úterý 6. března 2012

Lov začal, včetně zatýkání.




Pokud nebudou Kabalisté kapitulovat do konce března 2012, společnost Černý drak společně se skupinou Anonymus spojí své síly a provedou další útoky na Monsanto a dílčí pevnosti Kabalistů jako Rockefellerové, Kruger, Open-heimer, Mellons, Rothschildové a další. Začal tvrdý boj, zdroje v Pentagonu říkají, že George  Bush starší a Bill Gates byli zatčeni minulý týden.
V Japonsku jsou již téměř všechny přípravy  provedeny na zatýkání vyšších úředníků bank a lidí v médiích, napomáhajících této vlastizrádné politice.Těch co se to týká to vědí dnes už moc dobře.

P.S. Jen doufám, že se to stihne rychle, aby někdo schválně nestiskl tlačítko Irán, aby si sám zachránil zadek a odpoutal pozornost. Sluneční portál nám šlape jak švýcarské hodinky a ještě nám to prosvítí blížící se jasná kometa Panstarrs na začátku příštího jara 2013. Sami si vytvořili spouštěcí mechanismus, ani to nevěděli, ACTA.
Celý článek zde: http://nebadonia.wordpress.com/2012/03/06/benjamin-fulford-blogeintrag-v-5-marz-2012/

Aktualizováno 8.3.2012
Nyní rezignovalo cca 155 bankéřů, investičních domů a peněžních fondů. Začal celosvětový trend, strach dávali oni nám, teď ho mají zpět. Pohnutky to musí být silné, odejít dobrovolně od "plného koryta"!
Informace zde:  http://americankabuki.blogspot.com/p/131-resignations-from-world-banks.html
a zde: http://kauilapele.wordpress.com/2012/03/07/well-its-now-up-to-153-resignations-from-world-banks-investment-houses-money-funds/

Odkaz na starší článek:  http://energieupramene.blogspot.com/2011/06/bilderbergeru-se-striha-tipec.html

Odkaz na nejnovější článek:  http://energieupramene.blogspot.com/2012/03/vatikan-svet-musi-opustit-satana.html

48 komentářů:

  1. To samé v angličtině:
    http://kauilapele.wordpress.com/2012/03/05/benjamin-fulford-3-5-12-the-hunt-is-on-cabal-arrests-accelerating-george-bush-senior-and-bill-gates-arrested-last-week-pentagon-sources-say-lord-blackheath-is-alive-and-well/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen tak dál! Na draka se musí jít s mečem od hlav a ne mu loupat lžící šupiny.

      Vymazat
  2. Tu by som pre zmenu nejaké to foto zobral. Ale ak niekto prinesie fotku či zábery Gatesa ako sa vyvaľuje niekde v Karibiku na pláži... no, vážna správa, ľahko dokázateľná, ľahko vyvrátiteľná... čo z toho uvidíme H16

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Připomínáte mi jednu známou. Byla na dovolené na Malé Fatře a že chce jít na tůru, nám se nechtělo a tak se umíněně vypravila sama. Říkali jsme nechoď sama, zítra to podniknem. Ne - umíněná. V noci kolem půl noci, kdy už jsme alarmovali posádku, se objevila ve dveřích otrhaná jak samice, oči vyražené jak tenisáky. Milostivá si taky myslela, že se nic nemůže přihodit, mobil si také nevzala, ale její svačina ji zachránila. Medvěd se nažral a jí dal pokoj, ovšem v hlavě už jí straší do teď a nikdy neříká - NIKDY!

      Vymazat
    2. Ja som len opatrný. Fotku zatknutého Busha či Gatesa som nevidel, ale Fulforda s Roskeffelerom som videl... H16

      Vymazat
    3. Milý příteli,
      nebuďte v životě opatrný, okrádáte se o požitek života. Je to jako kdyby jste každý den jedl studený oběd, tak se ochuzujete o mnoho zážitků. Je potřeba být jen v POZORU! Tedy pozornost a vše bude OK (aspoň v mezích)!

      Vymazat
    4. Výsledky hledání, co k tomu říkají "zasvěcení":

      http://aquariuschannelings.com/2012/03/08/greg-giles-has-microsofts-bill-gates-really-been-arrested/

      http://camelotforum.net/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=37&id=75862&Itemid=164

      Docela zajímavé čteníčko, že?

      Vymazat
  3. Bomba,bomba,bomba.....držme jim palce !!!!
    Černý drak a Anonymous jsou naši vojáci... Benjamin Fulford náš informátor.
    Milujeme vás všechny :-):-):-).Jste naše naděje do budoucna...jinak máme namířemo přímo do pekla :-(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když jsem uviděl ty první tři slova, tak jsem se lekl, že mezi židlí a PC je bomba. Ještě že je to jen ta organická.
      Mějte se fajn.

