pátek 7. prosince 2018

Vyjímečné odhalení pro naše čtenáře

Vyjímečné odhalení pro naše čtenáře
Jen pro naše čtenáře uvádím odkrytí jistých skutečností z prostoru informací, které nejsou mnohým dostupné a považují tyto informace za Faké, to je mně úplně jedno, každý ať reaguje podle svého. V roce 2019 začne velký cyklus (otevře se sluneční portál) sluneční aktivity a bude mít velký vliv na události na Zemi. Lidstvo se stále dělí od přírody jako něco vyjímečného, opak je pravdou. V roce 2019 proběhne na západní polokouli velká sluneční bouře, která zničí většinu družic a povede k neuvěřitelnému chaosu, včetně sucha, zvýšené seismické činnosti a snížení produkce výroby potravin. Doporučuji ochraňovat srážky na svém pozemku a velmi hospodařit, je to na každém z vás jak použije své informace poznání, které zde otiskuji. Není to Faké, ale mně osobně je to jedno,každý má svou zodpovědnost a svobodnou vůli. (Ochraňuj panelákový) Já osobně mám samostatný zdroj el. en. a zabezpečený zdroj vody, nutný k přežití následujícího chaosu. Stačí třeba posekat nějakou trávu a dát folii nad ní a ráno máte zkondenzovanou vodu na spotřebu rodiny pro celý den. Ale raději dále. 
V západní Evropě asi způsobí škodu v hodnotě asi 2 bilionů dolarů. O GPS, Netu ani nemluvě. Bude to horší než v roce 2013, asi více o 20% oproti roku 2013. Kdo je otevřený a není závislý na Systému a pro veřejnost je vlastně divný, v pohodě projde. Komu se to odkrytí nelíbí, ať si dělá podle svého, je to jeho zodpovědnost, ale ten kdo pro sebe něco dělá a má i kousek země, je v pohodě.Berte to v klidu jako Faké, tak oblíbené nařčení této společnosti. Genetický virus na ještěry je již dnes vypuštěn, nastane zvláštní období, mějte se fajn.
Dodatek:
Jeden náš čtenář mně napsal na mail ohledně jistých těchto záležitostí. Možná by bylo dobré, že pro Vás otisknu mou odpověď, která Vám mnohé ještě dodatečně osvětlí. 
 
Vesmír chce, aby se lidstvo vrátilo na svou cestu a své Ego odložilo, více zpět k přírodě. Vesmír dává lidstvu šanci a proto události rozložil do jistých etap. Jedna etapa, ta nejnižší je to co jsem napsal o roku 2019 a Vy přirovnala k povídce Šimka a Grosmana. Je to naopak jemné dotáhnutí šroubů, kdy lidé dostávají další šanci a budou samozřejmě rozděleni. Málo lidí si všímá hovoru Vesmíru k nám a lidstvo se nyní chová jako rozmazlené dítě, které si stále trvá na svém. Celá přeměna Země je rozdělena na několik fází a v prvé řadě se musí zničit Systém, který zde panuje, hamtat osobní bohatství na úkor druhých a Rusové se svými informacemi a komunikací to vědí i Západ a proto nyní tento střet Západu a Ruska a Vesmír dává impulsy běžným lidem, jak dnes vidíte ve Francii, Bruselu, je to hra s jistým záměrem, jinak by lidstvo bylo už dávno smeteno. Vesmír musí naučit duchovní lidi, aby přijali i IQ a ne jen pěstovali EQ, musí to být vyrovnáno, pak nastoupí další etapa, kdy tito duchovní lidé se již ubrání bez předsudků, kdyby došlo jak píšete o té povídce Šimka a Grossmana již bez skurpulí a pardonu.
Jinak kruhy v obilí pochází z Antizemě, kde již se lidé nedělí na bohaté a chudé a tím neřeší již naše problémy, jen nám fandí a pomáhají. Co se týče Nibiru, to je to peklo popsané v náboženstvích, ale bez ohně a kotle ale přesně podle  povídky Šimka a Grossmana a to je pak to peklo, kam mají přejít ti, kteří neabsolvují výuku.

