak BY TO VYPADALO z povrchu. A o tu projekci se stará černá hvězda. No tak máme nad hlavou trochu lepší HD projektor, no. No a co? Mně to nijak zvlášť netrápí, když to vím. Aspoň mi je umožněno vidět, co se tam venku děje, nebo ty bys radši uvítal úplný černo nad náma? :D ... i tohle naše Slunce je jen takovej malej rezonátor, kterej s tím Slunem venku má společnýho asi tolik jako pes s kočkou. Pro mě to ale není nic, kvůli čemu bych měl prskat ..... tohle je akorát trochu vyšší verze života, vezmi si naši planetu a představ si ji jako buňku...buňky jsou taky "dutý". Stejně jako atomy a tak dále, všechno krásně souvisí a zapadá, nic není nikde navíc. Slunce je taky taková buňka.

      Pak je samozřejmě otázka, jestli v tobě tahle představa uspořádání Země a Vesmíru spíš připadá jako umělá konstrukce (to by bylo v prdeli samozřejmě, kdyby to tak bylo), nebo spíš vyšší dokonalost živoucího života (tak nějak to asi vidím já) -> Vesmír je pak taky něco jako buňka , stejně jako galaxie atd. :)

      A propos, nevím, co by naše civilizace dělala, kdybychom fakt žili na povrchu, to už bychom byli nejmíň stokrát mrtví. Buď rád že to je takhle.

      Vymazat
    3. Vidis,a nejsem rad,protoze se domnivam,ze jsme uvnitr drzeny v umely hlouposti a nesvobode!Otroci.Navic,kdepak jsi vzal,ze ona projekce cernyho slunce odrazi cokoliv z povrchu? ;-).Navic nezapominej,ze je to porad jenom teorie,bud nad veci,pozorovatel,nicemu never,hledej,badej :-)

      Vymazat
  8. Vsimni si Honzo,jak zatvrzele a samozrejme,ze nikdo (temer nikdo) nepochybuje,se propaguje a prijima nad nami otevrenej vesmir,ze jsme jednoznacne na povrchu planety! No a tim si prave uz nejsem ale vubec jistej...........!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslim si,ze sice zijeme realny zivoty,ale zijeme je v dokonaly,umele vytvoreny iluzi!

      Vymazat
    2. A peclive strezeny iluzi!

      Vymazat
    3. Ale no jistě že se propaguje otevřenej vesmír, protože pak si lidičky nepřipadají jak v kleci, není panika, všichni jsou hodní .... bláblá, vždyť to je přece jasný ....

      Vymazat
    4. "Prakticky" uzavrenej prostor,obrovsky divadlo,je jednodussi kontrolovat a ovladat.

      Vymazat
  9. Jak muzeme vedet,ze to na co se nad hlavama divame je skutecnej pravej vesmir tam venku?!Ze jsme "venku"? Ze nejsme jedna obrovska "farma" uvnitr?........

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klidne muzeme zit pod projekci "cernyho slunce". Da se to vubec v soucasnym stavu veci vyvratit nebo potvrdit?

      Vymazat
    2. Vsak i rostliny dokazeme pestovat "ve skleniku" ;-)

      Vymazat
    3. Dá se to potvrdit, zkus se dostat do Vesmíru jinak než talířem, lodí nebo skrz póly :D ale uznávám, že to je trochu neproveditelný pro běžnýho člověka :D

      Vymazat
    4. Opravdu jen "trochu" :-)))),protoze co uvidis,kdyz neco uvidis,uz urcite nikomu nesdelis....o to je urcite bezvadne postarano :-(

      Vymazat
    5. Řekl ti už někdo, že pesimismem nikomu nepomůžeš? Taky bych se nejradši zvednul, sehnal pár důležitejch věcí, všude začal instalovat přístroje na VE, zrušil auta, dostal se na Povrch a ještěrky odstřelil zpátky do jejich debilní dimenze, ale takhle najednou to prostě nejde :) ... stačí dělat to, v čem jsi dobrej a přístupnejm lidem pomáhat, sdílet s nima nápady a cestičky jak z toho pomalu ven ... a hlavně to chce klid.