      Vymazat
    2. micro.
      moc bych se neradoval, ANONYMOUS jsou možná jen hráči ( vojáci )pouze naoko !!

      Vymazat
    3. Jsou to nekonstruktivní připomínky a budu je ignorovat. Strachu, co když, atd. nám cpou okolo média jak na pásu, úkolem tohoto jednání je vložit do hlavy škodlivého brouka. Např. že Anonymous jsou jen nastrčení hráči a vše je podvod, tak za takový život pěkně děkuji. Čas vše ukáže a budu se radovat z každého dobrého aktu, který směřuje k vyřešení palčivého problému. To bych raději ani každý den ráno raději nestával a šel si ustlat přímo na hřbitov, protože podle Vás je vše na hoxxx.

      Vymazat
  4. Iv zdravím. Našel jsem tyto stránky. Bude tu souvislost s tím co výše uvádíte. Posuďte. Mějte se, R.
    http://www.demiurg.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=270&Itemid=35

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík za odkaz, o tom rozhovoru vím, velmi dobrá zpráva byla:
      ...Pokud se podíváte na Africkou Unii, zjistíte, že vydali svojí vlastní měnu, která je krytá Kadafiho zlatem a tudíž tuto skupinu nepodporují. Nebo většina zemí v Asii. Rusko. Čína......První co je důležité, je odstavit od zdroje peněz a tím moci.

      Vymazat
  5. Neuvěřitelné co se děje u slunce na Stereo Behind Euvi 195. Tam, kde nedávno byly na jednom snímku sotva 2-3 "lodě", je jich od včera několik desítek. Erupce, zemětřesení, politika, ekonomika apod., všechno nám to bouří, asi už "to" začíná resp.začalo.

    OdpovědětVymazat
  6. IV zdravím.
    Taky jsem z počátku zvažoval skutečnost, že Anonymous = podvrh.To mne netěšilo. Nyní stále více s radostí fandím. Když se to v hlavě přehodnotí- jasná zpráva. Média jen kecy. Potřebují naši nejistotu a zmatek v mysli. Pozitivní důkazy to trumfují !!!!!
    R.

    OdpovědětVymazat
  7. Ešte Rockefellerové a Rothschildové neboli kabalisti. Sa mi vidi, že je to dost popletene.

    http://laitman.cz/2011/10/16/svet-se-probouzi/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+laitman%2Favzn+%28Laitman.cz%29

    OdpovědětVymazat
  8. A potom Anonymus nenapadali len vládne stránky, a iné prokabalistické weby, ale napadali aj neškodné, alebo aj ruské weby. Čo majú Rusi s NWO?

    OdpovědětVymazat
  9. Vážení.
    Velmi mě to zaujalo. Ale mám několik výhrad. Je zde totiž kladena rovnice mezi Rockef. and Rothsch. and podobnými!!! A KABALOU. A to je poměrně hrubá urážka těchto textů. To totiž nejsou žádný, fundamentální, náboženský spisy. Ale naopak je to velmi liberalní a neuvěřitelně otevřenej soubor. Kterej nemá vůbec nic společnýho s patriarchálním a militantním, židovstvým starýho zákona ( píšu vědomě malý písmenka ), aby bylo jasný, jak to vnímám. Kabala má velmi úzkej vztah k Tantře a vychází z ni kniha Zohar. Taky uznává mnoho už z dnešní kultury téměř vymazanejch prvků matriarchátu. Kterej je jistou nadějí tohoto světa a v příkrým rozporu s dnešními, plíživými a v pravdě otrokářskými systémy. A rovněž souzní s mnoha vyloženě mimo mainstreamovými tématy, který jsou součástí tohoto IV blogu. Je potřeba se pokusit odstavit tuto skupinu od zdroje peněz, jak píše IV! Ale kdo to udělá? Banky, vládní systémy? To považuju za naprostou chiméru. Protože provázanost finančních a vládních systémů to v dohledný době neumožní. A pokud to udělaj oni? A já si myslím, že už tohle Ilumináti dávno, předem promysleli. A taky už dokonce v skrytu, plíživě, dávno provedli - ONO - rychle postupující održení od dolarový scény. Takže cesta musí bejt jinde a jinak. V SRDÍČKU vážení ! A ten návod je mimo jiný popsán i v tý s despektem zmiňovaný Kabale. Viz. první dohoda Toltéků. Miřte dobře slovem!!! Prosí ... Popleta Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano Matěji, nemám vůbec nic proti Vašemu komentáři, jen bych doplnil, že infiltrace těchto rozdílných subjektů mezi sebou je zatím dosti velká a tak jednoduché to zase není a pokud nedojde k finančnímu kolapsu dolarového giganta, třeba např. i formou nenadálých událostí????.........tak se toho budou držet zuby nehty, až pak mohou být rozvinuty ty staré pravdy.
      Děkuji.