37 komentářů:

  1. Tedy děláte mi samou radost autore a to čím dál větší jen tak dál. Děkuji! Už aby si lidi naplno uvědomili co že to k životu vlastně potřebují, priority, a už dost všem těm přiblblejm fejsbůkům tvitrům mobilům, vždyt jsou ničemu jen to člověku škodí! Lepší je uvědomit si Napojení a trénovat např. telepatii, k čemu pak ten mobil, k ničemu haha.
    Sílinko vždy ochranuj a provázej Iv + Terfry a ať se jim vždy dobře daří.

    OdpovědětVymazat
  2. Třeba se konečně lidé začnou víc starat o studánky. A uvědomí si že ty pesticidy jsou fakt na hovno a že to z polí vždy steče do vody kterou pak jinej vypije. Zemědělcům už řadu let neřeknu jinak než chemici!! A ještě na mě pak divně civí když jim ze silnice jdouc pěšky nadávám proč tu sijou tu hnusnou monsanto kukuřici (na pytlích měli "Dekalb") a tvrdím jim že nás i zvířata tím tráví jak krysy, nojo soukromníci baští dotace to je ale hnus takhle se nechat napálit pro pár prašivejch dukátů, hlavně že má v novým traktoru GPS!
    Konečně aby každý člověk převzal zodpovědnost za svoje chování zde.. no co když se Duše zemědělce zde TAKY znovuvtěluje na to asi nikdá nepomysleli jak si podřízli vlastní větev, tak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ol,
      pamatuji si jak jsem stála před domem, když obec zahájila postřik randapem proti plevelu, dokud neminuli můj domeček, aby mně nepostříkali břečťan venku na zdi. Koukal na mně jak pako, když jsem mu řekla, to vám nevadí, že to dýcháte, vždyť je to rakovinotvorné....
      Ale břečťan roste v plné síle dál a dokonce v něm hnízdí Konopky, tak krásný zpěv jsem neslyšela.Říkám jim pan Broskvička a paní Broskvičková, mají krásná oranžová bříška...

      Vymazat
    2. Ahoj Ter,
      jojo chce to vydržať dokud to ostatním lidem nedocvakne, a čím víc nás je tím líp. Asi by se tého randapa ten šplíchající pracovník nenapil co? haha :)
      Mrkli jsme na fotky Konopek jsou krásný i vejca maj takový pěkně kropenatý
      http://www.naturfoto.cz/fotografie/ptaci/konopka-obecna-hnizdo-108893.jpg
      u nás hnízdí vrabci vepředu na domečku navrchu v polystyrenu, na dvorku v dutej cihle sýkorky a navrchu v přístavku kominíčci, atd.
      a chodí nám vždy ukázovat mladý všici lítaj po dvorku a jak se při tom sami radují no radost hledět, tos mi připomněla musím zajet pro ten pytel slunečnice snad má pro mne sosed odložený, díky.
      Přejeme Ti zdraví do Rodiny Terezko!

      Vymazat
    3. Ol, taky všem přejeme, ať se daří a dobře rostete a jste jen a jen zdraví.

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den Iv,
    ano, máte pravdu. Z mého pohledu to má rok zpoždění, ale přežil jsem ho, tak se rád podívám na fotonovou šou. Do roku 2022 má vypálit vše, co na naši matičku Zem nepatří. Kdyby náhodou moje maličkost patřila mezi ještěry, tak se s Vámi dopředu loučím, ale v tom případě bych byl i trochu něco jako odpadlík :-)))
    Se zdroji máte naprostou pravdu. Zahrádku máme malinkatou, to na uživení nestačí, ale na pokusy je skvělá.
    Smím se zeptat, jak se virus bude projevovat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Virus jistě poznáte, i s Nvinek, slintání, chřipkové projevy atd.

      Vymazat
    2. Tak to asi budu nějaký druh plaza, protože loni a hlavně předloni mě cosi na způsob chřipky málem zabilo. Po 25-ti letech jsem musel dvakrát po sobě na neschopenku. Zažil jsem "rýmičku" online...
      No nic, příští rok provedu částečnou speciální očistu (znalí tuší) a zkusím na sobě zapracovat.
      Tušil jsem, že se nemám ptát :-)))

      Vymazat
    3. No nevím, jestlipak to nebude jen tou přezdívkou :), aby neplnila svou funkci...
      Jinak proti mlokům nic nemám, jeden nám bydlí ve sklepě a má krásně oranžové bříško..
      Přeji vše dobré.