      Vymazat
    6. To neni pesimismus :-).pro me to naopak predstavuje nadeji,ze to co je,neni konecny,s timhle soucasnym se nedokazu a nechci smirit.Kdyz jsme u toho pesimismu,kdosi kdysi rekl,a nebyl to rozhodne adna "nula",ze kdyz lidstvo pozna skutecnou pravdu,zesili!.........

      Vymazat
    7. ha,ta chybejici interpunkce..... ono "zesili" ma bejt s hackem,znamena tedy,ze "prijde o rozum"......

      Vymazat
    8. Coz nam tedy naznacuje,ze pravda muze bejt tak fantasticka,neuveritelna a kruta,ze ji nedokazeme unyst,protoze pochybuju,ze kdyby byla pozitivni,ze bych zesilel stestim :-)

      Vymazat
    9. Presto bytostne touzim ji poznat!..........Nejak jsem se moc rozkecal:-)

      Vymazat
  10. to Pan Proud - "Jak muzeme vedet,ze to na co se nad hlavama divame je skutecnej pravej vesmir tam venku?!Ze jsme "venku"? Ze nejsme jedna obrovska "farma" uvnitr?"

    jako kluk (a že už to tedy je pěkných pár let zpátky) jsem četl povídku "Tunel pod světem" od Frederika Pohla (napsal ji už v roce 1955!) - nevím, jestli se dá ještě sehnat k přečtení - ale bylo to právě o snažení "probuzených lidiček" přežít v nějakém městě, kde se děly podivné věci - a pak se ukázalo, že je to všechno nějakuměle vytvořené, že žijí v něčem jako je akvárium...
    Teď, po přečtení toho komentáře, mi hlavou proběhla vzpomínka na to, co jsem četl někdy před 30ti lety i na ten deprimující pocit, který mi po tom zůstal...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evidentne nejsem jedinej kdo vidi a zamejsli se nad urcitejma anomaliema a jistym kdysi zesmesnenym serioznim vyzkumem ,ktery do sebe podivuhodne zapadaji v uhlu pohledu,ze jsme uvnitr,jinak by zustaly pouhejma divnejma nesmyslama,oddeleny od sebe a z kontextu,nedavajicima zdanlive zadnej zmysl. :-)

      Vymazat
    2. Neni treba komicka predstava,ze nejhlubsi vrt sveta,takzvany Kolsky vrt,byl vlastne vedenej zevnitr ven,nikoliv tedy do hloubky k jadru?Onim jadrem se totiz jevi bejt "cerny slunce":-))).Presto byl za podivnejch okolnosti ukoncen a pravy vysledky utajeny a mystifikovany.

      Vymazat
  11. Třeba toto dění je výsledkem našeho vědomí. Možná k tomu přispíváme svou vůlí po změně systému. A také je možné, že právě na náš popud tomu u slunce pomáhá ještě někdo jiný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ja se ptam : ....u jakyho slunce??! ;-)

      Vymazat
    2. U naseho tady nedaleko,pravdepodobne umelyho,nebo u jednoho z moznejch dvou tam venku? A kdyz,jak se to dostava sem k nam?.........

      Vymazat
    3. ....myslim tim ty informace o deni na nem a u nej...

      Vymazat
    4. Pokud vím, článek přináší informace o explozích na slunci které jako naše slunce vnímáme. Zatím.....? Z dotazu s jistotou nevím které informace jsou na mysli, ale o dění u slunce jsme informováni prostřednictvím Stereo Soho. Právě tento satelitní systém je původcem tohoto článku o explozích na slunci.

      Vymazat
  12. Pánové nerad ruším vaši debatu nad tématem duté země.. ale napadl mě k tomu jeden film co jsem viděl.. tak si udělejte v tomto mlžném smutném čase na něj chvilku.. určitě nebudete litovat... http://www.youtube.com/watch?v=fwCKg16moGs

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.