      Vymazat
  10. Vážený.
    Ano, k finančnímu kolapsu dolaru, bezpochyby velmi sofistikovaně a řízeně dojde. Protože averze k tomu kousku světa, mezi Mexikem a Kanadou, který toto platidlo reprezentuje se zdá být už vulkánem. Ale toho Ilumináti právě teď a tím míním minimálně už deset, nebo patnác let využívaj. To je ona jednoduchá, ale nesmírně důmyslně využitá, plíživá clona k odvedení pozornosti ( viz v templáři popsanej lov Kondorů ). Je to strategie tý nejstarší a nejhlubší části mozku, která se nazývá reptilien brain. Zaůtoč, nebo uteč! Plazi a ptáci maj totiž velice podobnej mozek. A to platí i o jejich příbuznejch z pokrevních liniích. Je to tak jednoduchý, že to prostě lidi nenapadne. Jako jenom barona Rothschilda napadlo to geniálně jednoduchý perpetum mobile na vydělávání peněz, který se nazývá reverzní půjčování. Popisuje ho detailně David Icke. Peníze jsou chiméra zrovna jako čas. A když si přeložíte to, co je napsaný na anglický libře, tedy vlastně, že to je dluh. A pak si představíte, že dneska ten dluh koluje už v nějakech 8O% bezhotovostně, z účtu na účet, tak je úplně jedno, který platidlo, nebo vybraná skupina platidel bude vládci světa kontrolována a preferována. Stejně všechno směřuje k unifikaci a to nejenom forma peněz

    OdpovědětVymazat
  11. Vážený!
    I člověk a jeho duše je předmětem tohoto počínání. Dejte mi kontrolu nad národní měnou a nebude mě zajímat, kdo dělá zákony, prohlásil z patra stejnej mozek, a lidi si nevšimli.
    Myslíte, že si někdo všimne, že zmizel dolar, budou mu říkat třeba RALOD a stejně to bude pořád jenom dluh a kliknutí na počítači. Jestli tam bude za číslem pět 0, nebo sto O, je to úplně fuk. Lidi na světě umíraj hladem, protože nemaj peníze. Jak je to možný, když to nejsou peníze ale, pouho - pouhý míň než nic. A představte si že všichni dlužníci splácejí dluh dluhem a to podle zákonů většiny států je podvod a trestný čin. Žijeme ještě vůbec? Tak absurdní je dnešní svět. A není už autora, kterej by zvládl tohle popsat.
    Promiňte IV, že jsem se tak rozpovídal. Asi nejspíš z hladu. Popleta Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naopak, velmi zajímavý pohled na věc a i pravdivý ve svém základě. Je tam to jenže. Možná napovím, z každého spáleniště vzejde něco nového, jen si to nenechat proklouznout mezi prsty, peníz je jen uměle vytvořený artikl pro - to víme, a nyní již nemá pevnou pozici, i když jej může dočasně vystřídat ten RALOD, ale pro pravé, dobrovolné spojení, respektující humanitu, svobodu a to i jednotlivých národů, nemá tento artikl budoucnost, pokud se chceme jako lidstvo vyvíjet dál.

      Vymazat
    2. Svět dle mne není absurdní. Je přesně takový, jakýsi člověk zaslouží, nebo ještě lépe, jaký momentálně potřebuje. Je to jako s malým děckem. To, než se vyvine v samostatného člověka, musí někdo (rodič) vést za ruku a cílenou výchovou z něho toho samostatného člověka vydolovat. K tomu jsou potřeba jak pozitivní, tak negativní podněty. Jak poznáme, že na horké přeměty není zdrávo sahat? Musíme se jednou spálit. To je ten nejlepší a nejúčinnější výukový krok. Ani tisíce stran tisíců varovných knih s červenými vykřičníky nevydá za jedno malé popálení.
      Lidstvo se nyní nachází stále (ale snad už těsně u konce) jednoho důležitého stupně své výchovy. K jeho výchově byly a jsou jako negativní podněty použity temné síly. Vždy musí nějaká existovat bytost, která si dobrovolně určí temnou roli.
      Aby bylo možno definovat dobro, je třeba ho postavit vedle zla. Samotné dobro je pouze naší představou - srovnáním se zlem. Bez zla by nebylo dobro. Stejně tak, jako se dobrý člověk definuje v podstatě jako opak zlého (je potřeba srovnání), může být zlý člověk v porovnání s ještě zlejším vlastně dobrý, protože jeho skutky jsou v porovnání s ještě bestiálnějšími dobré.
      Náleží nám tedy vůbec právo určovat co je dobro? Dobro pro koho?
      Bez intrik iluminátů a jím podobných by nebyl možný rozvoj člověka. Zakrněli bychom - nebyla by nutnost posilovat své dobré stránky.
      Stejně jako by atlet-skokan do výšky nikdy nedosáhl za hranice svých možností, když by neustále nezvyšoval laťku, tak by ani člověk nevyspěl, když by nezdolával stále těžší překážky.
      Smířit se s překážkou je cesta zpět, je třeba trénovat a pak jí zdolat. Vše jen proto, aby se bylo možno dostat k překážce další, ještě těžší. Naší současnou překážkou je SYSTÉM.
      Tento systém je vlastně onou rukou, jež vede stále ještě samostatného života neschopného nedospělého človíčka. Až nabudeme potřebných vědomostí a zkušeností, můžeme se ruky pustit a jít tam, kam je nám libo.
      A teď mám hlad zase já. Jdu na "berušky".