      Vymazat
    4. Ahojte.Veru tazke obdobie ale i uzasne veci sa deju(a este len budu) a je co sledovat co sa mne velmy paci. :-) Netreba mat strach.Naopak.To ze mate chripku,teploty,zapal priedusiek atd neznamena hned ze ste reptosi.Ide i o to ze sa nam GMO,hlinikom a podobnimi sposobmi snazili a mnohym ludom i zmenili DNA,respektive telo tak aby obmedzili fungovane cakier od srdcovej smerom hore.To preto aby branili nasemu spojeniu-napojeniu na Silu,Dusu,city.Tiez aby do nas mohli namontovat tych svojich bubakov.:-)Oblast srdcovej cakry a krcnej sa teraz velmy cistia a v mnohych pripadoch prave to ma prejav zapalom a teplotou.Je nutne zbavit sa toho co v tele nema co hladat aby bolo mozne prijat to co pride dalej.Nehovorim vlastne nic co by tu uz Iv a Terezka nepovedali,rovnako ako ze vyznamne pomoct tomu cisteniu mozeme i koloidom medi.Zdravim Iv,Terezka i rodinku u pramene. :-) Dakujem za informacie i pomoc,jo dobre vyznat sa v tom. Nech vas Sila ochranuje. ..Mailo

      Vymazat
    5. No taky jsem chytla divný průduškový kašel, ale na to je nejlepší čaj z MATEŘÍDOUŠKY, ikdyž se o ní moc nepíše, má to vliv i na Dušičku, vždyť je to jak od maminky...pohlazení na Duši
      Jak radí pan Iv
      https://www.youtube.com/watch?v=2z_pHejfK-0
      Není nad dýmku míru, nazdar.

      Vymazat
    6. Ahoj Terezka,to je oblubena cast. :-) Na tieto problemi z prieduskami i hrdlom je dobre tiez oregano a na jemno nakrajana cibula zaliata medom-ta tekutina co tam vznikne za par hodin.Skvela prednaska,mozno niekomu doplni.. https://www.youtube.com/watch?time_continue=16&v=OdLkR_o7lEc ..Mailo

      Vymazat
  5. Zdravím Vás srdečně. Takové informace lze zaslechnout i z ruské hvězdárny Pulkovo a od dánských bankéřů z banky Saxo. Pokud tedy máte možnost nahlédnout do informačního pole a vidíte tuto variantu, tak je velmi vysoká pravděpodobnost, že k Vámi popsané situaci dojde. Beru to jako možnost očisty bytosti aktuálně inkarnovaných (nebo taky ne). Nebojím se toho, naopak mně to "lehce" fascinuje. Ovšem pro mne jako živitele pěti děti s ženou na MD, je vytváření nějakych potravinových zásob jako Sisifovo válení balvanu... Tímto děkuji za Vaši informaci jako motivaci k co nejdřivější aktivaci své tvůrčí sily, což jsem dosud jen tak flákal a vstřebával spíše teoreticky. Takže by měla nastoupit praxe... Děkuji za Vaše stránky, ať se daří. Rys

    OdpovědětVymazat
  6. Sílo Boží, urvi všem, co nám chtějí škodit hlavu a hoď jí do kanálu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejda, to radši ne, zase bych ho musel čistit... :-)))

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  7. Dnes jsem byla svěkem toho, jak namyšlená panička vkráčela s čoklem v bundičce do obchodu s potravinami,což mně ani nedošlo,že se to nesmí-asi nějaký prominent- a u regálu se sýry, když zjistila, že zboží nechce hodila(jak šutr do stoky) zpět do regálu....
    A kolem plno maminek a tatínků s malými miminky, pánč zlevnili sunar...toto už je nenormální do Nebe volající.
    Sílo všem co nám chtěšjí škodit urvi hlavu a hoď jí do kanálu.
    Sílo ochraňuj všechny hodné Duše zde na Zemi.

    OdpovědětVymazat
  8. dobrý den,

    též jsem dnes zahlédl nadpis článku, že Saxo Bank varuje před sl. bouří se škodami až 2 bil. USD. Ještě jsem si říkal "jejda, odkdy bankéři sledují sl. bouře??" a teď večer Váš článek ... Synchronicita )))

    Opět díky za další příspěvek a za energii věnovanou tomuto webu
    Zdeněk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Denis
      Sax si tyto věci velmi hlídá, ikdyž pro většinu populace je to Faké, jedeme dul.