      Vymazat
  12. Vážený!
    Ještě jednou se omlouvám, možná i za to, že vlastně předbíhám témata, který rozebírám v dálších, pasážích templáře. Ale na tohle téma jsem zrovna dneska, zcela náhodně narazil a docela se divím, že tam není IOOO odkazů a komentářů. Proto asi s poddanými tak vlídně panstvo zachází. Musím se po blogu víc rozhlídnout a moc za něj děkuju. Popleta M

    OdpovědětVymazat
  13. Vážený.
    Ano, tomu velmi rozumím. Ale těch duchovních i hmotnejch spálenišť mám pocit přibejvá. Stejně, jako paradoxně přibejvá ve vědě bílejch fleků. Je to Bílá i Černá nemoc. Ale vybraný skupiny lidí tomu říkaj Bílý a Černý zdraví. Ale je fakt, že by bylo ještě horší, kdyby se tu rozprostřela ta nanicovatě šedivá. Promiňte, mám včera, nebo už dneska, trochu skeptickej den. Dobrou noc přeje ... Popleta M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Matěji, příteli,
      naopak, jsem moc rád za tyto názory a pomáhají mně skládat naše Puzlle života. Rozhodně lepší, než se dávkovat opiátem z maistremu. Nemyslete, že taky někdy na mně nepřijde nálada "Blbec", v této šaškárně by to snad už bylo nenormální, pak ale si víc aspoň užiju toho(prožiji to naplno), co jde pod nos. Neřekl bych, že ti "ocasatí" mají navrch, jen teď víc kopou. Dost jsem to ve svých článcích lehce naznačoval, Vesmír má rád rovnováhu a při své evoluci se bude snažit o tuto rovnováhu všemi možnými prostředky a jak říkáte, že se Vám zdá, že to svinstvo přibejvá. Ale taky se to začíná velmi, velmi čistit, pro někoho drsným způsobem (proto jsem to nikdy přímo nepojmenoval), výskytem nemocí a dost často následným odchodem (přirozené čištění). Slunce je k tomu velmi dobrý spouštěč, ta banda to ví, a proto vypouštěla do atmosféry umělý filtr za nemalý peníz, jenže je jim to prd platné. Postavte se proti Univerzu (Bohu), dostanete záhlavec, i když si myslíte, do ví jak jste chytrý a že ho přečůráte. Blbost! Pokud pozorujete tisk a okolí kolem sebe, musíte na to přijít, že nemají šanci a mnoho nemocí je dnes nevýlečitelných - stali se obětí svého systému. Universum velmi dobře rozpozná co uvnitř každého je a na kterou stranu inklinuje, i kdyby navenek se tvářil a vystupoval jak andílek, on v něm ten nádor probudí a bude na něm, co si z toho okamžiku vyrovnání vezme, pokud ne, jsou na řadě „Černí havrani“.
      Tak, teď jsem to napsal na plnou "hubu", doufám, že humanisti nezačnou řvát!

      Vymazat
  14. Vážený Iv,
    dík za to, že jste mě posunul zoět do optimističtější, tedy přirozenější reality. Slunce je holt sluníčko a universum ještě žádnej člověk neoblbnul. Jen mě dost mrzí, že to odnese spousta dosud málo připravenejch lidí. Neříkám nevinnejch, ale slabších. Taky proto jsem začal s templářem, aby se jim ten přechod v uvažování, co nejvíc ulehčil.
    Ještě jednou dík za umravnění. Popleta M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady odpovím jak Michalovi, tak i Matějovi!
      Nezdá se Vám, že za těch tisíc let lidstvo už není malé dítě a má přejít do dospělosti - udělat maturitu - to není rok 2012, ale přechod do dospělosti, zkušenosti malého dítěte již mělo dávno překonat (války,peníze,sobeckost, zlo atd.), přestaňme omlouvat lidstvo, už to není malý fracek, ale zpupný fracek, který si vybírá jen to, co se mu hodí, tedy jednou je ještě dítě a podruhé už je přeci dospělé. Konečná, buď lidstvo přejde k dospělosti a nebo se vymlátí. Proč by živý inteligentní tvor měl stále prožívat tvořící si sám dualitu, zlo - lásku? Proč by lidstvo nemohlo vegetovat už v ustáleném systému , kde neexistují extrémy zla a radosti, ale vše je na jedné vyrovnané úrovni, jež dává klid a jistotu k dalšímu vývoji a nemusí se zabývat výše uvedenou extrémní dualitou, jež ho ve svém vývoji jen brzdí a stahuje do hlubin. Osvícení? Nevím, možná!

      Vymazat
    2. Ano s tím souhlasím. Však jsem psal, že se jedná o konec důležitého stupně ve vývoji člověka a aby bylo možné v této vysoko nasazené laťce uspět, je třeba překážku zdolat, nikoliv před ní donekonečna přešlapovat a vyměřovat - to by přišel úpadek. Co si pod pojmem úpadek představit je zcela jedno. Prostě fiasko.

      Otázkou však je, zda "vegetovat v ustáleném systému, kde neexistují extrémy" by nebyl též krokem zpět. Neříkám, že na nějakou dobu si to neužívat, ale zaseknout se na jednom stupni by byl myslím z pohledu univerza nepřijatelný konec. Vše je dynamické. Píšete: "...vyrovnané úrovni, jež dává klid a jistotu k dalšímu vývoji..."
      Aby byl možný následný posun vpřed, určitě bude muset přijít nějaká nerovnováha. Protože právě nerovnováha - snaha o její vyrovnání je hybnou a tvořivou silou univerza. Když je vše v rovnováze, pak není snaha o něco nového - si teda myslím.
      Nicméně je zajímavé, jak všelijaká různorodá témata, se v případě jejich bližšího rozebírání nakonec stáčejí stejným směrem.

      Pro Matěje třeba ne, ale pro mne byl dnešek úžasný už od rána. Vše se dařilo, vše bylo skvělé, vše šlo samo a hlavně se skvělou náladou, kterou oproti jindy nešlo ničím zkazit. Měl jsem pocit, že sklízím, co jsem zasel, ale v takovém nadbytku, až mě to fascinovalo.
      Přeji všem též krásný den!

      Vymazat
    3. Tak Michale, jen upřesním ten takzvaný pro Vás rovnovážný stav, Matěj to jistě pochopí, protože toto je i v Kabale, Astrologii, Védách atd.. Jsou to stupně vyspělosti, nebo nádstavby a čím jste výše v těchto nádstaveb, pociťujete i malé rozdíly v + a - jako velké rozdíly, to znamená, pokud lidstvo postoupí o stupínek výše, nemůže už pochopit a připustit např. zabíjení. Dnes lidé, kteří už dosahují k tomuto stupínku, život v této realitě pro ně, je velmi nesnesitelný a ti na nižším stupínku to cítí u těch uvědomělejších a snaží se do nich strefovat, je to jejich pud sebezáchovy jak psychický, tak i duchovní....atd..

      Vymazat
    4. Takže se vlastně jedná o fraktály v rovnováze. Na všech stupních je ona nerovnováha vnímána třebas stejně, ale z pohledu nižšího stupínku je to prkotina, z vyššího stupínku naopak neakceptovatelná výchylka. I když se po mnoha stupních může z toho našeho stupně zdát, že již o žádnou nerovnováhu nejde, tak opak je pravdou.

      Vymazat
  15. Vážený Iv.
    Když uvažuj o těch zamknutejch v binárním systému a já moc dobře vím, že uvažuju hlavně o sobě, protože v něm pořád víc než pokrk vězím i já. A to ať si občas myslím, nebo cítím cokoli. Tak nějak podvědomě, možná intucí vnímám, že všechna ta zájmena já, ty, on, ana, ono a hlavně MY ... nedostali v té velké většině opravdovou šanci prolomení oné bariéry! Ten výraz opravdovou šanci ... nejsem schopen vysvětlit a pojmenovat! Jenom řeknu Já jí možná dostalo? Ale co Ty? A v tom je pro mně ono zamknutí. Který nedokázal zatím nikdo z lidí rozlomit. Je to opět onen problém užití - s l o v a - o kterým mluvil Ježíš, Toltékové, vnímaj to matematici, fyzici a samozřejmě jazykovědci, psychiatři - BLÁZNI - a kde kdo? A já, protože se řadím spíš do kategorie bláznů si tenhle názor můžu dovolit! Co MY,VY,ONI na to? Fakt si nedělám srandu! Popleta Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud jste si všiml, neužívám slovo JÁ, aspoň to mám minimalizované na nejnižší míru, vyciťuji z prostoru, ono v podstatě neexistuje My,Vy,Oni,Já, většina si myslí, že je nějaký individuum, prd, je to jeden celek, myslící,cítící a my jsme jeho buňky(mnoho zblázněných jak rakovina) a tento celek je zase součástí většího celku ..... Znáte ty ruské panenky v sobě???? To je z realizovaná stará moudrost, nebo vše je ve všem, není vaše buňka náhodou taky samostatně myslící útvar, jež má za úkol ve své existenci něco dělat? Zblázní se a už tomu vesmíru nevyhovuje, tak dostane na zadek.. Jo matrojšky jsou stará moudrost.