      Vymazat
    2. AŤ Vás ochraˇuje Síla,!!!!!!

      Vymazat
    3. dobrý den,

      děkuji za přání, jde z něj Síla )), děkuji opět za tento blog, přivedl mě k Síle, prostě k ladění se na Zdroj, a je to tak, jako při ladění rádia, čím blíže zdroji - ideální frekvenci, tím silnější signál, v životě "lepší" či snazší život. Přes mnohá klopýtnutí i pády, za které s vesměs mohu sám, vědění a vědomí Síly mi pomohlo odložit množství "duchovního" balastu a zátěží náboženství a jiných nauk, ale zároveň nevylívat s vaničkou i dítě, i v NZ se praví "dobrého se držte, špatného se zbavte", prostě mě asi učí většímu rozlišování.
      Proč to vše píšu? Protože bez vědomí síly a některých zásadních informací zde sdělených bych se mnohého nedobral. Čtu i jiné stránky, např Tadesco, kde jsou m.j. překládány komentáře p. Fullforda. A jsem u toho, je to o společnosti Bílého draka, jakože kladné síly a směru, jenže zpozorňuji u slova drak v názvu ... že by opět reptilové proti reptilům?? A proč jsem kritický? Díky info od energie u pramene. Že žijeme v přelomové době je jasné, ale cenou za výsadu žití v přelomu časů je pěkná nálož chaosu, nebezpečí a nejistot.
      Také se mi líbí pohledy Aeronetu, info z Parl. listů, Sputnik, Russia T., Tartaria, ... Slovo "líbí" je ale zavádějící, jsou to zdroje informací a někdy velmi závažných informací, ale dá se z nich dohledat skutečné dění.
      Katol. mystik A. de Mello před smrtí řekl blízkým "nebojte se, svět je v rukou Božích a On to ví.."
      Dává mi to naději, naději že Zdroj a Síla nedovolí zvrácené konce rozepsaných scénářů probíhajících v současnosti.

      Přeji příjemný víkend, zde na Stř. Moravě je slunečno, přeji jej všem prima lidem, zvláště pak i místní "komunitě".

      AŤ VÁS SÍLA PROVÁZÍ A OCHRAŇUJE !!!
      AŤ SÍLA ZNIČÍ PROJEKTY I PLÁNY SATANA ZDE NA ZEMI I VESMÍRU !!!
      děkuji, Zdeněk
      p.s. omlouvám se za jistou zmatečnost a rozsah, jen jsem chtěl vyjádřit sounáležitost a pár jejích souvztažností ))

      Vymazat
    4. Zdravim :-),pises v dobry vuli a vire a me to donutilo znova si nejaky veci vytahnout a prostudovat,proc? Protoze jakej ON ? Myslis toho kdo nas a vsechno kolem stvoril a kterymu dal pomahame vytvaret,protoze s nim jsme jedno a dal nam naprostou svobodu,rozum, volnost a zodpovednost ,ktery se tak radi a pohodlne zbavujeme a hazeme vsechno nezodpovedne zpatky na nej a kohokoliv kolem,ac jsme sami ON? Podobne se Silou,Sila je velice kvalitnim nastrojem,ona sama o sobe neznici nic,stejne jako nepostavi,tak jak kladivo nezatluce hrebik ac je k tomu urceno,zatlouct ho musis ty,onim kladivem, a stejne tak jak s tim nastrojem muzes tvorit,tak muzes i nicit,a proto "Silo pomoz mi....ja tebou tvorim i nicim na vlastni zodpovednost",jsi i mym nastrojem,jako vsech stvoriteli blizkejch,nikoliv ja tvym,proto tobe i vsem dobrejm lidem preju prima uceni,zivot a budovani lepsi,zodpovednejsi a zdravejsi spolecnosti,a Sila Vam i me v tom pomahej..............proud

      Ps.: Jestli jsem pochopil dobre onu jak sam pises "zmatecnost",at se ti dari na Tvy ceste. A jestli jsem neco spachal spatne budu vdecnej vsem za opravu,diky.