      Vymazat
  16. Další žaloba na Monsanto.
    Přeloženo translátorem:
    http://translate.google.com/translate?hl=cs&sl=en&u=http://www.activistpost.com/2012/06/5-million-farmers-sue-monsanto-for-77.html&ei=MTXOT7GEFMWUswb49YjPCg&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CCcQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dwww.activistpost.com/2012/06/5-million-farmers-sue-monsanto-for-77.html%26hl%3Dcs%26client%3Dubuntu%26hs%3DMux%26channel%3Dfs%26prmd%3Dimvns

    OdpovědětVymazat
  17. Vážení.
    Omlouvám se, že to vyznělo, jako bych se snažil vytýkat komukoli ono já. Bylo zahrnuto do souboru zájmen, který kvalitativně a velmi rozdílně vyjadřujou míru touhy prolomit bariéru duality (nebo cokoli jinýho). Tedy nás všech, jako celku. Máte pravdu, že tohle trochu vyjadřuje matrojška, která je ovšem dneska spíš znamením hologramu. Ale já tím mínil, že jakoukoli situaci vnímá a řeší jinak JÁ a jinak MY. MY je větší a těžpopádnější systém než JA. To je taky velmi stará moudrost. JÁ je pružnější, než ONI. MY a VY jsou jsou totiž těžkopádní. A proto jsou MY, VY, ONI víc zamknuti v Systému, než JÁ, nebo TY. Zathustrovo, nebo Ježíšovo vědomí nebylo MY, ale JÁ. Takže těžko můžou poradit lidstvu jako celku. Ano dohromady jsme jeden celek, a celkem je i jedno individum, ale já vnímám, že spíš na zadek dostává individum za celek. Tak to v Systému chodí. A celej život jsem to pociťoval. Jsem všema deseti pro svobodnej spolek individuí. JÁ - individum může mít svobodu, tedy zodpovědnost. MY - svobodu postrádá stejně jako zodpovědnost. My se přiklání k fatalismu a osudu. Já má tendeci projevit svobodnou, zodpovědnou vůli. A tak to musí fungovat i ve fyzice. Co je tady, je všude, co není tady, není nikde. Popleta M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výborně Matěji, ani nevíte, jak tato otevřená polemika pomohla zde jednotlivým lidičkám, žádne omlouvání, i já bych se mohl omlouvat Vám, že jsem trochu tuto debatu vyprovokoval, ale záměrně, protože jsem cítil, že jdete do hloubky a to byl účel těch pár komentářů, náhodou se z toho seskládala poučná polemika. Dík.

      Vymazat
  18. Matěji,
    myslím že vím nad čím uvažuješ.
    Problém je ale nakonec v tom JÁ, které je stále v mnoha případech (Iv v posledním článku o Japonské společnosti na to upozorňuje a i já si toho loni všímal v televizi) líné a neochotné na sobě pracovat a vše hází na MY, VY, ONI.
    V naší společnosti totiž stále platí ono:
    "Čím víc lidí je v průšvihu, tím se zdá menší a když v něm jsou všichni, tak to není průšvih, ale normální stav."
    Je to o lenosti a stereotypu. Je snažší vše hodit na neurčité, neosobní MY, VY, ONI.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano Michale, ten článek byla reakce. Rovněž je zde důležitý jeden aspekt. Všimněte si, jak tato společnost si přímo rochní, když má nějakého obětního beránka jako jednotlivce a nebo je třeba havárie a řidič něco provede. A teď porovnejte vedenou násilnou válku, kde se zabíjejí jak na běžícím pásu děti, civilisti, kde jich přichází o život takové množství, že kdyby TV měla informovat o každém mrtvém, tak by na to nestačilo padesát roků, zde společnost nehledá konkrétní viníky rozpoutaného konfliktu, a přitom to jsou jednotlivci a společnost je vlastně ještě legálně ospravedlňuje, pod zástěrkou zavedení nějakého systému. Je toto zdravá společnost? Myslím, že Chocholoušek má z většiny velkou radost, zabíjejme hromadně, to je v pohodě, ale běda jednotlivec, který zaujímá pozici ovce, to je zvrácenost. Doufám, že jste mně pochopil.

      Vymazat
  19. Michale.
    JÁ je fakt moc línej subjekt? Nebo objekt? Ale zrovna v týhle debatě je to úplně fuk. Moc dobře to vím, protože se znám a ty mě znáš taky. Ale když je líná ta potvora JÁ, tak, co potom teprv dav? Ten se ani nehne. Protože je tisíciletí cvičenej hejbat se pouze a jenom na rozkaz. Mnohý JÁ se dost často vymlouvaj na dav, ale přeci jenom některý se to už pokoušej nedělat. Ale dav, furt a pořád jenom čeká, přes to, že ví o průšvihu v kterým vězí až po uši. Holt čeká na generála! Ale co když von vůbec nepříjde, nebo je jako ve Švejkovi opilej a dostaví v nevhodnej den. Absurdní divadlo, scéna ... MY, VY, ONI čekaj na jedno líný, navíc ještě opilý JÁ. A moje já ... mrňavounký já, bych už v tomhle kusu fakt nechtěl hrát, ani za plnej pytel dolarů. Popleta Matěj

    OdpovědětVymazat
  20. Jestli línej, ustrašenej, zakrnělej či jinej subjekt nevím, ale je to jen opět JÁ, kdo se z toho může vyhrabat.
    Možná by stálo zato úplně přehodnotit příslušnost slovíčka JÁ v "čísle". Jak už psal Iv, každé JÁ je malinkou součástí většího JÁ a to zase většího atd. Takže JÁ není čísla jednotného, ale množného. JÁ jsem já, ale taky já jsem rodina. Jsem národ, jsem planeta Země. Jsem tato Sluneční soustava a galaxie a a a a a a a.......
    Toto tu píšeme každý z nás. Sice svými slovy, ale cítíme to tak.

    Ee, Matěji. Generál nic nevyřeší, i kdyby přišel střízlivý a v plné formě.
    Generálem totiž musí být každé jednotlivé JÁ pro sebe sama. Už jen to čekání na nějakého generála je lenost, je to házení práce na někoho jiného, v podstatě na dav, což je ono MY, VY, ONI.
    Stále se to snažíme (mluvím obecně) řešit vně nás, hledáme onoho generála venku. Hledáme ho tak dlouho a přitom už i ta "nemyslící" rostlina naponěkolikáté pochopí, že když to tady nejde, tak to prostě nejde a půjde si vyrůst někam jinam, kde to jde. Takže když není ten oficír venku, musí být uvnitř. A zvláštní, že kdo ho zkusí hledat uvnitř, netrvá dlouho a nachází ho. Někdo docela vzadu a malinkého, pošramoceného nebo unaveného tím věčným utlačováním (to jsem já), jiný hned pod povrchem a v nečekané velikosti.
    Ono JÁ v podobě Univerza nám každému samostatně dává dnes a denně na každém kroku, při každém nadechnutí možnost najít si svého generála. Jenže my nevnímáme, přehlížíme, otáčíme se jiným směrem.
    Sice denně nachází jednotlivci své více či méně udatné generály, zákonem přitažlivosti se shlukují do hloučků (třeba prý na nějakém blogu energieupramene nebo jak se to jmenuje :-) ), ale bude to stačit? Aby bylo možno strhnout ostatní líná JÁ, musel by tu být dav generálů. Ale ten tu není. V Japonsku ano a proto to tam jde tím směrem, kterým to jde, zatímco tady to jde...., kam vlastně? Ahá, to je sprosté, to se psát nemá.
    Možná přece jen musíme nechutně padnout na hubu, přijít o všechny zuby, aby bolest přehlušila MY, VY, ONI a byla vnímána každým jednotlivým JÁ.

    OdpovědětVymazat
  21. Hele neodbíhejme od tématu... Tady máte takovou žhavou informaci.. a bavíte se otom jako o faktu ale zapomínáte že většina lidí otomto nemá ani potuchy a při snaze vysvětlit jste za blázný... ovšem to bejvávalo.. nebyly důkazy .. a teď se z konspirací díky jasným a nezpochybnitelnym důkazům stávají fakta !! A myslíte to vážně že elitě se de po krku ? tomu semi nechce věřit ! Prosím pošlete někdo nějaké odkazy na podložené informace Haluzakfest@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud nemáte bílou holi, tak vám bude jasné mnoho věcí, napovím: vzpomeňte na Irák, Lybii, byly to země, které spustili destrukci zavádění NWO a to odkloněním obchodování s naftou za dolar,dopadlo to tak jak to dopadlo. Viz článek zde http://energieupramene.blogspot.cz/2012/05/rothschildove-rockefellerove-se-spojuji.html Ostatní uhlídat již asi nepůjde, jako Irán, protože jsou svázáni tajnými vojenskými smlouvami s Rusy a nedivím se jim, to už by bylo hooodně blízko hranic a omezení vlivu. Takže bílý drak jim dává na sedinku a má rozhodně lepší koncept budoucnosti, než ti reptiliáni. Další akt vystoupení Řecka. Už je Vám to trochu jasné? Mějte se fajn.