      Vymazat
    5. Ano pane Zdenku, píšete to krásně....spoléhám na Sílu a ptám se, žádám, možná i poroučím(ovšem vždy řeknu prosím Tě a děkuji Ti) a ona vede a to tím, že "přihrává" různé náhodičky...které pomáhají.
      Včera jsem říkala dceři, podívej je to zvláštní, když si představíš, že najednou se z ničeho objevilo něco a bylo to samo a jak tak smutně vzdychlo, že je mu smutno, ten výdech plný citu a touhy nebýt sám a opuštěný a mít se s kým radovat, se projevil jako dech Boží Síly a možná to byl třeba Malý Princ..Buď vděčná za vše hezké a nikdy se nenech zatáhnout do negace, tak aby jsi jen sledovala to špatné...Vždy máš Sílu kamarádku, která ráda pomáhá a Bůh vše vidí(tedy On něko, kdo nechtěl zůstat sám, přál si lásku a radost mezi živými bytostmi, co dokáží tvořit hezké věci.Jenže vždy číhá pýcha na každého z nás a z ní pak zpupnost, která vede k destrukci. Nebýt pyšný a vážit si, je základem všeho.
      No stejně tak, jako Vás, mně hned napadá, proč by se měli draci vždy stavět do pozice, že tady na Zemi musí něco řídit a poroučet všemu.Oni sem nepatří a zmizí v černé díře, za to vše, co ve Vesmíru napáchali, ani očistec na ně nestačí. A hned za nimi poletí hnusný pavoučí stvoření archonti.
      A naši milí, jak se jim teď říká dinosauři(nemyslím ty masožravé příšery), možná zese jednou přiletí a budou s námi létat povětřím...jsou to totiž jen "přerostlí" ptáci bez peří

      Vymazat
    6. to Proud 8. prosince 2018 16:47
      Příteli, vidím že zapojujete své Ego a Duchovno do rovnováhy, pěkný koment s názorem, mám velkou radost. Jen tak dál.

      Vymazat
    7. dobrý den (večer či ráno )),

      mé bylo poděkování Iv, ale děkuji za reakce a názory, velmi děkuji. Tvořit si střízlivý názor či pohled na věc, je velmi velmi obtížné. Určitě pro mě.
      Byl zde ale postaven zcela zásadní dotaz, či připomínka, a, ač jsem chtěl hlavně poděkovat a napsat proč děkuji, odpovím s rozpaky i na dotaz výše položený : " bojuji často sám se sebou, mnoha věcem nerozumím, ještě více událostí mě děsí, nevím, kdo je On, ani Ona, jen ze života vím, že Síla dává sílu žít a dává mu jakýs takýs smysl, ač často nesmysl .. ale Ona je i On ... mě to zatím stačí, náš svět je obrovský a prostě asi nemáme na to jej pojmout hned, tu ambici nemám .." promiň pokud jsem Tě zklamal

      přesto stojí za to žít a navazovat spojení, Síla Vás provázej, Zdeněk

      Vymazat
    8. to Denis
      Váš koment se mně velmi líbil a jde vidět jak pokračujete dobře a cítíte uvnitř sebe tu podporu Síly, ikdyž někdy na ni rád člověk v těch světských starostech zapomíná, ale cítím, že jste ji uchopil již dobře. Přeji moc hezkých chvil a poznání při komunikaci se Sílou. Děkuji.

      Vymazat
    9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  9. dobré ráno,
    cítím, že jsem asi ještě dlužný panu Proudovi pokus o vysvětlení mého pojetí a vnímání Síly. Především je to jistá pokora, ale není submisivní, takže asi respekt. Jako s elektřinou či jinou energií, i ohněm.
    Moc mi to nejde, ale vesmír či jeho myšlený model mi nejlépe funguje když čas beru jako subjektivní, ale jinak neexistující. Je to za cenu obrovského paradoxu, který jen přijímám jako fakt, protože další rozvoj úvah mě zacyklí a nemohl bych nic.
    Myslím, že kdysi bylo dáno se Silou i "know-how" jak ji použít, ale nakonec toto bylo elitou zastřeno a až nyní "na konci časů" se opět vynořuje všem.
    Každý ji v životě nějak používá, bohužel nevědomě, čímž si zaděláváme na spousty potíží. Sám jsem to prožil mnohokrát, ale platí že i vše zlé je k něčemu dobré, protože jsem aspoň tam kde jsem.
    Jinak se snažím ji vnímat tak, jak Iv popsal ve svých článcích. Moc nepřidávám ani neubírám. A když mám nějaké nutkání chtít si to rozebírat, vím, že je to spíš lenost odvádějící od praxe. Ono si Ji neustále připomínat, "myslet na Ni", je někdy skutečná práce a mysl by se ráda zaobírala tolika "důležitějšími" věcmi. A tak Ji prosím hlavně o ochranu a vedení a co se týče informací které mě zajímají, nechávám jejich objevení se též na Ní. A občas na něco přijdu i sám ))
    Je to jako se vším, začít a vydržet, hlavně vydržet, a když zapomenu, neplísním se, jen zas pokračuji. Snažím se udělat si to co nejjednodušší.
    Hezkou neděli všem a dík Iv a "komunitě"))
    Síla s vámi, Zdeněk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Denis
      Sílo vždy provázej a ochranuj Zdenka.
      Děkuji.