      Vymazat
    2. Nemám :D a jsem už otevřen všemu..Vím ale ten základ téměř ovšem unikají mi asi pouze spojitosti a výsledmý efekt. Ikdyž jsem byl těžký opak názorově lhal bych sám sobě kdybych tvrdil otom co jsem zažil, ověřil si viděl zistil :D prostě pátral jsem...no :D a vono už teď se vtom ztrácím :D vysvětlete mito :D pořád ještě mám takovou záložní myšlenku názoru logického že prostě jednoduche přemnoženi na zemi moc lidi extremni spotreba všeho ono to dochazi... možna nějake spory s alternativními palivy... ale harp,11.9.,ovladani mysli,repti. vakciny, nwo , chemtrails, jak to , jako že by seto obracelo k dobrému ? :D Tedy v náš prospěch ? A coto španělsko proč seto neděje unás ? Chtěl bych vtom mít jasno...příde mi strašně mooc vysilující otom přemýšlet jeto dost složité všude je něco jiného a celkově jeto velke.

      Vymazat
    3. Doporučím Vám jednu věc, přestaňte o tom přemýšlet a věřte, že vše je jak má být a hlavně se přestaňte přít. Nebojte, vše se tak vykrystalizuje, že gaťata Vám suché asi nezůstanou. Pohoda, klídek a tabáček.

      Vymazat
    4. Špatné doporučení. Už delší čas přemýšlím jenom nad tímto. Nejsem ten typ co rád žije v iluzi. Musím vtomto mít jasno... Ono nevím jak jste to myslel jestli ironicky nebo jak, každopádně nejsem nějaký ten zmateny 15ti letý sráč co zesamé nudy neví co dělat. Kdyby mě i něco (tohle bych nikdy neřek že budu tvrdit) netlačilo tímto směrem, nedávalo jasně najevo kudy mám jít, tak nejspíš bych se celému tomuto šílenství stále smál. Nevím co vás rozčílilo namém dotazu výše ale rozhodně nic nemělo. Pohoda klídku jsem měl až až tabáčku dokonce ještě mám :D a více pomůcek k udržení zdravého rozumu... jen doufám že jsem nepropad nějaké fest hluboké paranoii. No tak teda "dík" za objasnění a moje cesta pokračuje dále...

      Vymazat
    5. to NPO jO"
      Nic jsem nemyslel ironicky, naopak a už ten -letý mně ani ve snu nenapadl. Pokud jsem se Vás nějak dotkl nevědomky, omlouvám se, i to se může stát. Ještě jednou Vás zkusím navést: i ve svém zaměstnání většinou vždy pozorujete souboje nějakých rivalů, jsou to někdy i velmi skryté věci. To stejné probíhá i v jiných oblastech, i třeba bankovnictví, svět je rozdělen a je zde boj o moc. Že se jedna skupina pokouší utvořit jiný systém a to třeba na lodi, bez svědků v oceánu u jižní Ameriky a že tu loď chtělo potopit pár černých(bez označení) helek , ale nepodařilo, protože byly povolány stíhačky z jisté země svědčí opravdu o velkém konfliktu stran atd ..........

      Vymazat
  22. Tady je muj mail Haluzakfest@seznam.cz tak mito dovysvětlujte. Nějak mi instinkt říká že víte,, že to chápete. Prozatím by mě velice zajímalo co "oni" vtěch vrtulnících atd... Nikde sem nenašel nic o černých teréních mercedesech s kouřovými skly, a vepředu reflexními. Ono to už je celá ta pozornost kterou mi věnují stála hafo peněz. Doufam že omě nesbírají informace ktomu aby mě mohli zlikvidovat jednoduše ?... Nemám strach, ale chci vědět jestli už se mám ozbrojovat a připravovat na nějakou potyčku ? Byl nějaký případ v čr který by byl nějaký ve smyslu nejasného zmizení či vraždy ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odpověď s rozborem údálostí máte zde, ostatní jsou jen zastírající praktiky, holá realita v originálu:
      http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2012/oct/19/new-world-order
      v češtině:
      http://www.blisty.cz/art/65710.html

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.