      Vymazat
    2. Velmi děkuji za toto požehnání a rád jej oplácím.
      Děje se toho nyní nějak moc, žluté vesty (ale kdo skutečně za nimi stojí, když je FB podporuje..), pak útok ve Štr., a zas si říkám, není to odvedení pozornosti? i v Česku se děje hodně, zbytek světa nevyjímaje.
      Snažím se spíše zklidnit a vnímat Sílečku a snažit se pomoci sobě, blízkým a všem dobrým lidem.
      Nemám dvorek, takže nejsem "vařič))" jako vy, ale díky lidem jako vy je svět snad stále ještě zachranitelný.
      Takže Síla vás ochraňuj a provázej, vás i Iv a komunitu
      Na shledanou, Zdeněk

      Vymazat
  10. Zdravím, v dnešní přelomové době je velmi důležité pěstovat také SQ-spirituální kvocient. Čekárny psychiatrických ambulancí jsou přeplněny, a to i bytostmi materiálně dobře zajištěnými(osobní zkušenost kamaráda-problémy s alkoholem, absence jakékoliv pozitivní vize budoucnosti, totální rezignace, bez motivace k dalšímu bytí) něco jim chybí, co asi…..?
    Vašek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naladenie na Silu. V ľuďoch nastáva bod obratu, čakajú na impulz prebudenia svojej duše...
      Čo bolo doteraz na poslednom mieste, je na prvom.
      https://youtu.be/5m9nYP43EuQ?t=3887

      Jak poznáme, že jsme zakotvení v srdci
      https://www.youtube.com/watch?v=SskStz1NXPs

      -
      Jásejte vy nevědomí a slabí, neboť je vám dána táž moc stejně jako silným! Nedělejte si to tedy těžkým! Nezapomínejte, že také vámi proudí čistá, samočinně tvořící Boží síla a že také vy jakožto lidé jste uschopněni dát této síle určitý směr, druhem a způsobem vašeho vnitřního cítění, tedy druhem vašeho chtění, k dobru jako ke zlu, zkázonosně nebo tvořivě a přinášet tak radost nebo žal!

      Protože je jen tato jedna Boží síla, objasňuje se tím i tajemství, proč temno Světlu a zlo dobru, musí v každém opravdovém a konečném boji ustoupit. Řídíte-li Boží sílu k dobru, zůstává ve své původní čistotě nezkalena a vyvíjí proto mnohem větší moc, kdežto zkalením nečistotou, zároveň nastává její zeslabení. Tak bude působit v konečném boji čistota síly vždy pronikavěji a bude rozhodující.
      http://www.poznanie.sk/ve-svetle-pravdy/abdrushin-poselstvi-gralu-005.php

      Prajem autorovi panu Iv. aj ostatným pevné zdravie a nech vás sila ochraňuje.
      Zdraví leo

      Vymazat
    2. Jeden zo sprievodcov poznaním pôsobenia tmy a svetla Jaroslav Dušek vás prevedie v rozhovore etapami postupnej premeny človeka a poznania hraníc jeho ega, kde hra ega sa časom rozpadá ako lego kocky...

      Jaroslav Dušek - Na živote ma najviac baví život
      https://www.youtube.com/watch?v=6rmuUygmqJE
      Zdraví leo

      Vymazat
  11. http://bod-zlomu.blogspot.com/2018/12/plan-osvobozeni-zeme.html

    OdpovědětVymazat
  12. https://www.youtube.com/watch?v=p0TxeMfPbhI&feature=youtu.be&fbclid=IwAR16BABb3Or5vK-QowkS1PdzBtXIWxgN00fM2ruOZ2wa2G1by6EqbDeirKo

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.